Szakadt nadrág


Sziasztok. A különös ismerkedés című történeteimbem leírtam, hogy sokat utazok, hol kisebb, hol nagyobb autóval viszek arút, a mindenfele az országban és kívül is. Itt történt meg velem.
Reggel óta úton volt6am sok dugó, stb, nem érkeztem meg a megadott céghez időben. Szóltam telefonon, hogy várjanak meg, mert úton vagyok, érkezek. A munkaidő után 1 órával érkeztem meg, a három srác és a munkapont vezetője, Teréz is megvártak, fontot volt számukra az a mit vittem. Igazz mire oda értem, a srácok - Tibi, Zoli, és Huni már bedobtak legalább 2-2 sört. Hamar leraktuk a cuccot, közben én is megittam pár sört, tovább menni már nem tudtam a kocsival, mert lejárt a vezetési időm. Min 9 óra pihenés kellett kivegyek.Söröztünk. Ahogy szedtük le az árut, folyt a szöveg csajokról, pasikrol, dugásról szopatásrol meg minden. Olyan fiuk voltak akik a legyet is megbaszták volta röptében. A sürgés-forgás közben egy éles fájdalmat éreztem a jobb farpofámon. Egy kiálló szegben megakadt a nadrágom és nagyon elszakadt, és a farpofámat is elég mélyen megsebezte. Folyt a vér rendesen. A nagy pusmogásra Teréz is kijött az irodájából ( 50+ os elvált nő, nem egy vonzó nő, bár jó a teste a korához képest, 85 kg +)
Meglátta mi történt, és hát be kell ragasztani, fertőtleníteni kell. Bevitt az irodába. Le kellet vegyem a gaszakadt, véres nadrágomat. Akkor nézett nagyot, amikor meglatott ott pucér seggel. ( nem hordok alsógatyát) Mondta hogy feküdjek fel az irodában lévő hanapéra, a hasamra.
Ott fekudtem kiduvasztott vérző, csupasz seggel a kanapén. Vizes rongyot hozott, és lemosta a véres seggem, fertőtlenítette a sebet, és sebtapaszt tett rá. Izgató érzés volt ahogy ott fogdosta a seggem. Egyszer csak bejött Tiibi és meglátott ott csupasz seggel a kanapén. - Hu de megbasznám mondta és vigyorgott
- Nem mered megteni, mondta Teréz.
Miután ellátta a sebet, ott maradtam az irodában, egy törolközőt csavartam magamra. A munka végén a többi srác is feljött, még megittunk pár sört. Mondta Teréz, hogy nyugodtan ott maradhatok, aludjam ki magam, ugysem vezethetek 9 orát, és még persze a pia is. Meghúzom magam a kanapén, és másnap indulok tovább, miután vettem egy nadrágot magamnak. Teréz eément. A fiukkal ott maradtunk, még söröztünk. dumáltunk, meséltekj a szexkalandjaikrol. Szerrre elmentek letusolni, hogy frissen mennek haza. A tusolóból mindenik egy szál törölközőben jött ki. Meséltek. Elmondták, hogy Hunit néha ketten megszopatják a tusoloban, Huni szeret szopni. Meg is akarták dugni, de nem hagyta. Régebben én is elmeséltem a családdal volt kalandomat. Tudták, hogy voltam megdugva.
Mondtam, hogy engem nem izgat ha csaj nincsen.
Dumaltunk, mindenki letusolt már és törölközőben voltunk. Aztan Zoli bekapcsolta TV-t és pornocsatornára váltott. szép lassam mindenkinek felallt a farka, és verni kezdtük magunknak.
- Gyere Huni, mutasd meg hogy szopsz - szolította oda Tibi.
És hát huni be is kapta a Tibi faszát. Zoli is odaállt a sorba, már két faszt szopott Huni. Nem gondoltam volna, de izgatóan hatott rám is, nekem is állt rendesen.
Mi lenne ha Huni szopik, és téged megbaszunk - mondta nekem Zoli. - Ne már, mondom, nem izgulok pasikra - mondom
Nem úgy látszik, mondták.
Huni odajött hozzám, és bekapta a félig kemény faszom. Jól szopott. Egy kis ideig szopott, aztan Tibivel megfogtak és a kanapéra nyomtak, mint amikor a seggemet ragasztotta be a Teréz. Szó szerint lenyomtak a kanapéra. Zoli kihozta a tusfürdőt, bekente a faszát. és a seggemre is nyomott. becsusztatta az ujját. Ugy lefogtak, hogy mozdulni sem tudtam.
Aztán a faszát éreztem a seggemben, ütemesen baszni kezdett. Szerencsére nem volt túl nagy a farka. Nem bírta túl sokáig, ritkán kaptak pinát a fiuk. Kb két perc alatt elélvezett, bele a seggembe. elsőre tiltakoztam de mar nem is tudtam. A fáradtság, meg a pia. Sokat élvezett a seggembe.
Azután Zoli áltt be mögém, és ő is belém csísztatt a faszát, amit Huni kőkeményre szopott. Zoli keményen baszott, eléggé méretes volt. Addig baszott, hogy már éreztem, hoogy én is el fogok élvezni. Egyszer csak melegséget éreztem a hasam, és a kanapé karja között. Sokáig lüktetett a faszom, és ontotta magából a gecit. Nem először élveztem el analis izgatástól. Zoli sem birta sokáig. hangos ordítások közepette ő is bele élvezett a seggembe.
- Na hunika, te még ugysem basztál soha, csak szoptal. Megteszed_? kérdezték.
- Ha már igy van igen, és ugrott is serényen és belém vágta a faszát. Az övé kicsi volt, szinte nem is éreztem Zoli után. És ő tényleg nem bírta. Először baszott, sosem volt csaja. Kb 1 perc után rengeteg sokat élvezett belém ő is.
Azt sem tudtam melyik világrészen vagyok. El voltam gyangülve, pia, meg minden. Felöltöztek, és elmentek. Én ahogy voltam elfeküdtem a kanapén, és hamar el is aludtam.
Reggel 7 után kezdtem ébredezni. Csupa geci voltam mindenütt, rámszáradt, A seggemből is kifolyt a három adag, az enyém a hasamon. Akkor vettem észre, hogy teréz már bent van és néz. Egyrészes ruha volt rajta, meleg volt. Ült a széken nézett, és közben simogatta a szőrös pináját. - Jól megbasztak ezek a srácok? - kérdezte?
- Igen, mondtam, meg sem tudok mozdulni, ugy sajog a seggem.
- bezzeg engem egyik sem mer megbaszni, pedig régóta vágyok arra, hogy valaki megbasszon jó keményen. Hát és sem tettem volna meg.
Ahogy ezeket mondta már jött is felém. Fel sem tudtam kelni az ágyból, visszanyomott. A farkam már majdnem kemény volt, amikor láttam, hogy somogatja.
Bekapta a faszom és szopni kezdte. Jol csinállta. Nem volt egy bomba nő, de jól szopott. Nem csinálta sokig.
Hirtelen mozdulattal fölé gugolt, es a pinájába vette az álló faszom. Felsíkitott. Oh de régóta nem volt bennem egy valódi fasz - mondta, és ütemesem mozogni kezdett rajtam
megfogtam a seggét, jó nagy volt. Ütemesen ugrált a faszomon, egyre sűrűbben vette a levegőt. kis idő után hangos nyögdécselés közben élvezett ele. Én is éreztem, hogy közeleg a vég. ki akartám szállni alóla, de nem engedte, tovább csúszkált rajtam. Én is hangosan élbeztem el, bele a szőrös pinájába. mert nem hagyta, hogy kiszálljak. - Ne izgulj, már nem vagyok termékeny, mondta.
Még pár másodpercig maradt rajtam, amig kifolyt a gecim a pinájából., a tökömre.
Most már tényleg csupa gecis voltam.
Mikor magamhoz tértem bementem a közös tusolóba, és lefürödtem. Nagyon égett a seggem. De jókat élveztem, megérte.
8-ra jöttek a fiuk, akkorra már rendbe szedtem magam, visszavettem a véres, szakadt nadrágomat. Nagyjából ki is józanodtam.
- Jó volt? kérdezték. - Terézt is megvolt?
Persze, válaszoltam.
Elközöntem, még fogok jönni ehhez a céghez.
Beültem a kocsiba, és elmentem a legközelebbi butikba, hogy vegyek magamnak egy más nadrágot.
Egy kis turiba tértem be, gondoltam kapok magamnak itt egy nadrágot. Nem válogattam sokáig, egyet bevittem a próbafülkébe. Egy édeske, fiatal csaj volt a boltban, szoknyaban, jól kivágott blúzban. Furcsán nézett amikor bemente, látta a véres, szakadt nadrágomat.
A kiválasztott nadrág mérete nem volt jó, kértem hozzon egy nagyobbat. Hozta is, beadta fülkébe, de nem húztam be a függönyt. Meglátta, hogy csupasz seggemre akarom felprobálni a nadrágot. Elmosolyodott. A farkamban is megmozdult a vér. Nem sietett elmenni, utánna nyultam, megfogtam a kaezét és a farkamra tettem. mar majdnem teljesen kemény volt. Nem tiltakozott.
Megfogta és húzogatni kezdte. A válára tettem a kezét és nyomtam lefele. Elém térdelt. A szájába adtam. Húúúú. Iszonyatosan jól szopott. Még soha senki nem szopott le így. Szívta, huzogatta, szívta, és közben a tökeimet maszírozta. Azt hittem elájulok, alig alltam a lábamon. nem bírtam sokáig. Szólni sem tudtam, úgy tört elő, és élveztem tele a száját. Nem volt meglepve. Kicsitt még szívogatta, játszott vele. majd felállt, és hirtelen lesmárolt a gecis szájával. Ez engem is meglepetésként ért, de izgi volt.
Na milyen volt? - kérdezte
Isteni vagy mondtam
A geci egy része lecsöpögött a melleire, blúzára is.
Kiment a pénztárhoz. Egy idős pár toppant be az üzletbe. Látták rajta, hogy gecis a blúza, és a szája. Mosolyogtak. Majd láttak engem, ahogy kijövök az újonnan vett nadrágomban, alsógatya nélkül, és még látszott hogy keméy a faszom. Az útócsepegéstől a nadrágom is geci foltos lett. Na és a szájam is az volt.
Kifizettem a nadrágot, elköszöntem.
remélem még kell menjek ahhoz a céghez, veszek még nadrágot is
Beküldő:Nudy


Szextörténet ajánló:


Bi-Orgia


Gondold el milyen érzés, mikor állsz nyáron az autópályán..és csak téged nem vesz fel senki...pedig nincs konkrét célod, hogy hova mennél...gondolod..amerre visznek..hát így jártam ezzel én is:)
Órákig ott szobroztam...aztán egy hapi megállt.Felálltam a bőröndömről...
- Merre mész?- kérdezte a pasi.
- Fingom sincs- válaszoltam.
- Útbaesik!- nevetett.
Beszálltam é....

Klaudia, viszket a lika


Új munkahelyre kerültünk egy nagyon kedves régi ismerősömmel. Pár hónap közös munka után egy nagy céges rendezvényre utaztunk a fővárosba. Elegáns hely, finom kaják, jó zene. Jól éreztük magunkat, de nem maradtunk sokáig, hisz másnap indultunk haza. Mivel egy helyről jöttünk, így közös apartmant kaptunk, mely klasszikus régi bútorokkal volt berendezve. 2 külön szoba volt, és egy nappali szerű hely....

Munkahelyi zuhanyzó


Huszonhét éves, jótestalkatú férfi vagyok nem túl nagy, de formás 16 cm-es pénisszel. Kívülről tekintve boldog hetero párkapcsolatban éltem,de belül küzdöttem elfojtott szexuális vágyaimmal,és mindent megtettem,hogy azokat mélyen elrejtsem.
Összességében elégedett vagyok magammal, többen helyesnek tartanak,mindig odafigyelek,nehogy elhízzak,és szökőévente még testedzést is csinálok. A 16 cm....

Gyere, nyalj ki hátulról


Öt éve éltünk együtt Krisztivel és kezdtünk elhidegülni egymástól. Egyre ritkábban szeretkeztünk. Már felmerült a szakítás gondolata is. Elkezdtük megbeszélni a problémát.

Elmondta, hogy ő nagyon kívánja velem a szexet, de arra vár kezdeményezzek. Őszintén elmondtam én is, nagyon megszoktam már a testét. Sablonosak az együttlétek. Új ingerekre vágyom. Átmenti megoldásként megállapod....

A családlátogatás vidéken


Az egyik falusi iskolában vagyok tanítónő. Még csak az első évet nyomom a főiskola után. Alig párhónap ment el a tanévből, de máris úgy érezem, mintha évek óta itt szarakodnék, s mintha nem is tizennyolc, hanem száztizennyolc diákom lenne egyszerre. Így talán jobban megértitek, miért menekülök előszeretettel egy férfi karjai közé... teljesen meztelenül. Mert ha a - különben sok mindenre kapható - ....

A barátnőm megdugott


Sziasztok, Donkopil vagyok! Ide is írok egy két történetet, meleg illetve bisex témában. Remélem tetszeni fog.

Barátnőmmel, Mártival már évek óta együtt élünk. Dacára annak, hogy sokan féltettek minket mivel ő 8 évvel idősebb nálam. Most a 40-es évei második felében jár, rövid szőke haja van, szürke szemei és kissé telt alkata. Szexuális téren is az első pillanattól kezdve megvolt k....
Szextörténet címkék

23 centis | kistestvér | pötty nikolett pötty | tíz | pisi |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.