Pónis kaland


Nekem az első és igazi állatszexes élményem egy kis fehér pónikancával volt.
Kezdem az elejéről. Egy kis tanyára szoktam néha kimenni fémkeresőzni(érmék,stb) de legtöbbször nem a fémkeresőt vettem elő hanem a farkamat! Bár a tanyán lévők ezt nem tudják, ami jobb is szerintem.
Nah szóval a legelső alkalommal amikor végre sikerült a dolog, az nem is olyan régen történt még most májusban A pónin kívül van még 2 másik kanca is de ők már jóval testesebbek szóval őket maximum csak nyalni lehet meg ujjazni. Szóval így a kis pónival próbáltam inkább közelebb kerülni, ami persze nem ment olyan könnyen hiszen teljesen szabadon vannak nincsenek kikötve, szóval ezt is figyelembe kellett vennem. Először is szépen finoman a közelükbe mentem, nem heveskedtem. Simogatni kezdtem a fejétől aztán szépen lassan haladtam a háta felé a hátán míg végül elérkeztem a farához. Azt még egy kicsit simogattam hogy tudja ott vagyok és semmi rosszat nem akarok tőle.
Miután befejeztem a fara simogatását utána már elkezdtem a farkát kicsit odébb tolni(emelni) hogy hozzáférhessek a gyönyör kapujához.
Ez nem ment olyan könnyen mert, szegényt állandóan zaklatják a legyek stb...
Ezért gyakran csapkod a farkával. Egy párszor jól megcsapta vele a fejemet is. Ezeket leszámítva, sikerült végre rátérnem a lényegre. A farkát félretoltam ismét már sikeresen és feltárult előttem a puncija és a popója. A puncija szép fekete de ha szét húztam kicsit belül már rózsaszínes volt.
Először kicsit az ujjammal kezdtem a játékot hogy szokja a dolgot. Párszor kihátrált vagy félre is lépett egy kicsit, de aztán hagyta magát megint. Az ujjaimmal kezdtem a punci közé hatolni és félig be is dugtam neki. Hihetetlen jó meleg és nedves is volt neki. Egy kis ideig még ujjaztam aztán áttértem a nyelvi dolgokra. Egy kicsit féltem a dologtól hogy mi van ha elkapok valami bacit tőle esetleg?! Mert hát még is csak ott kezdtem nyalni ahol kakál is. Gondoltam rá hogy előtte kicsit leöblögetem vízzel, de ezt aztán el is felejtettem valahogy mert, már eléggé izgalmi állapotba jöttem én is. A farkam már teljesen kemény volt csak úgy lüktetett. A nyelvi dolgokra visszatérve nagyon jó volt nyalni a kanca puncit, főleg mivel nekem ez volt az első alkalmam rá! Elsőnek egy kicsit kesernyés volt az íze a puncijának, mint a citromlé ami már kezd romlani, de ez akkor már nem érdekelt és csak nyaltam tovább és tovább. Először kicsit körbe körbe a nyelvem hegyével aztán szépen lassan a nyelvemet kezdtem betolni egyre jobban a puncijába is ami hihetetlen jó meleg és nedves is egyben mint már fentebb is írtam. A nyelvemet teljesen betolva körbe körbe mozgatva pörgetve nyaltam neki, amit egy idő múlva talán már ő is élvezett mert, elkezdett nedvesedni neki is egyre jobban és már a punci elkezdett kacsintgatni is rám. Még egy ideig nyaltam neki és az sem érdekelt hogy már a számba is csordogált az aranyló puncilé.
Miután már teljesen felizgultam én is eljött az idő hogy a farkamat is használatba vegyem végre! A farkam is már teljesen be volt nedvesedve szóval miután a nyalakodást befejeztem már a farkamat kezdtem felkészíteni a behatolásra. Egy kicsit besíkosítottam hát a nyálammal aztán a póni farkát félretolva a farkammal elkezdtem kicsit dörzsölgetni a már nedves kancapuncit, hogy szokja azt is. Miután egy két percig még körbe körbe dörzsölgettem a farkammal utána fogtam és szépen lassan elkezdtem befelé tolni neki. Először kicsit nehezen indult meg de utána már könnyebben becsusszant neki. Viszont utána egy kicsit kihátrált oldalra... Miután ez megtörtént én is odébb helyezkedtem megint egy kicsit és a farkát ismét félre tolva megint bedugtam neki de most már könnyebben becsusszant és tövig hatoltam benne a farkammal. Nah azt az érzést szinte nem lehet leírni. Forró nagyon meleg, nagyon nedves és kicsit szűk is volt neki, amitől még nagyobb volt az élmény amit nekem okozott. Ezt még a farkam kb. 2 percig bírta utána jött az orgazmus ami még talán sose volt akkora mint akkor. Még sose jött belőlem annyi ondó mint akkor és rendesen spriccelt még utána is ahogy kicsusszant a punciból a farkam. Rendkívüli élmény volt ez számomra hiszen nekem ez volt az első élményem!
Beküldő:psychopeti1987


Szextörténet ajánló:


Csak egy pornó sztori


Alig léptünk ki az étteremből, máris követni kezdtek, egy sovány, magas pasas szegődött a nyomunkba. Belekaroltam Amber-be hogy kicsit gyorsabb tempóra ösztönözzem, de magassarkúban volt, alig tudott lépést tartani velem. Elkerülhetetlen volt a harc, a mélygarázsban sor is került rá.
Szerencsére nem kellett a pisztolyt használnom, elég volt a puszta kezem is. Betörtem a fickó orrát és talán....

A két lány története


Hol volt,hol nem volt,még az óperenciás tengeren is túl,volt egy szegény lány Kata.Anyja meghalt és mostohája nevelte,akinek volt egy édes lánya,Zsuzska

Este amikor Kata bebújt az ágyába,kopogtattak.

A lány mostoha testvére volt és meg akarta mutatni új ruhakölteményét...

A szegény lány nem tudta,hogy féltestvére leszbi és nyugodtan beengedte....
....

A tinisuna


- Sziasztoook! - hallatszott egy éles hang a bejárat felől.

Réka volt az. Az alacsony, barnás hajú lány érkezésével az utolsó láncszem is a helyére került, kezdetét vehette az esti szórakozás. A többiek is elégedetten konstatálták, hogy immár nem kell tovább várniuk, teljes a csapat. Hirtelen mindenkin az izgalom jelei mutatkoztak. Alig várták már, hogy ezúttal milyen játékot esze....

Vad Vágyak Anya Iránt


Ez a történet egy álom(nem hülyéskedek)alapján készült !

Miután felkeltem kisétáltam a szobámból hogy reggelizzek. Anya már ott állt a pult előtt egy szexy csipkés pizsamában. Már azelött sokszor utaltam anyunak arra hogy szeretem őt, de ő ezt sosem vette figyelembe, viszont ez a nap más volt valami eluralkodott rajtam. Amikor megláttam a gyönyörű formás fenekét és a combjait ahogy ....

Életem legjobb szexe egy külföldi orvossal


Interneten megismerkedtem egy fiatal 29 éves nagyon jóképű külföldi orvossal akit 1 hónapja helyeztek ide hozzánk! Megbeszéltük, hogy találkozunk. Elmondta nekem őszintén neki életében három nő volt csak az életébe. Azt gondoltam ha szexre kerül a sor akkor nem fűzök hozzá nagyobb reményeket... kellemesen tévedtem . Találkoztunk szinte pár perc alatt az ágyában kötöttem ki meztelenül. A csókolgatn....

Telefonszex sztori


Pár éve kipróbáltam sok társkereső oldalt,de nem sok sikerrel.
Az ismerkedés ezen formája nálam nem jött be,ismerősöket találni lehet,de társat..azt nem.
Az egyik oldalon valahogy ott ragadtam,beszélgettem pár pasival,de annál több nem esett meg :)
Egyik este rámirt egy fazon.Volt fotója is,megnéztem nagyban..hm-gondoltam,nem is rossz,igy elkezdtünk beszélgetni...Elsőre semmit....
Szextörténet címkék

bugyira | telipumpált | erőszakolt | 11 v | látni akarom |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.