Mi ez a szar?


Kikísértem Robit. Szemeim még mindig könnyesek voltak, de igyekeztem eltitkolni Robi elől mindent. Nem mintha lehetett volna, de hát legalább megpróbáltam. Kinyitottam a kapunkat, Robi előre engedett. Utánam jött, becsukta a kaput, egymással szembe fordultunk. Közelebb hajolt, hogy megcsókoljon, de önkéntelenül kibuktak belőlem a következő mondatok:
- Elárulsz. Nem csak engem, Melisszát is.
Robi becsukta a szemét, talán fájt az az igazság? Talán a gyengéjébe tapintottam. Valószínű.
A pillanatnyi zavar ideiglenesen tántorította el szándékától Robit, ismét csókkal próbálkozott, hagytam magam. Lágyan csókolt, finoman, érzékien, nyelve óvatosan furakodott számba, ámde határozottam. A csók végeztével ismét megszólaltam.
- Egy ostoba ringyónak tartasz, akiről azt hiszed, hogy akármikor megkaphatod a barátnőd mellett. De nekem is vannak érzéseim. - suttogtam.
Robi gyönyörű szép kék szemei nagyra nyíltak, tekintete csodálkozóvá vált.
- Én nem tartalak ringyónak. Se ostobának. Szerintem egy gyönyörű nő vagy.
- Akit akármikor kihasználhatsz... akivel csalhatod azt a részeges idiótát!- utaltam Melisszára.
- Megőrjítesz... ilyenkor még kívánatosabb vagy!
- Te csak játszol Melisszával, és engem is hülyére akarsz venni! Bolondot akarsz csinálni belőlünk! - mondtam Robinak, ennek ellenére én is rendkívül kívánatosnak és vonzónak találtam őt.
- Nem!... Én nem! Nem akarlak bolonddá tenni!- azzal magához húzott, megcsókolt. Finoman simogatta a hátam, fenekem markolta, aztán a hajamba is beletúrt.

Bevillant egy kép, amint Melisszával is ezt csinálja, ahogy neki is ezeket a szavakat mondja. Arrébb akartam lökni őt magamtól, de ő túl stabilan állt, én egy kőre léptem rá véletlenül, bokám megbicsaklott, oldalra kezdtem el zuhanni. Robi rögtön elkapta a kézfejemet, de ahhoz már késő volt, hogy megakadályozza azt, hogy a fejem beüssem egy hatalmas kőbe. Rögtön eszméletemet vesztettem, innentől kezdve kiesett minden. Elmondásokból tudom, hogy Robi a két karjában cipelt be a lakásba, hogy hívják anyukámék a mentőket. Ők nem akarták a mentőket megvárni, Robi a hátsó ülésre fektetett és mellém ült, nehogy leessek. Az ügyelet mentővel kórházba vitt. A fejem felhasadt, viszonylag sok vért vesztettem, de semmi életveszélyes. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen ha máshogy esek, akkor a halántékom hasadt volna fel, vagy ami még rosszabb, a szemem sérülhetett volna.

A kórházban ébredtem meg, de nem nyitottam ki a szemem. Egy ismerős kéz simogatta az arcom, a nyakam és azt a lábam, ami kilógott a takaró alól. Nagyon izgatóan simogatott, a légzés is ismerős volt, tudtam, hogy ez csak Robi lehet. Nagyon kis résnyire nyitottam csak ki a szemem, amin éppenhogy láthattam, hogy gyanúm beigazolódott. Robi ült az ágyamnál. Keze a combomról egyre beljebb, az alhasam felé haladt. Ott cirógatott, kényeztetett. Ekkor egy borzalmas nagy fájdalom hasított a jobb alkaromba, csuklómba, amit nem tudtam feljajdulás nélkül hagyni. Robi együtt érzően tekintett rám, szemében bűntudat fényét véltem felfedezni.
- Miért van begipszelve a karom? Hogy törtem el? - kérdeztem.
- Ahogy elkaptalak... - kezdett bele, de az orvosom lépett be a kórterembe.
- Szép jó napot Csipkerózsika! Eleget szundított a kisasszony?
- Nem, nem... de mi ez a gipsz a karomon?- kérdeztem mostmár egyre jobban aggódva.
- Tehát, a fiatalember elmondásai szerint, ahogy a bicsaklás után ön elkezdett esni, elkapta önt, de csak a kézfejét... és... bizonyos szalagok elszakadtak, ahogyan önért nyúlt.
Mélyet sóhajtottam. Gondterhelten, fájdalmasan. Éreztem, hogy még nincs vége.
- Sportolnom szabad? - érdeklődtem. - Folytathatom a harcművészetemet, amit gyakorlok?
- Nem, az ön keze soha többet nem lesz a régi.

Egy világ dőlt össze bennem. Robi hozzám bújt. Szeméből egy könnycsepp csordult ki. Az orvos tapintatosan kifáradt a hideg kinézetű korteremből. Minden precízen volt összepakolva a teremben, olyan a magyar átlagos kórházak jobbikja volt ez, de ez választott kórház, az egyik ismerős ajánlotta, mert neki is csak jó tapasztalata volt az itteni orvosokkal, nővérkékkel.
Robi nagyon szomorú tekintettel nézett szemedbe.
- Bocsáss meg, csak segíteni akartam. Nem akartam rosszat! Kérlek, ne haragudj! Bocsánat! Ne haragudj! Megígérem, jóváteszem.
- Az egészségemet nem tudod visszaadni.
- Mindent megteszek. Ha kell, gyógytornászhoz viszlek a csuklóddal!
Becsuktam a szemem és csak sírtam. Mit sírtam...? Zokogtam! Többé nem sportolhatok, nem csinálhatom azt amit szeretek. Romokban hevert az életem.
Robi a hasamhoz bújt, ölelgetett, én is átöleltem őt. A hátát simogattam. Míg ő visszafogottan, nem is érezhetően, de sírt, én addig ott zokogtam.
- Borzalmas! Bűntudatom van. Miattam nem űzheted azt a harcművészetet, amit szeretsz! Bocsáss meg!

Megcsókoltuk egymást. A nyakamat simogatta, cirógatta. A gerincem vonalát simizte, kényeztetni akart, minden testi örömmel elhalmozni.
A lábamra néztem egy pillanatra, az is gipszben volt.
- Ínszalagszakadás. Azt nem én csináltam.
- Tudom, én szőke hercegem, tudom. És nem hibáztatlak. Segíteni akartál, jót szerettél volna tenni. Nincs baj, így sült el...
- De....
- Pssszt! - suttogtam, aztán magamhoz húztam és megcsókoltam.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Niki és a kutya klub, 3. rész


Niki vakációja


Niki utált felkelni kora reggel, főleg ha munkába kellett menni. Futott, mert késett(mint mindig), és csak egy gyors zuhanyra volt ideje, és bement a konyhába egy pohár tejért. Az anyja, Sziszka ugyancsak késői kelő volt és Niki megpróbált csendesen közlekedni és nem felkelteni őt. A nappaliba ment a tejével, és ahogy visszahúz....

A nyári baszótárs


Most júniusban fejeztem be az általános 8 osztályát. Még jóval az iskola befejezése előtt apám unokatestvére írt, hogy a Főiskolára jönne továbbképzésre, s hogy azalatt lakhat-e nálunk? Szüleim természetesen meghívták, s nemcsak őt, hanem a lányát, az én unokatesómat is, aki szintén 14 éves, de én májusban, ő októberben született, ezért csak a hetediket fejezte be. Július elején meg is érkeztek,má....

Nudis kurvák a strandon


Gyakran jártunk a Studland Beach-re, a szüleim, a húgom és én. Könnyen megközelíthető volt a gyönyörű homokdűnék mögött. A komphoz legközelebbi strand végén családok gyűltek össze, de ahogy lefelé sétáltunk, kevesebb gyerek és több pár volt. Még egy kicsit tovább menve a ruhák már választhatóvá váltak. Heteroszexuális és meleg párok feküdtek arrafelé, hogy felfrissítsék a barnulásukat. Akadt néhán....

A feleségem baszása


A feleségem baszása

feleségemet amikor megismertem és elkezdtem vele járni leszoktattam a melltartójáról,mert így sokkal könnyebb volt gyönyörködnöm benne ahogy lengtek a 90-es mellei. Aránylag még tartotta saját magát, de késõbb már kezdett lefele lógni és én ezt még jobban értékeltem.Persze néha felvett egy könnyebb melltartót,mert zavarta ha sietett valahová,hogy lengtek a mellei, ....

Erotikus történet - Mónika és Anita


Magamhoz húztam a lányt. Karcsú, izmos teste szorosan hozzám simult, miközben hosszú csókban forrtunk össze. Kezemmel benyúltam szétnyíló combjai közé, fölálló fütykösömet becsúsztattam izgalomtól nedvező hüvelyébe. Csípőjét előrelökve húzta rá magát vesszőmre, lüktetve szorított. Éreztem, hogy csak másodperceim vannak a teljes elélvezésig... ...Hirtelen ébredtem föl. A lány eltűnt, mellettem a fa....

A Kéjenc


A masszázsszalon csak álca volt,imádtam a nőket,imádtam őket érinteni,simogatni, imádtam őket taperolni, de a legjobban azt imádtam, ha befogadtak belőlem egy darabot, legyen az a nemiszervem, a nyelvem, vagy akár az ujjaim egyikének egy icinyke-picinyke perce.

Az utolsó vendéget vártam, az ablak előtt állva bámultam a járdán elvonuló csajokat, akik tavasz lévén egyre merészebben ne....Szextörténet címkék

állatsex | hallgatozas | álarcok | zsolt | követ |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.