Kurva a vonalban


Nos, szombat délután a barátnőmmel sétáltunk a Margitszigeten. Meg-megálltunk, ölelkeztünk, simogattuk egymást. Nem részletezem, nagyon be voltunk indulva. Este moziba mentünk, majd otthon folytattuk a délután megkezdett programot. ;-)
Ő elment fürdeni, én közben megnéztem a leveleimet. Benéztem egy fizetős élő webkamerás chat-re. (Egyébként nem szokásom ez a dolog.) Szerencsémre csak én és a hölgy voltunk bent, így elkezdtünk beszélgetni. Elmeséltem, hogy a barátnőm éppen fürdik és egy kis kedvcsinálónak léptem ide be. Ő tanácsokat adott, hogy mit csináljak, gyakorlati bemutatóval fűszerezve. Meglett a hatása…

Annyira belemerültem a dologba, hogy észre sem vettem, hogy a barátnőm közben végzett a tusolással és ott áll a hátam mögött. A csetes hölgy éppen azt kérdezte, hogy mi lenne az első kívánságom a barátnőmtől, ha kijön a fürdőszobából. Leírtam, hogy azt szeretném, ha a nyelvével megérintené a férfiasságomat. A barátnőm szó nélkül letérdelt elém, és a szájába vette. Felüvöltöttem a gyönyörtől. Kicsit zavarban voltam a lebukásom miatt, de Ő segített ezen is.
- Nyugodtan folytasd-mondta.
A barátnőm simogatott, izgatott, ahol ért. Én mindezt közvetítettem a csetes hölgynek, aki további izgalmakat okozott nekem. :-)

Mikor már közel voltam az orgazmushoz, leállítottam a kedvesemet és én kezdtem el vele foglalkozni. Leültettem a helyemre, széttártam a combjait és fejemet az ágyékába fúrtam.
Felsikoltott a gyönyörtől. Közben észrevettem, hogy ő is nézi a monitort, nézi, amit a közben belépett pasik írtak a cseten.
- Hívjuk fel ezt a nőt - mondta.
Én meglepődtem, de nagyon izgalmasan hangzott ez a kérés, nem mondtam ellent.
Leültem az ágyra, és tárcsázni kezdtem a számot.
A barátnőm kikapta kezemből a telefont, egyúttal hátradöntött az ágyon és simogatni kezdte a férfiasságomat.
- Szia, én Ero barátnője vagyok-mondta a telefonba.

Sajnos nem hallottam, amit a nő mondott, de a barátnőm felsóhajtott és egész egyszerűen rámült. Hatalmas gyönyört okozott a behatolás, felüvöltöttünk mindketten. Ő csak hallgatta a nőt a vonal másik végén, egyre hevesebben mozgatta a csípőjét, éreztem, közel nála az orgazmus. Lecsapta a kagylót, rám támaszkodott és abban a pillanatban hatalmas sikollyal érte el a gyönyört. Később én is átéltem ezt az érzést, de ez már csak hab volt a tortán.

Reggel elmesélte, hogy a fürdőszobában neki is jólesett, hogy a tusolás közben kényeztette testét. Így "előmelegítve" jött be hozzám. Később megbeszélve a dolgot, elhatároztuk, hogy néha, ha leül a kapcsolatunk, akkor valami hasonló módon változatossá tesszük szexuális életünket, de rendszert nem csinálunk ebből.
Hát, ennyi volt, ami tegnap előtt este történt velem.
Beküldő:mesztélábas lucenfaszfej


Szextörténet ajánló:


Durva orgia Fasztalicskával


Karcsival 15 éve éltünk házasságban, mikor barátjával, Csabával összeveszett egy együtt kezdett, ám pár év alatt teljesen tönkrement autófényező vállalkozás csődjénél. Mindig több vállalkozást vitt egyszerre, mert ahogy mondani szokás: több lábon kell állni. Az egyetemen ismerkedtünk össze, Ő vette el a szüzességem. Diploma után esküvő, és két gyermek, ahogy az már lenni szokott. A romantika, egyr....

Átbaszott hétvége 1


Átbaszott hétvége
Nem vagyok még 30, de egyedülállóként elég sokat kalandozok minden irányba.
Nemrég leírtam, amikor egy munkaügy miatt megszálltam egy vidéki panzióban, és megismerkedtem egy 40+ házaspárral, és hármas szex lett a vége. Ők vettek el a seggem szüzességét. Utána még tartottuk a kapcsolatot. Elmeséltek, hogy ők gyakran élvezik a többes szexet, van még két pár, akikkel ö....

A szakítás nehéz, de a megfelelő időben egy orgazmus helyre teszi az embert


Mit jelent 5 év? Azt hiszem nem sokat... 30 éves, fitt, fiatalos nő vagyok. Pont ott telt ahol kell, legalább is a férfiak szerint. Szőke kleopátra haj, nagy kék szemek, nagy mellek, kerek fenék, hosszú combok és szingli, azaz most már szingli.

Végig jártam a szakítás lépcsőinek nagyrészét, sírtam, haragudtam, romboló bulizásban vezettem le a feszültséget, de azt hiszem eljött a ....

A huszadik születésnap


Ahogy egy Vasárnapi napon betöltöttem hivatalosan is a 20. életévemet arra gondoltam rendezek egy házibulit. A szüleim belementek, de csak is egy feltételt szabtak, azt hogy ne törjön el semmi. Ebbe belementem, hiszen tudtam, hogy féltik a tárgyakat. Áthívtam két legjobb barátnőmet, akik segítettek mindenben Anna meg Reni. Reni az italokat intézte Anna pedig a zenét és a hang effekteket.
Én....

A hûséges asszony


A hûséges asszony

Vagy huszonöt évvel ezelõtt amikor még aránylag hûséges volt a feleségem a szomszéd albérlõ megkért nézzünk rá a csemetéére,mert elmennek két hétre nyaralni a férjével.Persze rögtön mondtuk mind a ketten,hogy ráfigyelünk,de az asszony külön kihangsúlyozta ezt azért is külön kérem,mert az az érzése van,hogy a fia a fiuk felé kezd hajlani szexuálisan és nem akarná,hogy....

Csoport szex a strandon


Mindig kedvemet szegi a barátaimmal való nyaralás. A strandon folytatódik a munkahelyi problémáink megtárgyalása, újra elmondatnak a már több ízben elmesélt történetek, megtörténik a környezetben levő nők felbecsülése, és nagy lustán arról esik a szó, hogy melyikükkel mit lehetne csinálni, ám mindebben kevés újdonság van.

Mégis, mindig elkövetem ugyanazt a hibát, és a barátaimmal me....Szextörténet címkék

apa,anya | engedte | Állás interju | első. | edrő |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.