Az éjszakai szerető


Elakadt a lélegzete. Csak nézte az előtte álló gyönyörű nőt, megbabonázottan, megigézve. El se hitte, hogy most ez a csoda, ez a természetfeletti szépségű teremtmény önmagától felajánlja magát neki. Felajánlja magát a halálnak…

Nézte a hófehér bőrét, alakjának vonalát, melyet a ruha szinte alig takart. Nézte azokat a zöld szemeket, melyek vágyakozóan tekintettek a vámpír hosszú, ébenfekete hajára, arcának porcelán-bőrére, az igéző, kék szemekre, melyekben újra és újra fellobban a tűz. Tekintete átvándorolt a nő nyakára. A nyakra, melyen lüktet a kék ér, és a vámpír szájában már szinte érezte a nő vérének édes ízét. Kezét óvatosan végigvezette a vénán, melybe a nő beleborzongott.
Kívánta a vámpírt. Ha ez lesz élete utolsó éjszakája, ha ez lesz életének utolsó szeretkezése, akkor is a vámpíré lesz. Testestől, lelkestől, élettől… Közelebb lépett az éjszaka eme csodás teremtményéhez. Az ágy már bevetve állt, csak rájuk várt, hogy egy utolsó szenvedéllyel teli éjszakát eltöltsenek ebben a világban, hogy aztán másnap a vámpír továbbálljon újabb égő-lüktető áldozatot keresni, a nő pedig örökre a sötétség szeretője legyen.
Átölelte, és egy forró csókot adott az éjszaka urának. Ám az bármilyen óvatosan is próbálta viszonozni a nő csókját, mely édes volt, mint a méz, fogával felsértette a szája érzékeny bőrét, és a sebből szivárogni kezdett a meleg, édes vér. A vámpír kéjesen lenyalta a nő ajkáról lecsorgó „italt”, majd mélyen szemébe nézett. Még mindig nem látott benne félelmet a haláltól. És amit nem lát, az nem létezik. Ezen felbuzdulva, óvatosan megcsókolta a nő nyakát. Ott, ahol az ér lüktetett. Nem, még nem haraphatja át az érzékeny bőrt, nem, még nem jött el az idő.

A vékony selyemblúzt óvatosan lehámozta a lányról, majd egy pillanatra megállt. Csodálta gyönyörű melleit, melyet nem fedett melltartó, a vámpír nagy örömére. Óvatosan leültette a szépséget az ágyra, és kezével masszírozni kezdte a jobb mellét, míg a másikat vigyázva szájába vette. Nem szabad, hogy felsértse az érzékeny bőrt. Nyelvével játszadozni kezdett a nő kemény mellbimbójával, ezzel hosszú, halk sóhajokat kicsikarva a nő ajkai mögül. Szabad keze nem tétlenkedett. Utat tört a szoknya alá, és simogatni kezdte a lány combjának belső részét. Egyre feljebb haladt, kezével megismerve minden egyes apró négyzetcentiméterét a finom, puha bőrnek, mely olyan selymes volt, mint a bársony. Majd ujjaival megérintette az alsónemű finom csipkéjét. Egy pillanatra megállt. Belenézett a zöld szempárba.

Biztosan akarja? A szempár nem árult el félelmet. Csak mérhetetlen vágyat tükrözött. A vámpír ezt látva elmosolyodott, és keze a combjáról áttért a csipke fehérneművel borított „tájra”. Ujjával óvatosan kitapinképtotta az alsóneműn keresztül a lány csiklóját, és lassú mozdulatokkal izgatni kezdte. A nő feje hátrahanyatlott, és egyre gyorsabban vette a levegőt. De most már ő is adni akart a férfinak. Kigombolta a vámpír ingét, majd kezei az ing alá hatoltak, és egy óvatos mozdulattal lecsúsztatta a férfi izmos vállán. Apró csókokkal kényeztette a vámpír összes porcikáját, minden apró domborulatot meg akart ismerni nyelvével, ajkaival.
Majd, mikor a nadrághoz ért, kikapcsolta az övét, lecsúsztatta a nadrágot, és kezébe vette az izzó, vágytól lüktető hímtagot, majd mohón szájába vette, és nyelvével táncot járt a duzzadó férfiasságon. Keze lassan járt fel s alá, majd egyre fokozta a tempót, s a tempóval együtt a vámpír szuszogása is egyre fokozódott. Mikor érezte, hogy túl közel jár, abbahagyta a játékot, és kérlelőn a férfira nézett: folytassa, ahol abbahagyta. Nem is kellett sokáig kérlelnie. A vámpír önmagából kivetkőzve, szinte letépte a nőről a szoknyát és az alsóneműt, hogy szabad utat adjon játékos nyelvének, mely vágyakozóan ismerkedett a nő domborulataival. Játékosan, szenvedéllyel játszadozott a lábai között, aki most már utat adott nyögéseinek, melyek betöltötték a szoba összes szegletét, ahogy érezte, hogy a férfi nyelve egyre mélyebben kényeztette. A gyönyör egyre fokozódott, a forróság beborította az egész szobát. A vámpír abbahagyta a játékot, megcsókolta a nőt, és egy nyögés kíséretében beléhatolt. Először lassú, óvatos tempót diktált, majd ahogy a vágy a csúcs felé egyre fokozódott, a tempón is gyorsított.

A szobát betöltötte a nyögések zaja. Majd pozitúrát váltottak. A vámpír ölébe ültette a nőt, így az diktálta a tempót. Ő sem volt rest, hosszú, szenvedéllyel teli nyögések közepette mozgott a férfin, érezte magában annak lüktető büszkeségét, és nem szabott határt vágyainak. Most ő irányít. Egy pillanatra megállt, hogy lássa, a férfi mit szól ehhez. De mivel ő is kívánta már a gyönyör beteljesülését, ezért újra mozogni kezdett, gyorsabban, mint eddig. A vámpír elérkezettnek látta az időt. A nő szemébe nézett, megcsókolta, majd nyakába mélyesztette a fogait, és szívni kezdte az édes vért. A nő közben tovább mozgott rajta, a szenvedély már nem parancsolt neki megálljt, hagyta, hogy szívja a vérét, hagyta, had vigye magával a pokol fenekére. Hirtelen hideg futott végig a gerincén, érezte, hogy már közel a gyönyör.

A férfi ugyanezt érezte, és nem tellett bele sok idő, egy hangos nyögés kíséretében beleélvezett a nőbe. Egy rövid ideig még ültek így, de nem sokáig. A férfi kicsúszott a nőből, aki szinte ájultan feküdt el az ágyon. Persze, hiszen rengeteg vért szívott belőle. És most befejezi, amit elkezdett. Odalépett mellé az ágyon, ránézett, megcsókolta, és ezt mondta:
- Ég veled. A pokol kapuja nyitva áll előtted…
Majd ismét rátapadt a nő nyakára…


Szextörténet ajánló:


Anyám szeretője voltam


Anyám gyönyörű nő volt asszonyosan telt idomai mindig izgalomba hoztak. Gyakran meglestem a fürdőszobában a kulcslyukon át. Gyönyörű mellei csípője segge combjai lábai voltak ölét dús sötétbarna szőrzet borította. Persze ez a látvány nem hagyott hidegen bár még éppen csak kamasz voltam. Elég gyakran voltunk kettesben és egy alkalommal nem bírtam tovább. Mögé álltam átöleltem magamhoz szorítottam í....

Lilla frzurája


Ami megfogott a lányba, rögtön az első napon hosszú sötétbarna haja volt. Emlékszem pontosan a jobb válla fölött előre húzta a haját, ami így is a derekánál lejjebb ért. Pár hónap múlva meztelen testét is meglátogattam, amint kicsiny mellei fölött a hajzuhstag izgatóan hullámzott, és a vénuszfombján néhány szál fekete pihe mutatta, már nemsokára asszonyok formái lesznek a kislánynak, természetesen....

Barátság az első.


Tíz éve vagyok együtt a férjemmel, nem gondoltam, hogy még tud meglepetést okozni, de mint kiderült, mégis.
Egészen megváltozott, mióta a katonaságnál megismert barátja felbukkant.
A kenyeres pajtás, egy jó humorú, szimpatikus pasi. Esténként eljárnak sörözni, ha tehetik az idejüket együtt töltik.
Nagyon jól érzik magukat és hatalmasakat röhögnek egymás sületlenségein.
....

A takarítónő


Nemrég múlt 40 éves,már több mint 20 éve él úgy a párjával,hogy nem házasodtak össze.A sok sex,nemhogy meglátszana rajta,de még mindig sexisen néz ki,és úgy is öltözik.A melltartó nála tabu,csak alkalmanként,főleg,ha orvoshoz megy,veszi fel.Sokszo egyedül van otthol,a párja jól keres,így nemigen vannak pénz szükében.Unalmas idejét az ínterneten tőlti,rengeteg pornót néz,sokszor képzeli magát a nő ....

éjjeli szórakozás


Sziasztok a nevem Ádám 15 éves vagyok. ez az eset 1 hónapja tötént meg velem.
Van egy nővérem 18 éves a neve Linda. A szüleink elmentek 3napra üzleti okok miatt és otthon maradtunk. Este mind a ketten elmentük lefürödni meg fogatmosni.
-Na szia Öcskös megyek lefekszem.Jó éjt.-
-Rendben én még filmezek aztán megyek én is. Jó éjt neked is.-
Amikor már olyan éjfél körül já....

Esküvői szexfotózás


Esküvőre készülődtem. Sajnos nem én házasodtam, pedig nagyon szép nőnek készültek bekötni a fejét. Bár csak felszínesen ismertem az arát, volt miért irigyelni a vőlegényt... Mindenesetre én sem panaszkodhatok, csinos barátnőm van, nagyon szeretem is, de mint esendő férfi időnként kénytelen vagyok megcsodálni, ha valami szépet látok. Persze ki tudja milyen hárpia vagy ledér kisasszony a leendő fele....
Szextörténet címkék

mela | 11 volt | csavargó | fagyi | forró sperma |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.