Így kavartam a nővéremmel


Az előzmények: Én 28, a nővérem 31 éves. Vidékről, Baranyából költöztünk fel egy kis faluból, lassan 10 éve. Egész gyermekkorunkban nagyon közeli volt a viszonyunk. Talán kicsit magunknak valóak is vagyunk, ezért sok barátunk nem volt, az idő nagy részét együtt töltöttük. Egymás előtt serdültünk és váltunk érett nővé, férfivá. Az elmúlt években úgy alakult, hogy Budapesten egy házba tudtunk költözni, tehát szomszédok lettünk. Ez új helyzet volt mindkettőnk számára, ugyanis ezt megelőzően messze voltunk egymástól, baráttal-barátnővel éltünk, így kicsit eltávolodtunk egymástól. Én még a barátnőmmel költöztem ide a szomszédba, amikor is ő már hónapokkal ezelőtt szakított az akkori párjával. A sors úgy hozta, hogy én is egyedül maradtam. Így kerültünk hát egyre közelebb egymáshoz. Folyamatosan jártunk át egymáshoz, közösen főztünk, vacsoráztunk, filmeztünk. Igazán jó testvérek lettünk ismét. Igazából soha nem voltunk szégyenlősök egymás előtt, rendszeresen beszámoltunk egymásnak a párkapcsolati helyzetünkről, nem igazán volt tabu vagy kellemetlen téma kettőnk között. Nálam napi rutin, hogy mikor hazajövök a munkából akkor lefekszem az ágyra és kb 1 órán át csak magammal foglalkozom, maszturbálok, fantáziálok. Egyik nap pontosan a közepén jártam a dolgoknak, amikor is kopognak. Tudtam, hogy ő lesz az, de a farkam kőkemény volt még. Nem felvágásból, de elég méretes darabom van (bár inkább csak hosszú, kevésbé vaskos) így nehéz elrejteni egy boxer és nadrág mögé. Így nem is küzdöttem, tudtam felesleges, felhúztam egy boxert és ajtót nyitottam. Fanni állt ott, egy üveg borral a kezében. Éppen munkából jött hazafele. Kinyitottam az ajtót, szegény nem tudta észrevenni a meredező farkamat.
- Bocsi, zavarok? - kérdezte.
- Nem, dehogy. Mizu? - válaszoltam.
- Este vacsi, bor, film nálam?
- Szokásos? Jöhet. - zártam rövidre a beszélgetést.
- OKé, akkor gyere majd ha végeztél.
Majd bezártam az ajtót és csak azután esett le, hogy mire is gondolt mikor azt mondta, hogy "menjek amikor végeztem". Remek, gondoltam, jól beégtem előtte. Szóval hát gyorsan befejeztem amit elkezdtem, majd átmentem hozzá. Az ajtó nyitva volt, így kopogás után beléptem.
- Megjöttem - szóltam be hangosan a fürdőbe ahol éppen a napi stresszt és koszt mosta le magáról.
- Oké, megyek mindjárt. - válaszolta.
Közben kinyitottam a bort, poharakba töltöttem és vártam míg kijön. Amikor kilépett az ajtón, egy lenge otthoni short-ban, valamint egy annál is lengébb felsőben (természetesen melltartó nélkül) egy pillanatra lefagytam. Soha nem merült fel bennem szexuális vonzalom a nővérem iránt, de itt valami megváltozott. Zavarba jöttem, pedig évekkel korábban már láttam őt nem egyszer meztelenül. Most mégis ott álltunk, két felnőtt, két szingli felnőtt és ha ő is annyira szexmániás mint én, akkor bizony mindketten jól kilehetünk éhezve... Megfogtuk a poharunkat és kortyolni kezdtük. Fura volt minden. A lakásban félhomály volt, sokkal inkább volt olyan érzésem mintha egy randin lennék, nem pedig egy átlagos estén a nővéremmel.
- Figyelj, nekem rohadtul nincs kedvem főzni. Rendelünk Pizzát? - kérdezte.
- Pizzát? Persze.Soha nem mondok nemet a pizzára.
Megrendeltük, majd amíg vártunk, hogy megérkezzen beszélgetni és borozni kezdtünk. Ott ült mellettem az ágyon és annyira természetes volt, annyira szép volt smink nélkül, kócos hajjal, zuhanyzás után, hogy az én fantáziám bizony beindult. Persze tudtam, hogy nem tehetek semmit és titkon már arra vártam, hogy hazamehessek és kiverjem erre az élményre. A bor fogyott, a pizzánk pedig nem jött. A diszpécser szerint kidőlt az egyik futáruk, a másik pedig még egy kezdő srác, így még legalább 2 órát várnunk kell. Remek... A gyomrunk üres volt, így a bor sokkal jobban hatott mindkettőnkre,mint normál esetben. Ahogy írtam, különös hangulata volt az estének továbbra is. Ahogy kezdett elgyengülni a piától, úgy érintett meg egyre többször engem. Ölelgetett, puszilgatott, a kezemet simogatta, de mindezt kicsit sem tolakodóan, hanem inkább olyan szerethetően. Sokszor mélyen egymás szemébe néztünk, majd jókat nevettünk, hogy milyen kis részegesek vagyunk. Egyik ilyen alkalommal a nővérem a vállamra dőlt a nevetéstől és kicsit a szédültségtől. Én megfogtam a fejét és tovább nevettünk, majd ő egy puszit adott a nyakamra. Kirázott a hideg tőle, annyira finom volt. Ezt nem tudtam leplezni, észrevette.
- Mi az? - kérdezte vihogva.
- Semmi, csak libabőrös lettem - mondtam nevetve.
- Mitől? Ettől az ártatlan kis puszitól?
- Igen, elég érzékeny a nyakam. Vigyázz vele.
- Vigyázzak vele? Akkor ne puszilgassam? - kérdezte sunyin.
- Inkább ne.
Majd csak azért is újabb puszit adott oda. Ekkor finoman, játszva ellöktem magamtól.
- Mondtam, hogy ne... - förmedtem rá viccesen.
- Miért, talán felizgulsz?
- Még az is lehet...
- Felizgulnál a nővéredre? Kisöcsém, kisöcsém... Elfelejtetted, hogy már felnőttek vagyunk...
- Igen, tudom. Úgyhogy itt fejezzük is be.
Ez az egész párbeszéd vicces, nevetve és jó hangulatba zajlott le. De mégis azt éreztem, hogy itt komoly problémát csinálhatok magamnak, így egy kamu indokkal felálltam és mondtam, hogy haza kell mennem.
- Mi? Nemár... Még meg se jött a pizza. - mondta
- De az a baj, hogy ....
- Jajj, ne kamuzz már. Nincs neked semmi dolgod.
Majd egymásra néztünk. Én a szoba ajtónál álltam, a nővérem odalépett hozzám és megölelt hosszasan. Visszaöleltem és egy puszit adtam a feje búbjára. Ekkor megtörtént aminek nem lett volna szabad. A nővérem felemelte a fejét, mélyen egymás szemébe néztünk, szemeink lecsukódtak, majd megcsókoltuk egymást. Finoman, lassan összetapadtak az ajkaink és tovább öleltük egymást. Finoman csókolózni kezdtünk, nyelvünket egyikünk sem merte átdugni egyelőre. Talán percek is eltelhettek, amikor is megszólalt a csengő. Ez egy amolyan kijózanító csengő is volt, hirtelen mindketten visszatértünk a kijózanító való világba. A nővérem kiment a pizzáért én addig bent vártam őt. Tudtam, hogy valamit lépni kell mert ez így roppant kellemetlen lesz. Így ahogy belépett a szobába a két pizzával a kezében, azokat kivéve a kezéből, megfogtam és határozottan megcsókoltam újra. Itt már kezdtük levetni a gátlásainkat. A csók sokkal szenvedélyesebb volt. Rámarkoltam a fenekére, majd átdugtam a nyelvem a szájába. Isteni finom csók volt, olyannyira felizgatott, hogy szinte a farkam megérintése nélkül eltudtam volna élvezni. Gyengédek voltunk, de mégis szenvedélyesek. Nyalogatni és izgatni kezdtem a nyakát, majd a fülét. A mellére finoman rámarkoltam, miközben mélyen a szemébe néztem és újra megcsókoltam. Lehúztam a felsőjét és a kicsi de formás cicije hirtelen előttem termett. Szinte felkínálta nekem, hogy izgassam. Kissé lehajoltam, majd határozottan rányaltam a jobb oldali mellére. Erre ő hangosan felnyögött. Látszódott rajta is, hogy mennyire élvezi. Áttértem a másik mellére is, mire felhúzott magához és szenvedélyesen, vadul, jó sok nyelvezéssel megcsókolt. Megfogta a kezem és behúzott a hálószobájába. A villanyt lekapcsolta, így csak a kintről beszűrődő halvány fények világították meg a szobát. Ahogy beléptünk, a hátára fektettem az ágyon ás rámásztam. Az álló farkammal ruhán keresztül izgattam a punciját, amit nagyon élvezett. A csókokat annyira élveztük, hogy egy pillanatra se akartuk abbahagyni. Melléfeküdtem az ágyon és a kezemmel izgatni kezdtem a punciját. A tangája olyan nedves volt már, mintha egy pohár víz ömlött volna rá. Hangosan nyögött, nem bírta az érzéseit leplezni. Benyúltam a tanga alá és a nedves punciját izgattam tovább. Mikor az ujjaim már eléggé csúszósak voltak, a középsőt szép lassan bedugtam a puncijába. Nagyon szűk volt, de nagyon nedves is. Éreztem, hogy ha ide berakom a farkam, percek alatt elfogok élvezni. Hosszú percekig ujjaztam, azt akartam, hogy már most elélvezzen, ami sikerült is. Az egész teste remegett, a puncija pedig csak úgy lüktetett. Ekkor egy határozott mozdulattal a hátamra fektetett, lehúzta a nadrágom és a farkamat vette kezelésbe. Hirtelen úgy tűnt mintha kicsit megdöbbent volna a méreten, kicsit el is mosolyodott. Finoman a kezével verni kezdte. Mondtam neki, hogy lassan csinálja, mintha csak én verném magamnak. Hihetetlneül élveztem, hangosan nyögtem én is, hogy érezze mennyire jól csinálja.
- Nyálazd be. -súgtam oda neki.
Ekkor láttam, hogy egy nagy adag nyálat gyűjt össze a szájában és szép lassan rácsorgatja a farkamra, majd elkeni rajta. Közben a szemembe nézett. Izgatta a látvány, hogy mennyire élvezem amit csinál. Bevette az egész farkamat és szopni kezdte. Lassan, elsőnek próbálta bevenni az egészet, ami nem sikerült. Majd felment a makkomhoz, ott izgatta a nyelvével, majd újra becsúsztatta az egészet. Öklendezni kezdett, de ahogy láttam ez mégjobban felizgatta. Elkezdte egyre hevesebben szopni és verni a farkam. Rengeteg nyálat tett rá, amit mindig is imádtam. Annyira hevesen verte a farkam, hogy néhány perc után hatalmasat élveztem. A testem megfeszült a farkamból pedig úgy spriccelt ki a sperma, hogy azt hittem talán a méterekre is ellőtt. Mindketten felnevettünk. A nővérem felcsúszot mellém és a kissé nyálat, spermás szájával megcsókolt. Összebújtunk néhány percre, nem szóltunk semmit. Mindketten élveztük és úgy láttam rajta, hogy ő sem bánta meg.
- Pizza? Jöhet? - kérdeztem.
- Hogyne. Behozod?
Majd a két pizzával és a maradék borral befeküdtem mellé az ágyba. Hogy ez után mi történt még az éjszaka és hogyan alakult tovább a kis kapcsolatunk? Azt majd a következő részben...
Beküldő:Dávid28


Szextörténet ajánló:


Egy ártatlanság elvesztése


Valahol belül tudtam, hogy most készülök "megölni"a bennem rejlő kislányt, de tudtam, hogy le kell győznöm a félelmeimet. Ahogy rám néz, ahogy látom rajta, hogy úszik a boldogságban. Eleget várt már rám. Talán túl sokat is. Bíztatóan simogatom a hátát, közelebb húzom. Szája újra enyémre talál, de csak egy percre, s már halad is tovább lefelé a nyakamon. Keze a mellemet simogatja. Kiráz tőle a hide....

Baszás a szexbulin


Ahogy egy Vasárnapi napon betöltöttem hivatalosan is a 20. életévemet arra gondoltam rendezek egy házibulit.
A szüleim belementek, de csak is egy feltételt szabtak, azt hogy ne törjön el semmi.
Ebbe belementem, hiszen tudtam, hogy féltik a tárgyakat.
Áthívtam két legjobb barátnőmet, akik segítettek mindenben Anna meg Reni.
Reni az italokat intézte Anna pedig a zenét és....

Jóapa vietnámban


Jóapa vietnámban

Már régóta akarunk eljutni a Vietnám német nyaralõjába amit forinba is ki tudtunk fizetni és erre gyüjtöttönk ,már pár éve is.Amikor a balatoni nyaralóba voltunk a feleségem sokszor elment ismeretlenekkel is egy egy éjszakára srácokkal kefélni jó pénzért és a pénzeket mindig eltette,mert ki akarta próbálni a keleti nemzetdégû fiukat is.Sokszor a munkahelyi kollegákis ....

Forró pornó


Úgysem mered megtenni! - hergelte tovább Sanci!
- Már miért ne merném?
- Nem olyan nagy dolog.
- az alkohol beszélt belőle. A szokott helyükön ültek a pub-ban. Minden héten legalább egyszer összejött a társaság. Mindenféléről dumáltak, ökörködtek. Jó haverok voltak. Sancival, Karesszal és Ritával egy helyen dolgoztak.
A többiek főiskolás haverok, a haverok haverjai koll....

Baszás


- Te nem félsz?

- De, kurvára!

- Nekem szívműtétem lesz. Ötven százalék az esély hogy túlélem. Azok a kurva billentyűk nem működnek. Én még nem akarok meghalni az egyik gyerek még egyetemista, a másik csak most fog érettségizni. A ház sincs még befejezve.

- Tudom mit érzel! Enyém állítólag rutinműtét, de ezt mondták a feleségem halála előtt is. Ott mar....

Egy dugás története


A bolt üres volt, éppen zárni készültek, csak én kolbászoltam bent. Korántsem zavartattam magam, ráérősen mászkáltam a sorok között. Persze megvolt az ok, amiért lejöttem, de még nem találtam meg. Aztán megpillantottam: ott állt a könnyű női blúzok előtt és éppen ide-oda rámolgatta az árut.

- Hello! - köszöntem.

- Szia. Hát te? - nézett rám kérdőn.

- En....
Szextörténet címkék

első alkalom 3. nap | vidéki | sajgó here | lampa | középkorú |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.