Niki nagy szopása


Fekszek a nappaliban a kanapén, lassan bejön a konyhából és odalép hozzám, a hajamat végig simítja... Felülök, és hagyom, hogy leüljön mellém, majd az ölébe helyezem a fejem. Ránézek, és látom a szemén, hogy kíván... a fejemmel pedig érzem, hisz egyre csak növekszik a fejem alatt a férfiassága.... simogatja a számat, az ujjaival körülírja minden szögletét... Óvatosan bekapom az ujját... Aprókat puszilok rá, majd a hasára a köldökére, minden kis apró szőrszálát végigcsókolgatom... Nagyon tetszik neki, és mondja:
- Tudod baby, mikor ezt csinálod, megdöglök!
Miről beszél? Hisz nem csináltam még semmit... csak apró puszikat adok, és közben "véletlenül" újra bekapom a hüvelyujját, és kissé megszopom... A fejemet már szinte nyomja a farka. Megfordulok, és mostmár szemből puszilom a hasát... édes íze van... finom... lassan kibogozom a boxeréből, és teljes életnagyságban kerül a számhoz férfiassága.... megpuszilom, amitől halkan felnyög. Kezembe veszem, és egy hirtelen mozdulattal bekapom. Közben felnézek rá, és mosolyogva figyelem mennyire tetszik neki.... Kisebb és nagyobb szopások váltakozva követik egymást. Élvezem, hogy én irányíthatom, még ha csak erre az időszakra is...

Látom mennyire jó neki, amit csinálok.... mondja:
- Még Niki, ez az, csináld még!
Én pedig csinálom.... közben letérdelek elé, és hagyom a fejem húzza magára, amennyire csak lehet. Már két kézzel húz magára, és eltűnik a számban, szinte teljesen. Nagyon szereti, mikor teljesen bekapom, csinálja a számat… Én közben érzékelem, hogy már a csúcs felé tart, hallom a hörgéséből, és a gyorsabb és erőteljesebb mozgásából.
- Nagyon fincsi a szád... Szopd még kicsim, még, még, még egy kicsit!
És én teszem… Még pár erősebb szopás, és érzem, ahogy elönti a számat az édes, de semmihez nem hasonlítható nedve, amit ő egy nagy kiáltás közepette ad nekem... Még mindig szopom az utolsó cseppig kifacsarom, mintha az életem múlna rajta.... Kicsit mintha most elloptam volna valamit belőle. Közben felnézek rá, és látom, ahogy piheg. Ő magához húz, és szájon csókol. Lenyalja a számat, minden zugára apró csókokat adva, én pedig boldogan fekszek vissza a kanapéra az ölébe. Közben felnézek rá.


Szextörténet ajánló:


Falusi lány


Kedves naplóm! Késő este körmölöm ezeket a sorokat. Kissé még mindig szokatlan ez nekem: soha életemben nem írtam az életemről, de úgy érzem, amióta összejöttem, azután szakítottam Tamással, le kell jegyeznem az érzéseimet, és az élményeimet. Most olyasvalamit szeretnék elmesélni, ami körülbelül egy hónappal ezelőtt történt, azelőtt, hogy elkezdtelek volna vezetni, Kedves Naplóm: az élmény azonban....

Lilla Hatvan éve szeretkezett velünk 8.


A zakómra terített pokrócra hasalt Lilla miközben én az ebédet csomagoltam ki.
Menyasszonyom kissé megemelte gömbölyű popsiját hogy, Bálint mélyebbre hatolhasson szemeit szorosan összezárta kezei a pokrócot erősen markolák hogy ujjai kifehéredtek. A fiú sem érzékelt semmit a világból, hajszolja magát, mint a maratoni futó az utolsó kilóméteren a végkimerülés előtt. Egy célja volt, hogy vég....

Marie kiveri nekem


Jeff lassan ébredt fel. Félig-meddig hallotta anyja hangját a másik szobából. Ahogy az álom köde kitisztult, rájött, hogy a nő telefonon beszél valakivel.

- Ez a második nap, hogy nem engedem iskolába. Azon gondolkodom, hogy orvoshoz kellene-e vinnem.

“Nem. Nem kellene. Nem vagyok olyan beteg.” - gondolta Jeff a beszélgetés szünetében.

- Azt mondja, hog....

A gecis latte, máodik rész


Pár éve tavasszal egy kávézóban dolgoztam és még nyitás előtt betoppant hozzám két hölgy.
Anyuka a szexi negyvenes milf és huszonéves lánya akit akkor láttam először. Megkapóan kifinomult szépség volt a lány, olyan akire többnyire csak a legmenőbb férfiak tudnak hatást gyakorolni.

Finom visszahúzódó és mégis rendkívül vonzó, azt hiszem szinte egészen beleszerettem egy szempil....

Milf a villamoson


A történet a múlt év végén esett meg velem. Egy hétköznap délután jöttem haza az egyetemről, szokás szerint felszálltam a villamosra. Találtam magamnak helyet, leültem és elkezdtem olvasni az egyik napilapot. Teljesen belefeledkeztem az újság olvasásába, nem is figyeltem arra, hogy miként cserélődnek az emberek a közvetlen közelemben.

Egy ideje már utaztam a villamoson, mikor kellem....

Vasárnap délután


Feküdtünk egymás mellett, beszélgettünk. Csak olyan ráérősen, nyugisan. Vasárnap van. A maga meleg, párás, nyár eleji hangulatával. Egy pólóruha volt rajtam, bugyi nélkül, rajta meg egy sort...meleg van. Hozzábújtam, a karjára fektettem a fejem, ő pedig a gerincemen játszott az ujjaival. A mellkasán matattam, az ujjaim megtalálták a mellbimbóit, a szőre között kalandoztam, köröket rajzoltam rá. Le....
Szextörténet címkék

erkölcsös | sógorom | voltam baszva | alentin-kór | 15éves |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.