Édes szerelem.


Édes szerelem.

Tömegközlekedés alkalmával előfordulhat, hogy férfiként ülünk a buszon és egy hölgy mellénk ül. Messze megy a busz van idő, így meg lehet szólítani a nőt aki mellénk ült. Negyvenes éveiben jár a hölgy a férfi a harmincas évei közepén. Tehát szinte azonos korosztály. Úriemberként így kell csinálni.

- Kezét csókolom hölgyem, Béla vagyok. - indítja a beszélgetést az úriember.

- Üdvözlöm uram, Ágnes vagyok. - válaszolt az úrihölgy.

Ezután a férfi szemkontaktust tartva a nővel , tehát nem a testét bámulva akár vicceket jó sztorikat mesélhet. természetesen az úrinő visszafogottan nevet, nem harsányan.

- Kedves hölgyem nincs melege? Ha óhajtja elhúzom az ablakot.

- Köszönöm uram. Kérem húzza el pokoli ez a meleg. Megengedem, hogy tegezzen.

- Köszönöm szépen.

- Igazán nincs mit.

- Gyakran utazik ezen a vonalon?

- Béla, ha jól emlékszem így nevezik, kérlek ne faggass.

- Bocsánat hölgyem, nem viselkedtem úriemberhez méltóan.

- Spongyát rá. Nős, család, gyerekek?

- Szingli vagyok.- válaszolt a férfi és kinézett a busz ablakán.

- Soha nem is volt felesége?

- Hétszer nősültem. - válaszolt a férfi.

A nő felkiáltott. - Te jó Isten, hétszer! A férfi némán nézte a nőt.

- Ne haragudj, hogy hangos voltam nem volt a viselkedésem méltó egy úrinőhöz. Béla, remélem nem zavar, hogy kérdeztem tőled.

- Ágnes, nem zavar. Ha megtisztel avval, hogy meghallgat akkor kicsit beszélek saját magamról. De nem óhajtom fárasztani drága hölgyem.

- Ugyan kérlek nem fárasztasz, kérlek folytasd.

- Atyai ágról nemesi családból származom. Jó atyámnak ezért is kellet '56 ban az USA - ba disszidálni. Én egy texasi farmon láttam meg a napvilágot. Gyerekként sokat dolgoztam az állatokat láttam el, de ez mellet tanultam is. Iskola busz vitt be Bostonba.

- Nagyon érdekes, köszönöm, hogy mesélsz.

- Igazán nincs mit.

- Húsz évesen szerelmes lettem az egyik fejőnőbe aki a farmon dolgozott. Elvettem feleségül bár szinte mindenki ellenezte a kapcsolatot. Ő Afrikából származott a Kongó Delta vidékéről és 50 éves volt. Én meg 20 éves magyar származású Amerikai voltam. Lángra lobbant köztünk a nagy szerelem. Nászútra Afrikába mentünk. Ott egy éhes elefánt megkergetett bennünket de felmásztunk egy fára. Az elefánt erős állat így ki tudta dönteni a fát, ami által védtelenek voltunk az állattal szembe. A nejem, hogy engem védjen feláldozta magát elterelte az állat figyelmét én pedig eltudtam futni.

- Kérte, hogy fuss el?

- Igen, kérte. De nem bírtam elfutni inkább rohantam az elefánt és a nejem irányába de már késő volt.

- Béla, ez szörnyű.

- Visszautaztam az államokba. A többi hat feleségem is elmeséljem?

- Nem kérem tőled. Talán felejteni akarsz.

- Akkor csak röviden. Egy légiutaskísérő, egy pornószínésznő, egy apáca aki miattam leszerelt és így összetudtunk házasodni. Egy lóidomár, egy oroszlánidomár, egy trapéz táncosnő.

- Cirkuszban dolgoztál?

- Igen. És ott ismerkedtem meg a nőkkel. Egy rúdtáncos is volt a feleségem.

- Nyolc feleséged volt?

- Nyolc.

- Uram, az előbb hetet mondtál. Hazudtál nekem.

- Nem voltam sosem jó matekból. Nehezen megy az összeadás.

- Így már érthető.

- Ágnes, szimpatikus vagy nekem.

- Köszönöm ez jól esett. Na és miért nem Texasban élsz?

- Magyarországon szebbek a nők.

- Ezért települtél haza?

- Igen. Lemondtam az Amerikai állampolgárságról. Miután hazajöttem egy gyárban helyezkedtem el mint betanított munkás.

- Akkor már nem vonz a farm, vagy a cirkusz világa?

- Nem igazán. Ágnes ha megengeded megkérdezném tőled, hogy te hol dolgozol?

- Svájcban.

- Milyen területen?

- Egy bordélyházban már 15 éve.

- Értem.

- Béla, szépek a szemeid.

- Ágnes, gyönyörűek a szemeid.

Nevettek közösen amíg a busz haladt az autópályán, pár perc némaság után Béla megszólalt.

- Van férjed?

- Nincs elváltam.

- Ágnes hozzám jössz feleségül?

- Hiszen alig ismersz. Miért pont engem választasz?

- Mert kurvából lesz a legjobb feleség. - válaszolt Béla. Majd megcsókolták egymást.
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Gay történet, szex Csabival


Első randinkat egy homo klub bulijába szerveztük meg, ahol sikerült hamar összemelegednünk. Elég jól éreztük magunkat a party-n, jókat ittunk is, így felszabadultan tértünk haza hozzám, ahová meghívtam még egy italra Csabit. Egy pohárka likör után nem sokáig húztuk az időt, hozzá hajoltam, és szájon csókoltam a nálam pár évvel fiatalabb fiút. Az ital hatására ő is feloldódott, így visszacsókolt és....

Az iskolai szexvizsgálat


Fáradtan kelek fel mikor megszólal az ébresztő. Kedd, gondolom magamban. Legszívesebben be se akarnék menni a suliba de hát nem lehet. Kedd gondolok rá még egyszer, az eggyel jobb mint a hétfő már és egyel közelebb van a péntekhez. De rájövök hogy közelebb van még az előző hétvége mint a következő. Fájdalmasan kelek fel az ágyból. Nincs túl jó kedvem. Lassan felöltözöm, reggeli és irány az iskola.....

Egyperces szex novella


Józsua barna, kissé magas férfi, negyven körül jól öltözött a kisvárosi környezetben , látszott, hogy nem a mezőgazdaságban vagy gyárban dolgozik . Bár itt Csajágon nem is volt valódi gyár , csak valamilyen telephely, ami húsz- harminc embernek adott munkát.
Józsua a városi igazgatásban dolgozott, a városházán, gyámügyeket és szabálysértési ügyeket intézett, szabadidejében pedig horgászott ....

Leszoptalak


Azóta vágyom erre mióta először találkoztunk. Lenyűgöz a tested, hogy ennyivel magasabb vagy nálam, és ilyen izmos, hatalmas mint egy hegy. Sokszor elábrándozom, vajon a farkad is ilyen hatalmas? Borzasztóan kívánlak, és látom, hogy Te is engem. Nem terveztem el, hogy ez lesz, de amint reggel megláttalak megkívántalak. Meghallottam hogyan tetted helyre azt az alakot, az a nyers erő, az az ellentmo....

Tanár-Diák kalandok


Nappal még szinte nyári meleg volt, de estefelé már csípőssé vált a levegő. Az őszi szél finoman vetkőztette az útszéli fákat. Viktória egyedül sétált a kihalt, ismeretlen utcán, bele rúgva egy-egy lába elé hulló levélbe.

Dobhártyaszaggatóan szólt a zene az egyetemi diszkóban. – ahová hirtelen ötlettől vezérelve belépett. Villóztak a fények a bárpulton is, amely mellett Viktória meg....

Emeletes élvezetek


- Ha elkészülök a szendvicsekkel, kinézek majd az erkélyen – nyugtatom meg magam, gondolván, hogy attól majd talán korábban megérkezel, amikor is csengetnek.

- No, éppen jókor zaklatnak, hiszen azt sem tudom, hol áll a fejem! – bosszankodom, és kirohanok, hogy ajtót nyissak. Nem hiszek a szememnek!

Szélesen mosolyogva, egyik kezedben bőröndöt a másikban bukósisakot ta....
Szextörténet címkék

puha mellek | paciens | vendég szerz | hátulról nyaltam | 126 |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.