Pónis kaland


Nekem az első és igazi állatszexes élményem egy kis fehér pónikancával volt.
Kezdem az elejéről. Egy kis tanyára szoktam néha kimenni fémkeresőzni(érmék,stb) de legtöbbször nem a fémkeresőt vettem elő hanem a farkamat! Bár a tanyán lévők ezt nem tudják, ami jobb is szerintem.
Nah szóval a legelső alkalommal amikor végre sikerült a dolog, az nem is olyan régen történt még most májusban A pónin kívül van még 2 másik kanca is de ők már jóval testesebbek szóval őket maximum csak nyalni lehet meg ujjazni. Szóval így a kis pónival próbáltam inkább közelebb kerülni, ami persze nem ment olyan könnyen hiszen teljesen szabadon vannak nincsenek kikötve, szóval ezt is figyelembe kellett vennem. Először is szépen finoman a közelükbe mentem, nem heveskedtem. Simogatni kezdtem a fejétől aztán szépen lassan haladtam a háta felé a hátán míg végül elérkeztem a farához. Azt még egy kicsit simogattam hogy tudja ott vagyok és semmi rosszat nem akarok tőle.
Miután befejeztem a fara simogatását utána már elkezdtem a farkát kicsit odébb tolni(emelni) hogy hozzáférhessek a gyönyör kapujához.
Ez nem ment olyan könnyen mert, szegényt állandóan zaklatják a legyek stb...
Ezért gyakran csapkod a farkával. Egy párszor jól megcsapta vele a fejemet is. Ezeket leszámítva, sikerült végre rátérnem a lényegre. A farkát félretoltam ismét már sikeresen és feltárult előttem a puncija és a popója. A puncija szép fekete de ha szét húztam kicsit belül már rózsaszínes volt.
Először kicsit az ujjammal kezdtem a játékot hogy szokja a dolgot. Párszor kihátrált vagy félre is lépett egy kicsit, de aztán hagyta magát megint. Az ujjaimmal kezdtem a punci közé hatolni és félig be is dugtam neki. Hihetetlen jó meleg és nedves is volt neki. Egy kis ideig még ujjaztam aztán áttértem a nyelvi dolgokra. Egy kicsit féltem a dologtól hogy mi van ha elkapok valami bacit tőle esetleg?! Mert hát még is csak ott kezdtem nyalni ahol kakál is. Gondoltam rá hogy előtte kicsit leöblögetem vízzel, de ezt aztán el is felejtettem valahogy mert, már eléggé izgalmi állapotba jöttem én is. A farkam már teljesen kemény volt csak úgy lüktetett. A nyelvi dolgokra visszatérve nagyon jó volt nyalni a kanca puncit, főleg mivel nekem ez volt az első alkalmam rá! Elsőnek egy kicsit kesernyés volt az íze a puncijának, mint a citromlé ami már kezd romlani, de ez akkor már nem érdekelt és csak nyaltam tovább és tovább. Először kicsit körbe körbe a nyelvem hegyével aztán szépen lassan a nyelvemet kezdtem betolni egyre jobban a puncijába is ami hihetetlen jó meleg és nedves is egyben mint már fentebb is írtam. A nyelvemet teljesen betolva körbe körbe mozgatva pörgetve nyaltam neki, amit egy idő múlva talán már ő is élvezett mert, elkezdett nedvesedni neki is egyre jobban és már a punci elkezdett kacsintgatni is rám. Még egy ideig nyaltam neki és az sem érdekelt hogy már a számba is csordogált az aranyló puncilé.
Miután már teljesen felizgultam én is eljött az idő hogy a farkamat is használatba vegyem végre! A farkam is már teljesen be volt nedvesedve szóval miután a nyalakodást befejeztem már a farkamat kezdtem felkészíteni a behatolásra. Egy kicsit besíkosítottam hát a nyálammal aztán a póni farkát félretolva a farkammal elkezdtem kicsit dörzsölgetni a már nedves kancapuncit, hogy szokja azt is. Miután egy két percig még körbe körbe dörzsölgettem a farkammal utána fogtam és szépen lassan elkezdtem befelé tolni neki. Először kicsit nehezen indult meg de utána már könnyebben becsusszant neki. Viszont utána egy kicsit kihátrált oldalra... Miután ez megtörtént én is odébb helyezkedtem megint egy kicsit és a farkát ismét félre tolva megint bedugtam neki de most már könnyebben becsusszant és tövig hatoltam benne a farkammal. Nah azt az érzést szinte nem lehet leírni. Forró nagyon meleg, nagyon nedves és kicsit szűk is volt neki, amitől még nagyobb volt az élmény amit nekem okozott. Ezt még a farkam kb. 2 percig bírta utána jött az orgazmus ami még talán sose volt akkora mint akkor. Még sose jött belőlem annyi ondó mint akkor és rendesen spriccelt még utána is ahogy kicsusszant a punciból a farkam. Rendkívüli élmény volt ez számomra hiszen nekem ez volt az első élményem!
Beküldő:psychopeti1987


Szextörténet ajánló:


A hatalmas tanárnő I.


Amióta csak suliba jártam, sohasem figyeltem a kémia órákon. Sohasem akartam azt használni, nem vittem tovább sehova, más irányba akartam tanulni. A kémia óráinkat 10-ikig egy vén faszi tanította, akinek a beszéde csak untatott mindenkit. A végén senki sem vette komolyan az órákat 1-2 emberen kívül, és az osztály nagy része épphogy átbukdácsolt kettesekkel.
Aztán jött a tizedik. A régi taná....

Karcsi és Niki - A beöntés


Sokáig jártam egy Karcsi nevű sráccal. Igen jó fej volt, nagyokat lehetett vele dumálni, mindenhez hozzá tudott szólni. Szóval nagyon csíptem a hapsit.
Szexuálisan viszont elég furcsa volt. Olyanokat kellett vele játszani, hogy bekötötte a szememet, valamit bedugott a fenekembe, és ki kellett találnom, hogy mi az. Elöször csak toll, ceruza, és hasonlók voltak a feladványok, de később már k....

A harmadik menetig


Egy 22 éves fiú vagyok, aki jövőre egy hajón szeretne dolgozni Amerikában, de ehhez kell tapasztalat is, ezért gondoltam, hogy a környékünkben lévő kis szállodákból kinézzek magamnak egy helyet, ahol tapasztalatokat szerezhetek. Egy nagyon jó módú vendéglátóhelyen helyet is kaptam, gondoltam magamba király, ez az, dől a lé meg minden. Kicsit izgatottan érkeztem első nap, nagyon jó fejek a fiúk (am....

Filippinó szex


  A történet még németországban esett meg velem miközben kint dolgoztam. Egy kissebb cégnél voltam gépkezelő egyedüli magyarként. Ezért elég jól beszélem a nyelvet. A cég bérelt egy kis garzont a város szélén egy lakó negyedben. Nem sok külföldi volt a környéken inkább csak németek. Bolt is csak pár darab ahol kezdődött a rabszolga sorsom....

  Egyik délután munka végeztével betérte....

Álom, vagy valóság?


A hajnali „ébresztő” nagyon kifárasztott és majdnem dél volt mikor felébredtem álmomból. Elsőre tényleg azt hittem, hogy az egész csak egy álom volt, de mikor a pizsamámba benyúltam éreztem, hogy az óvszer még mindig a lankadt farkamon van. Nem hittem volna, hogy rajta marad, de a kicsire összement péniszemmel együtt gyűrődött kisebbre az óvszer is. Kezdtem magamhoz térni a délelőtti alvásból és r....

Öreg néni.


Egy ismerős néni megkért segítsek neki ezt azt megcsinálni az udvaron és lakásban. Ráértem, a pénz is jól jött miért ne. Tőle egyébként távol áll minden olyan viselkedés amiből arra lehetett volna számítani ami történt. Elmentem hozzá. Eleinte minden rendben ment. Később egyre kötekedőbb lett. Semmi se volt jó. Már arra gondoltam ott hagyom nem kell a pénz se. Majd kezdtem visszaszólogatni neki.....Szextörténet címkék

kretai nyaralas | punim | boxeralso | dodi | szőrtelenités |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.