A tanárnőkét dolgozó anyuka folyamatosan meglesi a lányát a barátjával


Elvált anyuka, fejemre nőtt kamaszlány. Ez jellemzi a mindennapjaimat. Tanárnő vagyok egy kis település általános iskolájában. Hamar eltelnek a napjaim. Fegyelmezés, kiabálás, otthon takarítás, főzés, kertművelés. Mindig kidőlök este. Nőként nincs nagyon időm kiélni a napjaimat. Meg kivel? A helyi férfi embereknek többnyire azért van felesége, családja Aki meg egyedül él, vagy nem akar egy gyerekes anyukát, vagy nem akarja magát elkötelezni senki mellett. Légyottról meg szó sem lehet, mert hamarabb kiderül, hogy „Jajj, a Kiss Pista ott volt nála, a tanárnőnél, biztos járnak”, mint hogy megtörténne a dolog. Pedig viszonylag csinos vagyok, a 40-es éveim közepe ellenére. Fekete göndör hajam van, viszonylag alacsony, 160 cm körüli. Járok futni a barátnőkkel a helyi sportpályára, szóval még a testmozgás is megvan. A fenekem koromnak megfelelő, nem a legszebb, de nem panaszkodhatom rá. Melleim pedig még mindig büszkén feszítenek, de az idő sajnos feszességén engedett, bőröm kicsit foltossá vált a területen. Természetesen kiélem a vágyam, magam örömére. A szex, vagyis inkább maszturbálás része az életemnek. Ha egyedül vagyok, és elkap a vágy, akkor szoktam segíteni magamon. Még pár kellékem is van. Segítségként pedig erotikus filmeket teszek be. Nem szeretem a kemény pornót, csak az érzéki, erotikus történetek izgatnak, ahol nem csak egyből a szex megy, hanem van előzménye a szexuális együttlétnek, és befejezése. De itt van a lányom. Bezzeg neki milyen jó. Fiatal, csinos. Tőlem kicsit magasabb, karcsú dereka van, a spinningtől formás feneke. Mellei nem épp a legnagyobbak, de formás alakja a méreten tökéletesen kompenzál. Itt van a mostani barátja is, Tomi. Izmos, magas srác, tökéletes fiú a mostani tiniknek. Sokat alszik a lányom, Tami nála, de Tomi is nálunk. Jól elvagyok vele, jó hangulat szokott lenni. Segít is, ha megkérem, télen a fát bepakolni, kertben segít, füvet vág. És minden nap eljön az este. Vacsora, fürdés, esetleg nézünk valami filmet, már ha belevesznek a filmnézésbe, majd mindenki elvonul a szobájába. Én még sokszor maradok kint a nappaliban, így akarva akaratlanul hallom a légyottjaikat. A lányom nem tud halk lenni. Tisztában vagyok vele, mit csinál egy fiatal pár ilyenkor egymással, én is csináltam. És irigy lettem.
Nagyon rossz és bűnös anya vagyok, de ahogy egyre többször hallottam a lányom halk sóhajait, nyögéseit, egyre többször magam elé is képzeltem őket. Nagyon romlott állapot ez, hogy arra izgulok fel, hogy épp a lányomat dugják. Már kijártam a szobámból hallgatózni, és egyszer azt vettem észre, hogy a bugyimban van a kezem és maszturbálok. És ezeket a szobámban befejeztem. A következő fokozat az volt, hogy bizakodtam abban, nyitva marad az ajtó, de sajnos ez eddig egyszer sem valósult meg. Tovább gondoltam a dolgokat. Egyszer, mikor tudtam, jön hozzánk Tomi, azt hazudtam a lányomnak, hogy dolgom van, elmegyek. Vártam egy kb. fél órát, 1 órát, és hazamentem. Ha lebukom, csak azt hazudtam volna, hogy eddig tartott, hamarabb végeztem. Benyitottam a házba, nem vettem észre senkit első blikkre. Aztán láttam, hogy a lányom szobaajtaja nyitva van minimálisan. Bekukkantottam, de senkit nem láttam. Hangokra lettem figyelmes, fürdőszoba irányából jött, az is nyitva volt. Bekukkantottam, de sajnos a zuhanyfülke mögül jött a hang. Hallottam kivételesen a fiú hangját is, de a tejüveg semmit nem engedett, hogy lássak.
Sokat gondolkoztam, mit is tehetnék, azon agyaltam, hogyan tudnám látni őket. Annyira izgatta a fantáziám, hogy egyszerűen nem tudtam ezzel leállni. Aztán eszembe jutott. A filmek között is van olyan kategória, hogy rejtett kamera. Eldugott kis kamerák csodás dolgokat engednek láttatni más emberek számára. Szóval azon gondolkoztam, hogy bekamerázom Tami szobáját. Beteg, de a vágyam és a kíváncsiságom erősebb volt attól, hogy a bűnön gondolkozzam. Elkezdtem a neten rákeresni ezekre a kamerákra. Milyen alakút, milyen típusút, milyen felbontással, milyen adatátvitellel és hová lehetne eltüntetni a szobába úgy, hogy ne vegye észre. Az órába, a plüsállatokba a tipikus. Keresnem kellett valami olyan tárgyat, amibe ezt bele lehetne építeni. Ez többnyire gombkamerával működhet. Mikor a lányom nem aludt itthon, bementem a szobájába, és körbenéztem. Valami olyan dolgot kellett keressek, ami az ágyra jól rálát. Feltételezem, ott zajlik a szex nagyobb része. És megtaláltam az ideálisat. Egy asztalon pont volt egy fából készült asztali óra, ami oldalról látja az ágyat, és elég közel is volt hozzá. Szóval felhívtam egy szakembert, mindenféle kérdezgetés nélkül adott tájékoztatást. Hozzá kellett elvigyem végül, aki megcsinálta nekem. Az óra előoldalán volt egy fekete lap, ami alatt volt egy kis üres rész. Azt le tudta feszíteni. Megoldotta úgy, hogy egy fekete anyagú kamerát épített be ebbe a lapba, és a kamerával együtt tette vissza. Mivel maga a látó rész is fekete, és adásnál nincs is semmi fényadás, szinte egyáltalán nem tűnik fel. És még hangot is képes volt közvetíteni. Rizikós, de vállalom a kockázatot. Elmagyarázta, hogy működik maga az eszköz, a laptopomra rátette a programot, amivel képes voltam a jelet fogni. Sőt, adott egy közvetítőt, így a nagy tv-n is tudom látni a dolgokat. Nagyon izgatottá váltam, kifizettem a nem is kevés pénzt, majd hazamentem, az órát visszaraktam a helyrée, és ellenőriztem a technikát, ami tökéletesen működött. Annyira beindított ez, hogy már ekkor benedvesedtem, és masztiztam egy jót. Hétvégéig várnom kellett. Biztos voltam benne, hogy egymásnak esnek, mert a srác majd egy hétig volt távol a munka miatt. Péntek este jöttek együtt haza.
Annyira izgultam egész este, hogy még dadogni is kezdtem, ami feltűnt a lányomnak. Vacsoráztunk, majd elmentem fürdeni, és elvonultam a szobámba. Benyomtam a kamerát a tv-re, és vártam. Kényelembe helyeztem magam, a paplant magamra húztam, csak egy hálóing volt rajtam, azt csak felhajtottam derékmagasságba és a frissen borotvált puncimat elkezdtem simogatni. Egyszer csak hallottam az ajtónyílást. Az óra egyébként pont erre rát lá, mert az asztal és az ágy vonalában volt. Előbb a lányom jött be, majd onnan Tomi. Tomi leült az ágyra, Tami eltűnt a képernyőről egy pillanatra, de mikor legközelebb visszalépett a holttérből, már csak bugyiban és melltartóban volt.
Elgondolkoztam. Nincs visszaút. Valóban ezt akarom látni, ahogy a lányomat épp a barátja fogja dugni? Hamar eldőlt a kérdés, igen.
- Alig bírtam kivárni ezt a napot, annyira hiányoztál – kezdte a fiú a párbeszédet!
- Te is nekem – felelte erre Tami.
- Gyere, ülj le ide mellém – a fiú a kezével maga mellé az ágyra mutatatott. Így háttal voltak nekem, nem láttam semmit. Egymás felé fordultak és csókolózni kezdtek. Tomi már a lányom hátát simogatta, Tami pedig kezével a srác arcát fogta, simogatta. Egyre szenvedélyesebben csókolóztak, egyre tovább maradtak egymás szájában, én pedig egyre nedvesebbé váló puncim egyre jobban izgattam. Nem csak a csiklómmal foglalkoztam, már ujjaztam is magam. Tomi közben levette a pólóját. Az a test, engem is nagyon lekötött, nem hogy egy fiatal lányét. Tovább folytatták a smárolást, de már a lányom is egyre jobban simogatta a srác testét. Még mindig háttal ültek nekem, nehezen láttam bármit is. Aztán egyszer csak a melltartó kapcsolójánál állt meg Tomi keze, és már le is esett. Egyből nem láthattam a lányom melleit, de szerencsére oldalasan fordult. Oldalról csodálhattam meg azt a két formás, tenyérbe tökéletesen passzoló cicit. A srácot is elbűvölte, azonnal lehajolt a két gyümölcshöz, és hol az egyik, hol a másik mellbimbót kapta be, és szájjal izgatta. Nagyon jól jött a hang, nem csak láthattam, hanem hallhattam is a lányom izgatottságát. Halk nyögései a srác ügyes munkáját dicsérte. Visszatértek a csókolózáshoz, de a srác kezei nem engedték, hogy azok a mellek csüggedjenek. Továbbra is nagy elánnal izgatta az ujjaival a bimbókat, olykor a tenyerével alulról felfelé haladva simogatta. Azt vettem észre, én is egyre nagyobb elánnal ujjazom magam. Annyira izgató volt látni a lányom titokban. Közben pedig annyira vágytam arra, hogy meglássam a fiú farkát.
Pár percig így csordogált számomra a mozi. Majd következett végre a gatyalevétel. A srác a lányom elé állt, majd szép lassan lekerült a gatya. Sajnos mindent kitakart Tami vékony teste, nem láthattam semmit, csak annyit, hogy előbb a gatya, majd a boxer repül félre a földre. Ekkor Tami elkezdte a száj és nyelvjátékot, amit a feje ütemes mozgása sejtetett. A srác olykor a kezével rásegített Tami fejére, és szinte teljesen rátolta a farkára. Ezt már én sem bírtam ki, elért az első orgazmus, ami majd szétrobbantotta a testem. Próbáltam nyitva tartani a szemem, míg regenerálódom, semmiről nem akartam lemaradni. Ez szintén csak pár percig folyt, úgy látszik, nem kellett nekik sok előjáték. A lányom hátradőlt. Végre. Megláthattam Tomi álló farkát. Kamerán keresztül nem tudtam tippelni, de még az én puncim is örülne ennek a vastagságnak és hossznak. A bőr le volt húzva a fitymáról, és a földre csordogált a lányom előző szopásából származó nyála.
Így már a kislányom két szép mellét is megcsodálhattam. Szemét becsukva várta a barátja általi kényeztetést, aki letérdepelt elé. Lehúzta róla a bugyit, amit félredobott a többi ruhához. Felhúzta a két lábát, és már el is tűnt a fiú feje a lábak árnyékában. Tami eléggé beleélte magát, hallottam az erős szuszogásait, teste mozgott, melleit gyömöszkölte. A fiú pedig rendületlenül nyalt, olykor felemelte fejét, és csak a keze mozgásából sejtettem, hogy ujjazásra váltott. Szintén nem tartott sokáig ez a fajta kényeztetés. Mire feleszméltem, Tomi már Tami szájához tartotta ismét farkát, aki pár szopással újranedvesítette, majd visszatért a farkával a lányom puncijához, és elkezdte dugni. Tami továbbra is a melleivel játszott, a csattogások, a lányom egyre erőteljesebb nyögései mind arra engedtek következtetni, hogy Tomi erős mozdulatokkal hatol a lányom legféltettebb és legmélyebb részére. Nem sok dugómozgásra volt szükség, mikor csak azt láttam, hogy a lányom teste teljesen megfeszült, Felemelte a csípőjét és hatalmas kiáltással élvezett el. Ezután jött az a jelenet, amit mindig is imádok egy erotikus filmnél is. Tomi nem húzódott vissza az általa annyira szeretett punciból. Farkát bennehagyva ráfeküdt Tamira, és több percen keresztül csókolóztak így, míg Tomi továbbra is lassú, de mély csípőmozgással tolta be péniszét Tami vaginájába.
Most már én is túlléptem azon az érzésen, hogy milyen jó látni őket és erre maszturbálni. Ott akartam lenni köztük, érezni szerettem volna a srác farkát, a számban érezni, a puncimban érezni. De most csak ennyi jutott, a látvány, és hogy erre maszturbálok. Lelki szememben való kalandozás után már csak azt láttam, hogy a fiatalok megváltoztatták a pózt. A srác a hátán feküdt, Tami pedig rá keresztbe, és szerencsére keresztbe fordultak az ágyon, így pont elkaptam, ahogy Tami fenékkel és puncival felém ereszkedett le a srác arcához, hogy felkínálja tocsogó, kis fiatal punciját Tomi nyelvének és ujjainak, miközben a lányom ismét a fiú farkára bukott rá. Fenekének takarásából csak a fej állandó felemelkedését láttam, majd ismét eltűnt. Persze a puncit sem láthattam sokáig, mivel Tomi feje kitakarta, de ez is bőven elég volt ahhoz, hogy ismét közel kerüljek az orgazmushoz. Szerencsére tartalmas a szex náluk, mivel ezt a pózt sem tartották sokáig. Tomi ugyanúgy háton maradva visszafordult a kamerával párhuzamosan, Tami pedig neki háttal ráguggolt szépen a farkára.
Megkönnyebbültem, végre láthatom akcióban a srác péniszét, amint ki-be csúszik a lányom puncijában. Folyamatos mozgással, teljesen ereszkedett le a farokra, néha bent hagyta magában, és csak a csípőjét mozgatva izgatta a hüvelyét. Nagyon profinak tűnt az én kicsi lányom. Közben ő előrenyúlt, és tovább izgatta a csiklóját, melleivel is eljátszott. Ez már elég sokoldalú inger, kezdett egyre erősebben nyögni ennek hatására. A srác is rá-rátartott Tami fenekére, gondolom belőle is az utolsó leheleteket sajtolja ki folyamatosan. Itt több időt töltött, vélhetően szerette ezt a lovaglást, ezt utána felváltotta és fordítva ült rá, itt már térdepelve lovagolt. De a lovaglást alulról dugás váltotta fel. Tomi megfogta Tami fenekét, és ő mozgatta a csípőjét. Hallottam a csattanásokat, amint a két testrész érintkezik, találkozik. Én pedig ezek hatására elértem a következő orgazmust, ami már sokkal erőteljesebb volt, mint az első. És nem is akartam folytatni, csak feküdtem, és néztem a fiatal pár ágycsatájának befejező részét.
Tami hátradőlt, kifeszítette a csípőjét, szűkre szabott puncijában a vastag fasz még nagyobb élvezeteket okozott. Kezével hátradőlt, és várt, hogy elélvezzen. Csak azt láttam, hogy előredől Tami Tomi nyakába, átszorítja, a sóhajai nagyon hangossá váltak, engedte, hogy a srác diktálja a tempót, aminek puncirobbanás lett a vége. Szinte átgázolt az orgazmus rajta, olyan erős hullámokban érkezett, amit nem tudott kontrollálni. Dobálta a felső testét, Tominak pedig engedte is, meg nem is, hogy további baszómozdulatokat tegyen. Kellett pár perc, mire erőt tudott venni magán. Ekkor ő feküdt a hátára, felé térdepelt Tomi, és azt az általam annyira kívánt faszt bekapta. Hol kissebb, hol nagyobb falatot kapott, de az látszott, nem bírt a teljes hosszal. Tominak sem kellett sok, mikor látható módon megjelentek az első cseppek, kirántotta a szájából Tami, és végül kézzel fejezte be a srác kielégítését. Volt anyaga bőven, ami az arcát és a mellét is beborította. Szájjal tisztítást végzett a kislányom, majd a srác melléfeküdt. Én annyira büszke voltam rá, nagyon jó szerető lett belőle. Büszke voltam rá, de irigy is. Az élethelyzetére, a srácra. Közben beszélgettek:
- Jaj, ez már nagyon hiányzott. Jobb ez a fizikai szex, mint a webszex – nevetett fel Tami.
Webszex?! Miket nem tudok meg róluk.
- Igen, már nehezek voltak a golyóim – felelte Tomi. Valóban kellett ez, de remélem, nem sok ilyen lesz, amikor egy héten csak egyszer szexelünk, amikor szinte kétnaponta egymásnak esünk.
Leesett az állam, kétnaponta? Gyakrabban is lehetnének itthon.
Ezután kinyomtam a kamerát. Meztelen voltak a fiatalok egymás karjaiban, ez volt az utolsó kép.
Éjszaka még megébredtem egyszer, és azt éreztem, rájuk kell nézzek. Aludtak, továbbra is meztelen egymás karjaiban. Ezt nagyon jó volt látni. Én pedig alig vártam a következő erotikus kalandjukat.


Szextörténet ajánló:


Megdugott a masszőr


Hasra feküdtem, ő pedig betakargatott. Azután az egyik lábamat, combomat, fenekemet, majd a másikat masszírozta végig. Közben beszélgettünk, és viccből megjegyezte, hogy neki már a nyugdíjasházban a helye. Erre én megfogtam a karját azzal, hogy egy ereje teljében lévő fiatalember ne mondjon ilyet. Nagyon jó teste van, izmos, barna a bőre és a jobb karján van egy tetoválás. Nem kimondottan jóképű, ....

Kertvárosi erotika


Fanni éjjel azon kapta magát, hogy azt álmodja, ő ül az asztalon és Dezső az ő pinusát falja. Az ujjai hevesen jártak a csiklóján, masztizott. Pedig eddig erkölcstelen és illetlen dolognak tartotta, de most mégis masztizott. Muszáj volt kielégítenie magát.
Ezután minden délután és hétvégén Dezső ablakát figyelte a távcsövön keresztül. Másnap már ismét a szeretkezésében gyönyörködhetett, de ....

Érzelmek rabláncán


Pétert négy éve ismertem meg. Első látásra nem hittem volna, hogy ő lesz a legkedvesebb ember az életemben. Magas, bár nem éppen sportos testalkatával toronyként magasodott fölém. Első randevúnkon nagyon zavarban voltam, így össze-vissza hablatyoltam neki mindenféléről. Ő végig kedvesen bólogatott, szürkés szemei az arcomat nézték, de volt benne valami furcsa, mintha belém akart volna látni. Keske....

Három fasszal a számban


irtelen előkerült Francois. Felhívott, hogy nincs-e kedvem mégis folytatni a partikat. Megbeszéltem vele egy időpontot, szombatra. Kocsiba ültem és elhajtottam Francoishoz. Beugrott mellém, megpuszilt és laza csevegés mellett kocsikáztunk. Éppen a politikáról és demokratizmusról szónokolt (erősen baloldali beállítottságú volt, engem meg nem különösebben érdekelt soha a politika), és hirtelen combo....

Szex a szabadban Mónival


Mónival meztelenül ültünk a kertben a hintaszéken. A kerítés magas volt, senki nem láthatott meg. Áh gyönyörű lány. Nagyon nőies idomai voltak, átlag alkata. Szép kerek combjai és gyönyörű, alma mellei kellően dúsak voltak. Hosszú, barna haja egy természetes arcot zárt keretbe. Ártatlan lánynak tűnt, mert sokszor inkább csendes volt és nem az a pasizós, de mint kiderült...

1 órával....

Teri néni pinája, vidéki szextörténet


Egy alföldi tanyán voltunk brigádozni, ahol a melón meg egy lebuj kocsmán kívül semmi sem volt, ami egy normális embert éltetne. Aztán az ilyen helyen ha az ember fia jó erõben van és egészséges, akkor bizony igencsak megszenvedi egy jó pina hiányát. Hát ahogy így visszük a témát a lebujban, jó néhány feles meg sör után, mondja az egyik helyi szaki, hogy hát mit kínlódtok, miért nem mentek el a Te....
Szextörténet címkék

levente | termálban | kicuppan | brut | péntekenként |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.