Leila a swingerkurva


"Aranyszőrű Leilácska", ahogy a párom nevezte őt,a klub mindkét nembeli látogatóinak a vágyálma vala. Egy plasztikai sebész éhen halna mellette - álomszép keblek, karcsú derék, formás, kerek popsik, hosszú combok, bársonyos bőr, derékig érő szőke hajzuhatag - tán az álla egy kicsit markánsabb volt az átlagnál, de ennyi "hiba" szinte kellett már. . . Nem volt még 25 éves, mikor először jött a klubba, a horvát nemzetiségű kommandós pasijával. Leila is félig horvát származású lévén, anyanyelvi szinten társalgott vele, de a srác elég jól beszélt angolul is, így viszonylag kevés kommunikációs problémája akadt.
A párom rögtön kiszúrta magának,amikor beléptünk a társalgóba, és a fülembe súgta:- Mindkettőt akarom!
Gyorsan lehuppantam az éppen szabadon lévő helyre Leila mellé, és pár perc után szóba elegyedtem vele - nem sokat kerteltem, rákérdeztem, hogy biszex-e?
Enyhén zavart mosollyal biccentett, és gyorsan hozzátette, hogy kizárólag azért jöttek a klubba, hogy neki lányt találjanak - pasiból beéri eggyel is. Megkérdeztem azt is, hogy zavarja-e, ha a párját más nővel látja, a válasza most is kedvező volt: Nem, sőt! Kifejezetten izgatja. . .
Miután jól alakultak a dolgok, hagytam, hogy a lányok egymás mellé kerüljenek, addig én a sráccal "jópofiztam". Alig öt perc után szóltak a lányok, hogy menjünk fel a zárható szobába. Szerencsénk volt,épp nem használta senki. Leila az inkább passzív lányok közé tartozott,akik kéjesen átadják magukat a kényeztető kezek, nyelvek, ajkak, (és csak egy!)farok élveztetésének. A következő egy óra alatt életem egyik legszebb és egyben legjobb többesszex élményében volt részem. Mondom ezt annak ellenére, hogy tényleg nem dugtam meg, sőt még a szájában sem voltam. . .
A lányok kezdték a műsort, nagyon hamar ráéreztek egymásra, és olyan érzéki és finom szeretkezésbe csaptak, hogy hosszú ideig csak gyönyörködtünk a látványban. Azt a pillanatot használtam ki a csatlakozásra, amikor Leila a drágám combjai közé hasalt: amíg a punciját nyalta-falta, hátulról megemeltem kicsit a csípőjét, és hanyatt fekve alája kúsztam. Istenien finom illatú, már kellően nedves pinájába csúsztattam a nyelvem, és megkapta a nyalok és nyalnak közben élményt. . . Pár perc után már ő volt a hangosabb, ahogy kéjesen zihált.
A barátja is elérkezettnek látta az időt, hogy beszálljon a buliba. A párom mellé térdelt, és a szájába adta a farkát, amit ő rögtön lelkesen cumizni kezdett. Egy ideig elvoltunk az orális játékokkal, majd később kissé átrendeződtünk: javaslatomra kipróbáltuk a dupla 69-es pózt, ami abból áll, hogy oldalt fekve hátulról beakasztottunk a saját csajunknak, akik így a szájukkal elérték a másik pár altestét, és felváltva nyalhattak vagy szophattak kefélés közben. Leila továbbra is szigorúan csak a párom punciját kényeztette, de nem igazán bántam, a látvány kárpótolt az elmaradt érzetért. Olyannyira, hogy hamarosan eljött számomra a vég, és bele spricceltem a drágámba. A kommandós fiúnak több volt az önuralma, még hosszú percekig bírta, különféle pozitúrákba forgatva Leilát. Mi már csak figyeltük őket csendben. . . Miután Leila megkapta az orgazmus adagját, a srác is kitárazott: az egészet a cickóira ürítette - az én ribim rögtön rá is vetődött, és felnyalta-szürcsölte, majd egy forró csók közben a szájába csorgatta.
Valószínűleg Leila is elégedett volt ezzel a menettel, mert utána vagy másfél óráig pihegett a társalgóban, fejét a barátja vállára hajtva és némi hűsítőt kortyolgatva. Valószínűleg vérszemet kapott az első élmény sikerétől, amikor az első részben már említett két "tiniboszi" becserkészte őt. Azt a pár percet használták ki, amíg a barátja a mellékhelyiségbe távozott. Én a bárpult mellől figyeltem őket. Az egyik kis ördögfióka sugdosott valamit Leilácska fülébe, majd kézenfogták,és az emeletre vezető csigalépcső felé húzták. Ment velük készségesen, mosolyogva. . . Utánuk indultam én is.
Ekkor éppen "nagyüzem" dúlt az emeleti rész minden helyiségében. Csupán egy 2 négyzetméteres beugró rész volt szabadon. Ide húzták be Leilát, és meglehetősen vadul estek neki. Az oldalfalon lévő kerek nyíláson keresztül többen is bámultuk, ami odabent történt. Az egyik cafka hátát a falnak vetve terpeszülésbe helyezkedett, és két kézzel kapaszkodva Leila hajába, annak arcát a szeméremdombjára húzta. A másik közben a négykézlábra kényszerített lányt ujjazta keményen hátulról. Valósággal megerőszakolták. De az is lehet, hogy élvezte ezt a felállást is, mert nem tett kísérletet a szabadulásra. A két tiniboszi közben helyet cserélt, és most az, amelyik hátulról "támadta", az egyik ujjával a popójába hatolt be. Ez valószínűleg váratlanul és kellemetlenül érintette Leilát, mert kissé fájdalmasan felsikkantott. . . Ekkor a hátam mögül kilépett a barátja, aki eddig csendben figyelte az eseményeket, és benyomult a szűk helyiségbe. A munkájából eredő rutinnal intézte el a dolgot: kezeivel megragadta a két lány egy-egy karját, amire azok felszisszentek,és rögtön abbahagytak mindent. Leila megérezvén a segítség érkezését,kikászálódott a lyukból, és a srác nyakába csimpaszkodva "nyöszörgött" egy kicsit, majd eltűntek a jakuzzi irányába. . .
Egy későbbi alkalommal Leila elmesélte, hogy a velünk töltött fergeteges óra után nem is gondolta, hogy ilyen kellemetlen élmény is érheti, és hirtelen nem tudta eldönteni, mitévő is legyen. Alapvetően izgatta a két lány nyomulása, és ha nem ennyire mohók és szinte durvák, valószínűleg még jól is érezhették volna magukat. Mindazonáltal ez az élmény nem szegte kedvét, és utána is többször összefutottam velük a klubban, ahol meglehetősen otthonosan mozgott egy idő után - alaposan kiélvezte a szépségének és fiatalságának kijáró rajongást.


Szextörténet ajánló:


Hogyan lettem lábimádó


Nyolcadikos voltam mikor az egész kezdődött. Én már akkor 188 cm voltam sportos alkat már 6 éve kosaraztam. Egy gimnáziumba felvételiztem ahol volt kiemelt nyelv tagozat. Ahhoz , hogy sikeres legyen a felvételi a középiskola előkészítőt indított. Ott találkoztam vele először. Nevezzük K.-nak. Belépett és elállt a lélegzetem. A barátnőjével jött a szintén gyönyörű szép volt , de ő olyan volt akár e....

A bulis szex


Ez idő tájt három-négy hetente valamelyikünknél házi buli volt. Középiskolában ez eléggé megszokott, azt hiszem.

Az társaságba egy nemrég bekerült lánnyal a legutóbbi buli óta leveleztünk. Időközben szakítottak a barátjával, és egyéb okokból kifolyólag hamarabb érkezett a helyszínre.

Kajáztunk beszélgettünk, elvoltunk, aztán elkezdtek szállingózni az emberek. Fogyott ....

Perverz diáklányok


Jómagam és legjobb barátom Brigi, huncut diáklányok vagyunk, és már rég dugtunk egy jót. Elhatároztuk hogy suli után becsöngetünk egy házba és azt kérjük had öltözzünk át. Így is tettünk...

Kigomboltuk a blúzunkat hogy látszódjon a dekoltázsunk, és becsöngettünk egy házba. Az ajtót egy 30 as jóvágású férfi nyitotta ki. Beleharaptam az ajkamba és azt mondtam:

- Jónapot....

Egy szexre éhes asszonyt két férfi elégít ki


Néhány évvel ezelőtt elvállaltam egy nyári állást egy velencei tavi campingben. A körülmények több mint egyszerűek voltak, a fizetés gyenge, de úgy gondoltam, közel a tó, szabad időmben mehetek nudizni, meg valami kalandot is átélhetek. Ebben nem is volt hiány.
Néhány esti szolgálat után, amikor már főnökeim úgy ítélték meg, egymagam is el tudok látni egy éjszakai műszakot, bedobtak a "mély....

Családi kör - a folytatás


Az ifjú párt nekem kellett hazavinnem. Már reggel 7 óra körül járhatott az idő, amikor az összes vendég elment és Pálmiék is gondolhattak egyáltalán arra, hogy ideje lenne hazamenniük.

Zárójeles megjegyzésként írnám, hogy végig nagyon jó hangulat volt a lagzin (legalábbis amikor én is ott voltam és láttam). Leszámítva néhány csontrészeg embert, de ők meg éppen emiatt nem zavartak s....

Éjszakánként félrekúr az asszony


Mindig szerettem a más asszonyait kefélni, különösen, ha nem zavarta Őket ha beléjük engedem a zacskóm tartalmát, vagy a szájukba élvezhettem és csámcsogva nyelték le a dús gecimet. Az egyik ilyen alkalommal meglepett bennünket a csaj férje és rávett, hogy cseréljünk néha asszonyt.

Belementem és erre eljött hozzánk, de akkorra már a feleségem aludt. Akkor még sose hordott csak egy á....
Szextörténet címkék

zoĂŠ | alice | nyelőcső | fecskendő | felcsinalsz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.