Mi ez a szar?


Kikísértem Robit. Szemeim még mindig könnyesek voltak, de igyekeztem eltitkolni Robi elől mindent. Nem mintha lehetett volna, de hát legalább megpróbáltam. Kinyitottam a kapunkat, Robi előre engedett. Utánam jött, becsukta a kaput, egymással szembe fordultunk. Közelebb hajolt, hogy megcsókoljon, de önkéntelenül kibuktak belőlem a következő mondatok:
- Elárulsz. Nem csak engem, Melisszát is.
Robi becsukta a szemét, talán fájt az az igazság? Talán a gyengéjébe tapintottam. Valószínű.
A pillanatnyi zavar ideiglenesen tántorította el szándékától Robit, ismét csókkal próbálkozott, hagytam magam. Lágyan csókolt, finoman, érzékien, nyelve óvatosan furakodott számba, ámde határozottam. A csók végeztével ismét megszólaltam.
- Egy ostoba ringyónak tartasz, akiről azt hiszed, hogy akármikor megkaphatod a barátnőd mellett. De nekem is vannak érzéseim. - suttogtam.
Robi gyönyörű szép kék szemei nagyra nyíltak, tekintete csodálkozóvá vált.
- Én nem tartalak ringyónak. Se ostobának. Szerintem egy gyönyörű nő vagy.
- Akit akármikor kihasználhatsz... akivel csalhatod azt a részeges idiótát!- utaltam Melisszára.
- Megőrjítesz... ilyenkor még kívánatosabb vagy!
- Te csak játszol Melisszával, és engem is hülyére akarsz venni! Bolondot akarsz csinálni belőlünk! - mondtam Robinak, ennek ellenére én is rendkívül kívánatosnak és vonzónak találtam őt.
- Nem!... Én nem! Nem akarlak bolonddá tenni!- azzal magához húzott, megcsókolt. Finoman simogatta a hátam, fenekem markolta, aztán a hajamba is beletúrt.

Bevillant egy kép, amint Melisszával is ezt csinálja, ahogy neki is ezeket a szavakat mondja. Arrébb akartam lökni őt magamtól, de ő túl stabilan állt, én egy kőre léptem rá véletlenül, bokám megbicsaklott, oldalra kezdtem el zuhanni. Robi rögtön elkapta a kézfejemet, de ahhoz már késő volt, hogy megakadályozza azt, hogy a fejem beüssem egy hatalmas kőbe. Rögtön eszméletemet vesztettem, innentől kezdve kiesett minden. Elmondásokból tudom, hogy Robi a két karjában cipelt be a lakásba, hogy hívják anyukámék a mentőket. Ők nem akarták a mentőket megvárni, Robi a hátsó ülésre fektetett és mellém ült, nehogy leessek. Az ügyelet mentővel kórházba vitt. A fejem felhasadt, viszonylag sok vért vesztettem, de semmi életveszélyes. Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen ha máshogy esek, akkor a halántékom hasadt volna fel, vagy ami még rosszabb, a szemem sérülhetett volna.

A kórházban ébredtem meg, de nem nyitottam ki a szemem. Egy ismerős kéz simogatta az arcom, a nyakam és azt a lábam, ami kilógott a takaró alól. Nagyon izgatóan simogatott, a légzés is ismerős volt, tudtam, hogy ez csak Robi lehet. Nagyon kis résnyire nyitottam csak ki a szemem, amin éppenhogy láthattam, hogy gyanúm beigazolódott. Robi ült az ágyamnál. Keze a combomról egyre beljebb, az alhasam felé haladt. Ott cirógatott, kényeztetett. Ekkor egy borzalmas nagy fájdalom hasított a jobb alkaromba, csuklómba, amit nem tudtam feljajdulás nélkül hagyni. Robi együtt érzően tekintett rám, szemében bűntudat fényét véltem felfedezni.
- Miért van begipszelve a karom? Hogy törtem el? - kérdeztem.
- Ahogy elkaptalak... - kezdett bele, de az orvosom lépett be a kórterembe.
- Szép jó napot Csipkerózsika! Eleget szundított a kisasszony?
- Nem, nem... de mi ez a gipsz a karomon?- kérdeztem mostmár egyre jobban aggódva.
- Tehát, a fiatalember elmondásai szerint, ahogy a bicsaklás után ön elkezdett esni, elkapta önt, de csak a kézfejét... és... bizonyos szalagok elszakadtak, ahogyan önért nyúlt.
Mélyet sóhajtottam. Gondterhelten, fájdalmasan. Éreztem, hogy még nincs vége.
- Sportolnom szabad? - érdeklődtem. - Folytathatom a harcművészetemet, amit gyakorlok?
- Nem, az ön keze soha többet nem lesz a régi.

Egy világ dőlt össze bennem. Robi hozzám bújt. Szeméből egy könnycsepp csordult ki. Az orvos tapintatosan kifáradt a hideg kinézetű korteremből. Minden precízen volt összepakolva a teremben, olyan a magyar átlagos kórházak jobbikja volt ez, de ez választott kórház, az egyik ismerős ajánlotta, mert neki is csak jó tapasztalata volt az itteni orvosokkal, nővérkékkel.
Robi nagyon szomorú tekintettel nézett szemedbe.
- Bocsáss meg, csak segíteni akartam. Nem akartam rosszat! Kérlek, ne haragudj! Bocsánat! Ne haragudj! Megígérem, jóváteszem.
- Az egészségemet nem tudod visszaadni.
- Mindent megteszek. Ha kell, gyógytornászhoz viszlek a csuklóddal!
Becsuktam a szemem és csak sírtam. Mit sírtam...? Zokogtam! Többé nem sportolhatok, nem csinálhatom azt amit szeretek. Romokban hevert az életem.
Robi a hasamhoz bújt, ölelgetett, én is átöleltem őt. A hátát simogattam. Míg ő visszafogottan, nem is érezhetően, de sírt, én addig ott zokogtam.
- Borzalmas! Bűntudatom van. Miattam nem űzheted azt a harcművészetet, amit szeretsz! Bocsáss meg!

Megcsókoltuk egymást. A nyakamat simogatta, cirógatta. A gerincem vonalát simizte, kényeztetni akart, minden testi örömmel elhalmozni.
A lábamra néztem egy pillanatra, az is gipszben volt.
- Ínszalagszakadás. Azt nem én csináltam.
- Tudom, én szőke hercegem, tudom. És nem hibáztatlak. Segíteni akartál, jót szerettél volna tenni. Nincs baj, így sült el...
- De....
- Pssszt! - suttogtam, aztán magamhoz húztam és megcsókoltam.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Dugj Seggbe


Zoli vagyok, 25 éves. Ez az első történetem. Kicsit hosszúra sikerült, de megéri végigolvasni..:). Tehettem volna azt, hogy részekre szedem, de jobbnak láttam így. Sokat böngészgettem a netet, sok erotikus írást olvastam, de azt vettem észre, hogy rengeteg közülük sajnos egy kaptafára megy. Tulajdonképpen az adta az ihletet, hogy a szokványostól kicsit eltérőt alkossak, ami bár stílusát tekintve n....

Az ex és a sofőr esete


Már öt hete nem voltam otthon a munkám miatt és élettársam már nagyon várt haza.Ez a nap viszont éppen egybe esett az éves szokásos bulijukkal.Indulásom elõtt elveszítette a kulcsait így az
enyémet hagytam nála tehát nem tudtam bemenni a lakásba nélküle.Mondtam neki kb. este nyolcra érek haza.Õ ígérte megpróbál idõben hazaérni.Én nem sokkal fél kilenc után értem haza,persze õ
sehol.A....

Szex fantázia : A támadó


Otthon ülsz a gép előtt tangában és egy szál pólóban. Csend van, a lakótársaid nincsenek otthon. Egyszer csak egy fekete kendő eltakarja a szemed. A fejedhez kapsz, minek hatására a „támadód” elkapja a melleidet. Megmarkolja. A hirtelen felszabaduló nyakadat elkapja, és nyalogatni kezdi, harapdálni. Ugyanezt teszi a fülcimpáddal is. Szembe kerül veled. Te nem tudod eldönteni, hogy most védekezz, v....

Szex tévézés után


Este volt. Vége volt a filmnek-nem volt egy nagy durranás-és felmentünk a galériára lefeküdni.
Én másnap reggel mentem dolgozni, Feri délután... ő ráért:)
Már a film alatt éreztem hogy megkívánt. Feküdtünk a lenti ágyon egymáshoz simulva. Felhúzta a szoknyámat, és simogatni kezdte a combom. Finoman, ahogy szeretem az ujjai hegyével. "Enyhén" lettem libabőrös, majd haladt ....

Szandra pinája


Valójában semmi mást nem, csak azt tudom felhozni mentségemre, hogy aznap rengeteget ittunk.

Józanul biztosan soha nem landoltam volna Alexandra és Péter széles vízágyán. Azelőtt még sohasem szeretkeztem hármasban, és kifejezetten nem egy másik fiúval.

Ezen az éjszakán azonban minden más volt. Addig buliztunk a Bamboo klubban, amíg ki nem dobtak minket, és túlságosan ....

Édeshármas egy testvérpárral - igaz történet


Előre leszögezem, hogy történetem kissé hosszú lesz, de próbáltam mindent a legnagyobb részletességel leírni életem legjobb éjszakájáról.
26 éves vagyok és jó ideje szingli.A tinder világában nagyon jól elvagyok, minden hétre jut valaki egy egyéjszakás kalandra, de a lány barátaim mindig is tabutémák voltak. Fannival már kb 6 éve ismerjük egymást, egy cégnél dolgoztunk nagyon sokáig, majd u....Szextörténet címkék

erdei | vigyáznom | popomba | ötös | szüztelenít |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.