Leila a swingerkurva


"Aranyszőrű Leilácska", ahogy a párom nevezte őt,a klub mindkét nembeli látogatóinak a vágyálma vala. Egy plasztikai sebész éhen halna mellette - álomszép keblek, karcsú derék, formás, kerek popsik, hosszú combok, bársonyos bőr, derékig érő szőke hajzuhatag - tán az álla egy kicsit markánsabb volt az átlagnál, de ennyi "hiba" szinte kellett már. . . Nem volt még 25 éves, mikor először jött a klubba, a horvát nemzetiségű kommandós pasijával. Leila is félig horvát származású lévén, anyanyelvi szinten társalgott vele, de a srác elég jól beszélt angolul is, így viszonylag kevés kommunikációs problémája akadt.
A párom rögtön kiszúrta magának,amikor beléptünk a társalgóba, és a fülembe súgta:- Mindkettőt akarom!
Gyorsan lehuppantam az éppen szabadon lévő helyre Leila mellé, és pár perc után szóba elegyedtem vele - nem sokat kerteltem, rákérdeztem, hogy biszex-e?
Enyhén zavart mosollyal biccentett, és gyorsan hozzátette, hogy kizárólag azért jöttek a klubba, hogy neki lányt találjanak - pasiból beéri eggyel is. Megkérdeztem azt is, hogy zavarja-e, ha a párját más nővel látja, a válasza most is kedvező volt: Nem, sőt! Kifejezetten izgatja. . .
Miután jól alakultak a dolgok, hagytam, hogy a lányok egymás mellé kerüljenek, addig én a sráccal "jópofiztam". Alig öt perc után szóltak a lányok, hogy menjünk fel a zárható szobába. Szerencsénk volt,épp nem használta senki. Leila az inkább passzív lányok közé tartozott,akik kéjesen átadják magukat a kényeztető kezek, nyelvek, ajkak, (és csak egy!)farok élveztetésének. A következő egy óra alatt életem egyik legszebb és egyben legjobb többesszex élményében volt részem. Mondom ezt annak ellenére, hogy tényleg nem dugtam meg, sőt még a szájában sem voltam. . .
A lányok kezdték a műsort, nagyon hamar ráéreztek egymásra, és olyan érzéki és finom szeretkezésbe csaptak, hogy hosszú ideig csak gyönyörködtünk a látványban. Azt a pillanatot használtam ki a csatlakozásra, amikor Leila a drágám combjai közé hasalt: amíg a punciját nyalta-falta, hátulról megemeltem kicsit a csípőjét, és hanyatt fekve alája kúsztam. Istenien finom illatú, már kellően nedves pinájába csúsztattam a nyelvem, és megkapta a nyalok és nyalnak közben élményt. . . Pár perc után már ő volt a hangosabb, ahogy kéjesen zihált.
A barátja is elérkezettnek látta az időt, hogy beszálljon a buliba. A párom mellé térdelt, és a szájába adta a farkát, amit ő rögtön lelkesen cumizni kezdett. Egy ideig elvoltunk az orális játékokkal, majd később kissé átrendeződtünk: javaslatomra kipróbáltuk a dupla 69-es pózt, ami abból áll, hogy oldalt fekve hátulról beakasztottunk a saját csajunknak, akik így a szájukkal elérték a másik pár altestét, és felváltva nyalhattak vagy szophattak kefélés közben. Leila továbbra is szigorúan csak a párom punciját kényeztette, de nem igazán bántam, a látvány kárpótolt az elmaradt érzetért. Olyannyira, hogy hamarosan eljött számomra a vég, és bele spricceltem a drágámba. A kommandós fiúnak több volt az önuralma, még hosszú percekig bírta, különféle pozitúrákba forgatva Leilát. Mi már csak figyeltük őket csendben. . . Miután Leila megkapta az orgazmus adagját, a srác is kitárazott: az egészet a cickóira ürítette - az én ribim rögtön rá is vetődött, és felnyalta-szürcsölte, majd egy forró csók közben a szájába csorgatta.
Valószínűleg Leila is elégedett volt ezzel a menettel, mert utána vagy másfél óráig pihegett a társalgóban, fejét a barátja vállára hajtva és némi hűsítőt kortyolgatva. Valószínűleg vérszemet kapott az első élmény sikerétől, amikor az első részben már említett két "tiniboszi" becserkészte őt. Azt a pár percet használták ki, amíg a barátja a mellékhelyiségbe távozott. Én a bárpult mellől figyeltem őket. Az egyik kis ördögfióka sugdosott valamit Leilácska fülébe, majd kézenfogták,és az emeletre vezető csigalépcső felé húzták. Ment velük készségesen, mosolyogva. . . Utánuk indultam én is.
Ekkor éppen "nagyüzem" dúlt az emeleti rész minden helyiségében. Csupán egy 2 négyzetméteres beugró rész volt szabadon. Ide húzták be Leilát, és meglehetősen vadul estek neki. Az oldalfalon lévő kerek nyíláson keresztül többen is bámultuk, ami odabent történt. Az egyik cafka hátát a falnak vetve terpeszülésbe helyezkedett, és két kézzel kapaszkodva Leila hajába, annak arcát a szeméremdombjára húzta. A másik közben a négykézlábra kényszerített lányt ujjazta keményen hátulról. Valósággal megerőszakolták. De az is lehet, hogy élvezte ezt a felállást is, mert nem tett kísérletet a szabadulásra. A két tiniboszi közben helyet cserélt, és most az, amelyik hátulról "támadta", az egyik ujjával a popójába hatolt be. Ez valószínűleg váratlanul és kellemetlenül érintette Leilát, mert kissé fájdalmasan felsikkantott. . . Ekkor a hátam mögül kilépett a barátja, aki eddig csendben figyelte az eseményeket, és benyomult a szűk helyiségbe. A munkájából eredő rutinnal intézte el a dolgot: kezeivel megragadta a két lány egy-egy karját, amire azok felszisszentek,és rögtön abbahagytak mindent. Leila megérezvén a segítség érkezését,kikászálódott a lyukból, és a srác nyakába csimpaszkodva "nyöszörgött" egy kicsit, majd eltűntek a jakuzzi irányába. . .
Egy későbbi alkalommal Leila elmesélte, hogy a velünk töltött fergeteges óra után nem is gondolta, hogy ilyen kellemetlen élmény is érheti, és hirtelen nem tudta eldönteni, mitévő is legyen. Alapvetően izgatta a két lány nyomulása, és ha nem ennyire mohók és szinte durvák, valószínűleg még jól is érezhették volna magukat. Mindazonáltal ez az élmény nem szegte kedvét, és utána is többször összefutottam velük a klubban, ahol meglehetősen otthonosan mozgott egy idő után - alaposan kiélvezte a szépségének és fiatalságának kijáró rajongást.


Szextörténet ajánló:


Nem hétköznapi méretek


Ez igen. – elégedetten dőlök hátra a székemben. Két hét múlva megyek ismét konferenciára, és már az is biztos, hogy az ország túlfelén lévő régi kollégák is jönnek. Alig várom, hogy a két hét elteljen, lesz pár előadásom, de nem különösebben zavar, még van időm megírni.
A két hét tényleg gyorsan elszállt. A konferencia kezdőnapján a regisztrációt követően kosztümmel és a bőrönddel a kezembe....

Egy hihetetlen kaland!


Ez egy olyan történet ami valóban meg is történt velem! Igaz ez nem most történt hanem elég régen!
még akkor mikor a 3-as metrót kezdték el építeni!
A pesti utcán sétálgattam s néztem a kirakatokat
s egyszer egy hölgy oda lépett hozzám s megkérezte hogy merre van a keleti pu-var.
Közöltem hogy ha nem veszi rossz néven elkisérném.
Nagyon szépen meg köszönném.

Szájjal szerzett örömök


Ahogy ilyenkor szokás volt nálunk, előtte mind a ketten megborotválkoztunk (ő alul, én felül..:), hogy kellemesebb élményt okozzunk egymásnak. Miután levetkőztünk, és bebújtunk az ágyba, ölelkezni kezdtünk és csókolózni, ezalatt a kezem már "ott" járt, hogy előkészítse a terepet a folytatáshoz. Mutatóujjammal addig dörzsölgettem kedvesem puncirését, amíg meg nem éreztem ujjam hegyén a má....

Iskolai szex a zuhany alatt


- Megnézhetnénk valami filmet például. Úgyis annyiszor hívtál már, hogy vannak jó filmjeid.
- Ja, persze! És téged pont most érdekel az a film!
- Te is tudod, hogy ez nem a filmről szól.
- Hanem?
- Veled akarok lenni, ennyi az egész.
- Ennyi? És ha én vagyok a lényeg, akkor józanul, nappal miért nem látogatsz meg soha?
- Hogy miért? Vannak más dolgaim is. ....

A Pécsi Glory Hole


Férjes 39 éves nő vagyok és életem legvadabb kalandját mesélem el. Asszonyos alkatom van, nem modell alkat, nagy, súlyos 120-as mellek és alul is van mit fogni, a kövértől azért messze vagyok. Pécsi vagyok, férjem 49 éves, 2 éve nem élünk szexuális életet, mert nem megy neki. Próbáltam rávenni, hogy menjen orvoshoz, de szégyelli, inkább nem szeretkezett. Így nem volt szex köztünk, aminek következt....

A szextelefon


A szextelefon

Kilenc éves voltam. A helyi lap járt nekünk, aminek a hátoldalán erotikus hirdetések voltak, meztelen nõk képeivel. Egyszer egyedül voltam otthon, és a kíváncsiságtól vezérelve tárcsáztam. Erotikusan búgó hang szólt bele a telefonba, majd választhattam a menüpontok, azaz az elõre felmondott szextörténetek közül. Életem egyik meghatározó élménye volt, amikor szextelefonál....Szextörténet címkék

labmunka | cső | hátulról | szétszakadta | szorul |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.