Repülőút.- Kapitány úr az egyik hajtómű elszállt! - kiáltotta kétségbe esve a lenge öltözetű, dús idomú fiatal hölgy.

A kapitány negyvenes évei közepén járt szakállas volt és jókora sörhasat engedett az évek során.

- Nyugalom Cicám, három hajtóművel is biztonsággal tudunk repülni. Jók ezek a teherszállító óriás repülőgépek. Most van egy kis dolgom jelentenem kell a műszaki hibát, addig vetkőzz le.

- De csak bugyi és melltartó van rajtam.

- Nekem meg szűk a nadrágom ha rád gondolok gyönyörűségem.

- Még hány óra az út?

- Még kilenc óra, félúton Izlandban leszállunk tankolni, akkor majd el kell bújnod.

- Rakok fel egy kávét.

- Csináld cicám. Úgy értem, hogy műszaki hiba történt elszállt az egyik hajtómű. - mondta a kapitány a mikrofonjába kimért hangon.

A teherszállító repülőgép Budapestről szállt fel és Kanadába tartott. Szexuális jellegű termékeket szállított a tengeren túlra. Guminőket és szex robotokat. A felszállás után egy órával vadlúd csapódott az egyik hajtóműbe. A kapitány neve Béla. A cica neve Éva.

- Bekapcsoltam az automata pilótát. - mondta a kapitány.

- Kész a kávé, vigyáz még forró.

- Köszi ez most jól esik.

- Egész úton nem kell fel a nap. - jegyezte meg Éva.

A férfi elmosolyodott. - Látod sok szép csodát látunk.

- Köszönöm, hogy elhoztál.

- Csak a férjed ne tudja meg.

- Nem fogja megtudni.

- Lemegyek a raktárba.

- Próbáld ki az egyik guminőt. - mondta Éva és nagyot nevetett.

- Van egy jó ötletem. Később a harisnyás lábaidról akarok lenyalogatni egy tortát. A hűtőben van jó krémes. De most megyek a raktérbe. Igaz, hogy tilos lemenni de nyugtalanít egy dolog.

- Rendben van

A kapitány elindult a raktér irányába. Éva egy nagy utazó táskában combfix harisnyát keresett. Félóra múlva kiabálást halott a raktér felől és repülőgép jól érezhetően erősen megremegett. A nő rémülten futott a raktérbe.

Nem tudta kinyitni az ajtó ami mögött a kapitány volt. Eszébe jutott, hogy kamera van felszerelve a raktérbe talán sikerül megnézni az elmúlt félórát. Tudja, hogy hol találja a monitort, mert Béla megmutatta neki. Éva beletúrt a szőke hullámos hajába. Szigorúan nézet maga elé, édesapja villant be aki sokszor mondta , hogy ne félj kislányom. - Apu úgy érzem, hogy most itt vagy velem. - mondta a nő és elsírta magát.

A repülőgép újra megremegett még erősebben.

- Nincs vesztegetni való időm. - kiáltott Éva.

Éva a monitor fölé hajolt. Látta a kapitányt ahogy sétál a nagy fa konténerek mellet.

Látta, hogy a férfi kinyitja az egyik kisebb ládát és elővesz egy szex robotot és közösülni kezd vele Majd pár perc múlva a férfi nem tudja kinyitni a raktér ajtaját.

A nő megsimogatta a szőke hosszú haját és gondolkodott. - Jelentenem kell az esetet, de akkor kiderül, hogy potyautas vagyok. Repülőt meg nem tudok vezetni. Éva hangosan felkiáltott a repülőgép jól érezhetően zuhanni kezdet. És akkor közvetlenül Éva előtt megjelent egy hatalmas mandula szemű lény. A nő belenézett az éj fekete szemekbe és tudta, hogy csak képzelődik, nyilván a stressz miatt.

-Cicám, sikerült kinyitnom az ajtót, minden rendben van lent, ellenőriztem mindent.

Éva nagyot bólintott a fejével és elképzelte, hogy a kapitány nyalja a tortát a lábairól.

- Azért zuhant a gép mert viharos légtömegeken keresztül repültünk de az automata szépen megoldotta a dolgot.

- Lehet, hogy párszor átesett a repülőgép. - jegyezte meg Éva.

- Akkor lenyalogatok egy tortát a lábaidról és utána beszélgetünk, iszunk egy kávét.

- Rendben van. .

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A fiatal mellek


Már benne jártunk a nyár közepében. A város, ahol napjaimat tengetem, lassan kezdett elmerülni a fülledt nyár medrében. Aki csak tudott, az mind menekült, a vízpartra, vagy a hűs erdőbe. A nyaralásomat akkor már letudtam, így én is csak szenvedtem, sok más sorstársammal együtt, a város izzadó aszfaltján. De aztán jött a remény! Kiderült, hogy az edzőtábor nem a nyár legvégén lesz, hanem előre lett....

A vonzó doktornő


Anyával együtt mentünk be a rendelőbe. Az íróasztal mögött egy harminc év körüli, magas, vékony, sötét hajó nő, az oldalsó, ügyintéző asztalnál egy csinos, fiatal lány ült.

A doktornőt nagyon vonzónak találtam. Intett, hogy foglaljunk helyet és megkérdezte, mi az érkezésünk oka. Anya azt válaszolta, hogy szeretné, ha az egészségem érdekében rutinszerűen megvizsgálna, mert ő hisz az....

Pisiszex


Pisiszex

Még fiatal iskolás voltam amikor az egyik osztálytársam meglesett amikor pisilni mentem.Mikor elõvettem a fütyimet és elkezdtem pisilni odajött és elõrenyúlt megfogta a farkam és bekapta. Én annyira meglepõdtem,hogy nem tudtam abbahagyni a pisilés t és a száját telepisiltem. A barátom egyszerüen lenyelte és még követelt többet is. A dumája olyan hangos volt,hogy a közelben l....

Baszoda a Termálfürdőben


Csaknem egy éve vagyunk együtt a barátommal. Szexuális életünk kicsit talán monoton, nem igazán szoktunk extrém helyzeteket kihasználni a szeretkezéshez, talán miattam. Kicsit gátlásos vagyok. Egy kivétel volt eddig...

Pár hete kimentünk Ausztriába egy közeli termálfürdőbe. Volt egy melegvizes medence, ami kint volt az udvaron. Ennek is volt egy kisebb fedett része,ahol kb. negyed ....

Anyám és a mohó barátnői (1. rész)


A történet fiktív valós megtörtént elemekkel keveredve. A nevek kitaláltak, a karakterek valósak a dátum 2021.
Én Feri vagyok 32 éves, és 1,5 éve visszaköltöztem anyámhoz. Ő és a barátnői 52-53 évesek. Anyámnak és nekem sincs senkim egy ideje, a barátnői férjnél vannak .
Anyám egész életünkben régimódi és konzervatív volt ami a szexet illeti. Kissé túlzottan is tabu volt a szex vagy ....

Leszopott az anyós, én meg kinyaltam cserébe


Nikolett , mármint a feleségem május 28.-ára volt kiírva szülni. Sajnos április közepén olyan alhasi fájdalmai voltak ami végett kórházba kellett vinni és bent is fogták. Egyedül maradtam otthon. Persze mindennap bejártam hozzá, munka után. Aztán haza, bevásárlás, fõzõcskézés, takarítás no éppen hogy csak nem bújtam nõi ruhába. A haverok akik megtudták, hívtak:- gyere bulizni, vannak jó csajok, úg....Szextörténet címkék

iskolás lány | eltart | doki | túl nag | erősszak |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.