Tanárnőből ribancot II.


Másnap reggel elindultak a busszal a 3 napos kirándulásra. Niki tanárnő rettenetesen feszült volt, mert el sem tudta képzelni hogy mit akarhatnak tőle a srácok.
A napközbeni programok simán, szinte más túl simán pörögtek le.Voltak múzeumban, ebédelni, élményparkban, és mindenhol jól nevelten viselkedett az osztály.Vele sem éreztettek semmit abból, ami előző este történt.
Aztán kora este megérkeztek a szállásra. Egy faházakból álló kemping egy részét bérelték ki 2 éjszakára. Minden faházban 2-2 négyágyas szoba volt. Niki tanárnő szobája 1 külön épületben volt , ahol voltak egyágyas szobák is. A szobabeosztásokat már előre megcsinálták, így mikor leszálltak a buszról, és megkapták a kulcsokat, mindenki ment bepakolni. Niki is bevitte a holmiját a szállására, és szinte abban a pillanatban jelezte a telefonja, hogy üzenete érkezett. Félve nyitotta meg és nem tévedett:
" 10 perc múlva legyen a szobánkban meztelenül! Ugye emlékszik melyikben vagyunk?:)"
Nagyon megijedt, mert már kezdte elhinni, hogy megúszta a dolgot az előző esti kamerázással.
"Srácok ezt nem akarhatjátok! Nem mehetek meztelenül végig a kempingen!" írta vissza idegesen.
"Ám legyen! Megértőek vagyunk! Felvehet egy egyrészes miniruhát és egy magassarkú szandált. De miután bejött a szobánkba azonnal le kell vennie a ruhát! még 6 perc!"
Elolvasta és lázasan gondolkodott mit tehetne. Nem jutott eszébe semmi mentő gondolat, és a percek gyorsan peregtek.Gyorsan levetkőzött meztelenre, aztán felvette a szürke miniruháját, és hozzá a piros tűsarkú szandálját. Megnézte magát a tükörben és megállapította, hogy nagyon kurvásan néz ki. "hiszen az is vagyok!" futott át a fejében a gondolat.Elindult a srácok háza felé.
Kis késéssel ért oda. Kopogtatott.
-Tessék!-jött a válasz a szobából.
Benyitott. Meglepődve látta, hogy legalább 10 gyerek várta a szobában. Kajánul vigyorogva nézték. Félve nézett körül.
-A megállapodásunkhoz tartja magát, vagy inkább küldjük a képeket?-kérdezte Marci , aki azelőtt is a vezér volt a srácok között.
Niki rövid gondolkodás után kibújt a miniruhájából és meztelenül állt a vágyakozó tekintetű srácok előtt.
-Szóval miért van itt Tanárnő?-kérdezte Marci éles hangsúllyal.
-Azért jöttem.....hogy.....minden testrészemmel......örömet okozzak.....nektek.-válaszolta Niki szégyenkezve.
-Ugye tudja hogy KURVA jó teste van?-kérdezte Marci a KURVA szót jól kihagsúlyozva.
-Szokták....mondani....hogy...szép....arányos a .....testem....-válaszolta Niki szaggatottan.
-Na akkor....Ma este azzal kezdünk, hogy rendel nekünk vacsorát! 5 pizzát. Amíg kihozzák addig szórakoztat bennünket, aztán a futárral rendezi a pizzák árát. Azután meglátjuk mi lesz a feladata.
-De hát nem hoztam az osztálypénzt!-mondta Niki
-Nem is pénzzel kell rendeznie!-vigyorgott Marci-Megoldja anélkül is!
-Hogyan tudnék fizetni pénz nélkül?
-Majd csak feltalálja magát Tanárnő!
Egy lapot adott Nikinek.
-Felírtuk milyen pizzákat kérünk. És mondja meg , hogy ha gyorsan hozzák bőséges borravalót ad!-nevetettek a srácok.
Niki megrendelte a pizzákat és kihangsúlyozta, hogy a gyors kiszállításért bőséges borravalót ad.
-Akkor kezdődhet a szórakozás! Térdeljen le Tanárnő! Ugye látja kik vannak itt? Most bekötjük a szemét és egyikünk a szájába rakja a faszát. Pár percig szopja a faszt, aztán megmondja melyikünké volt. Ha eltalálja jutalmat kap, ha téveszt akkor büntetést. Hogy azok mik lesznek majd megtudja időben. De igyekezzen ne sok büntetést összeszedni mert nem biztos hogy kellemes lesz! Megértette Tanárnő?
-Iigeen.....-válaszolta Niki és letérdelt. Egy srác odalépett hozzá és egy kendővel szorosan bekötötte a szemét. Innentől Niki nem látott semmit.
-Mondja szépen illedelmesen hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!-hangzott el a felszólítás.
Niki kitátotta a száját.
(folyt. köv.)

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Pipára vágta a számat egy busz sofőr


Már elég rég óta ismerem, a busz sofőröket, aminek nagyon is örülök. Egyik nap mikor álltam a megállóban akkor az egyik busz sofőr hátulról meg ölelt és gyengéden meg csókolta a nyakam. Nálam kb. 4-5 évvel volt idősebb (és nekem nagyon bejön). Nagyon örültem, mikor megölelt. Aznap éppen nem melózott, de másnak igen és megkért, hogy menjek vele fel, Pécsre. Mert ha fel megyek vele nem, unatkozna....

Niki és a farkalók


Sziasztok, ismét Niki vagyok.
Minden nő kurva – hallani sokszor. Tegnap gondolkodtam ezen. Természetesen nem azon, hogy a nők kurvák lennének. Vagy ribancok. Szajhák. Lotyók. Repedtsarkúak. Könnyűvérűek… érdekes mennyi szavuk van az ilyesmire a férfiaknak, ugye? De nem, ez badarság. Nyilván nem minden nő ilyen. De talán, igen, talán én az vagyok. Úgy értem, illik rám e zavaros kifejezés....

Én, a cseléd


Rengeteget olvastam, könyvet, verset, bármit. Csodavilág, ahol a fejkép az amit szeretnék, nem filmileg képadott. A szereplők, ha voltak, én hangomon szóltak, verselés, színjátszás így ivódott belém. Nyertem szavalóversenyeket csupán ezért, kerültem színjátszókörbe ugyanezért.

Pár napja jár a próbáinkra egy szakállas pasi, negyven körüli, az a nemtörődöm a korral, örökifjúnak akarok....

A biszex trió


Kopognak. Odamegyek az ajtóhoz, kinyitom. Enzós Niki áll ott. Kék atlétában van, szép válla vadítóan néz ki. Passzos farmert visel, cipő a lábán. Hamar megkeményedik a faszom. Megfogom a kezeit, és behúzom a szobába.

Vadul csókolni kezdem, közben bezárom az ajtót, és hátát nekidöntöm. Amíg csókolgatom a száját és környékét, kulcsra zárom az ajtót. Jobb lábával átfogja a combomat. Én....

Kriszta néni orál oktatása


Kriszta néni a 40-es évei elején járt, egy középiskolában volt tanárnő. Jól tartotta magát, formás alak, kerek mellek, szép arc, ahogy mondani szokták igazi MILF . A diákjai is odavoltak érte, és kár lenne tagadni ez a figyelem imponált is neki. Gyakran vett fel rövidebb szoknyát, kivágott blúzt, áttetsző felsőt, és élvezte a rá szegeződő sóvárgó tekinteteket.
Egy meleg május végi napon pon....

Erotikus, petting


Arrrrrhgh! - Ajkai és igazából egész teste finom hullámú remegésben toporzékolt. Lélegzete visszafojtva, ujjai erősen rákulcsolódtak Sabio kőkemény farkára és egyre fokozódó hévvel verte, bár igazából már egyáltalán nem tudott rá koncentrálni. A srác halvány mosollyal gyönyörködött az önkívület felé robogó teremtésben aki a hátán feküdt közvetlen mellette.

A hálás kis klitorisz éle....Szextörténet címkék

nővérem egy | Öklendezik | bazdmeg | egyre | farka |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.