Tanárnőből ribancot II.


Másnap reggel elindultak a busszal a 3 napos kirándulásra. Niki tanárnő rettenetesen feszült volt, mert el sem tudta képzelni hogy mit akarhatnak tőle a srácok.
A napközbeni programok simán, szinte más túl simán pörögtek le.Voltak múzeumban, ebédelni, élményparkban, és mindenhol jól nevelten viselkedett az osztály.Vele sem éreztettek semmit abból, ami előző este történt.
Aztán kora este megérkeztek a szállásra. Egy faházakból álló kemping egy részét bérelték ki 2 éjszakára. Minden faházban 2-2 négyágyas szoba volt. Niki tanárnő szobája 1 külön épületben volt , ahol voltak egyágyas szobák is. A szobabeosztásokat már előre megcsinálták, így mikor leszálltak a buszról, és megkapták a kulcsokat, mindenki ment bepakolni. Niki is bevitte a holmiját a szállására, és szinte abban a pillanatban jelezte a telefonja, hogy üzenete érkezett. Félve nyitotta meg és nem tévedett:
" 10 perc múlva legyen a szobánkban meztelenül! Ugye emlékszik melyikben vagyunk?:)"
Nagyon megijedt, mert már kezdte elhinni, hogy megúszta a dolgot az előző esti kamerázással.
"Srácok ezt nem akarhatjátok! Nem mehetek meztelenül végig a kempingen!" írta vissza idegesen.
"Ám legyen! Megértőek vagyunk! Felvehet egy egyrészes miniruhát és egy magassarkú szandált. De miután bejött a szobánkba azonnal le kell vennie a ruhát! még 6 perc!"
Elolvasta és lázasan gondolkodott mit tehetne. Nem jutott eszébe semmi mentő gondolat, és a percek gyorsan peregtek.Gyorsan levetkőzött meztelenre, aztán felvette a szürke miniruháját, és hozzá a piros tűsarkú szandálját. Megnézte magát a tükörben és megállapította, hogy nagyon kurvásan néz ki. "hiszen az is vagyok!" futott át a fejében a gondolat.Elindult a srácok háza felé.
Kis késéssel ért oda. Kopogtatott.
-Tessék!-jött a válasz a szobából.
Benyitott. Meglepődve látta, hogy legalább 10 gyerek várta a szobában. Kajánul vigyorogva nézték. Félve nézett körül.
-A megállapodásunkhoz tartja magát, vagy inkább küldjük a képeket?-kérdezte Marci , aki azelőtt is a vezér volt a srácok között.
Niki rövid gondolkodás után kibújt a miniruhájából és meztelenül állt a vágyakozó tekintetű srácok előtt.
-Szóval miért van itt Tanárnő?-kérdezte Marci éles hangsúllyal.
-Azért jöttem.....hogy.....minden testrészemmel......örömet okozzak.....nektek.-válaszolta Niki szégyenkezve.
-Ugye tudja hogy KURVA jó teste van?-kérdezte Marci a KURVA szót jól kihagsúlyozva.
-Szokták....mondani....hogy...szép....arányos a .....testem....-válaszolta Niki szaggatottan.
-Na akkor....Ma este azzal kezdünk, hogy rendel nekünk vacsorát! 5 pizzát. Amíg kihozzák addig szórakoztat bennünket, aztán a futárral rendezi a pizzák árát. Azután meglátjuk mi lesz a feladata.
-De hát nem hoztam az osztálypénzt!-mondta Niki
-Nem is pénzzel kell rendeznie!-vigyorgott Marci-Megoldja anélkül is!
-Hogyan tudnék fizetni pénz nélkül?
-Majd csak feltalálja magát Tanárnő!
Egy lapot adott Nikinek.
-Felírtuk milyen pizzákat kérünk. És mondja meg , hogy ha gyorsan hozzák bőséges borravalót ad!-nevetettek a srácok.
Niki megrendelte a pizzákat és kihangsúlyozta, hogy a gyors kiszállításért bőséges borravalót ad.
-Akkor kezdődhet a szórakozás! Térdeljen le Tanárnő! Ugye látja kik vannak itt? Most bekötjük a szemét és egyikünk a szájába rakja a faszát. Pár percig szopja a faszt, aztán megmondja melyikünké volt. Ha eltalálja jutalmat kap, ha téveszt akkor büntetést. Hogy azok mik lesznek majd megtudja időben. De igyekezzen ne sok büntetést összeszedni mert nem biztos hogy kellemes lesz! Megértette Tanárnő?
-Iigeen.....-válaszolta Niki és letérdelt. Egy srác odalépett hozzá és egy kendővel szorosan bekötötte a szemét. Innentől Niki nem látott semmit.
-Mondja szépen illedelmesen hogy ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!-hangzott el a felszólítás.
Niki kitátotta a száját.
(folyt. köv.)

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Karcsi és Niki 10. - A biszex orgia


Már „öreg” házasok voltunk, előző hónapban ünnepeltük az ötödik évfordulót, de még nem voltak gyerekeink. Nem siettünk, hiszen alig múltunk huszonöt évesek. A lakótelepi lakásunk a kor körülményeihez képest luxusnak számitott, és erre mi eléggé büszkék is voltunk. Abban az idöben ez volt a legfelkapottabb új házgyári csoda telep. Mindenki ide szeretett volna költözni, és nem kis összeköttetés....

Vörösben


Niki vagyok, 26 éves. A barátaim szerint nagyon szép arcom és gyönyörű szemeim vannak. Átlagos magasságú vagyok, hosszú sötétbarna hajjal. Az úszás miatt jó alakot tudhatom magaménak. Izmos, feszes fenék és az átlagnál nagyobb mellek. Gyerekeknek tanítok úszást minden héten, és a tanóra után maradni szoktam az uszodában, hogy kikapcsolódjak és levezessem a feszültséget. Az uszodában mindig megbámu....

Milf a villamoson


A történet a múlt év végén esett meg velem. Egy hétköznap délután jöttem haza az egyetemről, szokás szerint felszálltam a villamosra. Találtam magamnak helyet, leültem és elkezdtem olvasni az egyik napilapot. Teljesen belefeledkeztem az újság olvasásába, nem is figyeltem arra, hogy miként cserélődnek az emberek a közvetlen közelemben.

Egy ideje már utaztam a villamoson, mikor kellem....

Megbaszott a Béla


Történetem tavaly nyáron esett meg unokanővérem esküvőjén. Őrült meleg volt, így a két lehetőség közül a lengébb öltözetet választottam: bokáig érő rózsaszín szűk ruha, oldalt fél combig felhasítva, elöl mély dekoltázs, nyakban megkötős, így a hátam teljesen szabadon maradt. Ez volt az én koszorúslány ruhám, ami elég nagy sikert aratott a násznép férfi tagjainál, melleim után (nem mondható éppen k....

Extrém álmok


Nem értem! Mi a picsát keresek én itt?
Elvégre már vagy nyolc éve ápoló vagyok, most meg újra ebben a fakónarancs, lepukkant melósfurgonban ülök, az enyvtől foltos, térdén szakadt kék overallomban és a piros bézbóllsatyesszal a fejemen. Ausztriából tartunk hazafelé a legjobb cimborámmal, Kokóval. Sok pacalt-kenyeret megettünk, sok pohár sört-kis rumot megittunk, sok köbméter fát meggyalultu....

Művészet és Extázis 1


Megtaláltam

Hol is kezdjem a történetet? Hol is kezdődött igazán? Talán ott, amikor Filip a fiatal és nyughatatlan vándor egy nap, hosszú bolyongásai során egy, nagy hegyekkel körülvet fenséges tisztáshoz érkezett. Szeme még nem látott addig ehhez fogható gyönyörűséget. Ő maga éppen az egyik hegy derekán állott és készült alászállani, hogy jobban szemügyre vegye a helyet, mivel néhá....
Szextörténet címkék

miskolci | glory hole | munka utàn | első poposzex | ivás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.