A nudista asszony


Lehet,hogy egy kicsit többet ittam,ráadásul még a feleségem italába is egy kis nyugtatót kevertem,amitől igencsak édesdeden aludt.Mindez egy nudista strandon tőrtént,ahova nagy nehezen engedte magát elcsábítani
Mikor megérkeztünk,már akkor feltünt a srác,aki igencsak nézegette a meztelen feleségem.
Hát,ez nekem nagyon nehezen megy.Egyszerűen nehéz megszokni,hogy némelyik férfi lesem veszi rólam a szemét,lesír róla.hogy ágyba vinne.
Ne is törődj vele.Majd megszokod.Egyébként is büszke lehetnél arra,hogy ilyen klassz tested van.
Köszönöm szépen.Csak,hogy észrevetted.Remélem azt is,hogy a szembelévő fiú egyfolytában a lábam közét nézi.Szerintem már azt is elgondolta,hogyan keféljen meg.
Baromság.Még egy párszor eljövünk,és már nem is zavar,hogy meztelen vagy.Tudod mit?Hozzál inkább sört innen a büféből,remélem jó hideg.
Csak nem azt akarod,hogy ennyi férfi előtt meztelen flangáljak a büféig,miközben a nyálukat csorgatják.
Nyugi.Mire visszaérsz,fogadni mernék,hogy nem leszel ennyire prűd.
Úgy is volt.Amint néztem,hogy a büféig megy,egyfolytában őt néztem,meg a pasikat,akiken látszott,hogy mittudnának vele kezdeni.Hát,volt mit nézniük.Ilyen jó nőt ritkán látnak.
Mikor visszaért és hozta a söröket,amiből ő is ivott,de jóval kevesebbet,még elfordult valamit keresni a táskájába,gyorsan az üvegjébe öntöttem a nyugtatót.
Még,nem oldódhatott fel rendesen,meg is jegyezte;milyen fúrcsa ize van a sörnek.
Szerintem,rossz aszád íze.Igyál még egy kortyot,meglátod jobb lesz.
Eléggé becsületesen ráhúzott,valóban,igazad volt,egész jó.
Én még megittam egy párat-nem kellett volna-,azt mondja,egy pár percig alszik,nagyon elálmosodott.
Csak,erre vártam.Megvártam még mélyen elalszik,szétraktam a lábait,megmutatva a kéjbarlangot a szembelévő fiúnak.Amennyire csak tudtam széthúztam neki,a fejemmel intettem a srácnak,hogy jöjjön közelebb.Bár,nem tudott a nyelvünkön,de azért megértette a lényeget.Odafeküdt mellé,úgy,hogy neláthassák mit csinál,elkezdte a melleit gyömisztrálni,közben meg benyúlt neki.Rám nézett,és mivel látta,hogy nincs ellenvetésem,folytatta a turkálást.Láttam,hogy ágaskodik a szerszáma,intettem a fejemmel,csináljon amit akar.Nem volt rest.Beigazította a szerszámát,majd nagyot lökött rajta,hogy minél beljebb menjen.A feleségem ajkát csak egy sóhaj hagyta el,szerintem úgy érezte,hogy én vagyok benne.
A srác egy párat lökött,majd megmerevedett,mindjárt gondoltam,hogy most élvez el.
Majd kezet fogott velem,rám vigyorgott,és mintha azt mondta volna,ez,igen.Nagyon jó volt.
Visszament a helyére,és mintha mi sem tőrtént vólna,tovább nézegette a feleségem,sőt,színte pofátlanul felkelt,hozzálépett,és ismét nekikezdett a melleivel játszani.Láttam,hogy újra merevedése van,és egyre inkább a feleségem száját célozza meg.Rám nézett,várta,hogy én mit gondolok,de én marha,csak bólintottam.De,ő,mást is akart.gyorsan visszament a helyére,és egy fényképezővel tért vissza,valamit magyarázott,amiből arra következtettem,hogy fényképezzem,ahogy a feleségem szopatja.
Én,marha.Beleegyeztem,intettem a fejemmel,hogy csinálja.Nem kellett neki kétszer mondani.kissé meglepett,amikor a szájába élvezett,akkor jöttem rá,milyen nagy barom vagyok.De,hát az alkhol.
Nem sokára felébredt,és meglepetten vette tudomásul,hogy valami ragacsos van a lába közt,ráadásul,a szájanak is valami fúrcsa íze van.Kérdőre is vont.
Mondd csak!Megbasztál még aludtam?
Nem tudtam mit válaszolni,a fejemmel a fiú felé intettem,mindent megértett.
Szóval megbaszattál és megszopattál vele.Mondd,normális vagy?A feleséged vagyok,nem a kurvád.Azt,hogy mindenkinek meztelenül mutogatsz,még tudomásul vettem.De ez,mindennek a teteje.
Miért?Rossz vólt?
Hát,esküszöm te nem vagy normális.Kevesebbet kéne innod,és elgondolkoznod.Egyébként meg,éreztem mikor belém hatol,azt hittem te vagy,arra meg,hogy számat is igénybe vette,nem emlékszem.
Egyet gondolt,és odament a fiúhoz.Mondott neki valamit,de az egy kukkot sem értett,erre legugyolt és kezébe vette afiú farkát.Az,a meglepetéstől színte szólni sem tudott,hát még mikor érezte,hogy szopni kezdik.Láttam,hogy elélvez,és ki akarja venni a szájából,de ő nem engedte,nagyot nyelve mind lenyelte,majd vissza jött hozzám.
Most,már mehetünk.Igazi kúrvát csináltál belőlem!


Szextörténet ajánló:


A félreértett ott alvás


A dolog ott kezdődött,hogy egy tanfolyamra és vizsgára Kecskemét környékére kellett utaznom.Először a tervben szombati tanfolyam és délutáni vizsga szerepelt de módosították péntek délután és szombat délelöttre a tanfolyamot és délben vizsga.Ez áthúzta a számításomat,hogy pénteken Pesten alszom egy régi táncos barátnőmnél mert értelmetlen lett volna későn este odamenni és hajnalban kelve indulni í....

A harmadik menetig


Egy 22 éves fiú vagyok, aki jövőre egy hajón szeretne dolgozni Amerikában, de ehhez kell tapasztalat is, ezért gondoltam, hogy a környékünkben lévő kis szállodákból kinézzek magamnak egy helyet, ahol tapasztalatokat szerezhetek. Egy nagyon jó módú vendéglátóhelyen helyet is kaptam, gondoltam magamba király, ez az, dől a lé meg minden. Kicsit izgatottan érkeztem első nap, nagyon jó fejek a fiúk (am....

Így vesztettem el a szüzességemet


16 éves lány voltam, aki még szűz volt. A barátommal már 1 hete nem találkoztam, ezért megbeszéltük, hogy aznap átjön hozzánk és elveszi a szüzességem. Elintéztem, hogy senki ne legyen otthon azon az esté. Kopognak, Patrik az, a barátom. 1 másodpercre megálltunk egymással szemben majd egymásnak estünk. Még a nappaliban voltunk, amikor teljes testével neki nyomott a falnak.

Akkor már....

Párbeszéd 1 rész


Szia,hogy vagy?
köszönöm jól vagyok,csak valahogy ez a COVID 19
nem tetszik nekem!
Miért mi a baj ezzel?
Hát nagyon sok olyan dolgot nem lehet tenni amit az ember szeretne csinálni,
miért mit szeretnél csinálni?
sok olyan dolgot amit most tiltanak!
mért mi az szerinted amit tiltanak?
hát többek között nem lehet egy jót baszni,vagy
les....

Niki rákapott a swingerezésre, szét is baszták


Még fiatal lány voltam, akkor érettségiztem, volt egy nálam jóval idősebb hapsim, nem azt mondom, hogy szerelmes voltam belé, de szerettem vele lenni. Rengeteget keféltünk, ő tanított meg sok mindenre, olyannyira, hogy egyszer csak azt mondta, öröm veled kefélni, de a legjobban azt szeretem, mikor szopsz! Istenien csinálod! Ezt a tökéletes testet pedig másnak is látnia kell. Olyannyira odavo....

Forró hétvége


Ez a történet teljesen valós.Szombaton esett meg velem de már 3 hónapja elkezdődött.A volt barátommal kötöttünk egy fogadást miszerint melyikünk bir többet inni egy közös barátunk szülinapján.A fogadás tétje kavarás petting és szex volt.

A buli napján semmi sem történt ő nem ivot olyan sokat szval én nyertem meg...Utánna Januárban találkoztunk h betartjuk a fogadást de nem tartottuk....Szextörténet címkék

nagynén | megdugott a | a hűtlen | napozás a | körmei |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.