Nyaralás a tónál


Történetem egy 7 napos családi nyaralás eseményeit dolgozza fel.
Egy négyfős család tagja vagyok, 26 éves, szőke, magas (175 cm), modell alkatú lány, vékony, hosszú lábakkal, viszont szép, formás, kerek mellekkel és fenékkel. Általánosságban véve sikerem van a férfiaknál, a legtöbbször megdicsérik a helyes arcomat, és az alakomat, bár tudom, nem mindenkinek zsánere ez a típus, vannak, akik a teltebb lányokat szeretik. Igazából nagyon szerencsésnek mondhatom magamat, meg vagyok elégedve a külsőmmel, és nem is szoktam negatív megjegyzésekkel találkozni a hétköznapokban.
Ennek ellenére a szokásos, minden évben megrendezendő családi nyaralásunknak kedvetlenül, szenvtelenül vágtam neki, ugyanis nem sokkal az indulás előtt derült ki számomra, hogy a harmincas évei elején járó barátom összeszűrte a levet az egyik kolléganőjével. Mondanom sem kell, hogy ő nem tartott velünk a nyaralásra. Nem szakítottunk egyértelműen, de úgy éreztem, hogy pont jól jön ez az utazás arra, hogy átgondoljak néhány dolgot a jövőmmel kapcsolatosan. Egy hétre utaztunk el az egyik Magyarországon lévő tóhoz, ahol béreltünk egy nyaralót. Apukámmal, anyukámmal, és a 11 éves öcsémmel, Áronnal próbáltuk kipihenni az év addig eltelt időszakából adódó fáradalmakat. Miután megérkeztünk, kipakoltunk, és birtokba vettük a házat, rögtön elindultunk felderíteni a környéket, s betértünk egy helyi, kis kocsmába, ahol éppen kevés vendég tartózkodott. Itt megismerkedtünk a tulajjal, a negyvenes Ferenccel, aki rögtön kedvesen, barátságosan fogadott minket, és megállás nélkül kérdezgetett, hogy kik vagyunk, és honnan jöttünk.
Jó ideje tartott már a beszélgetés, mikor kiderült, hogy Ferenc nemcsak a kocsma tulajdonosa, hanem egyben a szomszédunk is, mivel ő és a fia, Fecó, laknak az általunk bérelt nyaraló mellett. Felajánlotta, hogy ha van kedvünk, nyugodtan összeröffenhetnénk valamelyik nap, úgy is szomszédok vagyunk, és ő szívesen sztorizgatna velünk, mert vendéglátósként szeret beszélgetni az emberekkel. Megköszöntük a kedvességét, és megígértük, hogy sort kerítünk az összejövetelre.
Másnap ebéd után a kertben punnyadtunk a nyugágyakon anyukámmal, fürdőruhában. Apukám az öcsémmel focizott a kert hátsó részében, mikor a szomszéd udvarán húzódó magas fák és tuják között Ferenc tekintetét véltem felfedezni a kerítés tetején. Ferenc körülbelül olyan magas volt, mint én, szóval egészen biztos, hogy valamire rá kellett állnia, hogy átlásson a kerítésen a mi udvarunkba. Bár nem volt könnyű kivenni az alakját a dús növényzet miatt, percekig ott volt, és legfőképp engem figyelt. Én napszemüvegben pihentem a nyugágyon, ami azt jelentette, hogy ő nem észlelte, hogy én kiszúrtam őt. Miután eltűnt, ugyanazon a részen egy másik, jóval fiatalabb arcra lettem figyelmes, ami szintén engem nézett. Csak néhány másodpercre láttam, aztán elvesztettem. Nem sokkal később a nyugágyon ejtőzve megpillantottam Ferencet a kapunkban, ahogyan felénk integet, és üdvözöl minket. Anyukámmal odamentünk hozzá, köszöntünk, majd a kaput kinyitva jeleztük, hogy fáradjon be az udvarba. Ekkor Ferenc hirtelen az ő házuk irányába mutatott, majd megszólalt:
- Szeretném nektek bemutatni a fiamat, Fecót – mondta lágyan, kedvesen.
Egy nagyon fiatal, átlagosnak mondható srác lépett elő a házuk irányából, divatosra nyírt frizurával, félmeztelenül, fürdőnadrágban. Rögtön felém nyújtotta a kezét, amit én fogadtam is, majd bemutatkozott, és azzal a lendülettel erősen végig is nézett rajtam, és egy kicsit megszorította a kezemet. Egyértelműnek tűnt számomra, hogy szimpatizál velem, de nem szerettem volna rá reagálni semmit. Ettől függetlenül önkéntelenül is eleresztettem egy félmosolyt, majd néhány másodpercig a földre néztem, hogy palástoljam a zavaromat. Mikor felnéztem, Fecó már anyukámnak is bemutatkozott, s miközben Ferenc és anyukám szóba elegyedtek, Fecó visszaküldte azt a félmosolyt nekem. Azt elsőre is megállapítottam, hogy Fecó nem egy kimondottan jóképű srác, ráadásul jó néhány centivel alacsonyabb is volt nálam, és a testalkata sem volt kirívóan sportos, mégis, összességében érdekesnek találtam őt, és tetszett, hogy az első találkozásunknál annyira bátor volt, hogy rögtön a tudtomra akarta hozni, hogy vonzódik hozzám. Néhány percig beszélgettünk négyesben, majd Fecóék elköszöntek, és további jó szórakozást kívántak a nap hátralévő részére.
A következő napon éppen a házunk előtt tollasoztunk az öcsémmel, mikor Fecó lépett ki a szomszéd udvarból, és odajött hozzánk. Itt összeismerkedtek a tesómmal, majd Fecó felajánlotta, hogy szívesen beszáll a játékba, amit az öcsém hangos éljenzéssel fogadott. Én nem messze tőlük leültem a fűbe, és onnan figyeltem, ahogy tollasoznak. Fecó persze sokszor kinézett rám, ilyenkor mosolygott, majd amikor engedte, hogy az öcsém pontot csináljon, kacsintással jelezte felém, hogy direkt rontott. Mikor véget ért a játék, Fecó leült mellém a fűbe, és azt javasolta, hogy menjünk le egy kicsit a partra, nyugodtan jöhet az öcsém is. Így is tettünk. Lenn a parton, míg a tesóm szaladgált, Fecó és én elkezdtünk beszélgetni, mesélni magunkról. Kiderült, hogy Fecó 18 éves, nemrég érettségizett, de egyelőre még nem tudja, mi lesz belőle, csak annyi biztos, hogy kihagy egy évet, utána meglátja, hogy jelentkezik-e továbbtanulni. Én elmondtam, hogy 26 éves vagyok, egy telekommunikációs cégnél dolgozom, és ez az első munkahelyem a diplomám megszerzése óta. A barátomról nem tettem említést, azt állítottam Fecónak, hogy szingli vagyok, bár ez nem volt teljesen igaz. Miután eltelt egy bizonyos idő, az öcsém jelezte, hogy most már szeretne visszamenni a nyaralóba, így megindultunk a házunk felé. Útközben Fecó megemlítette, hogy este szívesen találkozna velem, ha én is akarom, és sétálhatnánk, vagy beülhetnénk valahova dumálni. Bár nem voltam teljesen biztos a dologban, elfogadtam a meghívást. Este nyolckor találkoztunk a házunk előtt, és elmentünk csavarogni, Fecó megmutatta a környéket. Később beültünk a kocsmájukba, ahol természetesen az édesapja is ott volt, aki sürgött-forgott, mert az egész kocsma tele volt vendéggel. Beszélgettünk, nevetgéltünk, sőt, még Ferenc is csatlakozott egy rövid időre, amikor a helyzet megengedte. Valamikor éjfél után indultunk haza. Nem voltam részeg, de jó kedvem volt. A kapunkhoz értünk, ahol váltottunk pár szót, aztán Fecó a derekamra tette az egyik kezét, magához húzott, és megcsókolt. Meglepettségemben nem tudtam mihez kezdeni, hagytam magam. Furcsa volt egy tőlem alacsonyabb, és nem utolsósorban, egy jócskán fiatalabb sráccal csókolózni, de inkább átadtam magam az érzésnek, mintsem eltoltam volna magamtól.
- Gyere át hozzám! – suttogta lihegve, miközben a másik kezével a melleimet kezdte tapogatni a ruhán keresztül, és már a nyakamat csókolgatta.
- Nem lehet! – jelentettem ki egy kicsit bizonytalanul.
- Miért? Azt csinálunk, amit akarunk, nem tartozunk senkinek elszámolóval – felelte határozottan.
Ez nem fedte teljesen a valóságot, hiszen én hivatalosan kapcsolatban álltam egy férfival, s bár megcsalt a nyaralás előtt, még nem rendeztem le vele a dolgot végérvényesen.
- Hiszen alig ismerjük egymást – folytattam hasonlóképpen bizonytalanul. Ráadásul idősebb is vagyok nálad, ez téged nem zavar? – kérdeztem félve, habár tisztában voltam a válasszal.
- Dehogy zavar, sőt, így még érdekesebb is! – mondta határozottan Fecó, majd újra megcsókolt, és a fenekemet kezdte el erősen fogdosni. Gyönyörű vagy, és nagyon kívánlak! – pihegte az arcomba. Te is kívánsz engem? – kérdezte tágra nyitott szemekkel.
De még mielőtt válaszolni tudtam volna, az egyik szobában felkapcsolódott a villany, és én kiszabadítottam magam Fecó karjaiból, elköszöntem tőle, és beléptem a kapun. Fecó utánam köszönt, és mosolygott, szemmel láthatóan világossá vált számára, hogy én nem szeretném, ha erről, vagy bármi másról, ami vele kapcsolatos, megtudnának valamit a szüleim. Mikor beértem a szobámba, anyukám fogadott, és megkérdezte, merre jártam.
- Csak sétálgattam, és nézelődtem a faluban – közöltem továbbra is bizonytalanul.
- Kivel sétálgattál, szívem? – kérdezte vigyorogva.
Nem válaszoltam, csak alváshoz készülődvén vetkőzni kezdtem, erre ő folytatta:
- Azzal a szomszéd fiúval voltál, igaz?
- Igen – mondtam halkan, elpirulva.
Anyukám elmosolyodott, majd hozzátette:
- Biztos örült neki az a fiú, hogy ilyen társasága volt ma este.
Nem tudtam mit mondani, csak folytattam a vetkőzést, és már csak a fehérnemű volt rajtam. Ekkor összenéztünk anyukámmal, ő végigmért, aztán így szólt:
- Azt láttam az ablakból, hogy ő mit akar tőled, csak az a kérdés, hogy te mit akarsz tőle, angyalom? – kérdezte somolyogva, miközben sarkon fordult, és kiment a szobámból.
Aznap éjjel nehezen aludtam el, Fecóra gondoltam, és arra a szituációra, ami a házunk előtt történt. Mindemellett az is nyilvánvalóvá vált, hogy anyukám tud rólunk, ami még inkább aggodalomra adott okot számomra.
A negyedik napon nem találkoztam Fecóval, ugyanis egész nap a parton voltunk a családdal, ettünk, ittunk, fürödtünk, és játszottunk. Késő este értünk vissza a nyaralóba, fáradtan, kimerülve.
A rá következő napon a szüleim kitalálták, hogy délután sétálgatnak egy kicsit a környéken, ez úgy is kimaradt nekik idáig, és Áront, az öcsémet is magukkal viszik. Mondták, hogy ha van kedvem, csatlakozhatok. Nem volt kedvem, ezért én a nyaralóban töltöttem a délutánt. Szép, napos idő volt, ezért kimentem az udvarra bikiniben, vittem magammal naptejet, feltűztem a hajamat, és ráfeküdtem a nyugágyra. Egy ideje már ott pihentem, mikor mozgolódást hallottam a szomszédból, és a kerítés fölött, a fák között, megláttam egy alakot. Természetesen napszemüveg volt rajtam, de a nap pont olyan szögben sütött, hogy nem láttam tisztán azt az alakot, csak abban voltam biztos, hogy ott van. Tudtam, hogy engem néz. Ekkor eszembe jutott Fecó, és a tegnap előtt este történt csókolózásunk a kapuban. Megfogtam a naptejet, és lassan, de biztosan elkezdtem magamra kenni a tenyerembe töltött adagot. A nyakammal kezdtem, aztán bekentem a karjaimat, a hasamat, és a lábamat is. Az alak még mindig ott volt, és figyelt. Mikor végeztem, ejtőztem pár percig, aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve kibontottam a bikinifelsőmet, félredobtam, és nagyon lassan, körültekintően bekentem a kerek, formás melleimet is naptejjel, majd hátradőltem, és félmeztelenül napoztam tovább. A napszemüvegen keresztül továbbra is láttam az alakot, ahogy engem mustrál, ami kellőképpen felizgatott, és kisvártatva belenyúltam a bikinialsómba, aztán komótosan elkezdtem játszani magammal, és csendesen hangokat hallattam. Közben figyeltem az alakot, aki értelemszerűen még mindig ott tartózkodott, és bámult. Néhány percig kényeztettem magam, majd levettem a bikinialsómat, így az alak mindent láthatott belőlem. Ezt nem sokáig engedtem neki, mert körülbelül fél perc múlva meztelenül felálltam, a kezembe fogtam a bikinimet és a naptejet, aztán a bejárati ajtó felé vettem az irányt. Ekkor már nem láthattam az alakot, mert mögöttem volt, ő viszont tökéletesen láthatott engem hátulról. Kényelmesen megtettem a bejárati ajtóhoz vezető pár lépcsőfokot, miközben szexisen megráztam a kívánatos fenekemet, hogy az alak kiválóan láthassa, milyen színvonalú csaj nyaral a szomszédban. Mikor beértem a házba, leültem a nappaliban, és jót nevettem ezen az egészen. Később lezuhanyoztam, aztán felöltöztem. Egy fehér topot húztam, alá push-up melltartót vettem fel, illetve egy farmer rövidnadrágot. A frissen mosott hajamat pedig kiengedtem. Mire elkészültem, hangokat kezdtem hallani az utcán, kinéztem az ablakon, és láttam, hogy a család hazaért, s éppen Fecóékkal beszélgetnek a kapunkban, majd mindannyian bejönnek az udvarba, és leülnek a kerti asztalhoz. Én is kimentem, és üdvözöltem a szomszédokat, persze annak tudatában, hogy mit műveltem délután a kertben. Kedélyesen elbeszélgettünk velük, Ferenc pedig a szokottnál is barátságosabb volt, sokszor szólított meg engem, és szívesen viccelődött velem. Néhány órája voltak nálunk, mikor Ferencnek az az ötlete támadt, hogy folytassuk a trécselést a kocsmában, ott ihatunk is, és jól érezhetjük magunkat. A család belement, egyedül az öcsémnek nem tetszett a felvetés, de mivel magával hozhatta a kézikonzolját, így megemésztette a dolgot. A kocsmában tartózkodásunk során beesteledett, s bár mindenki jól érezte magát, Áron mégis jelezte, hogy ő inkább hazamenne. Felajánlottam a szüleimnek, hogy hazamegyek Áronnal, ha ők még maradni szeretnének, amit megköszöntek, és tovább folytatták a traccsolást Ferenccel, míg az alkalmazottja tartotta a frontot. Ekkor Fecó - akivel nem volt igazán alkalmam beszélgetni az este során, mert túl sokan voltunk – megszólalt, hogy majd ő hazakísér minket, az ősök meg nyugodtan „bulizzanak” tovább. A hazafelé úton Áron már nagyon kimerült, és álmos volt, Fecó segített is neki a hazajutásban. Mikor visszaértünk a nyaralónkba, Fecó bekísérte Áront, majd én átvettem tőle, és elvittem a szobájába, ahol nagyon rövid idő alatt el is aludt. Kimentem Fecóhoz a nappaliba, leültünk a kanapéra, és elkezdtünk kettesben beszélgetni. Érintettük a csókot, amit korábban váltottunk, beszéltünk a szüleinkről, és összegeztem a nyaralást, hiszen lassan a végéhez közeledett. Egyedül a délutáni akciómat nem említettem, és ő sem hozta fel a témát. Telt-múlt az idő, aztán egyszer csak anyukám toppant be az ajtón, és elmondta, hogy a férfiak berúgtak, de még mindig ott vannak a kocsmában. Megkérdezte, hogy hol van Áron, de mire válaszoltam volna, már a szobája felé indult, és meggyőződött róla, hogy alszik. Aztán felénk fordult, és így szólt:
- És ti, mit csináltok itt?
- Beszélgetünk – válaszoltam közönyösen.
- Szerencsém van, hogy hazajöttél, mert így már van, aki vigyáz Áronra, mert szerettem volna áthívni a lányodat hozzánk – mondta eltökélten Fecó, szavai pedig engem is megleptek, mert eddig nem tett erre semmiféle utalást az este során.
- Kislányom, ha át szeretnél menni, menjél nyugodtan, most már itthon vagyok – jelentette ki anyukám.
- Én nem is tudom – jegyeztem meg alig hallhatóan. De ekkor már Fecó magabiztosan a bejárati ajtóban állt, és várta, hogy csatlakozzak.
Anyukám még odaszólt valamit, de arra már nem is figyeltem, majd bement a hálószobájukba, és becsukta az ajtót.
- Na, átjössz? – kérdezte a bejárati ajtóban álló Fecó, mosolyogva.
- Menj előre, mindjárt megyek én is – válaszoltam komolyan.
Fecó elindult kifelé, én pedig beléptem a szobámba, ahol elkezdtem a táskámban kutakodni, óvszert keresve. Mivel úgy volt, hogy a pasim is jön a nyaralásra, ezért fel voltam szerelve a kiegészítőkkel, amire szükség lehet. Arra nem gondoltam, hogy olyan helyzetbe is kerülhetek, hogy nem a pasim farkára húzom ezt a cuccot, hanem egy másik fiúéra. Miután megtaláltam az óvszert, zsebre tettem, majd befújtam magam, hogy kellemes illatom legyen a kocsmázás után. Megigazítottam a ruhámat és a hajamat, majd elindultam kifelé, egészen a szomszéd ház kapujáig. Benyitottam, aztán a pár méterre lévő bejárati ajtón is beléptem, amikor Fecó sétált le az emeletről, és üdvözölt náluk.
- Örülök, hogy itt vagy – mondta szenvedélyesen, majd odalépett hozzám, megsimította a hajamat, és megcsókolt, mint korábban a kapunk előtt.
Megfogta az egyik kezemet, és mutatta, hogy menjek fel az emeletre. Előreengedett, majd amikor a lépcsőn felfelé gondosan hátranéztem, láttam, hogy a fenekemet bámulja. Nem zavart a dolog, sőt, direkt riszáltam is egy kicsit magam, ami valószínűleg tetszett neki, mert egy halk „ez az!” hagyta el a száját, amit meghallottam, de nem fordultam vissza rá. Mikor felértünk az emeletre, Fecó előzékenyen kinyitotta a szobája ajtaját, és beléptünk rajta. Volt ott ágy, íróasztal, tükör, szekrény, a falon poszterek, igazából semmi különös. Mielőtt még becsukta volna mögöttünk az ajtót, újra odalépett hozzám, megcsókolt, és a fenekemet tapizta mindkét kezével. Ebből is azt szűrtem le, hogy a riszálás megtette a hatását. Mikor elengedett, én leültem az íróasztalánál lévő forgószékbe, ő pedig töltött egy pohár bort az éjjeli szekrényén lévő borosüvegből. Ittam egy kortyot, majd a szobája falán lévő posztereket nézegettem, leginkább azokat, amik az íróasztala fölött helyezkedtek el. Azon gondolkodtam, hogy megkérdezem tőle, hogy csak a rockzenét kedveli-e - mert csak rockegyüttesek poszterei lógtak azon a falrészen -, de mire visszanéztem rá, már ott állt előttem meztelenül, merev farokkal, néhány centire az arcomtól. Még nem voltam felkészülve erre a látványra, hirtelen jött, de meg kellett barátkoznom vele.
- Csodaszép arcod van – mondta kéjesen, majd a farkát rátette a homlokomra, és végighúzta egészen az államig.
Tátott szájjal bámultam rá a meglepettségtől, mikor elemelte a farkát az államtól, de ezt valószínűleg félreértette, mert azzal a lendülettel a számba helyezte a szerszámát, két kézzel megfogta a fejemet, és be-ki húzogatta a számban a farkát. A szemébe néztem, miközben cumiztatott, s láttam, mennyire élvezi a helyzetet, én pedig bár az elején meglepődtem, mégis folytattam a dolgot. Mikor kezdtem hevesebben csinálni, szólt, hogy most már elég lesz, mert még a végén idő előtt célba ér.
Kivette a farkát a számból, kigombolta a farmernadrágomat, és lehúzta, majd a topomtól is megszabadított. Felhúzott a forgószékből, és szenvedélyesen csókolni kezdte a nyakamat, majd haladt lejjebb a melleim felé. Ez a művelet nem esett nehezére, mivel alacsonyabb volt nálam, így kényelmesen tudta nyalogatni a formás idomaimat. Kikapcsolta a melltartómat, és ledobta a szőnyegre, így még jobban hozzáfért a melleimhez. Letérdelt elém, és mindkét kezével lehúzta a bugyimat, így már mindketten meztelenek voltunk. Felállt, és újra csókolózni kezdtünk, az egyik kezemmel pedig elkezdtem foglalkozni a merev péniszével, s masszíroztam a golyóit. Mivel ismét attól tartott, hogy elmegy, ezért levette a kezemet a cerkájáról, és az íróasztalához lépett. Kihúzta az egyik fiókot és kivett belőle egy darab óvszert, és kibontotta.
- Én is hoztam – közöltem vele egyértelműen.
- Tudom. Láttam a hátsó zsebedben, mikor feljöttünk a lépcsőn az emeletre – válaszolta kedélyesen.
Áh, szóval arra vonatkozott a halk „ez az!” megszólalás – gondoltam magamban. Ezek szerint akkor tudatosult Fecóban, hogy én is ugyanazt akarom, amit ő, ezért jöttem át hozzá, és ezért volt annyira magabiztos, mikor váratlanul meztelenre vetkőzött, és a számba nyomta a farkát.
Miután kibontotta a tasakot, gyorsan, rutinosan felhelyezte a gumit, látszott, hogy fiatal kora ellenére járatos a témában.
Azt le kell szögeznem, hogy Fecó farka ugyanolyan átlagos volt, mint amilyen ő maga, ennek ellenére valamilyen oknál fogva vonzónak találtam. Valószínűleg a pasim által okozott negatív élmény is közrejátszott ebben, hiszen ha ő itt lenne, rá sem néztem volna erre a fiatal srácra.
Ezt követően Fecó a csukott ajtónak támasztott, megfordított, és a hátam mögött csókolni kezdte a vállamat, a hátamat, míg a kezével erősen rámarkolt a fenekemre. Éreztem, ahogyan a kemény farka a fenekemen csúszkál, majd egy hirtelen mozdulattal a puncimba helyezte, és erőteljesen lökött rajtam egyet. Fantasztikus érzés volt nekem is - mert addigra már nagyon kívántam a szexet – és ahogy hallottam, neki is, mert komolyat sóhajtott, miközben tövig nyomta a farkát a vaginámban. A kezeit szorosan a derekamra helyezte, míg az enyémek az ajtón voltak. Egyre erőteljesebben kezdett baszni, a sóhajok, és nyögések közt hallottam a csattogást, amit mi képeztünk, és ha lett volna még valaki a házban, az is hallotta volna. Az egyik kezével elengedte a derekamat, és a vállamra fogott szorosan, és még erősebben kefélt, mint előtte. Érzékeltem, hogy egy kicsit szenved velem, főleg a magasságkülönbség miatt, és ezt a saját szememmel is láthattam, mikor elnéztem balra, ahol a szobája falán, nagyjából velünk egy magasságban egy tükör lógott. Mikor belenéztem, láttam magunkat, Fecó arcát, ahogy vicsorít, és csukott szemmel, zihálva, mindent beleadva kefél hátulról. Tetszett az elszántsága, és jól éreztem magam vele, de meg kellett állapítanom, hogy nem vagyunk összeillő páros. Ekkor visszanéztem magam elé, tehát közvetlen közelről láttam az ajtót, majd a nyögéseink közepette éreztem, hogy Fecó visszavesz a tempóból, és már csak egyet-egyet lök rajtam erősen, de legalább egy másodperces szünetet tart két lökés között. A kezeit levette a vállamról és a derekamról, s most a melleimet kezdte gyömöszölni mindkét kezével, miközben folytatta a szünetekkel tarkított lökéseket. Kisvártatva rácsapott a fenekemre, kihúzta a farkát a puncimból, megfogta a derekamat, és az ágy felé húzott. Legalább két percig csókolóztunk az ágy előtt, a szőnyegen állva. Fecó minden bizonnyal pihenésnek szánta ezt az időszakot, majd hirtelen az ágyra lökött, és rám mászott. A hátamon feküdtem, kinyújtott lábakkal, de Fecó azonnal szétpakolta őket, hogy könnyedén hozzám férjen. Hevesen csókolóztunk, mialatt Fecó az egyik kezével a melleimet simogatta, a másikkal meg támaszkodott. Ezután felhagyott a csókokkal, levette a kezét a cickóimról, megfogta a farkát, és határozottan a puncimba csúsztatta. Fekve is fantasztikus érzés volt, ahogyan belém hatolt. Becsuktam a szemem, és hosszasan, hangosan nyögtem, amíg benntartotta a péniszét a pinámban. Néhány másodperc múlva kihúzta, és ismét ugyanolyan erővel benyomta, s egy ideig ott tartotta. Látta, hogy mennyire élvezem, ezért többször is megismételte, majd magasabb fokozatra kapcsolt. Mindkét kezével az ágyon támaszkodott, a szemembe nézett, és olyan erővel kezdett baszni, mint korábban soha. Egyre gyorsabban és hangosabban nyögtem, eleinte még szorítottam a karjait és a vállát, de aztán megadtam magam neki, becsuktam a szememet, és csak arra az érzésre koncentráltam, amit a teljesítményével generált bennem. Totálisan megéltem ezt az érzést, és néhány másodperc múlva harsányan elmentem. Fecó nyilvánvalóan észlelte a dolgot, de ő akkor még nem végzett, viszont láthatta, hogy engem a csúcsra juttatott, így erőteljesen lökött még rajtam néhányat, majd hangosan – de tőlem halkabban – elélvezett. Feküdt rajtam pár másodpercig, majd mellém gurult. Felnevetett, és így szólt:
- Kibaszott jó csaj vagy, szöszi! – mondta felém fordulva.
- Köszönöm – pihegtem a plafont bámulva.
- Nem hittem volna, hogy sikerül befűznöm téged, de még magamnak is tudok meglepetéseket okozni – közölte vigyorogva, egy kicsit nagyképűen.
- Látod, nincs lehetetlen küldetés – mondtam, miközben még mindig a plafont néztem.
Ekkor Fecó tetőtől talpig végignézett rajtam, majd megszólalt:
- Már két éve rendszeresen kefélek nyaralni érkező csajokkal, de egészen biztos, hogy eddig te voltál a legjobb fogásom! – jelentette ki, és végigsimított a meztelen testemen.
Látszott Fecó hozzáállásán és a teljesítményén is, hogy nem ma kezdte, így igazából nem lepett meg a dolog.
- Én is jól éreztem magam veled, Fecó! – közöltem, majd egy pillanatra elgondolkodtam azon, hogy ennek a srácnak végül is csak egy csaj vagyok a sok közül, legközelebb valaki mással fog kikezdeni, mikor én hazamegyek. Nem mondom, hogy ez rosszul érintett, hiszen tudtam előre, hogy ez egy egyszeri alkalom lesz, és nem lesz folytatása.
- Mennyivel is vagy idősebb nálam, 8 évvel, ugye? – kérdezte Fecó, miközben elmerültem a gondolataimban.
- Igen – válaszoltam halkan.
- Fasza! Nem semmi! Büszke vagyok magamra! – kiáltott fel, aztán odahajolt hozzám, és megcsókolt.
Nem éreztem kellemetlenül magam, de minden kétséget kizáróan látszott az arcán az elégedettség, hogy sikerült megdugnia egy olyan csajt, amilyen én vagyok.
Néhány percig feküdtünk még egymás mellett, aztán megkérdeztem Fecót, hogy lezuhanyozhatnék-e náluk, hogy ne a mi nyaralónkban kelljen, amire anyukám nyilvánvalóan felébredne. Fecó természetesen megengedte. Gyorsan lezuhanyoztam, majd amikor visszaértem Fecó szobájába, hogy felöltözzek, ő már aludt. Csöndben felkaptam a ruháimat, a melltartót és a bugyit fel sem vettem, inkább a kezemben vittem, majd elhagytam a házukat, és átmentem a miénkbe. Apukám értelemszerűen nem volt még otthon, hiszen Ferenccel sem találkoztam náluk, anyukám pedig valószínűleg aludt, ahogy az öcsém is. Bementem a szobámba, levetkőztem, befeküdtem az ágyba, és nem sokkal később én is elaludtam.
A nyaralás utolsó előtti napján későn ébredtem, már elmúlt dél is, mikor kinyitottam a szemem. Semmiféle mozgást nem hallottam a házban, csak az ablakon kinézve láttam, hogy anyukám és az öcsém a kerti asztalnál ülnek, és kártyáznak. Felöltöztem, és kimentem a nappaliba, ahol apukám aludt a kanapén, betakarva, alkoholtól bűzösen. Valószínűleg odáig sikerült eljutnia, mikor hazaért. Az udvarra érve anyukám üdvözölt, mosolyogva rám nézett, majd folytatta a játékot az öcsémmel. Nem kérdezett az éjszakáról, tudta ő anélkül is. Nem sokkal később apukám is magához tért, másnaposan, fejfájósan. Rendbe szedte magát, és zombiként tevékenykedett a nap hátralévő részében. Nekem sem telt tartalmasan a napom. Fecóval már nemigen szerettem volna találkozni, hiszen lezártnak tekintettem az ügyünket, anyukám meg inkább apukám másnaposságával volt elfoglalva, mert nincs ehhez hozzászokva.
Délután a bevethető emberekkel elkezdtünk összepakolni (tehát apukám kivételével mindannyian), és csak azokat a holmikat hagytuk elő, amire másnap reggel, az induláskor szükségünk lehet. Este még összeültünk a kerti asztalnál, majd korán nyugovóra tértünk.
Az utolsó nap reggelén mindenki frissebben festett, mint korábban. Kipakoltunk az autóba, s mivel apukám tökéletesen kijózanodott, így megbeszélték anyukámmal, hogy ő vezet hazafelé. Néhány cucc maradt már csak a házban, amit én pakoltam össze, majd mire kiértem az autóhoz, láttam, hogy Ferenc búcsúzkodik a szüleimtől és az öcsémtől. A házuk kapujában ott állt Fecó, aki felém intett, én pedig odasétáltam hozzá. Beszéltünk pár szót, lezártuk a nyári kalandunkat egymással, és elköszöntünk. Búcsúzóul Fecó behúzott az udvarukba, és még egyszer utoljára megcsókolt, aztán sok szerencsét kívánt a jövőre nézve. Utána megfordult, és bement a házukba. Már éppen indultam volna az autónkhoz, mikor belépett a kapun Ferenc, aki addigra már elköszönt a család többi tagjától. Odalépett hozzám, és halkan így szólt:
- Nagyon klassz csajszi vagy ám, ugye tudod? – kérdezte kacsintva.
- Tudom hát, de honnan jött ez a felismerés? – kérdésre kérdéssel válaszoltam.
- Véletlenül láttalak a múltkor az udvaron, mikor napoztál. Pontosabban végignéztem a dolgot, és amit akkor láttam, azt egy ideig biztosan nem felejtem el – mondta egy mosoly kíséretében.
Ekkor világossá vált számomra, hogy az az alak, aki aznap délután figyelt engem a túloldalról, nem Fecó volt, hanem Ferenc. Bár egy pillanatra furcsán éreztem magam, és talán el is pirultam, de igazából nem zavart, hogy ő volt a kukkoló, és nem a fia.
- Talán ha több időnk lett volna a hét nap alatt, jobban is összebarátkozhattunk volna – folytatta Ferenc, utalva arra egyértelműen, hogy ha rajta múlt volna, akkor intim viszony is kialakulhatott volna közöttünk a nyaralás során.
- Ha több időnk lett volna, akkor… - kezdtem bele a mondatba, majd direkt félbeszakítottam, és egy félmosollyal az arcomon megsimítottam Ferenc karját, aztán elindultam az autónk irányába.
Bár Ferenc semmiféle hatást nem váltott ki belőlem, mégis érdekesnek találtam a szitut, hogy apának és fiának is hasonlóképpen bejöttem. A Ferencék házától az autónkhoz vezető néhány méteres szakaszon még visszanéztem, és láttam Ferencet, ahogy engem bámul, majd pont úgy megráztam a fenekemet, ahogy a napozás után is tettem, annyi különbséggel, hogy most volt rajtam ruha. Ferenc megvárta, míg az autóhoz érek, aztán bement a házukba. Én beültem az autóba, és elindultunk hazafelé. Egyetlen dolog járt a fejemben az úton, mégpedig az, hogy amint hazaérek, szakítok a csalfa pasimmal, és élvezem az életemet, ahogy az elmúlt egy hétben tettem.
Ezzel a családi nyaralásunk a végéhez ért.
Beküldő:Guest


Szextörténet ajánló:


Öreg picsa, nem vén picsa


Akkor talán kezdjük ott , hogy megházasodtam . De szerencse a szerencsétlenségben , hogy igen kedves, szép lányt sikerült választanom. Formás alakja , szép mellei és gömbölyű feneke van egyszóval pont az esetem. Az esküvő után hozzájuk költöztünk mivel ő és az anyja egy hatalmas házban éltek ketten. Az apja már régen meghalt. Az új anyósomról azért érdemes annyit megjegyezni, hogy bár felette járt....

Erdei kaland


Gini, a vörös, rövid hajú nő, megigazította a hátizsákját.
– Vihar lesz. – mondta.
Valkoci a társa a rövid fekete hajú nő, válaszként nagyot köpött. Az erdő amiben kirándultak, rossz hírű volt, a médiák szerint gonosz földönkívüliek garázdálkodnak, ráadásul Marika néni kertjében összeszedték a gombát. Persze egy távol élő embernek vicces, de a két nőnek, akik terepszínű ruhában ....

Geci ivás a gangbang után


Ez a sztori igazából nem is rólam szól, hanem egy barátnőmről. Én csak ott voltam vele.
Csapjunk is bele: ez a barátnőm, Niki úgy döntött, hogy bevállal az egyik bulin egy diszkrét kis gangbanget. Pontosabban megdugatja magát a lehető legtöbb pasival, egymás után. Egyesével jönnek majd a pasik a szobába, ellentétben az igazi gangbanggel, amikor mindenki egyszerre van odabenn. A srácok mind ....

Szexorgia


A párom és én harmonikus kapcsolatban éltünk. Hűségesek voltunk egymáshoz, mármint az első fél évben – legalábbis én csak félév után jöttem rá, hogy ő már rendszeresen csal engem. Ezt megbeszéltük, kitárgyaltuk, azóta is együtt vagyunk, eléggé temperamentumos mérséklettel. Ez a történet a múltban játszódott, azóta már nem vagyunk együtt, már régen szakítottunk. Ez a történet a szakításunk legutols....

A feleségem megcsal, de én örülök neki


Pár éve a nejemnek volt egy munkatársa, aki nagyon tetszett neki, bár nem igazán vallotta be. Egy fiatal sportos srác.

Akkoriban nagyon győzködtem a fantáziámról, elvégre neki is fantasztikus élmény lenne ha egyszerre két pasi kényeztetné, lesné minden rezdülését addig amíg a kéj csúcsára nem érne, és egy hatalmas orgazmusban törne ki kettőnk kezei között….

Úgy tűnt k....

Nóra, a kiéhezett milf


Nórit a buszon ismertem meg. Idösebb nálam 9 évvel, két gyermekes elvált nő. Fogalmam se volt róla, hogy ő küldte az első smst. Csak a végén derült ki, hogy ő hiv kávéra, hogy szeretne jobban megismerni. Amikor kiderült, persze, hogy belementem. Hiszen egy 23 éves srácnak csábitó, ha egy 32 éves nőnek tetszik. Egy érett tapasztalt nő...
A lakásán borozgattunk, s beszélgettünk. Kérdeztem, ho....Szextörténet címkék

tengerparton lányommal | szandi | golyóid | rĂŠsen | vonato |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.