Homoerotikus sztori


A szívem szaporábban kezdett verni, amikor megláttam az új fiút. Akkor költöztek a városunkba, a középiskola negyedik osztályában nem a legszerencsésebb dolog. Nyíltan nézett körbe a srác az osztályteremben, mialatt bemutatta nekünk az osztályfőnök. Őszintének tűntek a zöldes szemei. Merthogy se kék, se zöld nem volt az íriszinek a színe, de különleges minden pillantása. Kopott farmer és kitűrve viselt, kockás ing volt rajta, alkatra közép magas, szőke hajú srác.
Azért mondom, hogy nézett ki, mert megragadott a külseje. Tudom, fiú létemre ez elég hülyén hangzik, de valamiért jól esett ránézni. El is határoztam, hogy szünetben, vagy órák órán majd jól megverem, nehogy már a lányos arcával, meg a hatalmas szemével elhódítsa tőlem a csajok figyelmét!


- Hagyjál már lökött vagy! - A falnak préseltem a folyosón egy beugróban, az almája, amibe éppen beleharapni készült messzire gurult. Vicsorogtam Tibire, így hívták az új fiút. A kezem az ingét szorította a gallérnál, az arcom közel volt az övéhez, a leheletemet biztosan érezte a saját bőrén.
- Ide figyelj te kis dugó! Nekem ne játszd itt az agyadat és ne akarj menőzni, mert itt én vagyok a király! Megértetted seggfej?
- Ki akar menőzni? Eressz már, nem csináltam semmit!
- Nem? Akkor ne mosolyogj az Yvettre, mert pofán váglak, ha még egyszer meglátom! - Tibi jó vörös lett, főleg, amikor két haverom hátba veregetett engem.
- Jól csinálod Karesz, adj csak a kislánynak. Úgyis olyan, mint egy kis csaj. Le kéne vágni a szőke loknijait.
Röhögtünk.
Bele Tibi arcába és a lelkébe.
Szemét viselkedés, de megakartam felelni.Tomboltak bennem az érzelmek, már bánom az akkori viselkedésem.
Szegény csak a folyosó kövezetét bámulta, nem mert ránk nézni.Gondoltam elég lesz ennyi fenyítés.


Az utánakövetkező napokban már elég volt csak rá néznem, és láttam, ahogy vörösödve elfordul.
Az iskolai király révén minden percét élveztem a pozíciómnak. Magas, izmos, fekete hajú, jóképű srác vagyok, bejöttem a lányoknak. A dumám is meg van, úgyhogy a csajok körbe ugráltak, és bevallom, amennyit tudtam, meg is dugtam. Tizenkilenc évesen magam mögött hagytam egy csomó összetört szívet és megannyi kalandot.
Az életem hirtelen azonban megváltozott. Azt is elmondom hogyan és ki miatt.Tibi visszafogottan viselkedett a szünetekben, Yvettre még ránézni is alig mert. Viszont az egyik tornaórán nagyon megbámulta az ügyeletes barátnőm testét, figyelte a mellét, mondanom sem kell egyből felment a pumpám. Vöröslött a fejem a dühtől, az izmaim, amik nem kicsik, megfeszültek.
Kivártam az időmet.- Eresszetek, hagyjatok! - rúgkapált, és próbált szabadulni Tibi a kezeink közül délután, amikor a WC- ben megleptük.
- Na te kis piszok, most kapsz! Az én csajomra meresztgeted a szemedet? Nem megmondtam, hogy ne merd bámulni? - Két haverral, a Gyurcival és a Petivel megfogtuk Tibit és betuszkoltuk az egyik fülkébe, tudtam késő délután már alig lézengenek egy páran a suliban. A fülke falához szorítottam, és jól megrángattam. Az ajtót nem tudtuk becsukni, mert négyen sehogyan sem fértünk volna el belül.
- Szopasd meg Karesz! Told le a gatyádat és nézzük meg, hogy tudja szopni a farkat! - Kicsit megrökönyödtem a dolgon, amit Gyurci kitalált, de úgy döntöttem ez aztán jó kis megaláztatás lesz olyan, amit a srác egy életre megemleget.
- Kérjétek el a szertárkulcsot, szerezzétek meg! – kértem. - Le fog szopni ma mindhármunkat!
- Hogy a fenébe szerezzem meg? – pislogott Peti.
- Menjünk inkább hozzánk - folytatta a barna hajú barátom -, majd ott lerendez minket. A szüleim csak este jönnek haza.
Szerintem Tibi nem vette komolyan a dolgot és talán mi sem, de szorosan közre fogva őt, gyalogoltunk Petiék lakása felé.
Mamár nem rendeznék le így dolgokat, de akkor vitt a hév.


A liftben már nagyon remegett Tibor, mi meg kiröhögtük.
- Előbb kiengedem a slagot várjatok - szóltam, miután felértünk a harmadik emeleti lakásba. – Meg sem törlöm a farkam, majd tisztára szopja a kis hülye! - Voltam olyan genya, hogy valóban, még ott csillogtak a vizelet cseppek a farkam hegyén, amikor a térdre kényszerített Tibi ajkaihoz nyomtam. A két haver lefogva tartotta, Tibi térdelt a perzsaszőnyegen és esdekelve nézett rám.
- Ne Karesz, ne. - A könnyei olyan nagy cseppekben kezdtek hullani, hogy majdnem megsajnáltam. Nehezen, de legyűrtem a berzenkedésemet és Gyurci addig szorította a fiú állát, hogy kinyílt a szája én pedig betoltam a farkamat.
- Csináld, de ügyesen! Kívánod.
- Nem, én egyáltalán...- remegett meg a hangja, amit a péniszem látványa, és a közelségem válthatott ki belőle. Tibi hüppögött, hármunkkal körülvéve, a válla erősen fogva, a szeme zárva. Végül erős undort kifejező grimasszal az arcán, elkezdett lassan és bénán szopni. Belemarkoltam a hajába,picit megrángattam.
- Te, ne érjen a bőrhöz a fogad! - szóltam rá.
- Fiúk, keressetek egy zsepit mert összetaknyozza a faszom! - Meg lett törölve az orra én meg nyomtam magam tovább a szájába. Nem mondom, hogy élveztem, de nem azért olyan rosszul sem esett. A társaim nevetése lassan elhalt, elkezdtek izegni-mocorogni, Peti meg is igazította a nadrágját, felállt a farkuk nekik is...
Tibi abbahagyta a sírást, valahogy mintha élvezné, amit csinál.
Az volt a gáz, hogy én is nagyon elkezdtem.
Olyan más lett minden. Jó nagyra duzzadtam, fogtam a péniszemet a markomba és löktem a csípőmet. A másik kezem már nem tépte Tibi szőke haját csak simította, borzolta. Nem tudom miért tettem, de tiszta gáz volt, hogy az arcán is végig siklott az ujjam, amire ő kinyitotta a szemét és nagyon furcsán nézett rám.
- Na, nekem ebből elég - szólt Gyurci - én ezt nem nézem tovább, bocs. - Ezzel fogta magát és lelépett, csak úgy csattant utána a bejárati ajtó. Ám azokban a pillanatokban egyáltalán nem érdekelt, hogy így elviharzott.
- Ő, izé, én kimegyek amíg végzel - szólt elvörösödve Peti is, így ketten maradtunk Tibivel, akit addigra már szabályosan szájba dugtam. Már nem érdekelt a bosszú, se a haverok, nagyon jó volt, Tibi úgy szopott, mintha ezer éve azt csinálta volna. Amikor éreztem, hogy végem van, jön a sperma-bomba, Tibi megpróbálta magát hátra dönteni, mert ő is érezte a feszülésemet, de én nem hagytam. Csak annyira, hogy szépen a formás kis arcára élvezzek. Jól összespricceltem, ő pedig szorosan lehunyva tartotta a szempilláját.
Úgy hagytam magára, térdelve, sírva, és összemocskolt arccal.
- Jöhetsz - szóltam kézmosás után Petinek, amire ő csak a fejét rázta vörösen.
- Én nem, képtelen lennék fiúval csinálni! - Majdnem neki estem, olyan volt, mintha lebuzizott volna, dühösen mentem haza és egész nap nem csillapodott a haragom.


Ez után nem emlegettük az esetet, Tibi rám nézni sem mert, került akár egy leprást nagy ívbe. Már a haverok sem csúfolták, azt hiszem elment tőle a kedvük.
Viszont én, kurva nagy szarban kerültem.
Tibi miatt, egyre többször tévedt rá a tekintetem, agyon tudtam magam volna miatta csapni, nagy elkeseredésemben. Rájöttem, hogy az isteni szopás miatt van. Akkorát élveztem, amikor megszopattam, hogy nem tudtam a dolgot kiverni a fejemből. Csajoztam és dugtam továbbra is, de akkor lettem igazán merev, amikor Tibire és a szopásra gondoltam közben.
Elkezdtem követni az iskola után.
Nem tudom miért, de szokásommá vált, így megtudtam hol lakik, hánykor érnek haza szülei, mikor ugrik le a boltba. Jó nagy marha vagyok mi?
Követtem két héten keresztül aztán nem bírtam tovább. Az egyik ilyen alkalommal, elébe vágtam, mintha csak véletlenül találkoznánk össze.
- Szia! Hát te erre laksz? - Nem is akart köszönni nekem, nem hogy szóba állni velem. Megszaporázta a lépteit, én meg loholtam utána, akár egy kiskutya.
- Várj már, na, tudom, hogy haragszol. Bunkó voltam, borítsunk rá fátylat. - De szép volt, ahogy megremegett a szája, a szeme pedig könnybe lábadt! Lecsókoltam volna róla a félelmet, de nem volt hozzá bátorságom. Elkezdett kiabálni, kitört, mint egy szunnyadó vulkán, nekem esett és csapkodott az öklével, a vállamat célozta meg és üvöltött.
- Szemét vagy Karesz, megaláztál. Nem bocsájtom meg neked soha. Útállaaaaak!
Kicsit beerősítettem, csak annyira, hogy leszereljem a csapkodását, már többen felénk fordultak a nem túl forgalmas utcán.
- Hadd menjek veled hozzád, megbeszéljük. Nyughass, ígérem, nem kényszerítelek soha többé ilyesmire. Béküljünk ki, légyszi.

Kicsit megnyugodott, sértődötten sétált mellettem, de amikor a háztömb elé értünk ahol lakik, hagyta, hogy felmenjek vele. Szokványos panelban lakott, az előtérbe tettük le az iskola táskánkat. Semmit nem szólt, szótlanul öntött magának és nekem is üdítőt, és csak állt a konyha pultnak támaszkodva. Ittam, miközben leplezetlenül bámultam őt, csodáltam a szépségét, az arcát, amit nem tudtam kiverni a fejemből sehogyan sem.
Tudtam, hogy lépnem kell, akartam nagyon valami kapcsolatot vele, tőle.
Közelebb mentem, egészen elé álltam. Kinyújtottam a kezem és végig simítottam az arcán. Annyira szép volt, ahogy rám nézett!
Kitágult a pupillája, piros foltok keletkeztek az arcán, hú de jó volt bámulni. Remegtek az ujjaim, ahogy körberajzoltam a szemöldökét, az orrának az ívét, és végre újra beletúrhattam a hajába. Olyan fényes és lágy tincsei értek a bőrömhöz, hogy öröm volt simítani.
- Mi, mit csinálsz Karesz? - kérdezte mély, remegő hangon.
- Mit tudom én, hülye vagyok, de nagyon szeretnélek megcsókolni. - Hát kimondtam, amire vágytam, és nagyon természetesnek hatott, nem éreztem szégyent, se szokatlant, csak közelítettem magam az arcához. Amikor összeért a szánk végigfutott rajtunk valami finom, megfoghatatlan, édes izzás. Annyira puhán érintettem, ahogy én lányt még sosem pusziltam. Megfogtam a fejét mindkét kezemmel, és úgy dugtam bele a nyelvemet a szájába.

Nem tudom melyikünk rogyott meg jobban, de majdnem összeestünk mindketten. Én még ilyen finom csókot soha nem váltottam azelőtt senkivel, mint akkor ott vele. Nem ellenkezett, visszacsókolt lágyan és odaadóan. Olvadt viasszá változott a kezeim között, olyanná, ami csak az enyém. Nem tudom meddig csókoltam, míg ő a kezét a hátamon tartotta. A csípőmet egy idő után muszáj volt neki nyomnom, így a merevedésünk egymáshoz ért.
Mosolyogtam belül, amikor megéreztem a keménységét, boldoggá tett, hogy ugyanúgy kíván engem, mint ahogy én őt. Tisztára megkavarodtam, egyszerre voltam boldog és nagyon lökött. Nevetni kezdtem, és Tibi is úgy tett, a mosoly még csodálatosabbá tette a vonásait.Beszédültünk a szobájába, és még az ágyán lévő kopott plüssmacija láttán sem kapott el a gúnyos nevetés. Megsimogattam a szőrös barna kobakját mielőtt félretettem, majd magamra húztam Tibi csábos testét.
Úgy vonzott a fiú, mint a mágnes, a csók közben a kezünk bejárta a másik testét mindenhol.
- Annyira kívánlak - csuklott el a hangom, mielőtt elkezdtem, lehúzni róla a felsőjét.
Levetkőztettük egymást lassan, kiélvezve minden pillanatot. Még sosem bántam ennyire finoman, soha senkivel azelőtt. Csókolgattuk egymás mellkasát, én a hófehér finom bőrét, ő az én sötétebb tónusú mellkasomat. Szívogattam a mellét, a kis bimbói édesem meredeztek.
- De drága vagy - mondtam szentimentálisan, majd belecsókoltam a köldökébe. A nadrágok is lekerültek rólunk, mosolyogva nyúltunk egymás péniszéhez. Szép volt a farka is Tibinek, közepes méret, talán tizenhat centi körüli, szőke kis szőrrel körülvéve. Világos színű, se nem vastag, se túl vékony. Mondom, édes, aranyos.
Ő is végig simított a lábam között, a makkom tetejétől, egészen a herezacskóig járt a keze. Benyúlt a golyók alá is, emelgette őket, mintha a súlyát latolgatná. Az én farkam nagyobb mint Tibié és jó vastag is, a fiú alig bírta levenni róla a szép szemét.
- Nagyon klassz a farkad. Szeretném újra a számba venni - kérte tőlem, aminek persze nagyon örültem, de én akartam előbb megkóstolni az övét.
Lecsúsztam egészen az ágyékához.
Sosem csináltam olyasmit, de akkor ott valahogy természetesnek hatott minden. Örömmel ízleltem meg a farkának a hegyét, és pár nyalás után már a számban volt a makkja. Nagyon jó érzés volt! Úsztam a boldogságtól.
Pár perc múlva már úgy szoptam, mintha mindig is azt csináltam volna. Tibi tekergőzött a kéjtől, suttogott, nyögött fantasztikusan gerjesztő, minden egyes hang, ami csak kijött a száján. Közben a szabad kezemmel simogattam a felsőtestét, a csípőjét, és a végén, amikor elélvezett, az ujjaink egymáséba voltak fonódva.
Soha nem felejtem el azokat a perceket. Az utána következőket sem, amikor felcsúszva hozzá összesimultunk, és úgy spermától ragacsos szájjal csókoltam meg őt. Finom volt, kegyetlenül megrázó.Ő is leszopott engem, hamar elélveztem, rá a hasamra, miközben Tibi bele-bele nyalt a makkomnál, az ömlő ondómba. Majd a maradékot, ami a péniszemen maradt lenyalta, édesen szopta még kicsit.
Sokáig feküdtünk összebújva még, egészen addig, amíg haza nem értek a szülei. Ott fogtak vacsorázni is, örültek, hogy Tibinek végre van egy új barátja.
Nem tudták az igazságot.
Tibinek egy új szerelme lett, egy szeretője, aki megőrül érte.


Szextörténet ajánló:


Meleg kaland a haverommal


A következő igaz történet sokban hozzátett az életemhez, de nem úgy ahogy gondolnád...

Én egy kíváncsi, gátlástalan 15 éves fiú vagyok, éppen e tulajdonságaim miatt jöhetett létre ez a kalfelállt
Tudtuk egymásról mindketten, hogy nem vagyunk melegek.
Fél éve történt, hogy Ádám a legjobb barátom áthívott videójátékozni.
Persze igent montam, és fél óra mulva m....

Niki három faszt akart, meg is kapta


Megbeszéltük, hogy ő leül az ágyra és meztelenül vár engem.
Beléptem a szobába. Piros csipke bugyi és melltartó volt rajtam. Lassan elindultam felé, miközben végigsimítottam a testemen. Elé ereszkedtem, végigsimítottam a combjain, majd rögtön a tárgyra tértem. Megragadtam a tövénél álló farkát, egy csókot nyomtam rá, közben pedig kéjesen felnéztem rá. Nyelvemmel megérintettem a makkját, maj....

Öreg néni.


Egy ismerős néni megkért segítsek neki ezt azt megcsinálni az udvaron és lakásban. Ráértem, a pénz is jól jött miért ne. Tőle egyébként távol áll minden olyan viselkedés amiből arra lehetett volna számítani ami történt. Elmentem hozzá. Eleinte minden rendben ment. Később egyre kötekedőbb lett. Semmi se volt jó. Már arra gondoltam ott hagyom nem kell a pénz se. Majd kezdtem visszaszólogatni neki.....

Megbaszott a villanyszerelő


Múltkoriban esett meg velem, hogy egy iratot keresve az archívumba kellett mennem.
Az ablaktalan helyiségben nagyon meleg volt, ezért keresgélés közben hamar nekivetkőztem. Már csak egy kis atlétatrikó maradt rajtam, meg a bugyim, ezért meglepődtem, amikor a villanyszerelő nyitott be.
A polcok miatt csak a fejemet láthatta, így kérdezte meg elvégezheti-e a munkáját, amit eddig a bezá....

Mocskos nyári nap


A zánkai parthoz közel, egy nádasban napoztunk kettesben Andival egy horgászstégen.
Még csak 16 éves volt én is csak két évvel idősebb nála.
Én alig bírtam ezt a hőséget, de Ő kitartóan napozott. Nem tudta “elviselni”, hogy barnább vagyok nála. Persze erre a szülei cinkosan mindig azt felelték, hogy nem idén nyáron barnultam. Mondjuk, aki úszómesterként naphosszat aszalódik a napon, ....

A hatalmas fasz


Minden évben eljön ez a csodálatos időszak, amikor a felnőttek is egy kicsit gyerekké válnak, és izgatottan várják, vajon milyen meglepetést kapnak szeretteiktől. Sokszor egy apró, szívből szóló mondat, vagy tett sokkal többet ér, mint egy tárgy.
December 23. volt. Kint nagy pelyhekben hullott a hó, vakító fehérség lepte el az egész tájat. Idén a karácsonyt egyedül egy kis kunyhóban töltött....
Szextörténet címkék

az Érett nŐ | oköl | istálo | machina | tele a szám |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.