Az első alkalom


Bence vagyok, 18 éves, budapesti gimnazista. Osztálytársam, Tündi, 17 éves. Mivel az osztályban többnyire fiúk vannak, ezért sokan nyomulnak arra a három szem lányra, de Tündire senki... Érdemes tudni, hogy Tündivel már 6. osztály óta ismerjük egymást és azóta barátok vagyunk. Számos boldog és szomorú pillanatunk volt együtt, konkrétan ez már a barátság legeslegfelsőbb szintje, majdhogynem testvérként tekintek rá.
A történet a tanév elején, szeptemberben zajlik. Egy szép, verőfényes napon Tündivel igyekeztünk az iskolába, sajnos már késésben voltunk. Szerencsére a tanár nem írt be minket. A nap a szokásos rendben zajlott, mikor az igazgató lehívatott minket az irodájába. Közölte velünk, hogy iskolánk egy nemzetközi pályázatban vesz részt, és mi annak a csapatnak a tagjai leszünk, akik képviselik az iskolát Olaszországban, az egy hónap múlva megrendezésre kerülő programon.
Ennek nagyon megörülve siettünk haza, szüleinknek mesélve azt.

Október 5-e, vasárnap. Elérkezett az utolsó nap itthon. Mivel Tündi messze lakik az iskolától, vidéken megbeszéltem Vele, hogy nyugodtan feljöhet hozzám, aludhat nálam és reggel együtt megyünk a reptérre. Így is történt. Este elmentem érte és abban a pillanatban, ahogy megláttam Őt a kapuban, a lélegzetem elakadt. Alacsony termetű, körülbelül 160-165 cm magas lehetett, szőkés-barna egyenes haja a vállára simult, barna szemei megigéztek. Feszes mellei épphogy nem szakították át a pólóját. Furcsa módon, rögtön odarohant hozzám, majd megölelt, amit hirtelen nem tudtam hova tenni magamban. Ezek után csomagjait bepakoltam a kocsiba, szüleitől elköszöntünk, majd elindultunk hazafelé, de előtte útba ejtettünk egy éttermet. Megleptem Tündit egy vacsorával. Mikor megálltunk a hely előtt, nem tudta hova tenni magában a dolgokat, csak a fülig érő mosolyából, illetve egy halk "Köszönöm!"-ből tudtam, hogy örül neki. Vacsora után hazatértünk, majd elfoglalva helyünket, mindenki lepihent.

Elérkezett a hétfő. Korán reggel kellett indulni a reptérre. Útnak is indultunk. Délután már meg is érkeztünk célállomásunkra, Olaszországba.
A szoba kiosztásnál mivel a kísérő tanárunk törekedett arra, hogy fiúk csak fiúkkal legyenek, de mivel csak Tündi volt az egyedüli lány, megkérdezte Őt, hogy mit szeretne. Megbeszéltük, hogy akkor mi egy szobában fogunk aludni. A délután további része és az este mindenkinek szabad foglalkozás volt, így Tündivel arra gondoltunk, elmegyünk megnézni a várost. Jó pár óra séta után döntöttünk úgy, hogy inkább visszatérünk a szállásra, mert kezd fáradni. Így is történt.
Először lezuhanyzott Ő, Én addig megágyaztam neki. Ezután fordítva tettük a dolgokat. Miután mind a ketten lefeküdtünk az ágyba, elkezdtünk beszélgetni.
Tündi megkért, hogy masszírozzam meg a hátát, mert fáj neki. Természetesen igent mondtam neki. Rögtön kaptam a lehetőségen, és mint jó szolgáló, neki láttam a dolognak. Először levette a pólóját. Életemben először láttam életem értelmét melltartóban. Mint a rossz kisfiúnak, úgy csorgott a nyál a számból. Gondolataim össze-vissza cikáztak. Majd felmerült bennem: ma enyém lehet ez a lány? Majd ezek után megszabadítottam páciensemet a melltartójától is. Mint szűzies kislány, takarta magát, erre megszólaltam:
- Ha Én is leveszem a pólómat, akkor elengeded magad?
- Hááátt...figyelj...nem korai? Elvégre barátok vagyunk csak, és így is már túl sok mindent láttál ma...
- Tudom, de...de Én...sz... - és erre kopogást hallottunk. Egyik osztálytársunk volt, a tanárunk azonnal beszélni akart mindenkivel.
Miután visszatértünk a szobánkba, boxeremen csak azt tudtam észrevenni, hogy iszonyatosan átázott - ezt Tündi tette velem. Iszonyatosan jó nő. Hiába takarta melleit, egyszerűen szemeivel és felsőtestével egyenesen megigézett. Úgy döntöttünk végül, hogy inkább alszunk. Persze Én nem tudtam elaludni a történtek után. Miután kezdtem álmosodni, Tündi arcára nyomtam egy jó éjt puszit, majd elaludtam Én is.
Másnap reggel arra ébredtem, hogy Tündi hozzám bújva alszik. Ez természetesen be is indított, férfiasságom már javában szolgálatkész volt. Kis mozgolódás után Tündi is felébredt.
- Jó reggelt álomszuszék! - mondtam neki.
- Szia! - kaján mosollyal köszönt vissza.
A nap további részében nem igazán volt egymásra időnk, egész nap csak a nemzetközi programra készültünk fel. Elérkezett az este. Bizalmasommal, a legjobb haverommal megbeszéltem, hogy mit és hogyan kell. Ugyanúgy folytatódtak a dolgok, mint ahogy a legutóbbi este, annyi különbséggel, hogy a szobánk több pontjára gyertyákat helyeztem el. Tudtam, hogy szobatársam imádja az illatgyertyákat. Ahogy kilépett a fürdőből és elindult az ágy felé, gyorsan elszaladtam Én is tusolni. Visszaérkezésemet követően újra nekivágtunk:
- Szabad lesz ma este a hátadat megdolgozni? - kérdeztem tőle.
- Úgy érzem, mostmár felkészültem eléggé. De kérlek, semmi olyat ne tegyél, ami arra utalna, hogy mi egy pár vagyunk.
- Rendben! - Eközben szívem már majd kiugrott a helyéről, el se tudtam képzelni, hogy először sikerül magamévá tenni ezt az Istennőt.
Először levettem róla a pólót, majd hasra feküdt, kicsatoltam a melltartóját és kihúztam alóla. Ahogy a masszázsolaj hozzáért testéhez, egy halk nyögés és egy mély sóhaj hagyta el száját. Elkezdtem finoman masszírozni, hol gyengébben, hol erősebben. Levegővételeiből tudtam, hogy élvezi amit csinálok. Egyik pillanatban nem tudom mi történt, de jött a döntés: Most vagy soha.
Lassan elkezdtem közeledni a nyaka felé, majd ahogy közeledtem, megérezte a leheletem melegségét, mire furcsa módon, utat engedve nekem, elbiccentette fejét. Több se kellett nekem, finoman és szenvedélyesen elkezdtem puszilgatni, csókolni a nyakát. El sem tudtam hinni, hogy ez tényleg megtörténik. Egyik pillanatban fogta magát és helyet cseréltünk. Én kerültem alulra és Ő felülre. Megláttam gyönyörű melleit. Olyanok voltak, mint amiket elképzeltem: szép, gömbölydedek, ugyanakkor feszesek. Belenéztem nagy, barna szemébe, amellyel teljesen másképp nézett rám, majd tudatosult bennem - ez a hívogató tekintete. Több se kellett nekem, közeledtem, majd megcsókoltam, amit Ő is viszonzott. Heves csókcsatába kezdtünk, percekig fedeztük fel egymás szájának erogén, izgató pontjait. Közben egyre jobban csúsztattam lejjebb kezemet a hátán, míg a fenekéhez értem. Rögtön egy erőset rámarkoltam, mire Tündi egy hatalmasat nyögött, de nem engedtük el egymás ajkait, így inkább az Ő keze is felfedező útra indult. Mikor már 5-10 perce csókolózhattunk, megálltam. Szemébe néztem, de továbbra is fogtam derekát, hogy azt az érzést keltsem, hogy most már biztonságban van a karjaimban. Halkan csak annyit motyogtam, hogy sajnálom, nem így akartam. Mire Ő nem szólt semmit, hanem inkább elindított még egy csókcsatát. Miközben nem tudtunk hogy betelni egymással, megfordítottam, hogy Ő legyen alattam, kissé kiszolgáltatott helyzetben. Aztán egy váratlan kérdés jött Tőle:
- Úgy érzem, most kell nekem Valaki. Te! Te kellesz! Akarsz egy isteni éjszakát Tőlem? - kérdezte.
- Tündi. Biztos vagy ebben?
- Igen.
- De...hisz Te még szűz vagy.
- Nem véletlenül akarom most, és Veled! Azt akarom, Te vedd el! Neked akarom ajándékozni. Megérdemled! Kérlek, ne kínozz most tovább. Nekem szükségem van Rád!
- Szeretlek Szerelmem!
Ennek a mondatnak elhangzása után nem tudom, mi történt vele, de még jobban rágyorsított a csókolózásra, szó szerint faltuk egymást. Elérkezett a pillanat: először csak a rövidnadrágja került le, majd a kis csinos, fehér csipkés tangája. Nem akartam lenézni, így inkább csak kezemmel fedeztem fel a területet. Szeméremdombja egész kellemes, puha volt, látszik, hogy borotválja. Ujjaimmal tovább haladtam, a csiklóját és szeméremajkait vettem célba. Ahogy finoman megérintettem csiklóját, abban a pillanatban megemelte csípőjét egy picit, majd tovább faltuk egymást.
Ezután Ő is megszabadított boxeremtől, majd a falloszomat látván elpirult, majd magához húzott. Életemben nem láttam ilyen jó nőt, aki ilyen precízen és kifinomultan izgatta férfiasságom. Először lassan puszilgatta a makkomat, majd elkezdte nyalogatni. Iszonyatosan élveztem. Egyik pillanatban már ott tartottunk, hogy Én toltam be a szájába, ezzel segítve Neki, hogy mi a feladata. Tündi csak úgy járt a farkamon, mint még nő soha.
Miután már élvezéshez közeledtem, hagyni akartam Tündi szájában, de megérezte ahogy elkezdtem megfeszülni, mire elengedte farkamat és mondta, hogy most én következek, mutassam, mit tanultam nyelv órán. Finoman, lassan elkezdtem csókolni melleit, a bimbóit lassan, de körkörösen faltam, utána hasán tovább haladva szeméremdobját csókolgattam és elérkeztem a célhoz. Finoman elkezdtem szívni, nyalni a szeméremajkait, kicsit be-bedugtam nyelvemet a hüvelyébe, csiklóját meg hol kézzel, hol nyelvvel izgattam. Tündinek már nem kellett sok, hogy élete első, igazi orgazmusát átélje. Éreztem, hogy egyre nagyobbakat nyög, a szíve kalapált, tudtam, hogy itt a vég. Rágyorsítottam. Szívtam és nyaltam, picit harapdáltam a csiklóját, közben kezeimmel a mellein dolgoztam. Majd ezután egy nagy nyögés és a teste beleborzongott az orgazmusba. Ezután felfektettem magamra és újabb csókcsatába kezdtünk. Mire eléggé tüzes kedvükben voltunk, megkérdeztem tőle:
- Hercegnőm, készen állsz?
- Igen Hercegem! Csak kérlek, óvatosan csináld. Kicsit félek, hogy fájni fog.
- Nyugodj meg, igyekszem elkerülni a nagy fájdalmat!
Erre utoljára egymás szemébe néztünk és elkezdtük egymást csókolni. Sokkal lassabban, mint eddig. Egyik kezemmel míg a derekát, hátát, popsiját simogattam, másik kezemmel a szerszámomat ahhoz a gyönyörű puncijához szegeztem, majd a hüvelyét megtalálva a bejárathoz készítettem. Nagy levegőt vettünk mind a ketten, popsiját erősen markoltam és elkezdtem betolni Neki. Ajakit nem hagytam elszakadni az enyémtől, de nagyokat nyögött, ami eléggé feltüzelt engemet és szerintem őt is. Puncija olyan volt, amilyet csak álmodni lehet: kellően szűk, ugyanakkor forró, nedves. Majd a fájdalom által keltett nyögéseket a szenvedélyesek váltották fel. Percekig ebben a pozícióban szeretkeztünk, majd Ő akarta diktálni a tempót. Helyet cseréltünk, Ő volt felül. Először lassan, majd egyre gyorsabban elkezdett rajtam lovagolni. Én nem tudtam mit tenni, csak gyönyörű melleit fogtam. Nem kellett szólnunk semmit, éreztük, hogy mit akar a másik. Mikor már majdnem bekövetkezett a vég, lelassítottam, majd megálltam, csak benne hagytam a farkamat és csókcsatát vívtak nyelveink, melyet még egy katona is megirigyelne.
Mind a ketten felkészültünk a végre:
- Készen állsz Babám? - kérdeztem.
- Igen Szerelmem! Kérlek, érezni akarlak!
- Biztos? Azt szeretnéd, hogy benned élvezzek el?
- Kérlek! Nem kérek mást, csak ezt!
Itt újra egybe forrtak ajkaink és egy utolsó hajrát nyomva, kis szűk punciját tele lőttem hatalmas mennyiségű gecimmel. Körülbelül 8-10 spricc jött, ami soknak számít. Ezután a Szerelmem teste is megfeszült, péniszemet majdnem szétrobbantotta puncija szorítása, majd egy hatalmas elélvezéssel köszönte meg Ő is a dolgokat. Percekig zihált és zihált, olyan nagyot élvezett. Ezután nem szálltam ki belőle, inkább egymásra feküdve csókolgattuk egymást, szájon, nyakon, testen. Egymás mellé feküdtünk és kifújtuk magunkat. Tündi visszatért a való világba:
- Bence! Hibát követtünk el, tudod Te is. - mondta.
- Miért? Ilyen estém se Nekem, se Neked nem volt még.
- Tudom. És ezt köszönöm! De akkor is...ez sok volt, elvégre barátok vagyunk...
- Biztos vagy benne?
- Igen.
- És akkor miért történt meg ez?
- Hát, nem tudom. - ezen mondat elhangzása után magamra húztam, fenekét megszorítottam és pár percig folyamatosan csókoltam.
- Látod. Ha csak barátok lennénk, nem lett volna ez az egész és még ez a csók sem. - mondtam. - Tudod jól, hogy Te vagy életem értelme. És Te is érzel valamit irántam, igaz?
- Bence. Ez nem ilyen egyszerű, de igen. Az utóbbi időben elég közel kerültünk egymáshoz és igaz, sokáig epekedtél utánam, sikertelenül, de most megtört a jég. Be kell vallanom valamit: iszonyatosan beléd zúgtam.
Miután ezt mondta, újra egymás szájában voltunk. Ezután, mivel mi egy lakosztályt kaptunk, karomba fogtam, majd elmentünk fürdeni, immáron együtt, mint egy pár.
Fürdés után, ruha nélkül, egymást átkarolva aludtunk el.
Másnap reggel már hamarabb felkeltem, mondván, picit meglepem Tündit. Hoztam neki egy csokor fehér rózsát - az a kedvenc virága -, majd egy kis reggelit és kávét készítettem Neki, amit a szobánkba vittem fel.
- Jó reggelt Egyetlenem! Úgy gondoltam, megleplek egy kicsit. - mondtam, majd megcsókoltam.
- Szia. Köszönöm szépen, kedves vagy.
Miután elfogyasztotta a reggelit, felöltöztünk, közben párszor jó percekig csókolóztunk, majd elindultunk egy újabb megbeszélésre. Immáron kézen fogva, mint egy pár.
Beérve a terembe, a haverok csak elmosolyogtak és elismerő tapssal jutalmaztak.

Tündivel azóta már lassan fél éve együtt vagyunk és kapcsolatunk töretlen.


Szextörténet ajánló:


Koleszos szexkalandok xxx


Rengeteg érdekességet rejt a kollégium egymaga, még nélkülünk is. Megmagyarázhatatlan dolgokat. Vegyük csak sorra. Először is, nem szabad elzárkózni az okkult tudományoktól. Amikor erre rájöttünk, úgy döntöttünk öten a haverokkal, hogy felkutatjuk a kolesz titkait. Tíz terjedelmes emelet, plusz a megközelíthetetlen tetőtér mellett a zajos gépház, a sötét alagsor, na meg persze a tizenhetedik emele....

AZ idős nő és a fiatal fasz


Április volt, meleg, és Szilvin kívül még senki nem heverészett a tó mellett a fövenyen, élvezve a déli szelet, a ragyogóan kéklő eget és a nyíló virágok illatát.
Amúgy is eldugott hely volt, félúton két hegyvidéki település között. Ezen a tavaszon a tó vize nem volt túl magas, de ez nem is igazán számított, hiszen fürdőzéshez korai volt az évszak. A fák sem vetették teljes árnyékot, de hát....

Szex a diákommal


Zsuzsanna vagyok, egy 38 éves angol tanár Debrecenben. Már hosszú évek óta tanítok, de ehhez fogható még sosem történt velem előtte, mint a mostani esetem.

Mindig is szerettem a jó pasikat. Volt már egy férjem, de közös megegyezés alapján szétváltunk és azóta nem volt komoly kapcsolatom. Azóta ismerkedek, megesett egy-két egy éjszakás kaland is, de azért próbáltam nem elvetni a suly....

Baszoda a Termálfürdőben


Csaknem egy éve vagyunk együtt a barátommal. Szexuális életünk kicsit talán monoton, nem igazán szoktunk extrém helyzeteket kihasználni a szeretkezéshez, talán miattam. Kicsit gátlásos vagyok. Egy kivétel volt eddig...

Pár hete kimentünk Ausztriába egy közeli termálfürdőbe. Volt egy melegvizes medence, ami kint volt az udvaron. Ennek is volt egy kisebb fedett része,ahol kb. negyed ....

Szopóleckék Melindával


Tavaly nyáron történt az eset,nem mással,mint velem,a volt Csajommal,Petigecivel és Ágival. Volt csajom jó nő volt,olyan igazi paraszt picsa,hát az is volt,az apja traktorozott egész nap. Szóval az az igazi nagypicsájú,nagycsöcső parasztlány volt,már 15 évesen olyan csöcsei voltak,hogyha eszembe jut,még ma is szaladok az ökm-el a wcbe.Azt még tudni kell róla kedves olvasó,hogy szűz volt,és nem is ....

Részeg szex


Kata zavartan topogott középiskolai másodikos évnyitóján osztálytársai között. Mondhatni, már egy éve ilyen zavart. Barátnői ugyanis egytől egyig mind arról számolnak be neki, hogy hetente hányszor és hogyan, ő pedig még szűz.
Volt ugyan már barátja, de addig még sosem jutottak, és ez nagyon zavarta Katát. Pedig egyáltalán nem lett volna baj, de Kata nem akart lemaradni barátnői mögött, és ....
Szextörténet címkék

éó | nő felül | oktatás | a kirándulás | kiserdő |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.