Családi négyes


Az én nevem Zoli és azt szeretném nektek elmesélni, hogy milyen "érdekes" szituációba keveredtem az elmúlt hónapokban. Én 23 éves vagyok, jelenleg még anyukámmal élek egy vidéki kis faluban. Nővérem Budapesten tanul, Én pedig a költözés előtt állok. Az ember azt gondolná, hogy falun mindenki kedves mindenkivel, nincsenek alkalmi viszonyok, mindenki tisztelettudó és hűséges. Hát nem. Nagyon nem. Lemerem fogadni, hogy durvább dolgok történnek itt, mint mondjuk Budapesten. Szóval a helyzet úgy adódott, hogy van a faluban egy lány, akivel én együtt jártam ki az óvodát, az általános iskolát, majd a középiskolát is. Valahogy mindig is fura volt a viszonyunk, éreztük azt hiszem mindketten, hogy kedveljük egymást és többet akarunk, de egyikünk sem mert lépni soha. Emese a középiskola után elment egyetemre, majd mivel nem talált magának munkát így időközben visszaköltözött a családjához. Apukája Ferenc és anyukája szintén Emese. Az én anyukám, Zsuzsa már ezer éve egyedülálló és sajnos tudom, hogy titkos kapcsolata van lassan 10 éve Ferenccel, aki viszont nem meri otthagyni feleségét, Emesét. Így ez amolyan alkalmi viszony, amit szinte már mindenki tud. Az elején nagyon szégyelltem magam miattuk, de végül mindenki megszokta az új helyzetet. Ferenc szinte állandó vendég nálunk, hetente 2x 3x is átjön anyához, olyankor én elvonulok a szobámba, mindenki tudja mi történik... Idén nyáron egy házibuliba voltam hivatalos, ahol ott volt Emese is. Kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, jót beszélgettünk majd megtörtént az első csók és első petting is. Emese egy nagyon okos, tanult lány és elég visszafogott, így meglepett, hogy mennyire nyitott volt ezekre a dolgokra. Megmondom őszintén, hogy ahogy egyre jobban megismertem őt arról az oldaláról amit eddig nem ismerhettem, úgy kezdtem inkább a felé hajlani, hogy nem akarok tőle semmi komolyat. Nem illenénk össze, valamint ő amint munkát talál el is költözne innen. De mivel szinte biztos voltam benne, hogy szexkapcsolatba nem menne bele, így gondoltam randizgatás útján jutok el vele az ágyig. Ez így is történt, a harmadik randi után, késő éjszaka behívtam hozzánk és megtörtént az első szex. Eléggé jól sikerülhetett, ugyanis azt vettem észre, hogy egyre sűrűbben akar találkozni és egyre kevésbé érdekli őt a tipikus randis dolgok, mint a mozi, séta, stb. Mindig hozzám akart jönni és szinte mindig szex lett belőle. Így hát fennállt az az érdekes szituáció, hogy én szexeltem Emesével, az én anyám meg az ő apjával. Így ment ez hetekig. Anya tudta, hogy hozzám jár Emese és azt is tudta, hogy én tudom, hogy ő Ferenccel szexel. Egyedül Ferenc és Emese nem tudta, hogy mindketten a mi házunkba járnak... Ugye? Szép kis nyugalmas, csendes falusi élet...
Szóval ez volt a felállás hetekig, majd anya valószínűleg elmondta Ferencnek, hogy mi is összejárunk, így a mi kis körünkbe minden lap nyitottá vállt. Sokszor volt, hogy Ferenc együtt jött hozzánk Emesével, szinte már csak a dupla randik hiányoztak...
Szinte. Ugyanis ha csak szolidabb verzióban is, de megtörtént az is. Emesével a szobánkba voltunk, éppen nem szexeltünk és anya ránk nyitott.
- Gyertek le enni egy kicsit. - mondta
Nem is hezitáltunk, mindketten éhesek voltunk. Nem tudtuk, hogy Ferenc is nálunk van így mikor lementünk kicsit meglepődtünk. Közösen enni kezdtünk, majd anya és Ferenc gyanúsan itatni kezdtek minket. Én jól bírom a pálinkát, szerintem négyünk közül a legjobban, így rám hatott a legkevésbé. Az este kezdett egy kisebb házibuli jelleget ölteni. Anya és Ferenc feltűnően ölelgették egymást, csókolóztak és néha néha előttünk még egy kis tapi is belefért. Anya tekintete már részeges volt, talán még soha nem láttam ilyennek, de érdekes volt és vicces.
- Gyerünk. Ne szégyenlősködjetek. Csókold már meg azt a lányt. - Szólt nekem anya, viccesen.
Nem is tétlenkedtem, Emesét magamhoz húztam és gondoltam megmutatom nekik milyen egy igazi szenvedélyes, forró csók. Magamhoz öleltem, fejét megfogtam és nyelvemet átdugtam a szájába. Hosszasan csókolóztunk, szenvedélyes, nyelvesen. Élveztem és Emese is. Élveztük, hogy a szüleink minket néznek. Majd hallottuk, hogy ők is egymásnak esnek. Mikor mi befejeztük, ők még javában nyomták. Nagyon izgató volt anyámat egy pasival látni, fel is izgultam rá. Majd közelebb húztak magunkhoz, négyen karoltunk egymásba.
- Megcsókolhatom Emesét? - kérdezte tőlem anya.
- Tőlem kérded? Ha ő szeretné, miért ne... - válaszoltam.
Emese nem szólt semmit, csak mosolygott részegen.
Reagálni sem volt utána ideje, anya letámadta és finoman megcsókolta. Lágyan kezdtek és nőiesen, majd egyre inkább bevadultak. Ferenccel csak néztük őket és élveztük a látványt.
- Most pedig csókold meg apádat. - mondta anya Emesének, halkan.
Emese szintén nem reagált semmit, szerintem fel sem fogta mi történik. A szájáról törölgette le anyám nyálát majd az apja felé fordult. Megölelték egymást és csókolózni kezdtek. Anyával néztük őket, majd anya megfogta a kezem. Felém fordult, kezeit a vállamra tette.
- Azt hiszem most mi jövünk. - súgta oda.
- Nem tudom, nem hiszem, hogy ez nekem menne... -válaszoltam.
- Shhhhh. Csukd be a szemed. - mondta
Becsuktam, de féltem tőle, hogy milyen lesz anyámmal csókolózni. Finoman lement a nyakamhoz és nyelvével izgatni kezdett. Hihetetlenül puha volt és izgató, teljesen felizgultam. Mielőtt feltért volna a számhoz én vettem át a kezdeményezést és vadul megcsókoltam. Teljesen kivoltam készülve. Úgy egymásnak estünk mint két tinédzser. Percekig smároltunk, a nyálunk szinte már folyt le a szánkról. Anya megfogta Emese kezét és leültek a kanapéra. Mi Ferenccel megálltunk fölöttük. Kivették a farkunkat és felváltva kezdték mindkét farkat szopni. Anya tanította Emesét, hogy hogyan szopjon jól. Emese az én és az apja farkát is a kezébe vette és felváltva vette a szájába.
- Vedd be mindkettőt. - adta az utasítást.
Emese összefogta a két farkunkat, egymás szorította és próbálta betuszkolni a szájába, de sajnos nem sikerült, így egyesével izgatott minket. Anya közben Emese mellét kezdte nyalogatni és izgatni, majd utána átvette a farkunkat tőle és szopni kezdte. Anya szájába már befért a két farok egyszerre.
Majd mindannyian levetkőztünk és Emesét a hátára fektettük. Anyával ketten nyalni kezdtük őt, míg az apja fölé mászott és a farkát a szájába tette. Ahogy anyával nyaltuk őt, sokszor leálltunk smárolni, nagyon izgatóan smárolt. Szánkon Emese puncinedve csak tovább sikosította a szánkat. Majd felmásztunk mindketten. Én beraktam a farkam, anya pedig a puncinedves szájával lesmárolta Emesét, majd Ferencet szopták tovább. Keményen dugtam őt, látszott, hogy nagyon élvezi. Anya sokszor odamászott hozzám, hogy megcsókoljon, láthatóan neki is nagyon bejött ez.
- Dugj meg egy kicsit, mindjárt elélvezek. - súgta oda nekem.
Leültem a kanapéra, anya pedig rám ült. Hatalmas mellei a mellkasomat verdesték a forró nedves puncija pedig istenien körülölte kemény farkamat.
- Elfogok élvezni - súgtam oda anyának lihegve.
- Gyere, gyere belém... - válaszolta nyögve.
Ahogy ezt kimondta, hatalmasat spricceltem. Hosszú másodpercekig lövelt a gecim anya puncijába. Éreztem ahogy folyik vissza a farkamra. Nem szexeltem még soha gumi nélkül, de anyával ezt megtehettem idősebb kora miatt. Ahogy lemászott rólam még megcsókolt. Ferenc és Emese is végzett nemsokára, Ferenc minden spermáját Emese arcára nyomta. Anya odakúszott hozzá és gondosan lenyalta róla, majd megcsókolta Emesét. Összeszedtük magunkat majd mindenki eltávozott. Ferenc és Emese hazament, anya pedig bevonult a szobájába. Az eset után napokig kerültük egymást, majd mikor elcsendesedett minden akkor néhány hét után ismét úrrá lett rajtunk a vágy és az este még kétszer megismétlődött.
Beküldő:Zoli


Szextörténet ajánló:


A swingerpajtik


Már „öreg” házasok voltunk, előző hónapban ünnepeltük az ötödik évfordulót, de még nem voltak gyerekeink. Nem siettünk, hiszen alig múltunk huszonöt évesek. A lakótelepi lakásunk a kor körülményeihez képest luxusnak számitott, és erre mi eléggé büszkék is voltunk. Abban az idöben ez volt a legfelkapottabb új házgyári csoda telep. Mindenki ide szeretett volna költözni, és nem kis összeköttetés....

Úgy megbaszom a szűk picsádat, csak úgy csattog majd


Amikor bemutatták, az arca fogott meg. Vörös haj, zöld szem, harmonikus vonások. Teljesen lenyűgözött. A kedves mosoly, a nőies hang, az érdeklődő tekintet. Húúú…!
Úgy elvarázsolt az arca, hogy ha egy perccel később megkérdezik, milyen volt az alakja, fogalmam sem lett volna. Talán még annyi maradt meg bennem, hogy az átlagnál alacsonyabb.
Aztán néhány hétig nem láttam, de a hónap vé....

Leszoptak álmomban


A sztorihoz hozzátartozik, hogy külföldön élek. A párommal egy lakásunk van és egy barátunk lakik még velünk. A párom dolgozik én éjszakás vagyok szóval nekem most van a pihi. Lakótársunk egy negyvenes nő. Lefekvés előtt gondoltam végzek egy kísérletet. Mivel dög meleg van meztelenül alszok, és nem takaróztam be. Sőt az ajtóm is nyitva hagytam, tudtam hogy be fog kukkantani, így hát alvást tettetv....

élveztem ahogy döngetik a nejemet


élveztem ahogy döngetik a nejemet

Mikor vége volt az egyházi szertartásnak és elmentünk az étterembe kajálni a mi gépkocsivezetõnk egy óvatlan pillanatban alányúlt a feleségem ruhájának hátsó része alá. Azt hitte nem figyeli senki és mikor megkérdeztem a feleségemtõl mi volt ez a válasza semmi,mindig ezt csinálja ha engem visz valahová és már megszoktam. Egyébként sem zavar. Téged se ....

Szexjátékok Laurával


A tegnapi nap különleges volt. Már az elején éreztem a levegőben. Semmilyen évfordulót, vagy fontos eseményt nem felejthettem el... még ha meg is történt volna, a telefonomban az emlékeztető figyelmeztetett volna reggel. Azt hittem, hogy csak egy kósza sugallat. Van ez így.
Hosszú volt az a nap. Örültem, hogy végre elszabadultam a munkából, és végre hazaértem. Elképesztő mit el nem várnak a....

Faszverés a bicajtúrán, utána megszoptattam egy kurvát


Nem kapja be!!! Az úristennek nem hajlandó bekapni!!!Pedig mit kínlódtam már, hogy rávegyem. Próbáltam finoman, szelíden, érzékien. Próbáltam férfiasan, erővel. Kínomban már szinte könyörögtem neki. Mert mit is kívánok én? Csak hogy elkapja, bekapja, magába fogadja végre... Ez olyan lehetetlen kívánság? Pedig különben egyáltalán nem öreg jószág, ahol már semmi sem megy úgy, ahogy kéne. Egészen jól....
Szextörténet címkék

bassza | ciprus | félrelép | póló | bárban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.