Tanárnőből ribancot III.


Ahogy bekötött szemmel térdelt Niki, ruhasuhogást, mozgolódást és halk lépéseket hallott. Kis idő múlva érezte ahogy tátott szájába kicsit bizonytalanul becsúszik egy fasz. Elég vékony volt, de a hosszát nem tudta felmérni, mert pár centi behatolás után megállt egy helyben.
-Szopja Tanárnő-súgta a fülébe egy forró leheletű srác.Niki rázárta ajkait a kemény faszra és elkezdte finoman szopni.Egyből megérezte az előváladékot a makkon. Nyelvével körözni kezdett a makkon miközben szopogatta, szívogatta a srác faszát. A fiú egyből sóhajtozni, nyögdécselni kezdett.
"Vajon melyik tanítványom szopat meg elsőnek?" kérdezte magában magától Niki.
A srác egyre beljebb tolta a faszát a szájába, aztán elkezdte ki-be mozgatni. Hallotta a többi tanítvány elismerő morajlását. Nemsokára a srác Niki fejére tette a kezét és ráhúzta a fejét a lüktető faszára. Orra belefúródott a fiú faszán lévő szőrbe. Nem szerette a szőrös faszt. Éppen arra gondolt, mikor volt utoljára szőrös farkú pasival, mikor hirtelen elkezdett élvezni a srác a szájában. Szorította a fejét és egyenesen a torkába lőtte a forró gecijét. Elkezdte nyelni a sűrű gecit. Egyre csak spriccelte a szájába a srác a spermát. Nem is bírta olyan tempóban nyelni és valamennyi kicsorgott a szájából a fasz mellett. Mikor elapadt a gecifolyam a srác kihúzta a szájából a farkát.
-Na ki volt az első?-kérdezték kórusban a tanítványok.
Niki lenyelt még egy korty spermát, aztán halkan azt mondta:
-Azt gondolom.......András volt.
-ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ-csodálkoztak kórusban a srácok-Ezt meg hogy találta ki?
-Én....megismertem a hangját, .......ahogy nyögött.
-És ízlett a gecije?-kérdezte Marci kaján hanggal.
-Erre nem szeretnék felelni.-mondta Niki kényszeredetten.
-Olyan nincs!-csattant Marci hangja-Itt ma minden kérdésünkre őszintén kell válaszolnia! Vagy ország-világ megtudja mekkora ribanc az osztályfőnökünk!-tette hozzá megalázóan.
-Nem volt...rosszízű-felelte a tanárnő szégyenkezve.
-Akkor szopja tisztára! Csak nem gondolja, hogy félmunkát várunk magától!-nevettek a srácok-Addig kisorsoljuk ki legyen a következő.
András vissza rakta Niki szájába a már lankadtan lógó gecis farkát, amit a tanárnő elkezdett módszeresen tisztára szopni.Közben arra gondolt, milyen látvány lehet ahogy ennek a nem túl vonzó külsejű fiúnak szopja a szőrös farkát.
-Ügyes volt Tanárnő!-dicsérte meg András ahogy kihúzta a szájából a tisztára szopott faszát.-Remélem a pinája és a segge is hasonló élmény lesz!-tette hozzá.
(folyt.köv.)
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Dr.Szex 1. rész


Ami igaz,hogy öreg ember nem vén ember!ami azt illeti,hogy ki az öreg na és ki a fiatal?
Tény,hogy amíg az ember farka meg tud merevedni,na és áll mint a vitorla rúd! Azt hiszem hogy akkor az ember nem öreg! csak az idő halad előre amit nem lehet megállítani ! de ez nem azt jelenti,hogy az ember fia öreg!
Nos most erről lesz szó ! ami velem esett meg!
Ez egy igaz történet ami ....

Egy ágyban két swinger pár


Még a kilencvenes évek elején történt. Feleségemmel közösen gyermekünket lovagolni taníttattuk egy vidéki klubban.Fiatalok voltunk én 30 feleségem pár évvel idősebb, bár ez nem látszott rajta. korának megfelelően jól nézett ki.Remek test átlagos arc.A sexben jól megértettük egymást és sohasem vetődött fel,hogy valami extrát szeretne bármejikőnk.Az említett klubban megismerkedtünk sok emberrel és j....

A szakítás nehéz, de a megfelelő időben egy orgazmus helyre teszi az embert


Mit jelent 5 év? Azt hiszem nem sokat... 30 éves, fitt, fiatalos nő vagyok. Pont ott telt ahol kell, legalább is a férfiak szerint. Szőke kleopátra haj, nagy kék szemek, nagy mellek, kerek fenék, hosszú combok és szingli, azaz most már szingli.

Végig jártam a szakítás lépcsőinek nagyrészét, sírtam, haragudtam, romboló bulizásban vezettem le a feszültséget, de azt hiszem eljött a ....

Megcsalás egy motelban


Talán már több mint egy éve tart a felismerés és a felfokozott izgalom, amely kettőnk között izzik. Szerelem ami mivel érett nő és férfi vagyunk, testi kielégülés felé sodortatik, mely ellen nem akarunk tenni, sőt vagyunk rá.
Egy kisvárosi motel szoba kulcsát mint vágyunk beteljesülésének zálogát fogom kezemben. Kézen fogva lépünk be a szobába. Megszűnik a külvilág, csak ketten vagyunk. Érz....

A nevelt fiam farkaEz a kis történet néhány évvel ezelőtt esett meg. Párom kamionsofőrként dolgozik, s mint ilyen nem sok időt tölt itthon szeretteivel. Általában minden második hétvégén tartózkodik csak itthon. Hárman élünk együtt a nevelt fiammal, Jácinttal együtt.

Jácint egy nagyon jó eszű, kedves gyerek. Fiatal kora ellenére rendkívül jó testű srác a versenysportnak köszönhetően. És eredmé....

Az étteremben, és azután


A múltkori mozizáson felbuzdulva most egy nyilvánosabb helyet szemelünk ki; úgy döntöttünk, hogy a vibrotojásunkkal meglátogatunk egy éttermet. Időközben rájöttem, hogy melyik gomb pontosan mire jó a távirányítón, így már rutinosan kezeltem vele a vibráló tojást.

Otthon szépen felöltöztünk; ő térdig érő, bő szoknyát húzott, testszínű combfixet, kis inget blézerrel, én szintén inget ....Szextörténet címkék

torkos | szájába hugyozott | megbaszták a seggem | 7eves | monokinizik |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.