Tanárnőből ribancot IV.Niki még érezte a szájában András gecijének ízét, mikor meghallotta Marci kemény hangját:
-Nos tanárnő az első bemutatója jutalmat érdemel, de hogy az mi lesz, majd később tudja meg.Most a második szopás következik.Legyen megint ügyes.Tátsa a száját, és várja a faszt!-nevetett Marci és vele a többi srác is.
Niki kitátotta a száját amibe szinte azonnal behatolt egy merev farok. Érezte, hogy ez vastagabb mint az előző.
-Szopjál KURVA!-mondta a farok gazdája suttogva, hogy ne lehessen megismerni a hangját.
Rázárta ajkait a kemény faszra és elkezdte finoman szopni. Kis idő múlva a srác hirtelen megragadta kétoldalt a haját és rárántotta a száját a faszára, ami mélyen behatolt a torkába.Niki nagyon meglepődött ezen a határozottságon. Hát még ahogy ezután elkezdte módszeresen baszni a száját a fiú.
A többiek fütyültek, tapsoltak, éljeneztek.
-Baszd szájba!
-Nyomjad tövig!
-Szopasd a kurvát!
-Micsoda ribanc!
-Nézzétek hogy nyeli a faszát!
Ilyeneket és hasonlókat kiabáltak közben.
Aztán a srác a tarkójára tette a kezét, tövig lenyomta a torkába a lüktető faszát, és hatalmas adag gecit élvezett egyenesen a nyelőcsövébe.Nikinek nyelni sem kellett, a sűrű forró sperma hömpölygött lefelé egyenesen a gyomrába.Aztán a tanítványa lihegve kihúzta a szájából a farkát, amiről gecis nyál csöpögött Niki telt melleire.
-Na ő ki volt?-kérdezte Marci amint szabad lett Niki szája.
-Ta...ta...lán......Dani...-kapkodott levegő után a tanárnő.
-Neeeeeeeeem!!!!!!-válaszolták kórusban a többiek.
-Ebből bünti lesz!-hallotta Marci kaján hangját.-Tudja tanárnő, ő a Sanyi volt!-tette hozzá vidáman.
"Sanyi a kétszer bukott félcigány srác!" gondolta magában Niki. Gyomra kicsit émelyegni kezdett arra a tudatra, hogy Sanyi gecije árasztotta el.
Ebben a pillanatban kopogtattak az ajtón.
-Pizza!-kiabálta egy férfihang.
-Azonnal!-kiabálta vissza Marci
-Nos tanárnő-folytatta-most jön az első igazi próbája. Az eddigi teljesítménye alapján megérdemelt egy jutalmat. Ez az lesz, hogy a pizzák árát összedobjuk a fiúkkal, de a bőséges borravalót magának kell hozzátennie! Igyekezzen hogy a futár, és mi is elégedettek legyünk, mert ellenkező esetben további büntetést fog kapni.Minden világos?-kérdezte a végén.
-Iiiii.......iigen...-nyögte Niki megszégyenülten.
-A szemkötőt levegyük, vagy fennhagyjuk?
-Szeretném ha......levennétek.-mondta Niki szégyenkezve.
Odalépett hozzá az egyik fiú és levette róla.
-Akkor nyisson ajtót!-parancsolta Marci.
A tanárnő felállt és kicsit tétova léptekkel elindult az ajtó felé.
(folyt. köv.)
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Falusi szex Magdi mamával


Egy mátrai faluban dolgoztam, egy kandallót építettem barátom nagyijának. Éppen a díszítéseket raktam fel, amikor a szomszéd faluból jött egy hölgy és a férje megnézni milyen lett, mivel ők is szerettek volna egyet. Nagyon tetszett nekik a munkám, így megbíztak, hogy építsek nekik is. Mondtam, hogy hétfőn neki állok, de szállásra szükségem lenne, mert messze lakom. Azt mondták, náluk alhatok, van ....

Anyai örömök


Anya-lánya kapcsolat, tűz és víz.
Anyám mindig könnyedén vette a dolgokat, pörgött-forgott, valódi kis kikapós asszonyka.
Én rákoncentráltam az egyetemre, nem adják puszira (makkcsókra) a jogi diplomát.
- Jaj, ne görcsölj már folyton annyit, egy karrierista merev kiszáradt punci lesz belőled, akiből senki sem szerezhet magának örömet! - próbált a maga módján felrázni.
....

Ragacsos és perverz kényeztetés


Az elektromos zár halk sípolása jelezte, hogy jó sorrendben nyomogattam a kezelőszerven a gombokat. Megtaszítottam a fém- üveg bejárati ajtót, és amilyen csendben csak tudtam, beléptem a húszemeletes panelház bejáratán. Az éjszakai csendben minden apró zörej felerősödve, a sivár lépcsőházban visszhangozva kalapált a fejemben. Hajnali egy óra volt már, ezért nem akartam hangos csörtetéssel a ház la....

Brigitta, viszketett a lika


Brigi a középiskolás osztálytársnõm volt. Mikor elõször találkoztunk, nem hagyott mély nyomot bennem, mert lényegében egy teljesen hétköznapi falusi kislány volt, barátja is volt stb. Majd mikor végzõsök lettünk, hirtelen szakított a barátjával, és egycsapásra elkezdett másképp viselkedni, másképp öltözködni, a haját is mindig szépen megcsinálta, és gyakrabban huncutkodott is..
Mindig mellé....

Az erotika hatalma


11 évvel ezelőtt 31 éves prűd házasságban élő nő voltam. Történetem így kezdődött:9 éve élünk együtt a férjemmel. Eddig minden tökéletes volt és kiegyensúlyozott, de valami sosem volt az igazi, és ez a szex. Mikor hozzá mentem már tudtam prűdségéről, de azt gondoltam ezt idővel, közös erővel le tudjuk küzdeni. Sajnos nem sikerült:(.Próbáltam nyíltan beszélni vele erről de mindig veszekedésbe torko....

Swinger klubban voltam


Rossz vagyok akkor ha kívánok más pasit? Párok miatt mentünk swinger klubba, de nem úgy sült el ahogy igazán akartuk, leginkább a pasim számára. Kíváncsi vagyok másnak is volt hasonló esete vagy a miénk egyedi?


Főként azért írom le ezt a kis történetet, mert szeretném tudni, kinek milyen tapasztalata volt swinger klubbal kapcsolatba. Bár hozzá teszem ahol én voltam ez egy na....Szextörténet címkék

macskával | 2 év | zokni | vivike21 | lábai |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.