Tanárnőből ribancot IV.Niki még érezte a szájában András gecijének ízét, mikor meghallotta Marci kemény hangját:
-Nos tanárnő az első bemutatója jutalmat érdemel, de hogy az mi lesz, majd később tudja meg.Most a második szopás következik.Legyen megint ügyes.Tátsa a száját, és várja a faszt!-nevetett Marci és vele a többi srác is.
Niki kitátotta a száját amibe szinte azonnal behatolt egy merev farok. Érezte, hogy ez vastagabb mint az előző.
-Szopjál KURVA!-mondta a farok gazdája suttogva, hogy ne lehessen megismerni a hangját.
Rázárta ajkait a kemény faszra és elkezdte finoman szopni. Kis idő múlva a srác hirtelen megragadta kétoldalt a haját és rárántotta a száját a faszára, ami mélyen behatolt a torkába.Niki nagyon meglepődött ezen a határozottságon. Hát még ahogy ezután elkezdte módszeresen baszni a száját a fiú.
A többiek fütyültek, tapsoltak, éljeneztek.
-Baszd szájba!
-Nyomjad tövig!
-Szopasd a kurvát!
-Micsoda ribanc!
-Nézzétek hogy nyeli a faszát!
Ilyeneket és hasonlókat kiabáltak közben.
Aztán a srác a tarkójára tette a kezét, tövig lenyomta a torkába a lüktető faszát, és hatalmas adag gecit élvezett egyenesen a nyelőcsövébe.Nikinek nyelni sem kellett, a sűrű forró sperma hömpölygött lefelé egyenesen a gyomrába.Aztán a tanítványa lihegve kihúzta a szájából a farkát, amiről gecis nyál csöpögött Niki telt melleire.
-Na ő ki volt?-kérdezte Marci amint szabad lett Niki szája.
-Ta...ta...lán......Dani...-kapkodott levegő után a tanárnő.
-Neeeeeeeeem!!!!!!-válaszolták kórusban a többiek.
-Ebből bünti lesz!-hallotta Marci kaján hangját.-Tudja tanárnő, ő a Sanyi volt!-tette hozzá vidáman.
"Sanyi a kétszer bukott félcigány srác!" gondolta magában Niki. Gyomra kicsit émelyegni kezdett arra a tudatra, hogy Sanyi gecije árasztotta el.
Ebben a pillanatban kopogtattak az ajtón.
-Pizza!-kiabálta egy férfihang.
-Azonnal!-kiabálta vissza Marci
-Nos tanárnő-folytatta-most jön az első igazi próbája. Az eddigi teljesítménye alapján megérdemelt egy jutalmat. Ez az lesz, hogy a pizzák árát összedobjuk a fiúkkal, de a bőséges borravalót magának kell hozzátennie! Igyekezzen hogy a futár, és mi is elégedettek legyünk, mert ellenkező esetben további büntetést fog kapni.Minden világos?-kérdezte a végén.
-Iiiii.......iigen...-nyögte Niki megszégyenülten.
-A szemkötőt levegyük, vagy fennhagyjuk?
-Szeretném ha......levennétek.-mondta Niki szégyenkezve.
Odalépett hozzá az egyik fiú és levette róla.
-Akkor nyisson ajtót!-parancsolta Marci.
A tanárnő felállt és kicsit tétova léptekkel elindult az ajtó felé.
(folyt. köv.)
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Agglegény


Nem vagyok túl izgalmas figura. Inkább kiverem magamnak mint hogy valami csajon tornázzak. Nem csoda, hogy így a harmincas éveim közepén összesen 4+1 nő volt az életemben. Ugyan tesóim (lányok) példáját követve én is elköltöztem otthonról 19 évesen albérletbe, de 25 éves koromban már megint a mama szoknyáján csücsültem. Csendesen éldegéltünk. Én olyan olvasós tipus vagyok. Esténként anya nézte a t....

Ragacsos és perverz kényeztetés


Az elektromos zár halk sípolása jelezte, hogy jó sorrendben nyomogattam a kezelőszerven a gombokat. Megtaszítottam a fém- üveg bejárati ajtót, és amilyen csendben csak tudtam, beléptem a húszemeletes panelház bejáratán. Az éjszakai csendben minden apró zörej felerősödve, a sivár lépcsőházban visszhangozva kalapált a fejemben. Hajnali egy óra volt már, ezért nem akartam hangos csörtetéssel a ház la....

A lumberszexuális fasz


Sziasztok, Kelly vagyok, és a barátnőmmel, Jolie-val kirándultunk, a hegyekbe, igazi női kirándulásnak terveztük az utat. Ám szerencsére más sült ki belőle. Hogy hogyan is történt, ezt fogom most elmesélni nektek. Az autónknak nem volt semmi baja, mielőtt elindultunk, vagy legalábbis mi nem vettünk észre semmit… Mégis, az egyik elhagyatott hegyi úton leállt az autónk.
Nos, mi ugye nők vagyu....

A női bugyis fiú


Sziasztok,

újra jelentkezem, történt a legutóbbi sztori óta egy két dolog, ami megéri, hogy leírjam.

Az az illető, akiről az előbbi történetem szólt, nemrég felhívott, hogy nem lenne e kedvem találkozni vele. Igent mondtam, mert rég voltam már "meleg helyzetben", és nagyon dugni akartam.
Vettem időközben néhány szexi bugyit, meg harisnyát, felvettem a....

Alkalom szüli a szexet


Szüleimmel és bátyámmal lakunk egy házban. Bátyám 19 múlt, én 17 vagyok. Családunkban szigorú munkarend és időbeosztás van. Reggel 6-tól fél 7-ig az anyué, utána negyedóránként apánké, bátyámé, végül enyém a fürdőszoba.(A WC külön helyiség). Nem szoktuk magunkra zárni a fürdőt, úgyis betartjuk a rendet. Illetve... Egy áprilisi reggelen valahogy elnéztem az órát és bebotorkáltam a fürdőszobába, aho....

mindannyian lepisiltek


Elmentem tegnap arra címre ami le volt írva, ott csak egy ajtó volt és becsengettem. -Á szia gyere be.- Ugyan az fiú nyitott ajtót ami a múltkor. -Gyere és vetkőzz le a nagy szobába.- Mikor bementem a nagy szobába mindenki ott volt aki tegnap megbaszott és megalázott, minden ruhámat levettem. Ketten felálltak és letépték a melltartómat meg a bugyimat. -Rendben, hozzad ide.- Szólt az egyik haverjá....Szextörténet címkék

drománó | leszopott | a lányunk | a nagyi | vetkőz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.