MILF pornó az irodában


Frissen végzett diplomásként kerültem első munkahelyemre, egy nagyvállalat Műszaki Osztályára, tucatnyi férfi és néhány nő közé. Fiatal voltam, csinos és még szűz (de ezt az új kollegáim persze nem tudták). A férfiak persze azonnal megkísérelték a „friss hús” - hoz, aki én voltam a számukra, közel férkőzni.
Nem voltam sem szégyenlős, sem sértődékeny, értettem a sikamlós vicceket, tréfákat, a felém irányított kétértelmű ajánlkozásokat, csipkelődéseket is sértődés nélkül fogadtam. Nem voltak sértőek vagy kellemetlenül tolakodók ezek a kísérletek, de nem lehetett nem észrevenni. Egy kicsit hízelgett is, hogy ennyire buknak rám a férfiak, de azt a bizonyos három lépés távolságot sikerült betartanom. A hatás kedvéért gyakran szándékosan, az akkor divatos mini szoknyában jelentem meg az irodában. A férfi kollegák mohó pillantásokat vetettek combjaimra, a szoknya alól ki-kivillanó bugyimra, a melleimre, főleg akkor bámultak, amikor direkt nem viseltem melltartót, hogy a ringó melleim látványával ingereljem őket. Az összes férfi közül Gábor volt a legkitartóbb és számomra a legszimpatikusabb. Gábor, nagyon jóképű megnyerő modorú férfi volt, nyolc évvel idősebb nálam és nős létére, közismerten nagy szoknyavadász volt. A vállalat sok nőjét fektette már le, akik közül nem egy nyíltan vallotta, hogy fantasztikus az ágyban. Kollégáktól visszahallottam, hogy Gábor egy alkalommal kijelentette: „nem adom fel, meglátjátok, egyszer még Bella bugyiját is lehúzom”
Amikor megtudták, hogy férjhez megyek, az érdeklődés irántam rohamosan csökkent.
Gábor is visszavett a tempóból, és hamarosan jó barátok lettünk. Nagyon megkedveltem őt
Teltek az évek és mire harminc éves lettem már volt két gyerekem. Amikor a szülések után visszamentem dolgozni, alakomon alig látszott, hogy szültem, csak egy kicsit teltebbek lettek az idomai. A férfi kollégák ismét legeltetni kezdték rajtam a szemüket, MILF lettem számukra, vagyis a „kefélni való anyuka”.
Különösen Gábor, aki közben az osztály vezetője lett, kezdett ismét ostromolni engem. Nem haragudtam rá, volt bennem annyi női hiúság, hogy hízelegjen nekem az igyekezete. Tulajdonképpen egyre jobban tetszett nekem és egy idő után izgatni kezdett, hogy vajon milyen lenne lefeküdni vele. Ahogy mondani szokták: egyszer mindennek eljön az ideje. Mint a legtöbb házasságban, nálunk is bekövetkezett egy válságos időszak. Férjem viszonyt kezdett egyik kolleganőjével, egy nálam fiatalabb ám férjes asszonnyal. Válás nem került szóba, mert egyikünk sem akart válni, bíztunk benne, hogy nem tart sokáig. A hangulat azonban nagyon feszültté vált. Egy idő után meguntam a mellőzöttséget, felmentve éreztem magam a hűség fogadalma alól. Úgy éreztem, hogy ennyi év után kereshetek én is magamnak egy kis szexuális kalandot.

Amikor ezt eldöntöttem, már csak azt kellett kitalálnom, hogy kivel. Sorra vettem a férfi ismerősöket, barátokat és végül Gábor jutott eszembe. Nem voltam szerelmes bele, de kedveltem őt és gondolatban már lefeküdtem vele. Már csak azt kellett kitalálnom, hogyan jöjjön létre a dolog. Nyíltan mégsem kérhettem meg, hogy: „Gábor, feküdj le velem” Valami olyan helyzetet kell teremtenem, hogy Gábor kezdeményezzen és nekem csak meg kelljen adnom magam. Az alkalom hamarosan eljött. Egyik délután Gábor közölte velem, hogy másnap Egerben fontos tárgyalás lesz, és mi ketten megyünk. Másnap korán indultunk, az ő kocsijával Meleg nyári napnak ígérkezett így vékony nyári szoknyát és blúzt vettem magamra és hirtelen ötlettel felhelyeztem a hüvelyembe a pesszáriumomat. Útközben megígértettem Gáborral, hogy haza a Mátrán keresztül menjünk. A tárgyalás kora délután véget ért, és mi elindultunk Parád felé. Reméltem, hogy Gábor útközben megpróbál kezdeményezni. Hogy elősegítsem a dolgot egy idő után alvást színleltem. A nagyobb hatás érdekében előbbre csúsztam az ülésen annyira, hogy a szoknyám felgyűrődjön, szabaddá téve a combjaimat, aztán vártam a hatást.

Már elhagytuk Parádot, az út kezdett felkanyarodni a hegyre. Szemeimet résnyire kinyitva figyeltem Gábort. Forgalom alig volt, Gábor lassabbra vette a tempót és egyre gyakrabban pillantott oldalt, a combjaimra. Szoknyám a kocsi mozgásától még jobban felcsúszott és időnként már kivillant alóla a bugyim is. Ettől láthatóan izgalomba jött. Aztán nem bírta tovább és úgy tett mintha véletlenül nyúlna a sebességváltó mellé, és egy pillanatra rátette kezét a combomra. Sikerült úgy tennem mintha nem ébredtem volna fel. Megrezzentem, de a szemeim csukva maradtak. Gábor elkapta a kezét, és várt néhány pillanatot aztán megismételte az érintést. Miután most nem reagáltam, rajta hagyta a kezét. Várt néhány másodpercet majd óvatosan egy kicsit tovább csúsztatta tenyerét a combomon. A félénk simogatás nagyon izgató volt és egyben biztató is. Szívverésem felgyorsult, és éreztem, hogy kezdek benedvesedni. Amikor végre a bugyimhoz ért az ujjaival, és megsimogatott, vártam egy kicsit majd a combjaimat összezárva rabul ejtettem a kezét, és még mindig behunyt szemmel azt mondtam: - „Talán félre kellene állni, mielőtt összeütközünk valakivel” – azzal elengedtem a kezét és kinyitottam a szemem.
Gábor a meglepetéstől szólni sem tudott, de lassítani kezdett, és amikor kis idő után egy erdei földútra mutattam, hogy oda forduljon be, kérdezés nélkül behajtott az erdőbe. Az erdőben, egy kis tisztásnál leállíttattam vele a kocsit. Ekkorra már olyan izgatott lettem, hogy csak egy hajszál választott el az orgazmustól. Azt előre elképzeltem, hogy ha sor kerül a szeretkezésre, akkor az a kocsiban fog történni. Bár még sohasem szeretkeztem autóban, de tudtam, hogyan kell az ülést fekvő helyzetbe állítani és hátratolni. Amikor Gábor leállította a motort, hátradöntöttem az ülést, és átvettem a kezdeményezést. Ha már eddig eljutottunk nem akartam a lehetőséget elszalasztani. Megfogtam hát Gábor kezét, és visszahúztam a combjaim közé.
Láttam rajta, hogy teljesen megzavarodott. Egyszerűen nem értette mi történt velem. Szólni akart de a szájára tettem a kezem.
- Majd később beszélgessünk – mondtam.

Kissé habozva, még mindig tartva a visszautasítástól, újra kezdte a simogatást a combok belső oldalán, és én szabad utat engedtem kezének. Növekvő izgalommal simogatta a teljesen átnedvesedett bugyimon át a puncimat. Amikor megpróbálta az ujjaival a bugyim feszes szegélye alá nyúlni, nem bírta tovább várni: - „, Így nem fog menni, húzd már le a bugyimat, mire vársz ” – bíztattam türelmetlenül.
Kapkodó ügyetlenséggel húzta le a bugyimat, amihez a csípőmet megemelve, segítséget nyújtottam. Aztán kezével a puncim nedves szőrzetét simogatva, megkereste az alatta rejtőző bejáratot. Ujjával behatolt a puncimba, először csak egy kicsikét aztán egyre mélyebben. Ujjazását testem egyre erősödő remegése és kéjes nyögéseim kísérték. Amikor elkezdte csiklómat dörzsölni, egy pillanat alatt elélveztem. Az orgazmus alatt combjaimmal szorítottam Gábor kezét és elfúló hangon azt suttogtam: - „Gyere, mire vársz még.”
Nyomatékul megfogtam a farkát a nadrágon keresztül.

Türelmetlenül vártam, hogy szabaddá tegye a nagynak és keménynek érzett szerszámát, és végre magamban érezzem. De Gábor a szűk helyen sehogy sem tudott a lábaim közé jutni, mert a csak félig lehúzott bugyim összefogta a bokámat. Aztán végre a lábaim közt volt és rám feküdt. Ekkor már minden porcikámmal azt kívántam, hogy beteljesüljön a vágyam, hogy az övé legyek. Türelmetlenül kettőnk közé nyúlva megfogtam a farkát és a puncimhoz igazítottam. Óriásit sóhajtottam, amikor éreztem, hogy végre belém hatol. Lassan nyomult egyre beljebb, míg végül teljesen kitöltötte a hüvelyemet. Amikor puncimban éreztem vastag és kemény farkának feszítését, másodszor is elélveztem. Orgazmus közben éreztem, ahogy a farkát mozgatni kezdi a pinámban. A kéjtől remegő testtel, levegő után kapkodva, aprókat sikoltva fogadtam a hüvelyemet teljes hosszában feszítve kitöltő fasz döféseit. A gyönyör úgy rázta a testemet, mint egy földrengés, combjaimmal Gábor derekát, karjaimmal a nyakát szorítottam vadul. Gábor is nagyon be lehetett gerjedve, mert néhány gyors lökés után éreztem, hogy a farka hirtelen még jobban megduzzad, és több hullámban ontani kezdi spermáját hüvelyem legmélyére és hangos nyögésekkel ő is elélvezett.

A kéj lassan csendesedtek el bennünk. Sokáig feküdtünk lihegve, egymást átölelve, az átélt gyönyörtől remegő-vibráló testtel, a szűk és kényelmetlen ülésen.
Kicsit csalódott voltam az első szeretkezésünk gyors lefolyása miatt. Szerettem volna azonnal folytatni. Gábor fel akart kelni, de én magamhoz ölelve visszatartottam, nem engedtem kicsúszni a farkát. Két kezembe fogtam a fejét, és hosszan megcsókoltam a száját. Amint megérezte a szájába bújó nyelvemet, visszacsókolt és nyelvünkkel izgató játékba kezdtünk. Először csókoltuk meg egymást. Miközben a csók egyre forróbb és hosszabb lett, hüvelyem ütemes összeszorításával igyekeztem merevedésre serkenteni az ernyedt hímvesszőjét, és az hamarosan ismét keményen feszült bennem. Az első menet után most mindketten kicsit “megnyugodva” sokkal érzékibben, lassabban keféltünk. Szeretem a vad és kemény szexet is, de nagyon-nagyon lázba hoz a lassú, de ütemes, mély szeretkezés is. A szűk helyen a lábaimat a nyakába vette és végigsimogatta a makkjával a puncimat, a csiklómat. Vágytam rá, hogy ismét belém tolja a farkát. Nem is kellett soká várnom rá. Megtette, és a méhemig nyomta fel a rúdját. Az én kis pinám szorosan, és mégis finoman fogta körbe a faszát.

Nem kapkodtunk. Gábor ki-be mozgását az én csípőm körözése és ellenlökései egészítették ki. A mozgásunk fokozatosan gyorsult, Gábor lökései erősödtek majd, amikor már majdnem elélveztem, leállt a mozgással. Egymás szemébe nézve, gyengéd csókokat váltva, időnként újra nekilendültünk. Mindketten a gyönyör legteljesebb átélésére törekedtünk. Az egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy most egy idegen férfi fasza jár a pinámban. Az én izgalmamat szinte az önkívületig fokozta a puncimat teljesen hosszában kitöltő és kemény lökésekkel ostromló fasz erőteljes mozgása. A lehető leghosszabb ideig akartuk élvezni a szeretkezést. Az autóülés nyújtotta szűk hely, korlátozta ugyan mozgásunkat, többször bevertem lábaimat a műszerfalba és majdnem kirúgtam a szélvédőüveget, de a felfokozott izgalom miatt ezt észre sem vettem. Légzésem egyre nehezebb lett, lihegve kapkodtam levegő után, a szám kiszáradt, gyors sóhajokkal, apró, kéjes sikolyokkal jeleztem élvezetemet. Hosszú percekig élveztük az egymásnak okozott gyönyört. Végül a tempó felgyorsult, az addigi lassú és gyengéd ritmikus mozgást, gyors és erős lökések váltották fel, a kocsi rugózott alattunk, Elakadó lélegzettel még gyorsabb, keményebb lökésekre bíztattam Gábort aztán testem ívben megfeszült, heves remegéssel hangosan felkiáltva elélveztem. Orgazmusom hevessége hatott Gáborra is, aki hallva és érezve azt, nem tudta tovább tartani magát, hangos nyögésekkel megöntözte a puncimat. Egymást szorosan átölelve, egymáshoz tapadt ajkakkal maradtunk, míg lélegzésünk, szívverésünk vissza nem tért nyugalmi állapotába. Csodálatosan éreztem magam, és Gábor fülébe súgtam, leheltem:
- „Csodálatos voltál, köszönöm.”
A belsőmet addig feszítő hímvessző lassan elernyedt és kicsúszott belőlem, Gábor felemelkedett rólam és kiszállt a kocsiból, majd utána én is.
Rendbe szedtük magunkat, cigarettára gyújtottunk és beszélgetni kezdtünk. Gábor kíváncsi volt arra, hogy mi történt velem, hogy a sokévi elutasítás után ma mégis lefeküdtem neki. Azt mondtam, hogy a férjemnek fogadott hűség tartott vissza de most változott a helyzet.
Megmondtam őszintén, hogy nem vagyok szerelmes belé, de kíváncsivá tett, amit róla hallottam. Egyébként én csak egy rövid kalandra vágyom, nem tartós viszonyra, aztán marad minden a régiben.

Gábor arcán láttam, hogy nagyon elégedett azzal, amit hallott. Tudtam, hogy ő sem szeret sokáig dugni egy nőt. Egy ideig hallgatva álldogáltunk aztán Gáborhoz léptem, átöleltem a nyakát és azt mondta:
- „ Lehet, hogy megbotránkoztatlak, de most szeretném, ha folytatnánk.”
A választ meg sem várva kigomboltam a blúzomat és megmutattam neki melleimet. A kocsiban szeretkezés közben megfeledkezett róluk, és most megbabonázva nézte a feszes melleimet, a halványpiros udvarukból kiugró mellbimbókat. Gábor rábukott a melleimre, kezébe vette őket és simogatni, csókolni kezdte őket. Lehúztam Gábor nadrágján a cipzárt, és benyúltam a farkáért. Kivettem, hogy megnézzem azt a szerszámot, amit oly nagyon élveztem, amikor bennem volt. Eddig még csak a férjemét láttam ilyen közelről és kezemben is csak az övé volt. Nagyon tetszett, amit láttam és az is, hogy azonnal keményedni kezdett.
Hirtelen arra gondoltam, hogy milyen jó lenne a számba venni és szopni. De nem akarhattam mindent az első alkalommal.
-Bújjunk vissza a kocsiba – javasolta Gábor.
- Maradjunk kint, lefekhetünk a fűbe, de állva is lehet, úgy még sosem csináltam – feleltem.

Végül az autó csomagtartójának támaszkodva arra félig felülve fogadtam őt magamba. A gyönyör már a behatolás pillanatban átjárta az egész testemet. A kocsi lágyan, és egyre gyorsuló tempóban rugózott alattuk. Gábor nyakát ölelve, combjaimmal a derekát kulcsolva, igyekeztem minél mélyebbre magamba fogadni a keményen öklelő rúdját. A kéjtől elhomályosuló szememmel észrevettem, hogy a tisztás szélén két fiatal gyerek áll a fák között és néznek minket. Most ez sem tudott zavarni. Levegő után kapkodva, zihálva élveztem a hímvessző gyorsan mozgó, erősödő lökéseit, éreztem lüktetését, aztán az orgazmus pillanatában az ondó belövellését hüvelyembe. Remegő lábakkal, levegő után kapkodva, kiszáradt ajkakkal élveztem az újabb orgazmust. Egymást átölelve álltunk a kocsinak támaszkodva, egymás ajkához tapadva, míg izgalmuk lecsillapodott, és újra normális lett légzésünk, pulzusunk. Hirtelen eszembe jutottak az előbb látott gyerekek de már nem láttam őket. Álldogáltunk a kocsi mellett, a nap már lemenőben volt.
- Valamiről megfeledkeztünk – fordult hirtelen hozzám Gábor – a védekezésről.
- Ne aggódj –válaszoltam – reggel indulás előtt feltettem a pesszáriumomat.
Gábor magához ölelt, egy kis ideig hallgatva a nyakamat csókolta majd a fülembe súgta:
- Mielőtt elindulunk, nincs kedved még egy ráadáshoz?
- Nagyon is van – feleltem – de van két kérésem. Az egyik, hogy hátulról gyere belém, a másik, hogy keményen csináld, ne kímélj.
Gábort láthatóan meglepte és felizgatta a kérésem. A motorháztetőre hasaltatott, terpeszbe kellett állnom, feltúrta a szoknyámat a derekamra, a farkát néhányszor a csiklómhoz dörzsölte aztán egyetlen gyors és kemény lökéssel tövig belém vágta a farkát. Annyira keményen, hogy felcsúsztam a motorház tetejére és hangosan feljajdultam. Gábor olyan komolyan vette a kérésemet, hogy kíméletlen keménységgel kezdett baszni. Fojtott hangon jajgattam, kapkodtam a fejem, remegő testtel és elfúló hangon kértem Gábort, aztán már könyörögtem, hogy egy kicsit kíméletesebb. Ez hosszú menet lett. Amikor érezte, hogy majdnem elélvezek megállt, várt egy-két percet aztán folytatta. Háromszor vagy négyszer ismételte meg ezt. Hiába, ő is nagyon be volt indulva. A csomagtartón hasalva, a kemény lökésektől elzsibbadva ismét megláttam, de most már közelebbről a két bámészkodó gyereket. Kerekre tágult, csodálkozó szemmel néztek minket. Aztán melléjük lépett egy férfi és egy nő, valószínűleg a szülők, és elvezették őket. Gábor újabb lendületet vett és egyre gyorsabban lökte belém a faszát. A kemény lökések fájdalma hirtelen egy hihetetlen nagy orgazmusba ment át. Elsötétült előttem minden és csak távolról érzékeltem, hogy Gábor újra teleélvezi meggyötört pinámat. Amikor végre magamhoz tértem Gábor lesegített a motorház tetejéről és átölelve tartott, míg végre meg tudtam állni remegő lábaimon.

Rendbe szedtük magunkat aztán már sötétedésben elindultak hazafelé. Útközben nem sokat beszélgettünk, a pinám kegyetlenül sajgott, de hát én kértem, hogy keményen basszon meg, nem panaszkodhattam. Útközben ismét kísértett a vágy, hogy egy pihenőhelynél megállítsam és leszopjam Gábort. Otthon lefekvés után felidéztem a történteket és valami nagy-nagy elégedettséget, kielégültséget éreztem. Nem volt lelkiismeret furdalásom, hogy megcsaltam a férjemet. Felszabadultnak éreztem magam a hűség kötelezettsége alól. Megnyugtatott a tudat, hogy nem kell szerelmesnek lenni egy férfiba ahhoz, hogy egy jót keféljek vele.

Másnap és a további napokon is a munkahelyünkön mindketten igyekeztünk úgy viselkedni, mintha nem történt volna köztünk semmi.
Gábor szeretett volna az irodában szeretkezni velem, de emlékeztettem arra, hogy megegyeztünk, nem kezdünk viszonyt egymással, az íróasztalon való szeretkezést, pedig nagyon közönséges dolognak tartom. De Gábor egyre csak ostromolt és rábeszélt, hogy egy hét végén, amikor szabaddá tudom tenni magamat, menjünk el a Visegrád melletti nyaralójukba, ahol senki sem zavarna minket. Néhány napig kérettem magam, aztán hagytam magam rábeszélni és elfogadtam a javaslatot.Szextörténet ajánló:


juszuf,a sexmániás


Mindig büszke voltam a feleségemre,büszkén mentem mindig mellette,tetszett,mikor a hapsik szinte levetkőztették a szemükkel,melltartót soha sem viselt,mindig egy kissé átlátszó blúz volt rajta,neki is nagyon tetszett,hogy megfordulnak utána a pasik!Szopni,nem csak,hogy szeretett,de,nagyon tudott is!Minap,azt vette a fejébe,hogy ezentúl nem visel alsónemüt se mondtam neki,így,akár meztelenül is jár....

A szomszéd srác felavatva


Néha megszegjük a saját szabályainkat, és van hogy nem bánjuk! 7 éve vagyunk egy pár, viszonylag gyorsan kiderült, hogy a szexben olyan vágyaink vannak amik passzolnak, de előző kapcsolatainkban nem élhettük meg ezeket! Amikor elmondtam hogy igazából évek óta fantáziálgatok arról hogy olyan kapcsolatban élek, amiben simàn benne van az hogy a párom mással is szexelhet, akár aktív akár passzív részv....

Testvérek titka


Rólam annyit kell tudni, hogy gazdag családban élek, amiért hálás lehetek, de meg kell őrizni a család hírnevét, ezért is választottam a Szonja álnevet. Tizennyolc éves vagyok és néha rám jön az öt perc, amikor a perverzitásom meglepő, valamikor még számomra is.
Ez a sztori néhány héttel ezelőtt történt, amikor is egy kerti partit rendezett családunk és a szomszédok, munkatársak, barátok mi....

Erika, az érett tanárnő


Egy normális napnak indult a Szerda.. felkeltem,reggeliztem és mentem az iskolába. Aznap 6 óránk volt és az utolsó volt a magyar. Jeleztem óra végén a tanárnőnek akit Erikának hívtak hogy szeretnék menni délutáni korrepetálásra. A korrepetálás 14:30 kor kezdődött az utolsó óráknak pedig 13:20-kor volt vége.Volt pont annyi időm ,hogy hazamenjek, egyek és lefürödjek.Visszajöttem a korrepetálásra ami....

Éjszakai szopogatás


Ez a történet már régen volt. Anyáról és nagyiról szól meg rólam. Mindkettejüknek nagy csöcse van és eléggé formás is.Éjszakánként mikor rám jött a kanosság felkeltem az ágyból és odamentem hozzájuk, elkezdtem simogatni a csöcsüket leginkább a bimbójukat. szépen finoman nehogy felébredjenek.Azután bekaptam a csöcsüket és elkezdtem szopizni a bimbijüket, olyan kellemes érzés volt és éreztem a bizse....

A haver nõje lepartizva


A haver nõje lepartizva

Ez a kaland úgy kezdõdött , ahogy szokott. Piázgattunk Petigecivel pár hónapja a Bandi bá kocsmájába,ahol az öreg pipást megsergette múltkor ez a fasz:)


Bandi bá a fõnök is lenyugodott,meg amennyi pénz elvedelünk ott,abból él meg a kocsma. Nem is ez a lényeg,Petigecinek nagyon tetszett az egyik csapos,és azt akarta állandóan felszedni, most h....
Szextörténet címkék

crosdressing | rossz anya | csaladi | tapogat | hajlékony |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.