A kurva angol tanárom


Amikor középsulis voltam,két évig egy nagyon irritáló de mondhatni baszandó angol tanárom volt.Nem szerettem mer nagyon bunkó volt,de jó volt rajta végig nézni,nagy jó segg,nem nagy de nem is kicsi,melle ugyszintén.Szintén szép lábai és aranyos arca volt.Ám egy végzős évemben egyre jobban elkezdett szivatni és dobáli az eggyeseket,bukásra nem áltam,de akkor idegesitett hogy semmilyen dolgok miatt irta be.Nem ültem a helyemen meg hasonlók.Így végül elhatároztam magam és megdugom minden áron.Átkutattam az összes ismerősét hátha van ismerőse facen,volt
Egy 40-es pali volt.Megkérdeztem hogy nincs e a tanáromró valami erotikus dolog.Küldött 2 videót amin baszták és egyben amiben szopott.Már arra elmentem,de még volt egy két képe róla,és még sok szerencsét mondott.Elmosolyogtam magam és másnap magabiztosan bementem órára.
Vele volt az első órám,de nem akartam egyböl a legjobb kártyámmal megnyerni a mecsett.
Direkt egész nap szivattam,bunkóskodtam,hogy fel hergeljem.Mielött vége lett az órának megértem maradjon benn egy kicsit a termeben mer mutatni akarok valamit,otszkodott de maradt.
-Tudja tanárnő,ma igazán rosz volt ma,
-Én?Te mit képzelsz magadról te kis taknyos?felelte mintha lenne vagy 50 éves pedig volt 30-is
-Valahonnan szereztem egy's mást magáról,hadd mutassam megg.
Elővettem a telóm és a szeme elé tártam hogy milyen egy kis kurva.
-Azonnal töröld ki!!csattant fel.
-Ugyan ugyan,nem lenne jó ha ezt elküldeném a barátjána vagy netán az igazgatóne nem?
Lefagyott.
-Mit akarsz tőlem,hogy kitöröld ezeket?
-Hmm mi lenne ha leszopna ugy ahogy akarom.
-SOHA!mondta ilyedten de határozottan.
Épp menni akart de itt nyertem meg a csatát.
Ha most azonnal nem csinálja azt amit akarok,maga sokkal rosszabul fog járni mint azt gondolja.-emltem a küldés gombra az ujjam.
Azt történt amit amit megjósoltam.Megfordult és azzal a mozdulattal kicsatolta a blúza gomjait majd felcofolta arany színú haját és letérdelt.
-Igy kell ezt tanárnő.
Mérgesen nézett de még így is aranyos volt.
-Mondja utánam:egy kurva vagyok és le foglak most szopni.
Csend volt.
-Akkor elküldök egy képet a barátjának ahogy más bassza magát..
-Várj.Szólt kétségbe esetten
-Egy kurva vagyok aki le fog most szopni.
-Tökéletes.
Be is nyomtam a szájába a viszonylag nagy farkam ami éppen félig volt,de már köhécselt
-Na hagy lássam hogy szopik a kurva tanárom!mondtam győzedelmesen,ő pedig szépne lekezte szopni,nyalni,falni.
Vagy 10 percig csinálta amikor elegom volt és lenyomtam a torkára ami azt eredményezte hogy rámarkolt a combomra mig a nyálas előváladék folyt a szájból amitől igazán kurvásan nézett ki.
Eggyik kezemmel fogtam a fejét mig a másikkal vidóztam.
-Mosolyog te kurva mer nem ez volt az útolsó hogy igy leszop ebben az évben.
folyt köv ha érdekel
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A munkatársnőm ette a gecimet


Már jó ideje dolgoztunk együtt és sokszor néztem őt! Arca nem volt éppen szép, de ezt kompenzálta a teste! Vékony párductestü, small tits, és formás feszes popója volt! Egy ideig a férje is a kollégám volt... aztán "megszabadultam" tőle!
Ekkor elkezdtem vele társalogni. Hónapokig beszélgettünk, viccelődtünk és nevetgéltünk. Mikorra már kiismertem, elkezdtem vele poénkodni, hogy tegyük össze....

Szex a kocsiban


Szex a kocsiban

Erika a szekrény oldalának dõlt a hátával, kis terpeszben állt, combjain a fekete combfix feszült, punciját egy fekete, selymes anyagú bugyi fedte, amely olyan feszes és vékony volt, hogy lehetett látni ahogy a dús punciszõr csigákba tekeredik alatta.
Én elõtte térdeltem, a bugyi szegélye és a harisnya csipkéje....

Ismerkedés 3


Közben elkezdtünk beszélgetni,
Miki te mikor vesztetted el szüzességedet az az
mikor kezdtél ilyen szexet élni.
elég korán,
mégis hány éves voltál,
hát mennyi is? úgy 14- éves lehettem mikor először
kivertem a farkam,
és kire verted ki a faszod?
mit tudom én! azt hiszem,hogy láttam egy pornó filmet akkor még 8 mm - es filmeket csináltak és

Családi szex történet


Családi szex történet

Négy évvel ezelõtt az egyik alkalommal felhívott a régebbi barátnõm,hogy szeretne egy estét velem,meg a lányával tölteni és vacsorára menjek hozzájuk. Mielõtt elindultam volna hozzájuk csengett a telefon,hogy elindult a lányom érted és ha lehet valami könnyû nyári ruhát vegyél fel. Õ erre mondta nyisd ki az ajtót nehogy eltévessze a házszámot én addig felveszek v....

Strandon rámverték


Nórinak hívnak, 2021 nyarán 26 évesen vége lett egy igen kimerítő 6 éves kapcsolatomnak, ami a végére már toxic volt. Így, úgy döntöttem, hogy kiszeretném élvezni a fiatal éveimet és amit lehet kipróbálok, illetve nem mondok nemet új dolgokra. Így esett meg velem a következő történet.
Júniusi forró péntek volt, így reggel úgy határoztam, hogy munka helyett inkább elmegyek a városunk strandj....

Az exem rejtett oldala


A volt barátnőmről azt kell tudni hogy egy elképesztően önbizalom hiányos nő volt így talán nem meglepő hogy 24 éves korára nem sikerült kialakítani kapcsolatot az ellenkező nemmel,na de nem is ez a lényeg.Egyszer miután már együtt jártunk elmentünk nyáron sétálni a szabadba,estefele volt már de még világos,leültünk egy padra és néztük a tájat és beszélgettünk közbe.Kezdett egyre hidegebb lenni és....Szextörténet címkék

diàk | suli buli | kampó | kivégez | seggembe |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.