Repülőút.- Kapitány úr az egyik hajtómű elszállt! - kiáltotta kétségbe esve a lenge öltözetű, dús idomú fiatal hölgy.

A kapitány negyvenes évei közepén járt szakállas volt és jókora sörhasat engedett az évek során.

- Nyugalom Cicám, három hajtóművel is biztonsággal tudunk repülni. Jók ezek a teherszállító óriás repülőgépek. Most van egy kis dolgom jelentenem kell a műszaki hibát, addig vetkőzz le.

- De csak bugyi és melltartó van rajtam.

- Nekem meg szűk a nadrágom ha rád gondolok gyönyörűségem.

- Még hány óra az út?

- Még kilenc óra, félúton Izlandban leszállunk tankolni, akkor majd el kell bújnod.

- Rakok fel egy kávét.

- Csináld cicám. Úgy értem, hogy műszaki hiba történt elszállt az egyik hajtómű. - mondta a kapitány a mikrofonjába kimért hangon.

A teherszállító repülőgép Budapestről szállt fel és Kanadába tartott. Szexuális jellegű termékeket szállított a tengeren túlra. Guminőket és szex robotokat. A felszállás után egy órával vadlúd csapódott az egyik hajtóműbe. A kapitány neve Béla. A cica neve Éva.

- Bekapcsoltam az automata pilótát. - mondta a kapitány.

- Kész a kávé, vigyáz még forró.

- Köszi ez most jól esik.

- Egész úton nem kell fel a nap. - jegyezte meg Éva.

A férfi elmosolyodott. - Látod sok szép csodát látunk.

- Köszönöm, hogy elhoztál.

- Csak a férjed ne tudja meg.

- Nem fogja megtudni.

- Lemegyek a raktárba.

- Próbáld ki az egyik guminőt. - mondta Éva és nagyot nevetett.

- Van egy jó ötletem. Később a harisnyás lábaidról akarok lenyalogatni egy tortát. A hűtőben van jó krémes. De most megyek a raktérbe. Igaz, hogy tilos lemenni de nyugtalanít egy dolog.

- Rendben van

A kapitány elindult a raktér irányába. Éva egy nagy utazó táskában combfix harisnyát keresett. Félóra múlva kiabálást halott a raktér felől és repülőgép jól érezhetően erősen megremegett. A nő rémülten futott a raktérbe.

Nem tudta kinyitni az ajtó ami mögött a kapitány volt. Eszébe jutott, hogy kamera van felszerelve a raktérbe talán sikerül megnézni az elmúlt félórát. Tudja, hogy hol találja a monitort, mert Béla megmutatta neki. Éva beletúrt a szőke hullámos hajába. Szigorúan nézet maga elé, édesapja villant be aki sokszor mondta , hogy ne félj kislányom. - Apu úgy érzem, hogy most itt vagy velem. - mondta a nő és elsírta magát.

A repülőgép újra megremegett még erősebben.

- Nincs vesztegetni való időm. - kiáltott Éva.

Éva a monitor fölé hajolt. Látta a kapitányt ahogy sétál a nagy fa konténerek mellet.

Látta, hogy a férfi kinyitja az egyik kisebb ládát és elővesz egy szex robotot és közösülni kezd vele Majd pár perc múlva a férfi nem tudja kinyitni a raktér ajtaját.

A nő megsimogatta a szőke hosszú haját és gondolkodott. - Jelentenem kell az esetet, de akkor kiderül, hogy potyautas vagyok. Repülőt meg nem tudok vezetni. Éva hangosan felkiáltott a repülőgép jól érezhetően zuhanni kezdet. És akkor közvetlenül Éva előtt megjelent egy hatalmas mandula szemű lény. A nő belenézett az éj fekete szemekbe és tudta, hogy csak képzelődik, nyilván a stressz miatt.

-Cicám, sikerült kinyitnom az ajtót, minden rendben van lent, ellenőriztem mindent.

Éva nagyot bólintott a fejével és elképzelte, hogy a kapitány nyalja a tortát a lábairól.

- Azért zuhant a gép mert viharos légtömegeken keresztül repültünk de az automata szépen megoldotta a dolgot.

- Lehet, hogy párszor átesett a repülőgép. - jegyezte meg Éva.

- Akkor lenyalogatok egy tortát a lábaidról és utána beszélgetünk, iszunk egy kávét.

- Rendben van. .

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A második szerelem


Niki félálomban lenyomta a szundítás gombot az ébresztőórán, de a hang nem szűnt meg. Kinyitotta a szemét és látta, hogy még két órája lenne a tervezett kelésig. Továbbra is félálomban párszor az órára pislogott és beletelt egy időbe amíg megértette, hogy nem az kelti a zajt. A mobilja rezgett az asztal túloldalán. Felnyögött. Sohasem jelentett jót egy ilyen korai hívás. Felvette a telefont és bel....

Az őrült bestia


Nemrég házasodtam össze, és mostanában nagyon kalandos az életem. Bács-Kiskun megyében lakunk a feleségemmel, egyelőre egy bajai lakásban, de már halad előre a házunk építése. Egy reggel bementem Hajósra. Először is leadtam a ruháimat a mosodába. Aztán vettem pár pólót meg nadrágot, majd bementem a munkahelyemre.

Megkérdeztem mi a helyzet. Azt mondták, készítsek terveket a pincesor....

Popószex és romantika


A lány belefeledkezett a látványba. A Tatai várból csodálatos volt a tó. Békés, nyugodt, tiszta vizében az ide - oda cikázó halakat is látta. Egy kissé előrehajolt, hogy jobban szemügyre vegye őket, ám ekkor megcsúszott a keze a kőpadkán. Érezte, ahogy egy erős kéz megszorítja és visszatartja az eséstől. Hálásan nézett a kéz tulajdonosára. Hunyorgott, a szikrázó napfényben alig látott valamit. A f....

Ájulásig basztak a liftben


Néhány alkalommal már volt úgy, hogy netes pasikkal feküdtem le. A mostani is ilyen volt. Kb 3 napjaírt rám és akkor kezdtünk beszélgetni és ez lett belőle. Épp egy budapesti hotel felé tartok. A száloda aljában megvárom a pasit, aki egy igencsak jóvágású fiatal izmos pasi. Beszálltunk a liftbe és mivel senki sem volt bent egymásnak estünk. Ajkai mohón falták az enyémet majd a keze elkezdett leván....

Egy barát anyjával


Mindig is vágytam rá, hogy legjobb barátom anyját végre megkefélhessem! Egy szép nap kezdődött az egész mikor átmentem a barátomhoz és otthon volt az anyja is. Észrevehette, hogy talán másképp nézek rá, mint a többi srác aki feljárt a haveromhoz, és lehet, hogy azt is kiszúrta, hogy kicsit felállt a farkam, mert valamennyire sikerült visszafognom magam, de most valahogy hihetetlenül be voltam rá i....

A nagyitól kapott műfasz


Napsütötte tavaszi reggel volt. Noéminek ez a nap mégis más volt mint a többi. A szobájában állt a tükör előtt fedetlen testtel. Nem tetszett magának így. Kicsit dagi volt, viszont ezzel együtt a cickói meg hatalmasok. Ám mégsem szerette a saját testét. Már többször elhatározta hogy le fog fogyni, mert így csak olyan pasit tud szerezni mint a Gábor, aki a háta mögött aludt az ágyában. Szerette őt,....
Szextörténet címkék

bokorba | extr | kurvaként | torokra kaptam | felhivott |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.