Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Kurva a vonalbanNos, szombat délután a barátnőmmel sétáltunk a Margitszigeten. Meg-megálltunk, ölelkeztünk, simogattuk egymást. Nem részletezem, nagyon be voltunk indulva. Este moziba mentünk, majd otthon folytattuk a délután megkezdett programot. ;-)
Ő elment fürdeni, én közben megnéztem a leveleimet. Benéztem egy fizetős élő webkamerás chat-re. (Egyébként nem szokásom ez a dolog.) Szerencsémre csak én és a hölgy voltunk bent, így elkezdtünk beszélgetni. Elmeséltem, hogy a barátnőm éppen fürdik és egy kis kedvcsinálónak léptem ide be. Ő tanácsokat adott, hogy mit csináljak, gyakorlati bemutatóval fűszerezve. Meglett a hatása…

Annyira belemerültem a dologba, hogy észre sem vettem, hogy a barátnőm közben végzett a tusolással és ott áll a hátam mögött. A csetes hölgy éppen azt kérdezte, hogy mi lenne az első kívánságom a barátnőmtől, ha kijön a fürdőszobából. Leírtam, hogy azt szeretném, ha a nyelvével megérintené a férfiasságomat. A barátnőm szó nélkül letérdelt elém, és a szájába vette. Felüvöltöttem a gyönyörtől. Kicsit zavarban voltam a lebukásom miatt, de Ő segített ezen is.
- Nyugodtan folytasd-mondta.
A barátnőm simogatott, izgatott, ahol ért. Én mindezt közvetítettem a csetes hölgynek, aki további izgalmakat okozott nekem. :-)

Mikor már közel voltam az orgazmushoz, leállítottam a kedvesemet és én kezdtem el vele foglalkozni. Leültettem a helyemre, széttártam a combjait és fejemet az ágyékába fúrtam.
Felsikoltott a gyönyörtől. Közben észrevettem, hogy ő is nézi a monitort, nézi, amit a közben belépett pasik írtak a cseten.
- Hívjuk fel ezt a nőt - mondta.
Én meglepődtem, de nagyon izgalmasan hangzott ez a kérés, nem mondtam ellent.
Leültem az ágyra, és tárcsázni kezdtem a számot.
A barátnőm kikapta kezemből a telefont, egyúttal hátradöntött az ágyon és simogatni kezdte a férfiasságomat.
- Szia, én Ero barátnője vagyok-mondta a telefonba.

Sajnos nem hallottam, amit a nő mondott, de a barátnőm felsóhajtott és egész egyszerűen rámült. Hatalmas gyönyört okozott a behatolás, felüvöltöttünk mindketten. Ő csak hallgatta a nőt a vonal másik végén, egyre hevesebben mozgatta a csípőjét, éreztem, közel nála az orgazmus. Lecsapta a kagylót, rám támaszkodott és abban a pillanatban hatalmas sikollyal érte el a gyönyört. Később én is átéltem ezt az érzést, de ez már csak hab volt a tortán.

Reggel elmesélte, hogy a fürdőszobában neki is jólesett, hogy a tusolás közben kényeztette testét. Így "előmelegítve" jött be hozzám. Később megbeszélve a dolgot, elhatároztuk, hogy néha, ha leül a kapcsolatunk, akkor valami hasonló módon változatossá tesszük szexuális életünket, de rendszert nem csinálunk ebből.
Hát, ennyi volt, ami tegnap előtt este történt velem.
Beküldő:mesztélábas lucenfaszfejVéletlen szex történet:


Családi sperma party


A minap vertem a farkam a nappaliban, amikor nem vettem észre, hogy húgom hazajött. Amikor meglátta mit csinálok, nem szólt semmit a kis piszok, csak ledobta a táskáját és odajött. Annyira megijedtem, hogy elfelejtettem eltakarni magam.
- Te mit csinálsz bátyus? - kérdezett elég kíváncsian.
Nem tudtam választ adni, csak ott ültem álló fasszal mellette.
- Megfoghatom? - kérdez....

Call girl történetek, első rész


Engedjétek meg, hogy megosszak veletek néhány emlékezetes szexélményemet. Mindenek előtt meg kell említenem, hogy a foglalkozásom call girl. Bizonyos luxusszállodákban dolgozom, az oda látogató vendégek katalógusból választanak ki engem, amikor szexre vágynak. Büszkén állíthatom, hogy az alakom hibátlan, amiért rengeteget dolgozom, rendszeresen járok edzőterembe és odafigyelek az étkezésemre is. ....

Ájulásig basztak a liftben


Néhány alkalommal már volt úgy, hogy netes pasikkal feküdtem le. A mostani is ilyen volt. Kb 3 napjaírt rám és akkor kezdtünk beszélgetni és ez lett belőle. Épp egy budapesti hotel felé tartok. A száloda aljában megvárom a pasit, aki egy igencsak jóvágású fiatal izmos pasi. Beszálltunk a liftbe és mivel senki sem volt bent egymásnak estünk. Ajkai mohón falták az enyémet majd a keze elkezdett leván....
Szextörténet címkék

25cm | csiklók | volt osztályfőnök | pompájában magasan | egymás utan |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.