A kurva angol tanárom


Amikor középsulis voltam,két évig egy nagyon irritáló de mondhatni baszandó angol tanárom volt.Nem szerettem mer nagyon bunkó volt,de jó volt rajta végig nézni,nagy jó segg,nem nagy de nem is kicsi,melle ugyszintén.Szintén szép lábai és aranyos arca volt.Ám egy végzős évemben egyre jobban elkezdett szivatni és dobáli az eggyeseket,bukásra nem áltam,de akkor idegesitett hogy semmilyen dolgok miatt irta be.Nem ültem a helyemen meg hasonlók.Így végül elhatároztam magam és megdugom minden áron.Átkutattam az összes ismerősét hátha van ismerőse facen,volt
Egy 40-es pali volt.Megkérdeztem hogy nincs e a tanáromró valami erotikus dolog.Küldött 2 videót amin baszták és egyben amiben szopott.Már arra elmentem,de még volt egy két képe róla,és még sok szerencsét mondott.Elmosolyogtam magam és másnap magabiztosan bementem órára.
Vele volt az első órám,de nem akartam egyböl a legjobb kártyámmal megnyerni a mecsett.
Direkt egész nap szivattam,bunkóskodtam,hogy fel hergeljem.Mielött vége lett az órának megértem maradjon benn egy kicsit a termeben mer mutatni akarok valamit,otszkodott de maradt.
-Tudja tanárnő,ma igazán rosz volt ma,
-Én?Te mit képzelsz magadról te kis taknyos?felelte mintha lenne vagy 50 éves pedig volt 30-is
-Valahonnan szereztem egy's mást magáról,hadd mutassam megg.
Elővettem a telóm és a szeme elé tártam hogy milyen egy kis kurva.
-Azonnal töröld ki!!csattant fel.
-Ugyan ugyan,nem lenne jó ha ezt elküldeném a barátjána vagy netán az igazgatóne nem?
Lefagyott.
-Mit akarsz tőlem,hogy kitöröld ezeket?
-Hmm mi lenne ha leszopna ugy ahogy akarom.
-SOHA!mondta ilyedten de határozottan.
Épp menni akart de itt nyertem meg a csatát.
Ha most azonnal nem csinálja azt amit akarok,maga sokkal rosszabul fog járni mint azt gondolja.-emltem a küldés gombra az ujjam.
Azt történt amit amit megjósoltam.Megfordult és azzal a mozdulattal kicsatolta a blúza gomjait majd felcofolta arany színú haját és letérdelt.
-Igy kell ezt tanárnő.
Mérgesen nézett de még így is aranyos volt.
-Mondja utánam:egy kurva vagyok és le foglak most szopni.
Csend volt.
-Akkor elküldök egy képet a barátjának ahogy más bassza magát..
-Várj.Szólt kétségbe esetten
-Egy kurva vagyok aki le fog most szopni.
-Tökéletes.
Be is nyomtam a szájába a viszonylag nagy farkam ami éppen félig volt,de már köhécselt
-Na hagy lássam hogy szopik a kurva tanárom!mondtam győzedelmesen,ő pedig szépne lekezte szopni,nyalni,falni.
Vagy 10 percig csinálta amikor elegom volt és lenyomtam a torkára ami azt eredményezte hogy rámarkolt a combomra mig a nyálas előváladék folyt a szájból amitől igazán kurvásan nézett ki.
Eggyik kezemmel fogtam a fejét mig a másikkal vidóztam.
-Mosolyog te kurva mer nem ez volt az útolsó hogy igy leszop ebben az évben.
folyt köv ha érdekel
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Egy kancigány csicskái


Dávidnak hívnak most 30 éves vagyok, 175 cm magas, világosbarna hajú , sportos helyes srác. A történet amit megosztok veletek 5 éve történt.
Olaszországban élek lassan már 6 éve, sajnos ritkán járok Budapesten, de ha megyek soha nem hagyok ki egytlen egy alkalmat sem , hogy átéljem vágyaimat Misivel.
Misit még 2011 ben ismertem meg . Abban az időben egy modellügynökségnél dolgozatam ....

A családi szex sztori


Miért is ítéljük el a családon belüli szexet? Miért nézünk megvetően arra a lányra/fiúra, aki húsz éves korában fiatalkorú partnert talált magának. Hiszen ez nem is olyan régen még természetes volt. Civilizáció? Ne mondjátok nekem, hogy nincs köztetek, aki még nem maszturbált valakire a családból, legyen az távoli rokon, báty, nővér. El se képzeltétek? Hát, amíg nem történtek bizonyos dolgok, én s....

Leszbi történet


Marcsival főiskolai éveink alatt kerültünk egymáshoz nagyon közel. Mindketten ugyanazon évfolyamra jártunk, a kollégiumban egy szobában laktunk. Így, az évek alatt ezernyi közös élményünk volt, mindenben összhangban voltunk, így nem is lehetett kérdés, egymás legjobb barátnői lettünk, s ez a kapcsolat mai napig tart.

Most elmesélném azt az élményünket, mely a második évfolyam idején....

Bosszú a partin (horror)


George tudta hogy nem lett volna szabad kalandba bonyolódnia a cég egyik titkárnőjével, de Stephanie túl csinos és elszánt volt. Julia, a felesége már régen nem volt aktív az ágyban. Ez persze nem mentette fel. A bíró határozott volt és eljött a kihirdetett nap.
-Zuhanyozz le! Mindjárt itt az idő és szeretném ha tiszta lennél az eseményen! -mondta Julia.
Amikor a férfi a zuhanykabinb....

Ivós játék ribancok társaságában


Az egész egy péntek reggel kezdődött. December volt és az első egyetemi félévem a végéhez közeledett. Az öcsém utolsó éves gimnazistaként azt próbálta eldönteni, hogy hol tanuljon tovább. Én egy nagy állami egyetemet választottam. Egyesek szerint inkább partihely mintsem iskola, de ez azért túlzás. Az viszont tény, hogy megfizethető volt a tandíja. Sanyi mindig is okosabb volt nálam és valamelyik ....

Egy kis ribanc kalandjai 1.


Nyár volt, a szünetet élveztem, amikor felhívott a barátnőm, hogy menjek át. Mivel két utcával arrébb lakott, így elindultam gyalog. Amikor odaértem becsöngettem (lakóparkban laknak) és felvette a bátyja.
- Szia Boti, Márti vagyok. Beengedsz?
- Persze, máris nyitom.
Bementem és mire odaértem Zsófi (a barátnőm) ugrott a nyakamba és üdvözölt. Bevezetett a házba és felmentünk a s....
Szextörténet címkék

rezg | kitisztít | utca | maszírozni | megbaszták a seggem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.