Tanárnőből ribancot III.


Ahogy bekötött szemmel térdelt Niki, ruhasuhogást, mozgolódást és halk lépéseket hallott. Kis idő múlva érezte ahogy tátott szájába kicsit bizonytalanul becsúszik egy fasz. Elég vékony volt, de a hosszát nem tudta felmérni, mert pár centi behatolás után megállt egy helyben.
-Szopja Tanárnő-súgta a fülébe egy forró leheletű srác.Niki rázárta ajkait a kemény faszra és elkezdte finoman szopni.Egyből megérezte az előváladékot a makkon. Nyelvével körözni kezdett a makkon miközben szopogatta, szívogatta a srác faszát. A fiú egyből sóhajtozni, nyögdécselni kezdett.
"Vajon melyik tanítványom szopat meg elsőnek?" kérdezte magában magától Niki.
A srác egyre beljebb tolta a faszát a szájába, aztán elkezdte ki-be mozgatni. Hallotta a többi tanítvány elismerő morajlását. Nemsokára a srác Niki fejére tette a kezét és ráhúzta a fejét a lüktető faszára. Orra belefúródott a fiú faszán lévő szőrbe. Nem szerette a szőrös faszt. Éppen arra gondolt, mikor volt utoljára szőrös farkú pasival, mikor hirtelen elkezdett élvezni a srác a szájában. Szorította a fejét és egyenesen a torkába lőtte a forró gecijét. Elkezdte nyelni a sűrű gecit. Egyre csak spriccelte a szájába a srác a spermát. Nem is bírta olyan tempóban nyelni és valamennyi kicsorgott a szájából a fasz mellett. Mikor elapadt a gecifolyam a srác kihúzta a szájából a farkát.
-Na ki volt az első?-kérdezték kórusban a tanítványok.
Niki lenyelt még egy korty spermát, aztán halkan azt mondta:
-Azt gondolom.......András volt.
-ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ-csodálkoztak kórusban a srácok-Ezt meg hogy találta ki?
-Én....megismertem a hangját, .......ahogy nyögött.
-És ízlett a gecije?-kérdezte Marci kaján hanggal.
-Erre nem szeretnék felelni.-mondta Niki kényszeredetten.
-Olyan nincs!-csattant Marci hangja-Itt ma minden kérdésünkre őszintén kell válaszolnia! Vagy ország-világ megtudja mekkora ribanc az osztályfőnökünk!-tette hozzá megalázóan.
-Nem volt...rosszízű-felelte a tanárnő szégyenkezve.
-Akkor szopja tisztára! Csak nem gondolja, hogy félmunkát várunk magától!-nevettek a srácok-Addig kisorsoljuk ki legyen a következő.
András vissza rakta Niki szájába a már lankadtan lógó gecis farkát, amit a tanárnő elkezdett módszeresen tisztára szopni.Közben arra gondolt, milyen látvány lehet ahogy ennek a nem túl vonzó külsejű fiúnak szopja a szőrös farkát.
-Ügyes volt Tanárnő!-dicsérte meg András ahogy kihúzta a szájából a tisztára szopott faszát.-Remélem a pinája és a segge is hasonló élmény lesz!-tette hozzá.
(folyt.köv.)
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Cuckolding, a barátnőm más faszán
Teltek-múltak az évek, és újra lett egy kapcsolatom, ami elég “komolynak” indult, majd végül két év lett belőle. Egy igazi kis ribanc volt az ágyban. Valójában vele teljesedett ki a szexualitásom. Rengeteg mindent kipróbáltunk, és nagyon tetszett, hogy bevállalós.

Imádta, ha lekurvázom az ágyban, szinte egy perc alatt elélvezett ha olyanokat mondtam neki például, hog....

EdzőtáborFriss orvosként az ember minél több lehetőséget meg akar ragadni a pénzszerzés érdekében. Nem voltam ezzel másképp én sem. Egyik nap felhívott a barátom aki szintén orvos, csak ő régebb óta bent van a szakmában mint én, hogy nincs-e kedvem a helyi kézilabdacsapat csapatorvosa lenni mert neki a magánrendelése miatt nincsen ideje rá. Én persze igent mondtam hiszen csak a meccsekre kellett ki....

Csodás anál szex


kartam, vágytam arra, hogy egyre mélyebbre hatoljon bennem és nem tudtam már másra gondolni, csak arra, hogy akarom még még még.
Sohasem értettem, hogy is lehet évezni az anális szexet. Néztem a pornó filmekben a lányokat, ahogy hangosan nyögdécselve élvezik amikor partnerük hatalmas péniszét tövig nyomja az ánuszukban. Ennél undorítóbb, gusztustalanabb és fájdalmasabb dolgot el sem tudtam ....

Erotikus fantáziák, a vendégség


Ahogyan beléptem a lakásba, éreztem, ezt sem úszom meg szárazon. Illedelmesen köszöntem a szüleinek és a nővérének, aztán kézen fogott és elindultunk a szoba felé. Ahogyan közeledtünk, sármosan hátranézett és elmosolyodott. Éreztem, hogy valamiféle jó szándék vezérli övön alul. Átlépve a szoba küszöbét felkapott, belökte az ajtót és ezzel egyidejűleg megcsókolt. Az ágyhoz vitt és óvatosan lerakott....

Ötvenöt évesen


1994-en történt, mikor nyugdíjba mentem. 55 évesen, 10 éve elvált nő voltam. Szexuális érdeklődésem, hm. . egy kicsit maradi. Két partnerem volt a 10 évben, de abban semmi érdekes nem volt Nem akartam a nyugdíjaztatást, de nem volt más választásom. A pénz kevés volt, keresgéltem, valami plusz állás után.
Amúgy gyerekem nem volt, az én hibámból, de nagyon szerettem volna. Az alakom, így az e....

Egy dugás története


A bolt üres volt, éppen zárni készültek, csak én kolbászoltam bent. Korántsem zavartattam magam, ráérősen mászkáltam a sorok között. Persze megvolt az ok, amiért lejöttem, de még nem találtam meg. Aztán megpillantottam: ott állt a könnyű női blúzok előtt és éppen ide-oda rámolgatta az árut.

- Hello! - köszöntem.

- Szia. Hát te? - nézett rám kérdőn.

- En....
Szextörténet címkék

igaz történet, a nővérem | rajtam, minden porc | nevet | Álkat | vibrit |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.