A nudista asszony


Lehet,hogy egy kicsit többet ittam,ráadásul még a feleségem italába is egy kis nyugtatót kevertem,amitől igencsak édesdeden aludt.Mindez egy nudista strandon tőrtént,ahova nagy nehezen engedte magát elcsábítani
Mikor megérkeztünk,már akkor feltünt a srác,aki igencsak nézegette a meztelen feleségem.
Hát,ez nekem nagyon nehezen megy.Egyszerűen nehéz megszokni,hogy némelyik férfi lesem veszi rólam a szemét,lesír róla.hogy ágyba vinne.
Ne is törődj vele.Majd megszokod.Egyébként is büszke lehetnél arra,hogy ilyen klassz tested van.
Köszönöm szépen.Csak,hogy észrevetted.Remélem azt is,hogy a szembelévő fiú egyfolytában a lábam közét nézi.Szerintem már azt is elgondolta,hogyan keféljen meg.
Baromság.Még egy párszor eljövünk,és már nem is zavar,hogy meztelen vagy.Tudod mit?Hozzál inkább sört innen a büféből,remélem jó hideg.
Csak nem azt akarod,hogy ennyi férfi előtt meztelen flangáljak a büféig,miközben a nyálukat csorgatják.
Nyugi.Mire visszaérsz,fogadni mernék,hogy nem leszel ennyire prűd.
Úgy is volt.Amint néztem,hogy a büféig megy,egyfolytában őt néztem,meg a pasikat,akiken látszott,hogy mittudnának vele kezdeni.Hát,volt mit nézniük.Ilyen jó nőt ritkán látnak.
Mikor visszaért és hozta a söröket,amiből ő is ivott,de jóval kevesebbet,még elfordult valamit keresni a táskájába,gyorsan az üvegjébe öntöttem a nyugtatót.
Még,nem oldódhatott fel rendesen,meg is jegyezte;milyen fúrcsa ize van a sörnek.
Szerintem,rossz aszád íze.Igyál még egy kortyot,meglátod jobb lesz.
Eléggé becsületesen ráhúzott,valóban,igazad volt,egész jó.
Én még megittam egy párat-nem kellett volna-,azt mondja,egy pár percig alszik,nagyon elálmosodott.
Csak,erre vártam.Megvártam még mélyen elalszik,szétraktam a lábait,megmutatva a kéjbarlangot a szembelévő fiúnak.Amennyire csak tudtam széthúztam neki,a fejemmel intettem a srácnak,hogy jöjjön közelebb.Bár,nem tudott a nyelvünkön,de azért megértette a lényeget.Odafeküdt mellé,úgy,hogy neláthassák mit csinál,elkezdte a melleit gyömisztrálni,közben meg benyúlt neki.Rám nézett,és mivel látta,hogy nincs ellenvetésem,folytatta a turkálást.Láttam,hogy ágaskodik a szerszáma,intettem a fejemmel,csináljon amit akar.Nem volt rest.Beigazította a szerszámát,majd nagyot lökött rajta,hogy minél beljebb menjen.A feleségem ajkát csak egy sóhaj hagyta el,szerintem úgy érezte,hogy én vagyok benne.
A srác egy párat lökött,majd megmerevedett,mindjárt gondoltam,hogy most élvez el.
Majd kezet fogott velem,rám vigyorgott,és mintha azt mondta volna,ez,igen.Nagyon jó volt.
Visszament a helyére,és mintha mi sem tőrtént vólna,tovább nézegette a feleségem,sőt,színte pofátlanul felkelt,hozzálépett,és ismét nekikezdett a melleivel játszani.Láttam,hogy újra merevedése van,és egyre inkább a feleségem száját célozza meg.Rám nézett,várta,hogy én mit gondolok,de én marha,csak bólintottam.De,ő,mást is akart.gyorsan visszament a helyére,és egy fényképezővel tért vissza,valamit magyarázott,amiből arra következtettem,hogy fényképezzem,ahogy a feleségem szopatja.
Én,marha.Beleegyeztem,intettem a fejemmel,hogy csinálja.Nem kellett neki kétszer mondani.kissé meglepett,amikor a szájába élvezett,akkor jöttem rá,milyen nagy barom vagyok.De,hát az alkhol.
Nem sokára felébredt,és meglepetten vette tudomásul,hogy valami ragacsos van a lába közt,ráadásul,a szájanak is valami fúrcsa íze van.Kérdőre is vont.
Mondd csak!Megbasztál még aludtam?
Nem tudtam mit válaszolni,a fejemmel a fiú felé intettem,mindent megértett.
Szóval megbaszattál és megszopattál vele.Mondd,normális vagy?A feleséged vagyok,nem a kurvád.Azt,hogy mindenkinek meztelenül mutogatsz,még tudomásul vettem.De ez,mindennek a teteje.
Miért?Rossz vólt?
Hát,esküszöm te nem vagy normális.Kevesebbet kéne innod,és elgondolkoznod.Egyébként meg,éreztem mikor belém hatol,azt hittem te vagy,arra meg,hogy számat is igénybe vette,nem emlékszem.
Egyet gondolt,és odament a fiúhoz.Mondott neki valamit,de az egy kukkot sem értett,erre legugyolt és kezébe vette afiú farkát.Az,a meglepetéstől színte szólni sem tudott,hát még mikor érezte,hogy szopni kezdik.Láttam,hogy elélvez,és ki akarja venni a szájából,de ő nem engedte,nagyot nyelve mind lenyelte,majd vissza jött hozzám.
Most,már mehetünk.Igazi kúrvát csináltál belőlem!


Szextörténet ajánló:


A nagymellű szolgalány


Sziasztok, gondolom ezt már olvastátok, hogy ez csak áll név, de amit ide leírok nektek az megtörtént, de az áll név szöveg marad.
Alexa a nevem, vagyis az állnevem most ez lesz.

24 éves vagyok fiatal mégis szexi testemmel, hatalmas mellemmel, fekete hajammal, ami göndör. Nem vagyok az a magas termet, hiszen 170 centi vagyok.

Ez pár hónapja történt velem és azé....

Szexparti 2.


Sziszka felsóhajtott. Mindig a külalakjával jött mindenki. Tudta, hogy jól néz ki (hosszú, dús, fekete haj, sötétkék szemek, hatalmas pillákkal, gyönyörű száj, hosszú, formás láb, karcsú derék és... hát igen, gigászi cicik). Őt azonban ez zavarta. Sosem ezzel akart érvényesülni. Nagyon okos is volt, az egyetemen utolsó előtti éves – és nagyon szerencsés is: egyrészt könnyen tanult, másrészt pedig....

Erika megbaszása


Erika nagyon kellemesen ébredt. Lenyomta a telefonját és adott magának még öt percet lustizni az ágyban. Valójában újra fel akarta eleveníteni az előző este minden pillanatát. A legfontosabbakat. A legizgalmasabbakat. A legmámorosabbat. nem is talált hirtelen igazán kifejező szót. Olyan régen volt már ilyen szeretkezésben része. Ádám jó szerető volt, figyelmes, gyakorlott de az aktus végén szinte ....

Cseresznyeszüret a sógornőmmel


Sziasztok! Julcsi vagyok, 43 éves, érett nő. Fiatalosnak mondott, a testem feszes, naponta járok futni, szoliba, a melleim hetykén állnak még mindig, drága anyámtól örököltem. Mindig is kis melleim voltak, a szülés után sem ereszkedtek meg. Harminckettőnek nézek ki maximum.
Történt egy péntek délután, hogy a férjem, és az öcsém elmentek horgászni, sátrat is vittek, ott alvós horgászatot tar....

A pisilés és a szex


Elmesélem az én történetemet amiben lesz egy technika is kezdzőknek.

Engem már egész kis koromban érdekelt hogyan pisilnek a lányok Tulajdonképpen az volt értghetetlen hogy nekik mért nincs kukijuk és hogy ülve vagy guggolva pisilnek. Nem volt lány tesóm, otthon sose láttam puncit. Csak nyaranként amikor a nagyszüleinknél voltunk mi gyerekek. Akkor ott láttam az onokatesóm punc....

Új lány a házban 2.


Ebéd után Gergő hívott, hogy hamarabb jön haza, már 3 előtt itthon lesz. Zavaromban elmondtam neki, hogy nem mentem dolgozni hasmenés miatt. Ő nem vette észre a füllentésemet, hanem még sajnált is, emlékezett, hogy már tegnap is beszéltem neki gyomorrontásról. Viccelődve még azt is megjegyezte, hogy betegnek ágyban a helye, kúrálni kell magát, és felajánlotta a nyeles aszpirint is.

....
Szextörténet címkék

a leszbikus tanárnő 2 | borotválás | tinilánnyal | kellemes karacsony | fenékbe |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.