Niki az asztal alatt


Az öt férfi halkan beszélgetve várta, hogy elkezdődjön a prezentáció. A hosszú, mahagóni asztal mellett ültek mindannyian és ahogy szokott lenni, középen üdítősüvegek és poharak sorakoztak egymás mellett, egyelőre még katonás rendben. Már csak egyvalakire vártak, akinek a széke az asztalfőn árván álldogált. Jácint és Ivett barátja már régebb óta ismerték egymást, Ernőnak és Csabinek szintén régebbre nyúlik a kapcsolata, egyedül Clement aki kissé egyedül érezte magát. Igaz, hogy ismerte a többieket, de korántsem annyira, hogy megzavarja a beszélgetésüket.

Pár percnyi késéssel megérkezett, akire vártak. Magas, jól öltözött, kissé már őszülő halántékú férfi lépett a terembe, és egyenesen az asztalhoz ment.

- Jó napot uraim - köszönt, majd szünetet sem tartva folytatta - Nos, az ügy meglehetősen fontos, ezért szeretném, ha végighallgatnák a prezentációt és utána döntenénk az ügyben. Ez a reklámkampány - tartott egy kis szünetet - igencsak előnyős lenne a cégnek.

- Akkor Kriszta jöjjön, legyen szíves!

Egy feltűnően csinos hölgy lépett az irodába. Kecses járással billegett az előre felállított fehér tábla elé. A comb közepéig érő szoknya, a formás lábakra simuló harisnya, az elegáns fekete magassarkú cipő és a fehér blúz megtette a hatását.

- Jó reggelt Karcsi - köszönt az őszes halántékú férfinak, majd a többieknek is.

A szobában mindenki a hölgyre tapasztotta a tekintetét. Hogy mi járt a fejekben azt nem tudhatjuk, de valószínűleg nemcsak az elkövetkező percek bemutatója. A hölgy értette a dolgát, érzékelte az általános ámulatot, de úgy látszik hozzá volt már ehhez szokva. Abszolút nem zavartatta magát, komótosan kipakolt a mappából különböző fóliákat és papírokat. Persze nem mulasztotta el, hogy kicsit mélyebben hajoljon az asztalra és felvillantsa a blúz alatt megbúvó melleit.

Mikor elkészült, odalibegett az ablakokhoz és egy gombnyomással aktiválta a sötétítőket, amelyek félhomályt varázsoltak a terembe; az írásvetítőn elhelyezett első ábra tökéletesen kivehető volt.

- Tehát, mint tudják a reklámkampányunk...

Mind a hat férfi érdeklődéssel fordult a tábla irányába.

A nadrág gombjainak kikapcsolása egyáltalán nem okozott gondot. Ernő megremegett, mikor puha pénisze a szájba csúszott. Érezte, hogy valami nincs rendjén, de egyszerűen nem mert megmozdulni, olyan hirtelen történt az egész. Elvörösödött, de megnyugodva vette tudomásul, hogy senki sem vette észre, mi történik vele. Nem mert benézni az asztal alá.

Mikor egyre gyorsabban feszülő farka egyre mélyebbre hatolt a nedves melegben, már nem is akart tenni semmit. Megpróbált odafigyelni Krisztara, hogy fenntartsa a látszatot, de csak hangfoszlányokat hallott. A szemei néha- néha lecsukódtak, de mindig időben felriadt és így nem tűnt fel, hogy valami nincs rendjén.

- ...a kampány pont erre összpontosít .... - hallotta a távolból Kriszta hangját, de tovább már nem tudta követni.

A szopó száj értette a dolgát, erősen, hosszan szopott. A férfi érezte, amint egy- egy hosszabb mozdulat után a nő feje hozzáér a hasához. Még sosem szopták így le, teljesen átadta magát az érzésnek, megpróbálta egy kicsit jobban szétnyitni a lábát, hogy a nő a nadrágon keresztül jobban megtapogathassa a golyóit. A szopó száj egyre hevesebben mozgott a feszülő rúdon. Ernő megijedt, vajon hogy fogja leplezni, amikor elélvez; nyugodtnak kell maradnia, nem látszódhat meg semmi!

Eljött a pillanat, spermája erős löketekben távozott a makkjából, egyenesen a meleg szájba, ami továbbra is intenzíven szopta. Minden cseppet kipréselt belőle, amit csak lehetett. Az orgazmus erőssége lassan lecsillapodott és a szopás is lelassult, majd teljesen leállt. Puha csókokkal köszönt el a félig merev faroktól a láthatatlan kéj, majd kecses mozdulatokkal helyezte vissza a nadrágba a meggyötört péniszt.

Kellett pár perc Ernőnak, mire visszanyerte önuralmát; lopva körbenézett, de asztaltársai arcán semmiféle árulkodó jelet nem fedezett fel, semmi olyat, amiből arra következtethetett volna, hogy tudják mi történt az elmúlt... mennyi is...talán tíz percben. Lecsillapodva, ismét minden figyelmét a táblára összpontosíthatta.

Ivett barátja ösztönösen összeszorította a lábait, mikor megérezte a matató kezet. Szorítása még akkor sem engedett, mikor a kéz a péniszét húzta elő a nadrágjából. Csak mikor a puha ajkak ölelték körbe a makkját, akkor lazult el. Az érzés fenomenális volt, határozott mozdulatokkal szopták a farkát, amely másodpercek alatt megmerevedett. Elég hosszú fallosszal rendelkezett, a közel 20 centis pénisz még az akciót vezénylő szájnak is gondokat okozott. Nem tudta teljes hosszában benyelni, de a férfi így is nemsokára a mennyekben találta magát. A száj intenzíven szopott, néha csak a makkot szívta erőteljesen, néha pedig finom nyalogatta a megduzzadt fejet.

A felesége szopott hasonlóan, ugyanilyen vehemenciával, ugyanilyen mélyen, illetve játszadozva szokta kényeztetni, mikor otthon szeretkeznek. De nem mert az asztal alá nézni, az túl feltűnő lett volna; azonban ösztönszerűen körbepillantott. Mintha a szemközt ülő férfi arcán látott volna valami furcsa csodálkozásfélét, de lehet hogy csak képzelődött.

- ...amint ezen az ábrán is látható....- hallatszott a női hang a tábal felől.

De Ivett barátja nem tudott az ábrára összpontosítani, mert az orális akció fantasztikus volt! A nő amennyire csak tudta bebújt a lábai közé, a nadrág veszélyesen megfeszült, félő volt, hogy elszakad. De szerencsére ilyen tragédia nem következett be, a szopás tovább folytatódott. A hosszú pénisz teljesen megdagadt és öt perccel a merevedés után a férfi spermája löketekben távozott. Reggel szeretkezett a feleségével, így spermája nem volt valami sok, de úgy látszik ez az éhes szájat egyáltalán nem zavarta, finoman nyalogatva tüntette el az összes maradékot és tisztára szopva rakta vissza a nadrágba a kielégült falloszt.

Csabi csak egy pillanatra lepődött meg, mikor egy kéz kezdte simogatni az ágyékát. Egy halvány mosoly suhant át arcán, mintha számított volna erre. Persze fogalma sem volt semmiről, de Kriszta elég rendesen megindította a fantáziáját és gondolatai egyáltalán nem a bemutató körül jártak: keményen dugta éppen a hölgyikét a mahagóni asztalon.

A farka mereven feszült a nadrágjában és a tapogató kéz egyből megérezte ezt a felhevült állapotot, majd pillanatok alatt kihámozta a nadrágból a ruganyos falloszt, amely egyből az asztal aljának meredt. A kéz hosszan simogatta, majd finoman verni kezdte, a makkból kicsurgó előváladékkal nedvesítette be a vastag hímtagot.

Magára hagyta a merev falloszt és gyorsan kioldotta az övet a nadrágon, és megpróbált minél közelebb férkőzni a célponthoz. Az alsó már nem okozott gondot és az ajkak rázáródtak a merev péniszre. A szopás elindult, ugyanúgy ahogy az előző két áldozatnál, itt is hosszú, mély szopó mozdulatokkal kezdett. Csabi farka nem volt hosszú, csak egy kicsit görbe és eléggé vastag, de ez nem okozott gondot: a száj teljesen magába merítette a kemény falloszt.

- ....ez a táblázat mutatja, hogy...

Csabinek fogalma sem volt mit mutat a táblázat, de nem is érdekelte. Ahogy azzal sem törődött, vajon ki matat az asztal alatt. Szemeivel rátapadt Krisztara, tekintetével levetkőztette, hagyta, hogy a képzelet és a valóság szexuális élménye együtt fejtsék ki jótékony hatásukat.

A szopás fokozódott, a kezek simogatták, Kriszta mellei pedig még így a félhomályban is meglehetősen kereknek és feszesnek tűntek. A kemény péniszen dolgozó száj mohón szívta, szopta, egy percnyi szünetet sem hagyva. A sperma erős sugárban repült ki makkjából, hosszan spriccelt, de a szopás nem maradt abba; továbbra is intenzíven és mohón szaladgáltak az ajkak a remegő péniszen, mintha az utolsó cseppet is ki akarnák préselni a golyókból. Csabi érezte, amint a magja a farkán apróbb patakokban csordogál lefelé, úgy látszik mégsem tudta elnyelni az összest ez a tündér. Hiába, rég nem volt már nővel!

Csak jóval az orgazmus után lassult a szopás, de akkor sem azonnal, hanem egyre lassabban és lassabban csúszott végig a száj a görbe péniszen, majd a nyelv szépen tisztára nyalta az egész rudat.

...ezzel elérkeztünk a harmadik részhez, ahol...

Csabi lassan tért magához, elvett egy üditősüveget és amilyen halkan csak tudta kitöltötte magának, majd egyhajtásra kiita az egészet.

- Khmmm - hangzott fel hirtelen a sötétben.
- Igen? Mondott valamit uram? - fordult Kriszta udvariasan Jácinthez a pillanatnyi szünetben
- Oh nem, bocsánat- vörösödött el a férfi - Semmi, semmi igazán....

Kriszta visszatért a bemutatóhoz, Jácint pedig megpróbált megnyugodni, ugyanis - ugyanúgy mint a többiek - megrázkódott, mintha áramütés érte volna, mikor a kéz az ágyékához ért. Megmozdulni sem mert, még körbe sem mert pillantani, mert úgy érezte, mintha mindenki őt nézné.

A kéz nem tétovázott, gyakorlott mozdulatokkal kibontotta a nadrágot és előhúzta Jácint félig merev farkát, amely a pár másodperces verésre erőteljesen megduzzadt. A vékonyka, átlagos péniszt aránylag nagy makkal áldotta meg a sors, és a nyelv először ezt a nagy makkot vette kezelésbe. Úgy látszik örömét lelte az orális játékokban, mert nem akarta ugyanazt csinálni minden pénisszel, játszadozott velük, megpróbálta bebizonyítani magának, mennyire tapasztalt és ügyes. Na és persze rendkívül élvezte a szopást!
Jácint némán ült a helyén, megpróbált odafigyelni a táblán feltűnő táblázatokra, de csak a vonalakat és a színeket látta. Agyát lassan elborította a szopás okozta gyönyör. Felesége soha nem volt hajlandó a szájába venni, és ő volt annyira hű, hogy nem csalta meg emiatt. Persze látta már filmen, olvasta könyvben, de még nem élte át. És most itt egy ilyen tárgyaláson kell átesnie a tűzkeresztségen. De nem bánta, ha itt, akkor itt.

A száj lassan szopott, nyelvével körbesimogatta a vékony falloszt. Kihúzta a péniszt, majd végignyalta a vastag eret, egészen a golyókig haladt. Majd visszaindult újra nyalogatva és végül ismét elmerült a szájban a duzzadt makk, majd a teljes pénisz. Mert a száj nem akart lemondani az élvezetről és annyira mélyen betolta magának, amennyire csak tudta. Az aránylag rövid pénisz nem okozott gondot.

- ...és tulajdonképpen ez az, ami a legfontosabb része az egész ....

Jácint nem hallott többet. Valahogy így képzelte el azt, amikor a farka egy nő szájában van. Nedves, meleg és érezni azt a szívó érzést, ami egyre feljebb és feljebb tornázza a spermáját a golyóiból. A szopás egyre elnyújtottabbá vált, a pénisz hol teljesen szabadra került, hol teljesen elmerült a szájban amennyire lehetett.

- ....ezen az ábrán látható a teljes kimutatás, illetve a kampányba fektetett pénzösszeg ...

A szopás gyorsult, a kéz is beszállt; megragadta a pénisz tövét és amennyire tudta verni kezdte. Jácint elfojtott egy nyögést és elengedte spermáját. A szopás leállt és a férfi érezte, amint a szájba spriccel háromszor vagy négyszer. Mikor a lüktetés abbamaradt, a szopás ismét elindult, bár korántsem olyan erőteljesen, mint pár másodperccel korábban. Az erős szívás egy cseppet sem engedett ki a szabadba, a férfi összes spermáját elnyelte. Hasonlóan a korábbi 3 áldozathoz, ismét tisztára nyalta a péniszt és visszahelyezte a nadrágba.

- ... természetesen ez az összeg megoszlik a ....

Clement pontosan ugyanúgy, ahogy a többiek az ösztöneinek engedelmeskedett, mikor a kéz matatni kezdett; ugyanúgy ahogy a többiek, ő sem mert megszólalni, vagy bármi olyat tenni, amivel felhívhatná magára figyelmet. És ugyanúgy hagyta hadd történjenek a dolgok.

A dolgok pedig a pénisz előbányászásával folytatódtak. Clement tudta, hogy meglepetés fogja érni az asztal alatti hölgyet, ugyanis elég méretes farokkal rendelkezett: verte a 20 cm- t és ehhez megfelelő vastagság is párosult. A száj tényleg meglepődött, de nem sokat hezitált, azonnal nekivetette magát a munkának és végignyálazta az egész falloszt, majd szopni kezdte.

A méretes hímtag elég lassan kelt életre, de mikor teljesen megduzzadt, büszkén kihúzta magát és hagyta, hogy a szopás elindítsa az orgazmus irányába. A száj pedig amennyire csak tudta szívni és szopni kezdte. Mivel nem tudta teljesen elrejteni ezért inkább a szívásra összpontosított. A duzzadt makk többször is kicsusszant a szájból, de nemsokára már ismét a meleg, nyálas üregben lubickolt.

A szopást ismét a kéz is segítette, sőt, voltak másodpercek, mikor csak a kéz dolgozott és hevesen verte a csúszós péniszt. Majd ismét szívás és heves szopás következett. Clement strapabírónak ismerte magát, részt vett már több hosszabb szeretkezésben, dugásban, és megpróbálta minél későbbre halasztani az élvezetet. De a szájjal folytatott csatában alulmaradt; a heves szívás meghozta az eredményt sűrű spermaáradat képében.

A száj hosszan nyelte a spermát, megpróbált minden cseppet eltüntetni, de a bőséges folyammal meggyűlt a baja és a fehér anyag patakokban folyt lefelé a merev rúdon, ki az ajkak mellett. A kéz verni kezdte lassan a péniszt, a spermától sikamlóssá vált falloszt pedig ismét kezelésbe vette az éhes száj, amely végül diadalt aratott és az összes férfimagot eltüntette. Óvatosan visszatette a nadrágba a kielégített rudat.

- ... és végül köszönöm a figyelmüket - hallatszott Kriszta hangja, majd a sötétítők lassan szétnyíltak és a fény szétáradt a szobában. Mindannyian kissé hunyorogva néztek körbe; az 5 férfi egymás arcát vizslatta.

- Köszönöm Kriszta ezt a csodálatos bemutatót - állt fel az idősödő úr és kissé maghajolt a nő felé.

Kriszta összepakolta fóliáit, tett- vett még pár percig az asztalon.

- Viszontlátásra uraim - köszönt el.

Csak halk, összefüggéstelen feleletet kapott válaszul.

- Nos uraim, kérem, erről lenne szó. Remélem mindenki elégedett és nincs kifogásuk a kampány ellen. Mindenki elfogadja?

Mind az öt férfi egyszerre emelte fel a kezét.

- Akkor ez rendben, kérem ezt írják alá- mosolyodott el a férfi

- Köszönöm, hogy idefáradtak - mondta Karcsi, miután újra visszakerült hozzá a mindenki által leszignált papíros.

- Előjöhet Nikoletta fasztalicska!- szólalt meg pár perc múlva, mikor már mind az öt férfi elhagyta a termet.

Az asztal alól egy fiatalos hölgy mászott elő, lenge ruhában, kissé csapzottan, de boldog vigyorral az arcán.

- Nos?
- Remekül éreztem magam, Karcsi. Komolyan.
- Sejtettem, hogy tetszeni fog a dolog- vigyorgott a férfi- A múltkor pont eziránti vágyaidat mesélted el. És melyik tetszett a legjobban?
- Aki itt ült - mutatott a nő az asztal körüli egyik székre.
- Ah... Csabi. És miért?
- Nagyon kemény volt a farka, mielőtt kezelésbe vettem, már akkor teljesen kész volt. És nem tudom... valahogy jobb volt szopni, mint a többit.
- Aha, úgy látszik Kriszta felizgatta egy kicsit. - nevetett a fickó, miközben rágyújtott egy szivarra.
- És Jácint?
- Ne így mondd!
- Jah, elfelejtettem - vigyorgott Karcsi, azzal egy székre mutatott - Itt ült.
- Vékony, és átlagos. Szerintem még nem szopták le egyszer sem.
- Ezt honnan veszed? - érdeklődött a férfi
- Nem tudom, megérzés. - vonogatta a vállát a nő.
- És a férjed?
- Hát őt már párszor leszoptam - nevetett fel a nő - Nem akartam, hogy rám ismerjem, ezért megpróbáltam máshogy csinálni, mint otthon szoktam. Nem tudom végül sikerült- e?- tette hozzá bizonytalanul
- Nem volt gond - nyugtatta meg a férfi - Ha lett volna biztos, benéz az asztal alá- vigyorgott kajánul.
- És egyik sem mert benézni!- ámuldozott Nikoletta fasztalicska
- Mondtam, hogy nem lesz bátorságuk, nem hittál nekem - felelte a fickó - De ezt mintha kissé csalódottan mondtad volna, vagy csak én éreztem úgy?- vonta fel a szemöldökét
- Hát mi tagadás eléggé felizgultam én is, elképzeltem hogy valaki felfedez és akkor mind az öt férfi... szóval érted?
- Naná hogy értem - nevetett Karcsi- Szóval jól megdugattad volna magad?
- Igen. - felelte izgalomtól megbicsaklott hangon a Nikoletta fasztalicska, majd odalépett a fickóhoz és finoman végighúzta kezét az ágyékán.

- Ne most Nikoletta fasztalicska,- intette le Karcsi - dolgom van. Majd délután találkozunk
- Rendben- felelte csalódottan a nő - Akkor délután. De nem fogom addig kibírni. Szia.
- Szia.

Mikor Nikoletta fasztalicska kiment a teremből, a fickó a táskájához lépett, kivette a mobiltelefonját majd tárcsázott

- Jó napot uram! ... Igen, igen... megvan a plusz öt szavazat. Semmi gond nem volt, az ötlet, amit adott, remekül bevált, - nevetett- akadékoskodás nélkül megszavazták... Nem, nem prostituált, hanem az egyik úriember felesége... Hát igen ez van, így talán még jobb is volt - nevetett - ...Rendben, köszönöm, ott leszek.... Viszonthallásra.


Szextörténet ajánló:


Szomszéd lánnyal


Egy forró nyári délelőtt úgy döntöttem, lemegyek úszni egyet a Duna-partra. Hétköznap lévén úgy voltam vele, hogy nem nagyon lesz senki ott és kipróbálhatom a nudistáskodást. Kicsit szégyenlős típus vagyok, de vonzott a gondolata, hogy úgy legyek az anyatermészetben, ahogy az a nagy könyvben meg van írva. Összepakoltam tehát a fürdőgatyám, naptejet, törülközőt megy egy nagy üveg hűtött vizet és le....

A tanárnőm egy kurva


Egy mosoly kíséretében megszabadított nadrágomtól. Majd levette tekintetét az enyémről, s csak a farkammal foglalkozott. Mintha életében most látna először ilyet, sokáig csak mereven bámulta, miközben jobb kezével fel, s alá húzogatta rajta a bőrt.


Makkomra nyomott egy csókot, s nyelve hegyével kezdte fényezni, majd egy kis idő után tövig elnyelte hímtagomat. Keze szájával p....

Különös ismerkedés


Ügynökként dolgozok egy multi cégnél, ebből kifolyólag sokat utazok az egész Kárpát-megencében. Igy kezdődött az én történetem.
Egy alkalomal pénteki nap befejeztem az utolso ügyemet is, messze a lakóhelyentől. Hazajönni nem tudtam, mert hétfőn folytatni kellet egy másik cégnél. A cégen egy kis vidéki panzióban foglalt szálást nekem. Odaérve elfoglaltam a szálásomat, és lementem vacsorázni.....

Geci ivás a gangbang után


Ez a sztori igazából nem is rólam szól, hanem egy barátnőmről. Én csak ott voltam vele.
Csapjunk is bele: ez a barátnőm, Niki úgy döntött, hogy bevállal az egyik bulin egy diszkrét kis gangbanget. Pontosabban megdugatja magát a lehető legtöbb pasival, egymás után. Egyesével jönnek majd a pasik a szobába, ellentétben az igazi gangbanggel, amikor mindenki egyszerre van odabenn. A srácok mind ....

A nagynénén születésnapja


Tizenhat éves koromban vesztettem el a szüzességemet. Nagynéném születésnapja elött történt meg velem először, hogy növel voltam. Mindjárt egyszerre kettővel.
Egy héttel a születésnapi parti elött nővéremmel együtt leutaztunk Miskolcra, mivel a suliban tavaszi szünet volt. Nagynéném egyedül élt egy kétszobás panellakásban. Így nővéremmel, Katival egy szobában voltunk, míg a másik szobában ....

Asszonyok lába közt


Asszonyok lába közt

Mikor sikerült férjhez mennem már az étterembe amikor találkoztam egy régi haverral elmentünk egy szobára pár órára dugni. Csodás élményt adott,hogy nemcsak õ volt ott hanem lét másik srác is akik segítettek levenni az esküvõi göncöt és felváltva kefélni.Mikor visszamentünk és bekajáltunk elmentem a férjemmel hozzájuk átöltöztem,majd elindultunk nászútra.Már a vona....Szextörténet címkék

rasszista | csonka | pólóruha | a kisfiam | gang |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.