Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


A nyolcvanas évekbeli kezdetVisszagondolva, egész életemben kizárólag a fiúkhoz vonzódtam. Amikor gyerek voltam, falun éltem. Ahogy elindult a nemi érésem, kerestem az olyan helyeket, ahol faszt láthattam.

Ez abban az időben elég nehéz volt ilyen helyeket találni! Manapság könnyű, hiszem ott vannak a strandok zuhanyozói, a tornatermi öltözők. A hatvanas évek végén, hetvenes évek elején falun nem volt strand, a tornatermi öltözőkben pedig csak klott gatyát lehetett látni, mivel a srácok otthon vették fel a tornanadrágot, az öltözőben csak a hosszú nadrágból bújtak ki. Bár nagyon gyenge sportoló voltam, alig vártam a tesiórákat. "Véletlenül", pont akkor sétáltam arra, amikor egy srác a kötélre mászott fel, vagy a bordásfalon csinált gyakorlatot, hogy beláthassak a nadrágja szárán.

Aztán rájöttem a maszturbálás technikájára. Minden lehetséges helyzetet kihasználtam arra, hogy kiverhessem a farkam! WC-n vagy este, reggel a paplan alatt. Nyaranta az unokabátyámmal kölcsönös maszturbálásban merült ki minden szexuális tevékenységem.

A középiskolai első évemben kollégista voltam! Életemben először láttam srácokat meztelenül! Legszívesebben végig tapiztam volna minden himbálódzó faszt a tusolóban. De nem mertem kezdeményezni, így az év eseménytelenül telt el. Második évben másik gimibe kerültem, s én bejáró voltam. Újra alig vártam a tesiórákat! Na nem lettem se izmosabb, se ügyesebb! De óra után tusolhattam, s végig stírolhattam a mellettem zuhanyozó srácot!

Aztán leérettségiztem. Dolgozni kezdtem. Maradt az ábrándozás és a paplan alatti maszturbáció. Az évek lassan teltek. Mígnem a munkahely elküldött Baranya fővárosába egy tanfolyamra. Tíz alkalommal egy-egy hetet kellett ott tölteni. Az első alkalommal két oktatási hetet egybevontak. Ez nekem nem volt igazán szerencsés, mert pénteken még délután négyig fejtágítás volt, s ahhoz hogy aznap hazaérjek, délben el kellett volna indulni. Így hát maradtam a hétvégére is. Mit kezdhet az ember egy idegen városban, egyedül??? Hogy ne unatkozzam, úgy gondoltam végigjárom a város nevezetességeit! Szerencsére elég sok múzeum állt rendelkezésemre! Egyik múzeumból ki, a másikból be. Persze, egy idő múlva el kellett mennem WC-re. (Évek óta nem jártam arra!) Abban az időben a Dóm-tér sarkán volt egy járdaszint alatti WC. Gyanútlanul lementem. Tényleg csak pisilni akartam!!!!! Oda álltam az egyik piszuár elé. Még el se kezdtem pisilni, mellém állt egy srác, de az ő fasza állt, s elkezdte verni. Én nagyon zavarba jöttem. Az én farkam is felállt. Nem tudtam mit csináljak! Elpakoltam, s kitőztem onnan! A srác utánam jött. Már nem emlékszem, hogyan szólított le, de én leráztam, mert nem volt szimpatikus! Viszont, attól kezdve egy múzeum, egy "pisilés"! Akkor azonban nem jött össze semmi.

A következő oktatási hetem novemberben volt, ami kellemes őszi napokra esett. Amikor éppen nem tágították a fejem, akkor a Dóm-téren "sétáltam"! Viszonylag korán besötétedett, s ott csámborgott egy srác! Erőt vettem magamon, s valami hülye ürüggyel leszólítottam. Mondjuk mennyi az idő? Aztán szép lassan odébb sétáltam, s egy elhagyott helyen egy fa tövében elővettem a farkam, hogy "pisiljek"! Na persze! Álló fasszal, hogyan lehetne pisilni. Hallottam a kavicsok csikorgását a srác cipője alatt... A szívem a torkomban dobogott! Nem tudtam, mi fog történni... Mellém lépett, és ő is elővette a farkát! Az övé is állt! :) Gondoltam, eddig jó! Ekkor megfogta a farkam! Furcsa bizsergés futott át rajtam! Ekkor én is megfogtam az övét! Nagyon jó volt a kezemben tartani egy idegen srác faszát! Közelebb hajolt, s a számat kereste a szájával, de én elhúzódtam. Ekkor le akart hajolni (ma már tudom, azért hogy szopjon), újra kitértem előle! Mai szemmel azt mondanám, nem történt semmi! Illetve egy kölcsönös maszturbáció. S, mégis! Én innen számítom a másságom kezdetét!

Egy hónap múlva újra kellett menni tanfolyamra. Akkor már tél volt. Hideg volt, hó volt. Ahogy ott sétáltam, egy srác leszólított. Nem volt egy adonisz, de nem is volt csúnya. Kérdezte, hogy van-e helyem. Mondtam, hogy nincs. Megkérdezte, hogy felmennék-e vele lakásra. Mivel nem volt kedvem tovább sétálgatni a hideg hóban, igent mondtam. Elmentünk a Színház mögötti utcába. Megkért, hogy várja egy pár percet. Eltűnt egy házban. Na, gondoltam, most aztán nem jön vissza!... Visszajött! Közölte, hogy mehetünk fel. - - - Ma már tudom, hogy a lakás nem az övé volt, hanem felment, s megbeszélte, hogy felmehetünk-e. - - - Egy öreg lakásba vezetett be! Ahol a konyhába volt egy ágy. Az ágyban egy srác feküdt, az asztalnál egy másik ült. Leültünk és "beszélgettünk"! Ez többnyire abból állt, hogy én a kérdésekre igennel és nemmel válaszoltam. Borzalmas zavarban voltam. Nem tudtam, hogyan kell viselkedni. Pár perc múlva (ami nekem óráknak tűntek) végre felkelt az én srácom, s közölte, hogy menjünk. Kimentünk az előszobába, ahonnan egy régi cselédszoba nyílt. A kilincsen egy nyakkendő lógott! (Ma már tudom, a lakás valószínűleg egy találkahelyként működött. Ez a nyolcvanas években elég merész dolog volt!)

Szóval, bementünk a szobába! Már amennyire szobának nevezhető az a lyuk! Éppen, hogy elfért benne egy nagy ágy. A mennyezetről egy csupasz izzó lógott le. A magasan levő függöny nélküli ablak kicsi volt. Gyanítom, a világítóudvarra nyílott! Levetkőztünk, a lefeküdtünk az ágyra. Én dideregtem, de amikor hozzám bújt a srác, jól esett a teste melege! Szájával megkereste a számat... nem tudtam elhúzódni... egy pillanatra kinyitottam szám... nyelvével a számban kalandozott. Életem első csókja volt! Be kell vallanom, jó volt! Aztán megkérdezte, hogy szopok-e! Valójában nem tudtam, mit is takar "szopni"! Persze, ezt nem mertem bevallani neki, ezért azt válaszoltam, hogy nem! Gondolom, ezt úgy értelmezte, hogy meg lehet dugni. Mindenáron hasra akart fektetni, de ez nem sikerült neki. Ekkor feladta... A lábaim a vállára tette, s egyszer?en ráhúzott a faszára. Nekem borzalmasan fájt..., de nem mertem bevallani! Nem tudtam, mit tegyek. Fájt, féltem, de akartam a srácot...

Az az igazság, ettől kezdve nem nagyon emlékszem, mi is történt! Arra emlékszem, hogy újra az utcán vagyok. Mindennek ellenére másnap már újra ugyanott voltam, s vártam, hogy hátha jön erre egy srác... De attól kezdve mindig előre tisztáztam, mi az amit bevállalok a szex terén! Abba nem megyek bele, hogy engem megdugjanak, de én se dugok! Az életem úgy alakult, hogy csak fiatal (általában 24-25 év alatti) sráccal szoptam vagy szoptak! Egy kezemen meg tudom számolni, hány 30 év feletti sráccal tettem ezt meg!

Beküldő:boyschwanzVéletlen szex történet:


Szex a családban, tabuk nélkül


Fiatal voltam mikor édesapám, aki neves építész volt, egy szimpla terep bejáráson balesetet szenvedett és meghalt. A családunk akkor összetört, édesanyám hetekig csak zokogott, ha nem lett volna a nagyi valószínűleg teljesen összeomlik, és nem lett volna ereje, hogy talpra álljon. Hála a terápiának, a nagyinak édesanyám majdnem teljesen kiheverte édesapám elvesztését mire 14 éves lettem. A nagyi m....

Vágyak szárnyán


Zoé ránézett az órára, és meglepetten tapasztalta, hogy az hajnali 2:34 percet mutatott. Már több mint 6 órája dolgozott az elemzésén, és mégsem érezte úgy, hogy fáradt lenne. Bepötyögte a gépbe az aktuális mondata utolsó betűit, majd mély sóhajtás mellett kisétált a konyhába. Ott már hidegebb volt, így szorosabbra húzta köntösét, és ivott egy pohár vizet. Ritkán folyamodott ehhez az átlátszó lött....

A feleségem megcsal, de én örülök neki


Pár éve a nejemnek volt egy munkatársa, aki nagyon tetszett neki, bár nem igazán vallotta be. Egy fiatal sportos srác.

Akkoriban nagyon győzködtem a fantáziámról, elvégre neki is fantasztikus élmény lenne ha egyszerre két pasi kényeztetné, lesné minden rezdülését addig amíg a kéj csúcsára nem érne, és egy hatalmas orgazmusban törne ki kettőnk kezei között….

Úgy tűnt k....
Szextörténet címkék

pina kényeztetés | suli buli | xcuse me | katonaság | kínált |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.