Tanárnőből ribancot


2 nappal az osztálykirándulás előtt Niki tanárnőnek, a 12. d osztály osztályfőnökének mailja érkezett. Mikor megnyitotta ezt olvasta benne:
Kedves Tanárnő!
Úgy gondoljuk, hogy az utolsó kirándulást emlékezetessé tehetné nekünk azzal , hogy az osztály kurvája lesz! Egy szerencsés véletlen folytán szereztünk önről pár tucat elég jó minőségű pornóképet az exétől. Amennyiben nem akarja kellemessé tenni a kirándulást számunkra ezek a képek nyilvánosságra fognak kerülni. A következményeit el tudja képzelni. De reméljük helyesen dönt! Ez esetben holnap este (a kirándulás előtti este) 20 órakor meztelenre vetkőzve kapcsoljon kamerát ezen a gmail címen! Csókoljuk! Az osztály"
Mellékletben csatoltak néhány képet amin Ő volt látható szopás , baszás közben.
Rettenetesen megijedt Niki , hiszen ha kitudódnak a képek vége a karrierjének és a házasságának is.
Szinte egész éjjel álmatlanul forgolódott, és másnap is szétszórt volt az iskolában. Az osztályával nem volt órája és nem is találkozott velük.
Estére arra a következtetésre jutott, hogy megpróbál alkudozni.
20 órakor bekapcsolta a kamerát, de ruhában.
4 tanítványát látta az osztályából.
-Csók tanárnő!-köszöntek kajánul-Kicsit túl van öltözve!
-Sziasztok srácok!-próbált kedves lenni Niki-Szeretném megbeszélni veletek ezt a dolgot!
-Mi is azt akarjuk, de azt írtuk legyen meztelen! Mivel ezt nem teljesítette egy képet elküldünk önről a férjének!
Niki rettenetesen megijedt.
-Könyörgök srácok ne csináljátok ezt velem!
-Még megelőzheti ha azonnal levetkőzik! De ez az utolsó lehetősége! És nincs több engedetlenség!-mondta a szószóló srác
Niki kétségbe esetten elkezdett vetkőzni.
34 éves volt. A teste szép arányos sportos és nőies. Hosszú egyenes szőke haja a háta közepéig ért. Beszédes zöld szemei voltak és szép vastag ajkai. Melltartóból d kosarasat szokott hordani de nem igazán volt rá szüksége, mert mellei feszesek voltak és előre állóak. Punciját rendszeresen csupaszra szőrtelenítette .Lábai szép vonalúak kisportoltak voltak, hiszen 12 évet kézilabdázott.
Szégyenkezve levetkőzött fehérneműre. A srácok mohón nézték.
-Így jó lesz?-kérdezte félénken
-Meztelenre!-csattant a fiúk hangja szinte egyszerre.-És ne húzza az időt!-mondták vészjóslóan.
Megalázottan kikapcsolta a melltartóját és levette. Aztán a tangáját is letolta és kilépett belőle. Meztelenül állt a kamera előtt.
-Most néhány kérdésre őszintén kell válaszolnia!-mondta neki parancsolóan Peti a srácok vezére.-Szeret szopni?
-hát....én...-dadogott Niki
-Őszintén és gyorsan!-csattant Peti hangja.
-Iii...geen-mondta halkan Niki.
-Nem hallottuk!-kiabálták a srácok.
-Igen!-ismételte meg hangosabban.
-Bennünket arra tanított, hogy kerek mondatokban beszéljünk!-mondta az egyik srác-Halljuk a választ mi is kerek mondatban!
-Igen, szeretek szopni!-mondta Niki szinte sírva.
-Csak könnyedén tanárnő!-mondta a 3. srác.
-Mondja mit szeret szopni?
-Kérem ne kelljen válaszolnom!-könyörgött nekik.
-Halljuk!-mondták közösen.
-Szeretem a.......férfiak.....farkát....szopni...-mondta akadozva.
-Lesz rá lehetősége bőven!-mondták kajánul.-Persze láttuk a képeken hogy szereti a faszt szopni! És a gecit is nyeli! Kajára piára nem kell sokat költenie a kiránduláson! Gecivel jóllakatjuk!-mondták nevetve.
-Jaj Istenem!-kiáltott kétségbe esetten Niki.
-És természetesen baszni is fogjuk! Mellbe pinába seggbe is! És ha lesz egyéb kívánságunk, akkor azokat is ellenkezés nélkül teljesíti! Megértette Tanárnő?
-De...én azt.....nem tudom megcsinálni!!!-mondta Niki elsápadva.
-Csak 3 napos a kirándulás! Meglátja elrepül az idő! Aztán békén is hagyjuk, ha csak nem akarja Ön fojtatni!
-Én...én.....soha!
-Akkor ha megegyeztünk kérjük írja egy lapra jól olvashatóan a következő szöveget: "Ribanc Niki vagyok a 12.d osztályfőnöke. A kiránduláson szeretném az osztályomat a testemmel szolgálni. Arra vágyom, hogy minden testrészemmel örömet adhassak nekik!" Ha kész, tartsa maga elé a kamerába!
-Könyörgök ezt ne kelljen!
-Abban az esetben 1 kép a férjének és 1 az igazgatónak!
-Várjatok!.....Megírom.
-Igyekezzen!
Niki ráírta 1 lapra a szöveget és maga elé tartotta.
-A hasa elé tartsa, hogy látható legyen az arca a csöcsei és a pinája is!........Így jó!És még valami: holnap ha a szállásra érünk levetkőzik meztelenre és jelentkezik nálunk! onnantól csak akkor,és csak olyan ruhát hordhat amit mi mondunk!
Ezzel kikapcsolták a kamerát.
(folyt. köv.)


Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Barátnőm első ellazulásaA barátnőm gátlásos szexuálisan, nincs önbizalma (bár nem értem miért).
Sokszor nap közben írjuk egymásnak, hogy este lesz valami. Ilyenkor tök jó, én már a gondolattól megkeményedek odalenn.
Szóval: hazaérvén mindketten tisztálkodtunk, majd egyből rávetettem magam.
Nyakát harapdáltam, hamvas cicijét nyaltam, egyre lejjebb haladtam. Falatnyi tanga volt rajta, félrehúz....

Közösben a nejem


Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel lovagoltunk egy vidéki klubban. Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. Korának megfelelően jól nézett ki.Remek test átlagos arc. A szexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel,hogy valami extrát szeretne bármelyikőnk.
Az említett klubban megismerkedtünk sok emberrel és jó párral szoros ba....

Tengerparti swinger


Én, 35, a férjem, 37 éves volt.Mindketten szerettük volna érdekesebbé tenni a sexuális életünket, erre a legjobb lehetőség, itt a tengerparton"adódott".Egy nagyon kis bikini volt rajtam, ami alól szinte minden kilátszott.De, szándékosan ezt vettem fel, hogy sok férfi rám figyeljen.De hát, sajnos, itt a romoknál, egyetlen férfit, sőt még nőt sem láttam.De, a férjemnek"sas"szeme volt, észrevette, ho....

Igaz történet, szilveszteri szexkaland


A szilvesztert egy barátunk házában ünnepeltük abban az évben. Jó sokat kellett hozzá utazni, így időben elindultunk.

Az elsők között érkeztünk, így mire a többiek elkezdtek befutni, mi már eléggé megalapoztuk a hangulatot. Ez is az a tipikus középsulis házibulik egyike volt. Jött a sok haver meg ismerős és jópárukkal érkezett egy-két új arc. Az egyik lány elhozat magával gyerekkori....

Megbasztak a betörők, és élveztem


Harmincnyolc éves vagyok, Mici, a hétéves kislány és Danika, a két és féléves kisfiú anyukája. Férjem, Ákos, egy olyan cégnél dolgozik, mely beléptető rendszereket telepít, gyakran küldik őt vidékre, ahonnan csak másnap, harmadnap keveredik haza, rendszerint holtfáradtan. Ez is egy olyan estének indult, amit magányosan reméltem eltölteni, de végül egészen másképp alakult…
Aznap a szokásosná....

Szex a strandon.


Kamaszfiú voltam 17 éves és szerettem úszni. Közben persze mindig áhítattal bámultam a fürdőruhás csajokat. A szerszámom szinte állandóan ágaskodott.
Egyik alkalommal a medencében ülve bámultam egy 30 év körüli csajt. Hatalmas mellei hullámzottak a vízben. Elképzeltem ahogy közéjük rakom a farkam. Amikor észrevette hogy nézem odajött és kérdezgetni kezdett. Egyszer csak észleltem hogy a víz....Szextörténet címkék

családos ffi | geci iz | andicica | nappal | koton |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.