A nevelőanyám kefélése


Még elég fiatal voltam, de már, ahogy mondani szokták, már a-guruló krumplit is megbasznám-. A nevelőanyám szerintem nagyon is szexi volt, főleg, hogy szerintem ez majdnem nudista kemping volt. Két sátorban voltunk, közvetlen egymás mellett. Egyik este, sehogy sem bírtam elaludni, gondoltam, hogy átmegyek a mellettünk levő sátorba a nevelő anyámhoz. Mivel a sátor zippzárja nem"működött"és meleg is volt, az csak le volt hajtva. Már az, gyanús kellett volna, hogy legyen, hogy nyögéseket hallottam. De, nagyobb volt a kíváncsiság, és széthúztam a "bejáratot". Legnagyobb meglepetésemre, a nevelőanyám"lovagolt"a nevelőapámon, aki nekem teljesen háttal feküdt, nem úgy mint nevelőanyám. Ami csak a képzeletembe volt, jól láthattam a csodálatos melleit, amik csak úgy ringatóztak, ahogy"lovagolt". Rögtön észrevette, hogy nézem őket, de színte teljesen"függetlenítette"magát attól, hogy nézem őket. Nézésünk találkozott, de ez egy cseppet sem zavarta, tovább folytatta a kefélést, miközben engem nézett. Gondoltam egy merészet, és elővettem a már úgy is meredő"szerszámomat"és elkezdtem kiverni, miközben a nevelőanyámat néztem. Ő, csak nézett, és nem árulta el, hogy nézem őket, és csak nézte, ahogy elsül a farkam, legecizve a sátor bejáratát.
Másnap, a nevelőapám horgászni ment kora reggel. Én-mivel nagyon meleg volt-, már kora reggel kint feküdtem a sátor előtt. Egyszer csak, árnyék vetődött rám, és mikor felnéztem, a nevelőanyámat láttam teljesen meztelen. Nem mondom, csodálatos látvány volt. Az elképzelésem szerint szőrös volt a pinája, de tévedtem, szépen le volt borotválva.
Nos, tetszett amit az éjjel láttál?!
Nem ezt a kérdést vártam, és nem így.
Igen, nagyon is tetszett, de én csak...
Na, nem kell a mellé beszéd! Láttam, hogy kivered a farkad miközben engem nézel. Mire felkelt apád, letöröltem a gecit amit a sátor oldalára"köptél". Egyébként, úgy döntöttem, hogy mindenről beszámolok apádnak.
Na, ne. Ezt nem teheted.
Dehogynem. Tudnod kell, hogy apád és én előttem nincsenek titkok. Én, ha félrekefélek, tudomásul veszi. Ha ő, azt én. Különben is, már rég mondta, hogy előbb-utóbb fened rám a fogad. Igaz?
Hát, ami azt illeti, főleg, ahogy most látlak, nem sokat tévedett!
Vagyis, megbasznál! Nyugodtan mondd ki!
Bementünk a sátorba, és valóra váltak álmaim. Nem győztem betelni a testével, csókolgattam a melleit és egyre jobban beléhatoltam, és bár igyekeztem minél tovább benne maradni, ám sajnos eljött a pillanat és nagyot élvezve jól tele vágtam, amit ő egyáltalán nem vett zokon.
Délután, nevelőapám odaült mellém, majd le égett apofámról a bőr, de ő, megnyugtatott.
Értesültem róla, hogymegkefélted, és jól telibe vágtad a nevelőanyád.
Én csak...
Ne folytasd. Nem kell a duma, megbasztad és telegecizted. talán még mindig csepeg belőle. Beszámolt róla és arról is, hogy ennyi geci talán még életében nem volt benne.
Nem tudom, elmesélte-e, hogy gyakran járunk úgynevezett swinger helyekre. Vagyis ott midenki mindenkivel. Úgyhogy egyáltalán nem zavar, hogy megkefélted. Sőt!Mivel hoszabb időre el kell mennem, megkérlek, hogy"viseld"gondját a távollétembe, inkább te mint más. Ja, és még egy!Nagyon szeret szopni, azt kine hagyd!!
Jó, hogy ültem. Amiketmondott, attól bizos, hogy leültem volna. De, megigértem, hogy bár még tinédzser vagyok, igyeszem rá"vigyázni"


Szextörténet ajánló:


Kiéhezve egy férfira


Az egész úgy kezdődött hogy megtudta a. család hogy az öcsém meleg.Nem örült senki de ez van.Teltek múltak az évek magamon is észre vettem hogy ia fiúkat megnézem meg fantáziálok hogy milyen is lenne szexszel iegy férfival.Amúgy elvált vagyok de van barátnőm most is de nem tud ezekről a az álmaimrólA lényeg egyszer lehivott az öcsém egy buliba ahol vegyesen voltunk.Jó volt a társaság iszogatás stb....

A második szerelem


Niki félálomban lenyomta a szundítás gombot az ébresztőórán, de a hang nem szűnt meg. Kinyitotta a szemét és látta, hogy még két órája lenne a tervezett kelésig. Továbbra is félálomban párszor az órára pislogott és beletelt egy időbe amíg megértette, hogy nem az kelti a zajt. A mobilja rezgett az asztal túloldalán. Felnyögött. Sohasem jelentett jót egy ilyen korai hívás. Felvette a telefont és bel....

Ragacsos és perverz kényeztetés


Az elektromos zár halk sípolása jelezte, hogy jó sorrendben nyomogattam a kezelőszerven a gombokat. Megtaszítottam a fém- üveg bejárati ajtót, és amilyen csendben csak tudtam, beléptem a húszemeletes panelház bejáratán. Az éjszakai csendben minden apró zörej felerősödve, a sivár lépcsőházban visszhangozva kalapált a fejemben. Hajnali egy óra volt már, ezért nem akartam hangos csörtetéssel a ház la....

A Kéjenc


A masszázsszalon csak álca volt,imádtam a nőket,imádtam őket érinteni,simogatni, imádtam őket taperolni, de a legjobban azt imádtam, ha befogadtak belőlem egy darabot, legyen az a nemiszervem, a nyelvem, vagy akár az ujjaim egyikének egy icinyke-picinyke perce.

Az utolsó vendéget vártam, az ablak előtt állva bámultam a járdán elvonuló csajokat, akik tavasz lévén egyre merészebben ne....

A hatalmas tanárnő I.


Amióta csak suliba jártam, sohasem figyeltem a kémia órákon. Sohasem akartam azt használni, nem vittem tovább sehova, más irányba akartam tanulni. A kémia óráinkat 10-ikig egy vén faszi tanította, akinek a beszéde csak untatott mindenkit. A végén senki sem vette komolyan az órákat 1-2 emberen kívül, és az osztály nagy része épphogy átbukdácsolt kettesekkel.
Aztán jött a tizedik. A régi taná....

MELEG nyári kaland Jácinttal


Nyáron történt meg velem ez a nagyon furcsa eset. Elég mély nyomokat hagyott bennem, ezért is írom most le.

Augusztusi forró délután volt, én éppen barátnőmtől tartottam hazafelé, de sajnos (vagy szerencsére?) lekéstem a buszomat. Mivel a következőig még fél órám volt ezért stoppolásba kezdtem. A nagy melegben egyetlen rövidnadrágban és trikóban álltam az út szélén. Nem sokat kellet....Szextörténet címkék

koszorúslány | nyaljam ki | elsírta | anyám napló | kedvesem történetei |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.