Repülőút.- Kapitány úr az egyik hajtómű elszállt! - kiáltotta kétségbe esve a lenge öltözetű, dús idomú fiatal hölgy.

A kapitány negyvenes évei közepén járt szakállas volt és jókora sörhasat engedett az évek során.

- Nyugalom Cicám, három hajtóművel is biztonsággal tudunk repülni. Jók ezek a teherszállító óriás repülőgépek. Most van egy kis dolgom jelentenem kell a műszaki hibát, addig vetkőzz le.

- De csak bugyi és melltartó van rajtam.

- Nekem meg szűk a nadrágom ha rád gondolok gyönyörűségem.

- Még hány óra az út?

- Még kilenc óra, félúton Izlandban leszállunk tankolni, akkor majd el kell bújnod.

- Rakok fel egy kávét.

- Csináld cicám. Úgy értem, hogy műszaki hiba történt elszállt az egyik hajtómű. - mondta a kapitány a mikrofonjába kimért hangon.

A teherszállító repülőgép Budapestről szállt fel és Kanadába tartott. Szexuális jellegű termékeket szállított a tengeren túlra. Guminőket és szex robotokat. A felszállás után egy órával vadlúd csapódott az egyik hajtóműbe. A kapitány neve Béla. A cica neve Éva.

- Bekapcsoltam az automata pilótát. - mondta a kapitány.

- Kész a kávé, vigyáz még forró.

- Köszi ez most jól esik.

- Egész úton nem kell fel a nap. - jegyezte meg Éva.

A férfi elmosolyodott. - Látod sok szép csodát látunk.

- Köszönöm, hogy elhoztál.

- Csak a férjed ne tudja meg.

- Nem fogja megtudni.

- Lemegyek a raktárba.

- Próbáld ki az egyik guminőt. - mondta Éva és nagyot nevetett.

- Van egy jó ötletem. Később a harisnyás lábaidról akarok lenyalogatni egy tortát. A hűtőben van jó krémes. De most megyek a raktérbe. Igaz, hogy tilos lemenni de nyugtalanít egy dolog.

- Rendben van

A kapitány elindult a raktér irányába. Éva egy nagy utazó táskában combfix harisnyát keresett. Félóra múlva kiabálást halott a raktér felől és repülőgép jól érezhetően erősen megremegett. A nő rémülten futott a raktérbe.

Nem tudta kinyitni az ajtó ami mögött a kapitány volt. Eszébe jutott, hogy kamera van felszerelve a raktérbe talán sikerül megnézni az elmúlt félórát. Tudja, hogy hol találja a monitort, mert Béla megmutatta neki. Éva beletúrt a szőke hullámos hajába. Szigorúan nézet maga elé, édesapja villant be aki sokszor mondta , hogy ne félj kislányom. - Apu úgy érzem, hogy most itt vagy velem. - mondta a nő és elsírta magát.

A repülőgép újra megremegett még erősebben.

- Nincs vesztegetni való időm. - kiáltott Éva.

Éva a monitor fölé hajolt. Látta a kapitányt ahogy sétál a nagy fa konténerek mellet.

Látta, hogy a férfi kinyitja az egyik kisebb ládát és elővesz egy szex robotot és közösülni kezd vele Majd pár perc múlva a férfi nem tudja kinyitni a raktér ajtaját.

A nő megsimogatta a szőke hosszú haját és gondolkodott. - Jelentenem kell az esetet, de akkor kiderül, hogy potyautas vagyok. Repülőt meg nem tudok vezetni. Éva hangosan felkiáltott a repülőgép jól érezhetően zuhanni kezdet. És akkor közvetlenül Éva előtt megjelent egy hatalmas mandula szemű lény. A nő belenézett az éj fekete szemekbe és tudta, hogy csak képzelődik, nyilván a stressz miatt.

-Cicám, sikerült kinyitnom az ajtót, minden rendben van lent, ellenőriztem mindent.

Éva nagyot bólintott a fejével és elképzelte, hogy a kapitány nyalja a tortát a lábairól.

- Azért zuhant a gép mert viharos légtömegeken keresztül repültünk de az automata szépen megoldotta a dolgot.

- Lehet, hogy párszor átesett a repülőgép. - jegyezte meg Éva.

- Akkor lenyalogatok egy tortát a lábaidról és utána beszélgetünk, iszunk egy kávét.

- Rendben van. .

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Az öcsém és én


Az öcsém és én


Üdv. mindenkinek, a nevem Melinda, de mindenki csak Lizinek szólít. 21 éves vagyok, vékony testalkatú, barna egyenes hosszú hajam és barna szemem van. Közepes, gömbölyű, hegyes melleim és kemény, kerek fenekem van, amiért megörűlnek a pasik. Bevallom őszintén és nem is szégyellem hogy szexmániás vagyok, szinte már nimfomán. Ha egy nap nem élek át három négy or....

Kíváncsiság


Béci haverommal egy szombati napon neki indultunk az éjszakának. Mert már rég találkoztunk sok volt a meló mindkettőnknek mostanság.
Meg láttunk az utcán két férfit ahogy vadul smárolnak. Egy kicsit ledöbbentünk a látványtól. Utána egyszerre oda kiáltottunk nekik hogy :
-Menjetek szobára basszátok meg! Ezen akkorát nevettünk hogy egyszerre mondtuk ki. Még le is pacsiztunk
-H....

Váratlan fordulat


Éppen egy csúnya szakításon voltam túl. A pasim rendszeresen csalt az unokatestvéremmel. Mindenkiből elegem lett, fogtam a cuccomat felmondtam és megindultam a nagy világba. Új élet, új munka és senkit nem ismertem. Már egy hónapja dolgoztam az új helyemen. Gondoltam jó lenne kimozdulni kicsit. Bár fura volt egyedül neki vágni az éjszakának, de úgy voltam vele rosszabb már nem lehet. Bementem egy ....

A lakótársam és én


Egy meleg,de esős nyári délután történt a dolog.Éppen fürödtem,amikor bejött a fürdőbe a lakótársam Peti,nem számított rám,hisz nem volt zárva az ajtó.(gyönyörű kék szemek,sötétbarna haj,napbarnított bőr,egy kicsit pocis testalkat) Pont a melleimet mostam át jó habos tusfürdővel,csorgott le a puncimhoz a víz.Peti nagyon zavarba jött,gyorsan kiment.Amint végeztem,mentem utána és megkérdeztem tőle,h....

Edina, a földrajztanár


Gimnáziumi tanuló koromban volt egy se nem jó testű, se nem szép földrajztanárunk. Valami azonban mégis megfogott benne. Kb 40 körüli férjes asszony volt. Mellei egész elfogadhatóak, segge nem volt lapos, viszont formás sem volt, az arca... meg... hát aranyos volt, de nem izgató. Haja hosszú, teste átlagos.
10. osztályos koromban egy ōszi napon dolgozatot írtunk. Földrajzból viszonylag jó v....

A barátom a sógornője szeretője


Mikor bejöttem a nagyvárosba faluról összefutottam egy régi barátommal aki egy csinos fiatal lánnyal volt. Odamentem hozzájuk és mielőtt leültem bemutatkoztam a csajnak,majd amikor rendeltem intettem a barátomnak aki vette a lapot és kijött utánam a budira. Mondtam neki szívesen lecsapnám a csajt a kezedről. Mondta,hogy már évek óta keféli és szoptatja a csajt, meg különben is a felesége húga,tehá....
Szextörténet címkék

apaaa | miért áll | nyár tomiv | apu és en | don |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.