Két tizenéves pajzánkodása egy osztálykiránduláson


Még az általános iskola végén elkezdjük felfedezni a felnőttek világát. Valakinél hamarabb, valakinél később jön el ez az életében. Egyre jobban érdekel minket, hogy mivé váljunk, észrevesszük, mennyit dolgoznak a szülők. Tapasztaljuk a külső ingereket otthon és az iskolában.
Ez a szexualitással is így van. Megismerjük magunkat, a testünket, rájövünk bizonyos izgalmakra. Felfigyelünk a nőkre. Már nem olyan fiatalokra, akikkel incselkedünk, játszunk, vagy épp megbántunk. Hanem mint nőre. Kinézik a jó nőket, és minden szünetben arra törekednek, hogy lássák őket. Ma már az a divat, ha mindent megmutatnak a nők. Szeretik érezni fiúk és férfiak kívánkozó szempárait, ahogy a testüket fürkészik. Ahogy összebeszélnek mögöttük. És ki az a fiú, még kisiskolásként is, aki nem nézi meg a szép lányokat. No mi megnéztük.
Ahogy Tamit is néztem, aki kis vékony, de elég magas lányka volt. Aki nem szeretett kitűnni, de mégis sikerült a kis topjaival, és a fenekét alig takaró rövidgatyával. Szemrevaló, nem nagy, de formás mellei szinte megigézték a szemem, és mindig próbáltam a környezetében lenni. Ismertük egymást, évfolyamtársak voltunk. Szerencsére kirándulni is együtt mentük.
Jó kis buszos kirándulások, 4 órás zötykölődés a zempléni hegyekbe, állandó tanítási jellegű tanárnői bemutató arról, hogy mit látunk, hogyan alakult ki a környezet, milyen történelmi események voltak egy helyszínen. Mi fiúk a hátsó sorban nem figyeltük a tanárnő szavait, a hülyéskedésé volt a főszerep. Persze kaptuk a lebaszást, hogy rosszak vagyunk. Igen, de még mennyire. A szállás egy tisztás faházaiban volt, 50 fő, 2-4-6 ágyas házakban. Természetesen lány-fiú részleg külön került, de szerencsére mi pont Tamiék mellett telepedtünk le. Ők 4-en, én pedig Jocival kettes faházban voltunk.
Aztán volt itt minden, ami egy osztálykiránduláson szokott. Foci, főzés, beszélgetés, és lámpaoltás. Na ilyenkor jön el a rosszcsontok ideje. Úgy közlekedni, hogy a járőröző tanárok ne vegyenek észre minket. Volt 4 tanárnő is, mind keringett a faházak között, de csak elfáradnak egyszer. Addig is ott volt a chat, amin beszéltünk, illetve az ablakok egymás faházaira is néztek.
Már első nap sokat dumáltunk Tamival, akit meginvitáltunk barátnőstül, jöjjenek át, vagy lógjunk el valahová. Tami egyedül jött át hozzánk, hozta a kártyáját, mi pedig a dugipiát.
Elég meleg volt, mi Jocival rövidgatya-póló kombinációval próbáltuk túlélni a párás meleget, Tami kopogott az ajtón, kinyitottam, és előttem állt egy franciabugyi kinézetű kicsi gatyában, valamint egy rövid shortban. Ami eltakarta melleit, de a kis hasa közepéig ért. Melltartót nem kellett viselni, gyönyörűen kiadta a fehér textil felső testének gömbölyűségét. Próbáltam nem leragadni a szememmel, gyorsan megragadtam a kezét, és berántottam, észre ne vegyenek minket.
- Többiek? – érdeklődtem a többi lányok után.
- Nem jönnek, Viki és Klarissza már alszanak, Eszti meg Matyival beszél – felelte Tami.
- Nem baj, gyere üljünk ide az ágyra – invitáltam meg kettőnk közé Jocival.
Már állandó téma volt a szexualitás nálunk, fiúk között, de azért a lányokról semmit nem tudtunk. Sosem kaptunk el olyan beszélgetést, amikor erről beszéltek volna. De ha mi igen, akkor szerintem ők is kivesézték ezt. Mindenesetre a természet adta gyönyörű 13 éves leányzó beindította a hormonokat és az ereket, uralkodni kellett magamon, hogy ne ágaskodjon fel a szerszámom, megmutatva testének igazi vonzalmát felém.
Jocó elővette a piát, kis sör és vodka, ezt tudtam elcsempészni otthonról és becsempészni innen.
- Na, akkor játszunk valamit? – kérdezte Tami.
- Persze – az ágy elé hoztam egy széket közben – feleltem.
- Akkor zsugázzunk fiúk, legyen 21, és aki veszít, kap egy kérdést a nyertestől, amire őszintén válaszolnia kell. Ha nem akar, akkor iszik. Ha felel, akkor a kérdező iszik – fektette le a szabályokat.
- Rendben, mehet – feleltük.
Az első körben az én 24-mel szemben Jócónak 17, Taminak 22 volt, így kérdezett.
- Hm, mi volt az otthoni egyik legrosszabb cselekedeted?
- Hát, amikor a húgomat megpofoztam. Szégyellem, de feszt az idegemre ment, és adtam neki egy taslit. Megeskettem, hogy ne mondja el senkinek, és egy hétig csinálom a házimunkáját. – mosolyogva válaszolt Joci. Szóval igyál Tami – újabb mosoly csillant meg arcán.
Nem tudom, hogy mit hittünk, meddig megy el a játék, vagy hogy mit akarunk. Kcsit bíztam benne, hogy majd a szex fel terelődik a téma, vagy hogy lesz mutogatás. Folytattuk.
A következőt én nyertem, Tami vesztett, így kérdeztem.
- Neked Klarissza a legjobb barátnőd, tettél olyat vele szemben, amit bánsz, és nem mondtál el neki?
Tami egyből a sör felé nyúlt és belekortyolt. – Erről nem fogtok tudni, következő kör – elpirulva tette le a poharát.
Ismét Tami nyert a következő körben, és én vesztettem, így nekem szegezte a kérdést.
- Melyik lány tetszik neked a legjobban?
Hű, erős kérdés, amire hirtelen nem tudtam, mit feleljek. Mondjam meg neki, hogy ő, vagy tereljem másfelé. Jocival összenéztünk.
- Vannak többen is, de nem mondok neveket – feleltem remegő hangon. Szóval ittam.
Bátortalanságomat megbántam, de bizakodtam a játékban. Több körben is nyert Tami, hol engem, hol Jocit faggatta, de végül kijött a sokadik körben a kérdezz-felelek köztünk.
- Szóval Tami, melyik fiú tetszik neked?
- Jaj, Nándi, ugyanazt kérdezed, mint én? – mosolyogva vont kérdőre, majd válaszolt. – Több is van. Szerinted ki?
- Nem tudom, neked kell válaszolni.
- Rendben, akkor iszom.
Ő még nem, de mi már sok kortyot megittunk, és el is szaladt az idő. De a következő kérdés teljesen felcsigázott minket, amit Tami feltett Jocinak.
- Szóval Joci, ha lehetne, melyik lányt csókolnád meg?
Egyből ment a válasz: -Jázmint!
- Miért?
- Mert ő tetszik nekem!
- Hagyjuk a játékot, beszélgessünk – javasoltam nekik.
- Nekem ok, mire vagy kíváncsi? – kérdezte Tami.
- Kérdezz te.
- Bocsi srácok, csajok, de szerintem én kidőlök – mondta Joci, aki elvonult az ágyába. Elég messze volt az ágyam az övétől, ott folytattuk Tamival.
- Mert te kivel csókolóznál? – kérdeztem.
- Hát, aki elég bátor hozzá – az arcából felnézett, megigézett.
- Volt már szexuális élményed? – így nekem szegezte a kérdést.
- Erről akarsz beszélni?
- Igen, kíváncsi vagyok. Mi lányok beszélgetünk erről, de nem sokat, és nem tudom, hogy ti, fiúk, hogyan álltok ehhez. Ismerjük a természetet, ugye? Ti, fiúk hogyan tudtok minket kielégíteni, és mi titeket. Orgazmusod volt már?
- Sok kérdés egyszerre. Mi is beszélünk ezekről, és igen, tudom, hogy működik a dolog, és igen, volt.
- Nekem is, neked mikor először?
- 2 éve kb. Neked?
- Tavaly nyáron családi kirándulás. Képzeld, lebuktak a szüleim. Még ilyet nem láttam? Mármint élőben. Régóta nézek videót, és érezte is a bizsergést lent, de az, hogy a szüleimet megláttam az ágyon összegabalyodva. Ott megszületett bennem a döntés.
- És hogyan? – kérdeztem.
- Egyszerűen lefeküdtem az ágyra és elkezdtem a bugyin keresztül. Jó volt, de féltem, nem fejeztem be. Majd másnap újrapróbálkoztam, és sikeresen elélveztem. Fantasztikus érzés volt. Neked?
- Én otthon, régóta terveztem, sok videót néztem, és egyszer csak megtörtént.
- Nem megyünk el valahová?
- Mégis merre?
- Csak kövess.
Megfogta a kezem, felkapott egy plédet, kiléptünk a házból. A mi faházunk mögött elosontunk, kikerültük a lámpa fényeit, de nem is tudtam figyelni az útra, annyira jó volt érezni a kis kezét, a tenyerét, amint szorítja az enyémet. Már eltávolodtunk a házaktól, egy tisztásra vitt ki, ahol még volt épp annyi fény, hogy lássuk egymást. Másik kezében egy plédet fogott végig, leterítette.
- Itt jó lesz. Üljünk le nyugodtan – majd a kezével húzott a föld felé.
- Rendben, már a földön is ülünk. Miért kellett eddig kijönni? – kérdeztem vissza.
- Itt nem fog senki sem zavarni, addig játszunk, ameddig akarunk. Már kérdezek is, hogy tetszik az öltözékem?
Eddig nem is mértem fel a ruházatát. Csak szaladtam utána. Kicsit hátrébb csusszantam a földön, hogy a teste egésze a szemem előtt legyen. Kis topánka volt a lábán, rövidgatya, de nagyon rövid. Illetve egy póló. Melltartót most sem sejtettem.
- Szép öltözet. Biztos szép testet takar – céloztam arra, milyen jó lenne látni a testét.
- Szeretnéd látni? – csapta le a labdát.
- Talán igen.
- Csak talán? Ki kell érdemelned! – tette hozzá, figyelmeztetve ezzel arra, hogy nem fogja csak úgy levenni.
- Buktál már le valaki előtt, hogy maszturbálsz? – jött a következő kérdése.
- Nem, mindig okosan választom meg az időpontot és helyet. Amikor biztos vagyok abban, hogy senki nem fog rámnyitni. Te? – kérdeztem vissza.
- Egyszer. Anyum rámnyitott. Mikor iskolaszünet volt, elment dolgozni. De visszajött kocsival 1 óra múlva, valamit otthon felejtett. Épp a reggeli fürdésemen voltam, és a hideg kinti levegőt olyan jó volt a fürdővíz melegségével kompenzálni. És elkapott a hév, simogatni kezdtem magam, nem vettem észre az ajtó kinyitódását. Anyum meg benyitott. Nem szólt, de hallottam, amint becsukta az ajtót. Sosem beszéltünk róla. És még egyszer, amikor családi kiránduláson voltunk, jöttek szüleim régi barátnője és családja. Egy szobába kerültem az ő lányukkal, volt még egy fiúk, ő külön szobában volt. Hamar bementem a szobába, filmet néztek épp, nekem nem volt hozzá kedvem. Pucér pasikat nézegettem, és elkezdtem simogatni magam, pólóm alatt a melleimet cirógattam, harapdáltam a szám szélét, majd benyúltam a hamvas puncimba, és ekkor betoppant a fiú. Gyorsan kirántottam a kezemet a textil alól. Idősebb, mint én, és a kis köcsög kérdőre is vont. Meg biztatott volna, hogy folytassam. Kiszaladtam a szobából, szerencsére senkinek nem említette.
- Jaj, érdekes sztorik – próbáltam volna biztatni további történetmesélésre.
- Most te jösz, mesélj valamit. Például extrém hely?
- Nem tudom, hogy annak számít-e, de strandon többször is kivertem. Az öltözőkabin lyukán leskelődtem, néztem az idősebbeket. Egyszer a suliban is, a wc-ben. Te?
- Csináltam már barátnőm ágyában, míg fürdött. Strandon én is, vízben, ott nagyon jól esik, és izgi, hogy senki ne vegye észre. De a meleg víz nagyon könnyen lázba hoz.
- Én tetszem neked? – kérdeztem meg tőle.
- Aranyos pasi vagy.
- De kinézetre?
- Aranyos pasi vagy, többiről nem tudok véleményt nyilvánítani, mert ruha takarja. Kérdezhetek?
- Persze.
- Láttál már meztelen lányt?
- Élőben még nem. Lány testvérem nincs. Anyumat sem, Közületek sem. Te pasit?
- Igen, mint említettem, a szüleimet.
Félbeszakítottam: - Láttál mindent?
- Apum farkát, anyum melleit, fenekét.
Bátor voltam. – Leveszed a pólódat?
- Nem. Jött az elutasítás.
- Miért nem?
- Korai. Mert beszélgetünk erről, nem biztos, hogy könnyen is adom magam. Még ha ez csak vetkőzés is. De ez ne vegye kedved. Van még 4 napunk itt. Beszélgessünk még? Mire vagy még kíváncsi?
- Az osztályban a többi lánynál volt már valami?
Nagyot nevetett. – Oh, igen, Szandi. Edzésen mindig elbújunk az öltözőfülke mögé. Senki nem mutogatja magát. Tényleg, még csak egy cicit sem láttam az eddigi 2 év alatt. Aztán, pont vagy 3 héttel ezelőtt, mindenki elment már az öltözőből. Én Szandi előtt fordultam ki, ő még a telefonját nyomkodta, rajta egy törülköző. Kimentem, de a suli bejáratánál visszafordultam, mert valamit otthagytam. Szandi teljesen meztelen volt, és a punciját simogatta. Őt ismered, nem?
- Igen. Tudom, ki ő.
- Szóval szép cickói vannak, az enyémtől nagyobbak, ott ült a padon, egyik lába felhúzva, az egyik tenyere a mellein volt, a másik pedig a csiklójánál. Szegény, de nem jött zavarba. Csak annyit kérdezett, hogy „visszajöttél?”. Még talán én nagyobb zavarban voltam. Gyorsan a szekrényemből felvettem az otthagyott tárgyat, és magára hagytam. De tavaly a táborban is, amikor elutaztunk Pestre. A fürdő a folyosó végén volt, egy sávban volt vagy 5 zuhanyzó, semmivel nem volt elválasztva. Bementem, nem vett észre a lány, aki épp maszturbált. Idősebb volt, mint én, szerintem volt vagy 15. Néztem egy ideig, elbűvölt. Majd úgy tettem, mintha most jönnék be, jól becsaptam az ajtót, háttal neki, az ajtó felé fordulva, mint ha semmit nem láttam volna. Mikor odanéztem, már nem csinálta, és takarta is magát, amennyire csak tudta. Neked? Te is mesélj valamit. Srácoknak farkuk? Verte valaki?
- Edzés után vannak olyanok, akik nem foglalkoznak azzal, hogy látszik-e vagy sem a farkuk. Már többször is bukott le ott srác, hogy verte.
Közbevágott. - Neked mekkora?
- Majd meglátod, ha akarod – mosolygtam felé fordulva. Ha kapok valamit, adok valamit.
Vette a lapot, de vissza is vágott. – A gatyád alapján lehet nem nagy – gúnyosan kinyújtotta a nyelvét.
Pimaszul odaszóltam. – Pont a kis nyelved okozhatna nagyobbodást.
- Persze, csak szeretnéd.
- Igen, szeretném. De megelégednék most csak a melleiddel. Bárcsak láthatnám?! – sóhajtozam.
- Ne add fel könnyen. Mindketten láttuk már a másik nem nemes szerveit. Szóval, leveszed a pólód és a gatyád? – intett felém.
Bólogattam. Kicsit remegő lábakkal álltam meg előtte. Levettem a pólóm. Ekkor odalépett, és átölelt. A teste hozzám simult, azonnal álldogálni kezdett a gatyám, ha akartam volna, akkor sem tudtam volna letagadni. Pajzán szemei felnéztek, és a szokásos mosolyt láttatta. Segített letolni a gatyát, már csak a boxerem takarta a farkam, ami teljes nagyságában rejtőzött a textil alatt.
Máris emelte fel a kezeit a magasba, én pedig a pólója alját megfogtam és felhúzva levettem róla. Csodás, kerek mellei a pólóból kiszabadulva visszaugrottak a helyére. Mereven álltak a kis mellbimbói, csak álltam ott és bámultam.
- Na? Hogy tetszenek? Még senkinek nem mutattam meg így. Mondj már valamit! – izgatottan várta a reakcióm.
- Ha tudnék, akkor megszólalnék. Én sem voltam még ilyen közel félmeztelen lányhoz. Főleg nem hozzád. Mindig is szerettem volna, ha lenne köztünk valami. De ezt most el sem hiszem.
Pirulva közelített felém. – Kicsit fázom így, elég hűvös van idekint. Szóval menjünk tovább?
- Tőlem.
- Ok, gyere, üljünk le ide a plédre.
Egymás mellett helyett foglaltunk, amennyire tudtuk, a plédet magunk köré csavartuk. A farkam az égnek állt, a mellei hozzányomódtak a mellkasomhoz. Igazán izgató volt, de ugyanakkor féltem kicsit. Lányos zavaromban alig tudtam megszólalni. Majd egyszer felfordult mellkasomból és közelítet ajkával az enyém fel. Megcsókolt. Elrejtőztünk a szájunk mögé, nyelve szaporán járt az én nyelvemmel kergetőzve, néha fogával enyhén ajkamba harapott. Egyik kezemmel felnyúltam a melleihez, tenyerembe fogtam formás alakját, simogatni kezdtem, olykor ujjaim közé szorítottam a mellbimbóit, amire mindig egy halk sóhajjal reagált. Teljesen elragadott minket ez a tinédzser-szenvedély. Elfelejtkeztünk mindenről. Egyszer elemelte a fejét tőlem a fülemhez hajolt és ezt mondta.
-Nagyon felizgatott ez a helyzet. Érzem, hogy átnedvesedett a bugyim, talán lekerülhetne rólam a gatya és megnézhetnéd.
Nem volt szívbajos, de a hév hamar magával ragadott. Bár nem voltam még lánnyal, de láttam, mit is csinálnak magukkal, vagy mit csinálna a fiúk velük. Kicsit bátortalanul húztam le róla a gatyóját, de a női kéz megnyugtatóan hatott a kissé remegő kezemre. Segített lehúzni a rövidgatyát, majd enyhén terpeszbe állt, hogy a kezem kényelmesen hozzáférjen a féltve őrzött kincséhez. Ujjaimmal benyúltam a bugyi korcánál, elébb csak tenyeremmel simogattam, éreztem a nedvességét. Kényelmetlen volt, ahogy ültünk, így a hátához ültem féloldalasan, így könnyebben tudtam a kezemet becsúsztatni. Két ujjamat összetéve elkezdtem az ajkait simogatni, majd a csiklójához érve hangosabb sóhajjal tudatta, nagyon jó, amit csinálok. Testével végig lereagálta a kielégítését, felső testével az ujjam ritmusát követte, kezeivel pedig a melleit cirógatta, simogatta. Szájával hátradőlt, hogy ismét összeérjenek ajkaink, és meghitt csókolózásba kezdtünk. Egyre mélyebb sóhajai prognosztizálták, hogy az orgazmusa közeledik.
- Szeretném, ha kicsit elmélyülnél lent – így kért meg arra, hogy nyugodtan ujjazhatom. A bugyiját félrehúzta, a két ujjamat a hüvelyéhez irányította, amit körkörös mozdulatokkal egyre mélyebbre csúsztattam a vaginájába. Kezével megadta a maximális mélységet, annál tovább nem engedte, hogy menjek. Hangos cuppanások kísérték mozgásom, egyre erősebben rángatózott. Olykor a hévtől erősen beleharapott az ajkamba, vagy erősen megszorította kezem.
- Folytasd, ne hagyd abba! – kérlelt, jelezve, hogy igenis jól csinálom, amit csinálok. Szó se róla, hamar elfáradt a kezem, a másikkal próbáltam a melleit simogatni, a bimbóját kényeztetni, hogy minél erőteljesebb legyen az orgazmusa. Ez tetszett neki, már szinte önkívületi állapotba került, szinte nem is ujjaztam, hanem dugatta a punciját. És végre ő is hátranyúlt a péniszemhez. Benyúlt a gatyámba, és az előváladékkal szétkent makkomra markolt. Szorította, egyre erősebben, néha rá-rárántott, de nem verte. Majd egyszer elengedte és a testének remegése jelezte az orgazmus bekövetkeztét. Karjával hátranyúlva átölelte a tarkóm, teljesen elengedte a csípőjét, engedte, hogy az ujjam végigvezesse orgazmusát. Tocsogott a nedvességtől, teljesen átázott a bugyija. Mikor a teste lenyugodott, kivette az ujjamat a nyílásából, majd bekapta azt, végignyalta saját nedvét.
- Hát ez isteni volt, nem gondoltam volna, hogy képes vagy ilyen nagy orgazmus okozni. Mondanám, hogy akkor menjünk, de gondolom, te is szeretnéd, ha kényeztetnélek? – csábos tekintetével hívott el újabb keringőre az én örömömre. – Nem fogom bekapni, de a kezemmel kielégítelek, ha ez neked is jó, szóval csak feküdj vissza a plédre – majd az egyik tenyerével megadta az irányt, de a másik keze végig a farkamon maradt.
Lefeküdtem, ő mellém, meztelen testét hozzásimította az enyémhez. Bár a bugyi rajta volt, nem sok vizet zavart. Könnyebbség végett letolta a gatyám. Megcsókolt, miközben rámarkolt. Egy-két húzást után ujjaival végigsimította a teljes hímvesszőm, le a zacskómig. Ott szintén kézzel kicsit ’golyózott’, majd a tenyerével ismét elindult felfelé, míg a makkhoz nem ért. 3 ujjas technikával elkezdte verni, szép lassan, majd egyre gyorsabban, egyre erősebben rászorítva. Sajtolta kifelé a szuszt belőlem. Nagyon közel voltam az orgazmushoz, nem sokat kellett velem játszania.
- Hogyan szeretnéd? – kérdezte. – Én fejezzem be, vagy te szeretnéd, és hova?
- Fejezd be, és a cickódra szeretnék élvezni – közöltem vele. Így térdre kényszerített, elé ültem. A kis mozgás semmit nem befolyásolt rajta, ugyanolyan hévvel vert a farkam, miközben a melléhez érintette, vagy a mellbimbóját simogatta. Csak olaj volt a tűzre, jeleztem neki, hogy hamarosan lövök, így jól irányítsa a lövedéket. Mellkasát felém domborította, kicsit lassított a tempón, de erősebben szorította. Nem csak egyenes mozdulatokat használt, hanem mintha citromot facsarna, úgy járt a kezében a makkom. És nemsoká megremegett a testem, felsóhajtottam, a spermám pedig mind a mellén és hasán landolt. Volt bőven anyag, mind kiszedte belőlem. Hátrafeküdt, és még kezével kényeztetett kicsit.
Én is mellé dőltem. Örültünk, hogy megtettük. Nagyon jó érzés volt mindkettőnknek, elégedettek voltunk a másik munkájával. Kicsit még feküdtünk a pléden, majd elindultunk vissza, mindenki a saját házába. Így telt az első éjszaka.


Szextörténet ajánló:


Portás a lánykoleszban


Alig vártam a következő szerdát, mikor is ismét éjjeles leszek. Mint az előző részben írtam, a lányok egészen kikészítettek a múltkor, és reméltem, hogy legközelebb is ilyenben lesz részem. Már este 10 felé járhatott az idő, kezdtem letenni a dologról, mikor is nyílt a résnyire nyitva hagyott ajtóm, és a már jól ismert Barbara nézett be rajta.
- Mennénk bulizni, mondta, kiengedsz?
Há....

A haver mugbaszta a nejem
Andrással, gyerekkori barátommal már régen találkoztam. Katival, a feleségemmel a Balatonnál nyaraltunk, amikor összefutottunk vele Keszthelyen. A feleségem negyven éves, dekoratív nő, András szeme hosszan elidőzött formás alakján. Délután, már az asszony nélkül, beültünk egy sörözőbe beszélgetni. Andris elmondta, hogy régóta egyedül él, két éve nincs senkije, azóta nővel sem volt.....

Eszti mama, az öreg picsa


Horgász kalandom után pár nappal elmentem Eszti mamához, elvittem az unokája, Réka horgászfelszerelését. Elmeséltem, hogy ott pecáztak mellettem, s ott felejtették.

– Jaj, de feledékenyek ezek a gyerekek!- csóválta a fejét Eszti mama, majd beljebb invitált.

– Gyere be, igyál egy kávét!

Elfogadtam, leültünk a konyhában, s amíg készült a kávé, beszélgettü....

Szexkalandok egy buja tinilánnyal


A nevem Ákos és szeretnék megosztani veletek egy történetet, hogyan is jöttem össze egy tüzes, fiatal, bevállalós tinivel, aki tele volt meglepetésekkel, aki mellett újra én is tinédzsernek éreztem magamat.
Nyár volt, az évnek azaz időszaka, amikor mindenki nyaralni szeretne, kalandokban részt venni, bulizni, csajozni vagy pasizni, de semmiképpen sem dolgozni. Nekem sok munkám volt és kevés....

A mostoha anyu pinája


A szüleim tizenöt éves koromban elváltak, anyámhoz kerültem a válóper után, így én apámat csak a láthatási napokon láttam, illetve a szülők közös beleegyezésével a nyári szünetben két hétig apámnál lehettem. Anyám nem ment újra férjhez ezért kettesben maradtunk, de apám a válás után egy évvel elvette Zsuzsát. Zsuzsa 25-30 év közötti, arányos testalkatú, szőke, zöld szemű nő volt.
Az első ny....

Érzéki szexkaland 2.


Magamra kaptam a fürdőrucimat, a derekamra csavartam a strand kendőm és megkerestem a csajokat.
- Kata, mit csináltak veled? – kérdezte Marcsi. – Citromba kéne harapnod, olyan kielégült arcot vágsz. – jegyezte meg kuncogva – Ilyen jó volt a masszázs?
- Igen, nagyon ügyes kezei voltak a masszőrömnek. – válaszoltam és olyan vörös lett az arcom, mint a lángvörösre festett hajam.
....
Szextörténet címkék

diákévek, és a szex | rab | a szolga és az Úrnő | szexbaratok | legszebb lánya |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.