Eszter elkapott 1.


Sosem voltam egy igazán vonzó egyéniség 190 centi magas és egy kicsit molett, ami egy kis pocakban formálódott meg. Mindemellett félénk is voltam mivel nem tartottam magam soha jóképűnek és sok próbálkozás és visszautasítás után az ember el is hiszi magáról, hogy nem kell senkinek. Mikor a gimi után egyetemre kerültem csak még jobban megutáltam magam, és mivel egy koedukált kollégiumba kerültem, elég kellemetlen volt hogy szűzként vagyok itt miközben a szomszéd szobában egy gyönyörű lány lakott. Gyakran halottam eleinte mikor van nála „fiú látogató” és hogy éppen nem a leckét beszélik meg. Elég gyakran hallottam egyre másra más és más hangokat a szomszédból gondolom olyan két-három naponta váltogatta a barátait.

Az első találkozásom Eszterrel nem volt felhőtlen, alig két napja laktam a koliban, mikor elmentem mellékhelységbe, természetesen a fiúk részére fenntartott illemhelyre mentem. Mikor kinyitottam a WC ajtaját rendesen meglepődtem egy szőke hajú feltűnően csinos lány ült bent alsóneműben és kezében cigivel.
- Mi van, melák? – szólalt meg hirtelen – Nem láttál még nőt a budin.
Meg sem tudtam szólalni. Csak álltam ott és még a wc papír is kiesett a kezemből és elgurult a padlón.
- Látom, tetszik a látvány perverz állat.
És ezzel a mozdulattal a nadrágomra bökött, de elmérte a távolságot és elég rendesen eltalálta keménykedő férfiasságomat. Minek hatására én odakaptam, lecsuktam szemem és egy kicsit meggörnyedtem fájdalmamban és szégyenemben egyszerre. Ő mint a ki jól végezte dolgát felállt és kikerülve engem kilépett a boxból.
- Nesze te beteg állat, erre recskázhatsz egy darabig.
Majd belökött a WC-hez és rám zárta az ajtót. Én egy darabig még ott maradtam, és sajgó testrészemet szorongattam, hogy múljon a fájdalom.

Mikor vissza mentem a szobámba a szomszédból hangos nevetgélést hallottam, ekkor tudatosodott bennem, a lány a WC-ről nem más, mint a szomszédom, nem mertem vele találkozni egy darabig és mindig korábban keltem nehogy összefussunk. Egy héttel később találkoztam vele, mikor haza értem, és ő megint ugyan azzal a gúnnyal szólt rám.
- Mi van, melák, nem elég a folyosó ahhoz, hogy közlekedj, vagy csak nem látsz a szemedtől fafej. Hülye seggfej, add már vissza a dolimat.
Ekkor vettem észre, hogy ráléptem egy papírra, ami a földön hevert. Felkaptam a földről oda nyújtottam, és gyorsan eloldalogtam, nehogy újabb szitkokat vágjon a fejemhez, vagy valami zavarba ejtőt csináljon velem.

Úgy három hónapja lakhattam már a démon mellett, mikor hallottam, hogy kopognak, oda mentem az ajtóhoz és kinyitottam. Egy bombázó hölgy ált az ajtómban egy táskával a kezében, az ideálom volt ő teljesen. Hosszú combjai virítottak a kis miniszoknyája alól, és az az őrületbe kergető topp volt rajtra, amiben látszottak azok a csodás mellei és, hogy nem hord melltartót, bár nem is nagyon volt rá szerintem szüksége. Feszes mellei szinte felfelé néztek, és hosszú barnás haja pedig belógott a topba a mellei közé.
- Eszter?
Egy szót sem tudtam szólni, mivel egyszerűen lenyűgözött a látvány és nem tudtam magamhoz térni.
- Erre cica – szólalt meg egy hang nem messze – azt a nagy darab marhát meg hagyd ott még hagy bámuljon maga elé egy darabig.
Majd ott termett és karon ragadta a lányt és elvonszolta, de még egy gúnyos megjegyzést azért oda dobott.
- Úgye nem baj, ha elrabolom őt, hústorony? Bár azt hiszem nem tartott volna amúgy sem sokáig ez a találkozás. Balfasz.
Én gyorsan behúzódtam a szobámba, mint egy menedékbe, de még egy darabig nem nagyon tértem magamhoz. Egy ilyen lányról álmodoztam mindig, soha nem fogom elfelejteni ez biztos volt már akkor.

Egész este tanultam a másnapi ZH-ra, bár ez nem volt könnyű mivel a szomszédból folyamatos nevetgélés vagy inkább harsogás hallatszott. Akkor tudtam meg még egy falon keresztül is fel lehet ismerni a pezsgős dugó pukkanását, és a boros dugók rángatásának hangjait is. Úgy hajnali három körül járhatott az idő mikor végeztem totál ki voltam, de a szomszédban még mindig nem lankadt a party. Ebben biztos voltam a hangok alapján, ekkor már tudtam legalább négy nő volt ott és elég hangosak, s nem csendesen beszélték meg a szeretkezési problémáikat és nevettek nagyokat egy- egy fiú kitárgyalása után, majd jött az elengedhetetlen koccintás hangok. Elalvás előtt még elmentem zuhanyozni, és ahogy elhaladtam a szoba előtt úgy négy üveg pezsgős egy tequila és egy pár sör eddig ennyi volt a fogyasztás meg még ami bent lehet.

Mikor visszaértem a szobámba gyorsan lefeküdtem és koncentráltam az elalvásra, de nem nagyon ment. Úgy gondoltam egy kis kényeztetést megérdemlek a dög melegben az ágyon fekve letoltam az alsóm és elkezdtem játszani magammal, ahogy én szeretem. Nagyon élveztem és elnyújtottam ezt a kis magamnak szerzett gyönyört, hirtelen fura érzésem támadt mintha más is lenne a szobámban rajtam kívül. De ez a felismerés későn jött, ekkor valaki megfogta a farkamat és folytatta, amit én elkezdtem, de mire felocsúdtam, már egy édes puha ajkat éreztem a számon. Fel sem fogtam teljesen mi történt, már finom ízt éreztem a számban és egy puha nyelv masszírozta az én nyelvem. Sosem éreztem még ilyet, és megbénított ez a finom érzés, mozdulni sem tudtam, bár nem is nagyon akartam csak átadtam magam a gyönyörnek. Ekkor az a csókos ajak elhagyta eddigi kellemes helyét, és a kéz is abba hagyta, amit csinált, de pár másodperc múlva egy frenetikus érzés kerített hatalmába mintha valami nagyon meleg és iszonyat finom dolog ölelte volna körbe a farkamat. Gyorsan kezdett mozogni a farkamon és közben apró szívásokat éreztem nagyon finom volt, hirtelen éreztem, amint a nyelve masszírozni kezdte a makkom alját. Annyira élveztem és nem bírtam tovább, minden kijött belőlem, és amint megint megszívta, azt hittem a mennyekben lebegek. Ilyen egy igazi orgazmus. De ekkor megint a keze lendült akcióba.

-E z egy kicsit fájni fog és élvezni is fogod.
Nem hazudott görcsölt a makkom amint izgatta még mindig merev hímvesszőmet, de nem tudtam meg sem mozdulni. Hallottam valami nyikorgást, de nem igazán ért el az agyamig. És ekkor megint valami fura történt. Éreztem, amint átlép rajtam, s amint megsüllyed egy picit az ágy, hozzám hajolt és egy újabb vad csókot kaptam miközben tovább játszott a farkammal.
- Most férfivá teszlek.
Ezek a szavak, mint az éles szilánkok törtek át mindenen és jutottak el tudatomig, bár nem gondoltam mit is ért ez alatt mivel még mindig be voltam kábulva. Éreztem, amint megmozdul rajtam a teste, és ekkor valami nagyon forró dolog ölelte körbe a makkom és haladt egészen a farkam tövéig, leírhatatlan gyönyört éltem át, amint megállt és egész hímtagom benne volt és szorította és égette egyszerre. Egy halk nyöszörgés hagyta el ajkait, amint megállt és élvezte, hogy tövig belé hatolok egy enyhe lökést éreztem amint felém magasodott és felegyenesedett.
- Élvezd és élvezz – suttogta.

Ekkor egy kicsit megemelkedett és kijjebb csúszott belőle a farkam, és aztán megint vissza, de gyorsabban, mint ahogy kibujt. Csodás érzés volt, amit csinált, fehér mámorító köd lepte el agyamat, csodás volt. Miközben lovagolt megfogta jobb kezem és ajkához emelte, ami nagyon finom volt és puha megnyalta mutató ujjamat és ezzel a mozdulattal rátapasztotta mellére úgy, hogy a mellbimbója a mutatóujjam és a gyűrűs közé kerüljön. Majd össze szorította ujjaim és ezzel egyszerre hangosan felszisszent és egy leheletnyi másodpercre megállt, hogy élvezze, amit az ujjaimmal csinált. Folytattam, amit elkezdett a kezemmel és ekkor már a bal kezem a másik mellét fogdosta. Hirtelen előre hajolt és rám feküdt teljes testével, éreztem, amint puha mellei hozzám simulnak. De nem hagyta abba a testének mozgatását, eltel tíz másodperc, miközben fenekét fel s le mozgatta farkamon.

- Most pedig élvezz – nyögte ki ziláló hangon.
Ekkor iszonyat erősen letolta fenekét és csavart kettőt, hármat a csípőjén, nem bírtam tovább az agyam az élvezet tengerében lebegett és elélveztem. Ő gyorsan felült és kezeit a mellkasomra vágta majd erősen bele markolt mintha csak egy darab húst akarna kitépni. Behomorította hátát, és ekkor éreztem, amint minden izma megfeszül, egészen a lábujja végétől a feje búbjáig. Majd egy iszonyat erős rándulás futott végig az egész testén, a farkam még mindig lüktetett benne és minden egyes lüktetésnél újra és újra megrándult az ő teste is, lüktető hímvesszőm újabb és újabb hullámokat indított el benne. Iszonyat nagyot élvezhetett, de én teljesen kikészültem nem is nagyon fogtam fel semmit magam körül. Folyt az egész világ, Még enyhén éreztem, amit egy ernyedt test nyúlik el rajtam és hosszú finom illatú haj terül szét mellkasomon. Ekkor még mindig benne voltam, és amint megmozdult újabbat rándult farkam, és éreztem, amint a teste válaszol eme jelzésre, ez a kis élvezet fokozó volt a csúcs és nem tudtam már semmit sem tenni elaludtam úgy ahogy voltam. Farkam egy lányban, aki teljesen meztelenül és lábujjig kielégülve félholtan fekszik rajtam.

Mikor másnap felkeltem egyedül voltam megint az ágyamban, de a szoba még mindig illatozott a szextől, mintha csak magába szívta volna a tegnapi valós vagy vélt szeretkezés minden mozdulatát és ízét.


Szextörténet ajánló:


Bözsi, a dagi szexgép


A feleségem lánya Bözsi , már 21 éves volt de még nem volt igazi udvarlója ,magába zárkózott ,inkább otthon ülő tipus ,lusta is kövér is , lógó háj a derekán , hasa is nagy , persze a melle is .

Kíváncsi voltam rá milyen lehet meztelenül ezért egy kamerát rejtettem a fürdőbe ,ami fel is vette fürdés közben .

Hát nem valami gusztusos,de mégis úgy döntöttem megzsarol....

Lezbi kaland a barátnőmmel


A legtöbb fiú nem nézi ki belőlem azt, hogy bevállalós vagyok. /De nem úgy, nem vagyok ribi./ Nem hiszik hogy én is nézek pornót. Azt gondolják, hogy a lányok később érnek fejben, mint testben. De ez nem igaz. Én speciel előbb lettem érett belül, mint kívül. Ezért is van, hogy agyilag 20-nak néznek, míg kívül valójában 17 vagyok. De egy dolog még hiányzott.
A gyakorlat.

....

Új ribanc a swinger clubban
Hosszú hónapok, és sok-sok szervezés után végre eljutottunk swingerezni.

Elöljáróban szeretnék néhány dolgot leszögezni a félreértések elkerülése végett:

Megtörtént, túl vagyunk rajta.

Kapcsolatunk átalakult, az egymáshoz való viszonyunk is megváltozott, ezt már most határozottan kijelenthetem.

Mire ennek a bejegyzésnek a ....

A vadász fegyvere


Vadászat közben nemigen nyílt alkalma alsó fegyverét használni, de muris látvány lett volna, ha mindkét lőszerszámát egyszerre szegezné a vadra. Az őzek és nyulak persze nem értékelték volna a látványt, de amikor egy rutinszerű sétája alkalmával egy gombát szedegető lányra lelt… Hosszú percekig nézegette, ahogy hajladozik, és minden mozdulatnál kiszélesedik a derék alatti rész, s minden felemelked....

A lazulás és szopatás, második rész


Mikor visszaértünk a házhoz, rajtunk kívül nem volt még ott senki. Bevettük magunkat a fürdőszobába, hogy lemossuk magunkról a Tisza nem éppen tiszta vizét. A lány lassú, szexi táncba kezdett és lassan elkezdte simogatni a melleit a vékony felsőn keresztül. Kezei lesiklottak a felső aljára, majd lassan elkezdte felfelé húzni. Amikor épp előbukkantak volna a mellei, hirtelen elengedte a ruhát és na....

Szexi szerető


A lány már nagyon várta szeretőjét. Mindig ilyentájt találkoztak, és ő minden alkalommal várakozással nézett elébe a fantasztikus szeretkezéseknek. Amikor hazaért gyorsan összekapta a lakást, lezuhanyzott. Egy kis smink, gyönyörű, izgató fehérnemű és egy kevés parfüm. Fölvett egy lenge ruhát is, ha véletlenül valamelyik szomszéd kopogtatna be, ne egy szál fűzőben, bugyiban nyisson ajtót.
Szextörténet címkék

egy kis szexre | a férje már messze | kettő fasz | Özvegy | judo |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.