A nejem egy ordas kurva


Asszonykám pár hónapja felvetette, hogy az egyik nálunk dolgozó mesterember szimpi neki, vele el tudná képzelni a cuckoldot. Valamit meg kellett nézni a közelben, mondtam nekik menjenek el kettesben autóval. Jó ideig elvoltak, de nem történt semmi, csak - mint utólag mesélte - szikrázott köztük a levegő. Erre mondtam neki, hogy ezt az autózást meg kell ismételni egy kicsit céltudatosabban. Pár nap múlva létrejött a tali, a srác érte jött motorral, a páromat sisakkal a kezében szinte úgy kellett kilöknöm az ajtón, de onnantól ment minden szépen.Elmotoroztak egy közeli csendes helyre, előkerült a pléd, rövid beszélgetés után csókok, cicisimogatás, aztán lekerült a feleségemről a nadrág, és a fiú mohón nyalni kezdte a punciját. Párom már majdnem elélvezett, amikor előkerült a bűvös "kukit akarok a puncikámba" mondata. Emberünk nem volt rest, gumit rántott, és élvezettel hatolt bele a feleségem nyalogatástól nedves puncijába. Kiéhezett kemény farkával jó alaposan megdolgozta a párom hüvelyét, aztán egy hörgéssel fűszerezve a puncijába élvezett.Anya önmagán is meglepődve, de kivirulva és mosolyogva ért haza. Miután elmesélte mi történt, úgy felrántott, hogy én is elkaptam. Nagyon izgató volt úgy szeretkezni vele, hogy tudtam, egy órája még egy másik férfi hímvesszője volt a puncijában. Hatalmasat élveztem, és elhatároztuk, ezt a dolgot meg kell ismételni.Amit sajnáltam a dologban hogy nem kapta be a kukiját - istenem, nem volt hozzá kedve - és mivel akkor még nem szedett tabit, óvszerrel szeretkeztek. Jobban örültem volna neki ha a párom hüvelye a maga természetes valójában fogadja magába a hímtagot, és ha emberünk a puncijába ürítette volna a heréi tartalmát, dehát az élet nem kívánságműsor.


Szextörténet ajánló:


A feleségem közpréda


A feleségem közpréda

özprédásvá tettem a feleségemet


Mikor megismertem a késõbbi feleségemet má égen keféltem és nagyon hiányzott a nõi pinába való kézzel nyelvel a bányászás, Sokszor ha bárhová elmentünk táncolni mindig úgy táncoltam vele,hogy felhúztam a szoknyáját és élveztem,hogy kilátszanak a combjai vagy a feneke.Sokszor morgott is érte, de engem nem zavart,me....

Unokatesóm pinája megdugva


Sziasztok! Egy történetet szeretnék elmesélni ami úgy 3 éve történt meg. Keresztapámnak kellett segítenem. Mivel még nem volt jogsim, ezért a keresztapám jött értem. Átvitt hozzájuk, megcsináltuk a dolgunkat. Nekem füvet kellett nyírni, keresztapám meg sövényt nyírt. Nekem ez volt a nyári szünet első napja. De az unokatesómnak még volt egy iskolanapja. Befejeztük a munkát és bementem tévézni, kere....

Szokásos karácsonyi nap


Reggel felkeltem, megreggeliztem, rendet raktam, felállítottam a fát, majd feldíszítettem. Ebéd után szieszta, aztán pedig a várva várt ajándékozás a szüleimmel. 20 vagyok, Mérnökinfós, és imádok bütykölni, szerelni, ezért makettet kaptam. Egy Porsche 911 Carrerat, illetve annak darabjait, hogy pontos legyek. Miután elkezdtem összerakni, kaptam egy SMS-t, amire nem számítottam. Luca írt, hogy Bold....

Leszólított egy idősebb nő


Vártam a buszt, az autómért mentem, ami a szerelőnél volt. Egy idősebb, jól öltözött hölgy érkezett, megállt pár lépésre tőlem, láttam, hogy többször felém néz. Egyszer csak közelebb lépett, s megszólított:

– Jó napot! Elnézést kérek, de nagyon ismerősnek tűnik, nem ismerjük egymást?

– Lehetséges, bár én nem emlékszem, hogy találkoztunk volna.

– Pedig a....

Beidéztek a bankba


Beidéztek a bankba

Beidéztek a bankba. Ott ült nyolc pénzügyi szakember, és kérdéseket tettek fel:):):):)

Ricsivel vesztettem el a szüzességemet, megerõszakolt. Miután kirabolt egy bankot nem volt mit vesztenie. Kemény volt, de mégis élveztem ahogy kikötöz és megkúr.
Egyik este a TV elõtt....

Orgia hugival,és a feleségemmel


Ahogy ígértem itt van a második történetem, egy jó kis gruppen történet, olvassátok élvezettel, jó szórakozást.
Egy forró nyári délutánon történt az meg az eset, hogy csaptunk egy kis szaftos, olajos bulit. Feleségemmel és barátnőjével már korábban is összegabajodtunk így hármasban, de én most erről az utóbbi esetről szeretnék mesélni nektek egy kicsit.
A szereplőkről: a barátnő Ágne....
Szextörténet címkék

baszta a számat | kakukk | kínzó | becsatlakoz | rúgta |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.