Tanárnőből ribancot IV.Niki még érezte a szájában András gecijének ízét, mikor meghallotta Marci kemény hangját:
-Nos tanárnő az első bemutatója jutalmat érdemel, de hogy az mi lesz, majd később tudja meg.Most a második szopás következik.Legyen megint ügyes.Tátsa a száját, és várja a faszt!-nevetett Marci és vele a többi srác is.
Niki kitátotta a száját amibe szinte azonnal behatolt egy merev farok. Érezte, hogy ez vastagabb mint az előző.
-Szopjál KURVA!-mondta a farok gazdája suttogva, hogy ne lehessen megismerni a hangját.
Rázárta ajkait a kemény faszra és elkezdte finoman szopni. Kis idő múlva a srác hirtelen megragadta kétoldalt a haját és rárántotta a száját a faszára, ami mélyen behatolt a torkába.Niki nagyon meglepődött ezen a határozottságon. Hát még ahogy ezután elkezdte módszeresen baszni a száját a fiú.
A többiek fütyültek, tapsoltak, éljeneztek.
-Baszd szájba!
-Nyomjad tövig!
-Szopasd a kurvát!
-Micsoda ribanc!
-Nézzétek hogy nyeli a faszát!
Ilyeneket és hasonlókat kiabáltak közben.
Aztán a srác a tarkójára tette a kezét, tövig lenyomta a torkába a lüktető faszát, és hatalmas adag gecit élvezett egyenesen a nyelőcsövébe.Nikinek nyelni sem kellett, a sűrű forró sperma hömpölygött lefelé egyenesen a gyomrába.Aztán a tanítványa lihegve kihúzta a szájából a farkát, amiről gecis nyál csöpögött Niki telt melleire.
-Na ő ki volt?-kérdezte Marci amint szabad lett Niki szája.
-Ta...ta...lán......Dani...-kapkodott levegő után a tanárnő.
-Neeeeeeeeem!!!!!!-válaszolták kórusban a többiek.
-Ebből bünti lesz!-hallotta Marci kaján hangját.-Tudja tanárnő, ő a Sanyi volt!-tette hozzá vidáman.
"Sanyi a kétszer bukott félcigány srác!" gondolta magában Niki. Gyomra kicsit émelyegni kezdett arra a tudatra, hogy Sanyi gecije árasztotta el.
Ebben a pillanatban kopogtattak az ajtón.
-Pizza!-kiabálta egy férfihang.
-Azonnal!-kiabálta vissza Marci
-Nos tanárnő-folytatta-most jön az első igazi próbája. Az eddigi teljesítménye alapján megérdemelt egy jutalmat. Ez az lesz, hogy a pizzák árát összedobjuk a fiúkkal, de a bőséges borravalót magának kell hozzátennie! Igyekezzen hogy a futár, és mi is elégedettek legyünk, mert ellenkező esetben további büntetést fog kapni.Minden világos?-kérdezte a végén.
-Iiiii.......iigen...-nyögte Niki megszégyenülten.
-A szemkötőt levegyük, vagy fennhagyjuk?
-Szeretném ha......levennétek.-mondta Niki szégyenkezve.
Odalépett hozzá az egyik fiú és levette róla.
-Akkor nyisson ajtót!-parancsolta Marci.
A tanárnő felállt és kicsit tétova léptekkel elindult az ajtó felé.
(folyt. köv.)
Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Öreg picsák - Panni néni


Minden nap estefelé járok egy idős hölgyhöz segíteni a mindennapjaiban. Sajnos sokat betegeskedik, ezért csak ha muszáj, akkor kel ki az ágyból. Már hónapok óta járok, és a munkáim közt, kitakarítok, elmosogatok, a szennyest bedobom a mosógépbe. Szerencsére ételt rendelés alapján szolgálom fel. Panni néni talán 75 éves lehet, igazán jól tartja magát. Mint nő, jó karban van tartva, enyhén molett. H....

A koleszos lány


Még a nyáron szemet vettetem anyu munkatársnőjének fiatal csinos lányára. Telt múlt az idő, de a nyár elszállt, viszont nekem kedvezett a szerencse. Ősszel beköltözött abba a koleszba, ahol én vagyok.


Eleinte ügyet sem vettetem rá, baráti kapcsolat alakult ki. Nem is volt olyan nőies, csak kicsit a feneke, csak kis tenyérnyi mellecskéi épp indulófélben voltak, de már fogható....

Spermás lett a barátnőm arca


Sziasztok! Én 24 éves srác vagyok, és elmondanék egy történetet, ami velem esett meg! Egyetemre járok (VE), és néha szoktam korrepetálni matekból és töriből ismerős lányokat! Persze nem pénzért és nem akárkit! Ez amolyan csajozási fogás, ha megismerek egy lányt, és mondjuk épp érettségi előtt áll, vagy csak nem megy neki annyira a suli, egyből felajánlom a segítségemet! Valahogy így történt meg az....

A csalfa


Még számon éreztem Ancsur csókját, amikor becsusszantam a kocsiba. Alig csuktam be az ajtót, mikor Attila már indított is. Én meg hiába csúsztam lejjebb az ülésen, és sandítottam felfelé, nem láttam ablakunkat. Pedig tudtam, hogy Ancsur ott áll, és figyeli az autót, amíg csak el nem kanyarodunk, ki a lakótelepről.

Hosszú győzködés után fogadtam el csak Attiláék ajánlatát, hívását er....

Első és utolsó anális szex


Ahogy közelebb lépek a zuhanytálcához, Miri leguggol és puszit nyom férfiasságomra, majd a szájába veszi. Nyelvével játszik, meg megszívja azt, a maradék spermát is kisfacsarja belőle. Finom bizsergés indul ágyékom felől, farkam ismét egyre duzzad, ő már nem tudja teljes hosszúságában a szájában tartani. Megnyalja aluról egészen makkomig majd vissza, puha ajkai közé véve lassan és élvezettel szopj....

Ne haragudj, de már nagyon kell! (pisilni)


A csaj nem volt sem különösen szép, sem túl érdekes. Úgy ült velem szemben, mintha egy véget nem érő közgazdaságtan előadás harmadik órája vége felé próbálna még valami kis érdeklődést az arcára erőltetni, fel is merült bennem, hogy ennyire azért csak nem vagyok unalmas…
Pedig volt egy olyan érzésem, hogy tetszem neki, talán pont az lökte bele ebbe az apátiába, hogy
pontosan tudta m....
Szextörténet címkék

a vizit | párbeszéd | seggnyaló | kötöz | 7eves |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.