28 évesen vesztettem el


A szüleim elváltak, nem volt apafigura az életemben, ezért azóta, mióta az eszemet tudom a társam keresem. Egy férfit, akire fel tudok nézni, aki férfias, gondoskodó és, akinek teljesen kitárulkozhatok. 28 éves voltam, mikor megismertem őt. Pont olyan volt, amilyennek megálmodtam kiskoromban. Már az első találkozáskor megfogott a férfias küllemével, a változatos beszédével és azzal az érdeklődéssel, amivel eddig senki sem ajándékozott meg a 28 év alatt.

Már 5 hónapja voltunk együtt mikor egy vacsora után elindultunk gyalog a házunk irányába. Az ajtónk előtt megálltunk, hogy a szokásos jó éjt csókot leheljük egymás szájára, amikor furcsán forróság kezdett áradni a testéből. A nyelve mohón követelte az én nyelvem és nem akart elszakadni tőle. Furcsa játékba kezdett, ami először meglepett és a szokásos félelem és bizonytalanság érzetével töltött el. Aztán egyre mohóbban követelt és szinte belefeledkeztem a csókjaiba. A keze lassan simogatta a bőröm, a combomnál megállt néhány pillanatra, kellemesen elidőzött ott majd tovább haladt feljebb és feljebb, félretolva a fehérneműm, majd olyat tett, amit eddig még soha senki. Az ujjai egyre gyorsabban és egyre vadabbul játszadoztak ott, ahol minden elfolytott vágyam öszpontosult. Leállítottam a kezét, de férfias erejétől azonnal elgyengültem. Letépte rólam az alsóneműt és felültetett a házunk előtt lévő kút tetjére. Vállai köré vette a lábaim és először csak a külső szenvedélytől duzzadó testrészemet kezdte el a nyelvével vadul izgatni majd egyre mélyebbre ment, mikor már a csillapíthatatlan vágytól elefelejtettem félénkségem és levetkőztem az összes gátlásom és csak azt akartam, hogy folytassa. Aztán megállt, kihúzta a nyelvét. Egymásra néztünk, izzott köztünk a levegő, vadul követelni kezdte a nyelvemet, közben a kezemet a férfiasságára tette és elkezdte izgatni azt. Éreztem, hogy egyre jobban kíván, de leállított. Folytatni akartam és egyre mocskosabb dolgok jutottak eszembe, nem tudtam gondolkozni. Aztán kigombolta a nadrágját és végre belémhatolt. Felszisszentem, ez volt az első alkalom. Fájdalmas volt és közben jólesően meleg. Egyre jobban magamba fogadtam, elkezdett ütemesen mozogni, a homloka verejtékezett. Közben benyúlt a melltartóm alá és ingerelni kezdte a mellbimbómbat. A férfiassága gyorsabban és gyorsabban kezdett mozogni bennem, jobb kezével a mellemet simogatta, amely már duzzadt volt a vágytól, másik kezével a csiklómmal játszadozott. Éreztem, hogy már csak egy pillanat és a csúcsponton leszek. Megharaptam a fülét és olyan forróságot éreztem ott abban a pillanatban, mint még soha, megremegett a testem. Az ő teste is hosszú másodpercekig lüktetett bennem majd elernyedt és lihegve, gondoskodóan csókokat lehelt a testem szinte minden porcikájára.

Furcsán éreztem magam. A szolid, gátlásos énem elpirult, ha arra gondolt, mit tettünk nem rég, de aztán olyan vad gondolatok jöttek elő, amiket szégyelltem még magam előtt is.


Szextörténet ajánló:


Szex fantázia : Az uszodában


Amikor odaértünk az uszodába, már akkor merevedésem lett.
Láthatom álmaim legszebb nőjét.
Annyit kell tudni a tanárnőről hogy 30as éveiben járó vállig érő szőke haj, szemüveges, hatalmas popsival és mellekkel.
Bementünk az öltözőbe átöltözni, majd mentünk úszni
Bemelegítés, majd kezdődött az óra.
A dögös tanárnő kiadta a feladatot majd elkezdtük.
Én szándé....

Városligeti kurvák, az állatkerti szex történet


Egy szerda délelőtt történt. Nem tudom ki hogy van vele én szeretek a ZOO- ba járni. Mondjon rám bárki azt amit akar én imádom nézni a sok színes tarkabarka állatot amint föl alá ugrándoznak, zabálnak vagy esetleg éppen csak alszanak. Igaz hogy mostanában nagyon drága lett a belépő, de azért évente párszor mindenképpen kimegyek és örömmel látom hogy folyamatosan, állandóan változik, szépül és újul....

Az osztálytalálkozó


Két éve végeztünk az általánosban és ezért, én nem értettem, és még most sem értem miért, az osztályból két fő járta az osztálytársakat, Reni és Jocó. Nos el szoktam járni a faluba, mint egy mai fiatal. Egyik nap találkoztam Renivel.
- Valamelyik nap megyek hozzád – mondta.
- Miért? - játszottam a hülyét, pedig hallottam róla.
- 2 éves osztálytalálkozót szervezünk, majd hívla....

Péntek után néha szombat


Ott hagytam abba, hogy péntek klub, sütögetés egész nap és este megint klub. Ez egy másik klub, budakörnyéke ahogyan szokták írni.

Kimondottan páros a jellege, pedig annyian szidják a klubokat, hogy ezt nem tartják be. Itt mindig ügyelnek erre. Nem védve bármelyik klubot is, de szóló férfiakat csak a megfelelő szóló hölgyek ellenében engedik be. Na már most ha szóló hölgyek nem jele....

Nagynéném a család kurvája


- Zsolti, vonszold le a ványadt valagad végre emeletről! - szólított apám a szokásos kedvesen évődő stílusában. - A TAXI már itt van!
- Jövök már! - ordítottam vissza, és már trappoltam is le a lépcsőn vállamon a táskámmal, amibe a következő hétre bepakolt cuccaimat pakoltam.
Mire kiértem a ház elé, már csak az én cuccaimat kellett berakni a csomagtartóba. Az út reptérre mint mindig,....

Olga biciklitúrája nem várt fordulatot vesz


A biciklis monitorom pontosan délután egy órát, nyolcvannyolc perc alatt 27 km eddig megtett távot és százharminchármas pulzust mutatott. A 41 kilométeres táv kétharmadánál jártam, de úgy éreztem, még csak most melegedtem be, kár lenne fél órán múlva már végezni is a tekeréssel. Kirobbanóan jó formában éreztem magamat aznap, 25 éves kisportolt testemnek meg se kottyant ennyi, az őszi napsütés pedi....Szextörténet címkék

masztizásaim | vivivel | szex egy ufoval | szart | elkaptuk |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.