Az éjszakai szerető


Elakadt a lélegzete. Csak nézte az előtte álló gyönyörű nőt, megbabonázottan, megigézve. El se hitte, hogy most ez a csoda, ez a természetfeletti szépségű teremtmény önmagától felajánlja magát neki. Felajánlja magát a halálnak…

Nézte a hófehér bőrét, alakjának vonalát, melyet a ruha szinte alig takart. Nézte azokat a zöld szemeket, melyek vágyakozóan tekintettek a vámpír hosszú, ébenfekete hajára, arcának porcelán-bőrére, az igéző, kék szemekre, melyekben újra és újra fellobban a tűz. Tekintete átvándorolt a nő nyakára. A nyakra, melyen lüktet a kék ér, és a vámpír szájában már szinte érezte a nő vérének édes ízét. Kezét óvatosan végigvezette a vénán, melybe a nő beleborzongott.
Kívánta a vámpírt. Ha ez lesz élete utolsó éjszakája, ha ez lesz életének utolsó szeretkezése, akkor is a vámpíré lesz. Testestől, lelkestől, élettől… Közelebb lépett az éjszaka eme csodás teremtményéhez. Az ágy már bevetve állt, csak rájuk várt, hogy egy utolsó szenvedéllyel teli éjszakát eltöltsenek ebben a világban, hogy aztán másnap a vámpír továbbálljon újabb égő-lüktető áldozatot keresni, a nő pedig örökre a sötétség szeretője legyen.
Átölelte, és egy forró csókot adott az éjszaka urának. Ám az bármilyen óvatosan is próbálta viszonozni a nő csókját, mely édes volt, mint a méz, fogával felsértette a szája érzékeny bőrét, és a sebből szivárogni kezdett a meleg, édes vér. A vámpír kéjesen lenyalta a nő ajkáról lecsorgó „italt”, majd mélyen szemébe nézett. Még mindig nem látott benne félelmet a haláltól. És amit nem lát, az nem létezik. Ezen felbuzdulva, óvatosan megcsókolta a nő nyakát. Ott, ahol az ér lüktetett. Nem, még nem haraphatja át az érzékeny bőrt, nem, még nem jött el az idő.

A vékony selyemblúzt óvatosan lehámozta a lányról, majd egy pillanatra megállt. Csodálta gyönyörű melleit, melyet nem fedett melltartó, a vámpír nagy örömére. Óvatosan leültette a szépséget az ágyra, és kezével masszírozni kezdte a jobb mellét, míg a másikat vigyázva szájába vette. Nem szabad, hogy felsértse az érzékeny bőrt. Nyelvével játszadozni kezdett a nő kemény mellbimbójával, ezzel hosszú, halk sóhajokat kicsikarva a nő ajkai mögül. Szabad keze nem tétlenkedett. Utat tört a szoknya alá, és simogatni kezdte a lány combjának belső részét. Egyre feljebb haladt, kezével megismerve minden egyes apró négyzetcentiméterét a finom, puha bőrnek, mely olyan selymes volt, mint a bársony. Majd ujjaival megérintette az alsónemű finom csipkéjét. Egy pillanatra megállt. Belenézett a zöld szempárba.

Biztosan akarja? A szempár nem árult el félelmet. Csak mérhetetlen vágyat tükrözött. A vámpír ezt látva elmosolyodott, és keze a combjáról áttért a csipke fehérneművel borított „tájra”. Ujjával óvatosan kitapinképtotta az alsóneműn keresztül a lány csiklóját, és lassú mozdulatokkal izgatni kezdte. A nő feje hátrahanyatlott, és egyre gyorsabban vette a levegőt. De most már ő is adni akart a férfinak. Kigombolta a vámpír ingét, majd kezei az ing alá hatoltak, és egy óvatos mozdulattal lecsúsztatta a férfi izmos vállán. Apró csókokkal kényeztette a vámpír összes porcikáját, minden apró domborulatot meg akart ismerni nyelvével, ajkaival.
Majd, mikor a nadrághoz ért, kikapcsolta az övét, lecsúsztatta a nadrágot, és kezébe vette az izzó, vágytól lüktető hímtagot, majd mohón szájába vette, és nyelvével táncot járt a duzzadó férfiasságon. Keze lassan járt fel s alá, majd egyre fokozta a tempót, s a tempóval együtt a vámpír szuszogása is egyre fokozódott. Mikor érezte, hogy túl közel jár, abbahagyta a játékot, és kérlelőn a férfira nézett: folytassa, ahol abbahagyta. Nem is kellett sokáig kérlelnie. A vámpír önmagából kivetkőzve, szinte letépte a nőről a szoknyát és az alsóneműt, hogy szabad utat adjon játékos nyelvének, mely vágyakozóan ismerkedett a nő domborulataival. Játékosan, szenvedéllyel játszadozott a lábai között, aki most már utat adott nyögéseinek, melyek betöltötték a szoba összes szegletét, ahogy érezte, hogy a férfi nyelve egyre mélyebben kényeztette. A gyönyör egyre fokozódott, a forróság beborította az egész szobát. A vámpír abbahagyta a játékot, megcsókolta a nőt, és egy nyögés kíséretében beléhatolt. Először lassú, óvatos tempót diktált, majd ahogy a vágy a csúcs felé egyre fokozódott, a tempón is gyorsított.

A szobát betöltötte a nyögések zaja. Majd pozitúrát váltottak. A vámpír ölébe ültette a nőt, így az diktálta a tempót. Ő sem volt rest, hosszú, szenvedéllyel teli nyögések közepette mozgott a férfin, érezte magában annak lüktető büszkeségét, és nem szabott határt vágyainak. Most ő irányít. Egy pillanatra megállt, hogy lássa, a férfi mit szól ehhez. De mivel ő is kívánta már a gyönyör beteljesülését, ezért újra mozogni kezdett, gyorsabban, mint eddig. A vámpír elérkezettnek látta az időt. A nő szemébe nézett, megcsókolta, majd nyakába mélyesztette a fogait, és szívni kezdte az édes vért. A nő közben tovább mozgott rajta, a szenvedély már nem parancsolt neki megálljt, hagyta, hogy szívja a vérét, hagyta, had vigye magával a pokol fenekére. Hirtelen hideg futott végig a gerincén, érezte, hogy már közel a gyönyör.

A férfi ugyanezt érezte, és nem tellett bele sok idő, egy hangos nyögés kíséretében beleélvezett a nőbe. Egy rövid ideig még ültek így, de nem sokáig. A férfi kicsúszott a nőből, aki szinte ájultan feküdt el az ágyon. Persze, hiszen rengeteg vért szívott belőle. És most befejezi, amit elkezdett. Odalépett mellé az ágyon, ránézett, megcsókolta, és ezt mondta:
- Ég veled. A pokol kapuja nyitva áll előtted…
Majd ismét rátapadt a nő nyakára…


Szextörténet ajánló:


A monc (bdsm)


A monc

Éppen moncom van. A nappaliban ülök a nappali sarkában. Sárkányos melegítő van rajtam, és persze a legnagyobb fajta moncbugyi. A Switchet nyomogatom (tápolok).

Te a kanapé másik oldalán heversz, a vékony kék pizsiben, alsógatya nélkül, mint általában. Tévét nézel.

Slattyogást hallok a lépcsőház irányából. A barátnőm jön le az emeletről, frissen a....

Animal swinger Örzsével


Animal swinger Örzsével

A férjem és a barátja egyik alkalmakkor a barát családjánál egy közös bulin mindenkivel dugtak kivétel nélkül a barát anyjával nõvérével és a húgával valamint a rokon csajokkal is. Megbeszélték,hogy közösen fognak házasságot kötni és a nászéjszakán mindenki megbaszhatja a fiatal feleségeiket. Ezt persze egy közös hétvégeken amikor csereberéltek éjszakánkét a ké....

Swinger történetek


Swinger történetek

A megbeszélt idõpontban a barátom kölcsönkért valakitõl egy olyan autót ahová mind a hatan befértünk és így nem kellett külön mennünk.A feleségem ült közvetlen mellé,mert nagyon szerette simogatni a combjai végét.Mögötte és ültem és az öccse felesége míg hátul az öccse és a báty felesége.

Az asszonyoknak általában mindegyiknek ....

A vendég 2. rész (f/l/l hármas, drog)


– Szeretnéd, hogy meghúzzam a melled, ahogy elmész?…

– Ah, igen, Lili, ah, ah, AH! Kérlek…!!!

Éviben egyre gyorsabban járt a fasz. Fokozatosan megfeszült a teste a kezem alatt. Kétségbeesetten nézett rám – még a lélegzete is elakadt.

– Elélvezhetsz – mondtam neki végre, és ahogy épp elkezdte letarolni az első orgazmus, keményen megszorítottam a bimbójá....

Egyperces szex novella


Józsua barna, kissé magas férfi, negyven körül jól öltözött a kisvárosi környezetben , látszott, hogy nem a mezőgazdaságban vagy gyárban dolgozik . Bár itt Csajágon nem is volt valódi gyár , csak valamilyen telephely, ami húsz- harminc embernek adott munkát.
Józsua a városi igazgatásban dolgozott, a városházán, gyámügyeket és szabálysértési ügyeket intézett, szabadidejében pedig horgászott ....

Megbaszta a seggem


Az egyik hétvégén végre sikerült meggyőznöm, hogy átjöjjön amíg a felesége elutazott. Mindig is volt köztünk egyfajta szexuális feszültség, ám a szigorú munkahelyi szabályzat mindenféle irodán belüli kapcsolatot megtilt. Gyakran viccelődött azzal, hogy mennyire „ellátna engem” és hogy „úgy megbaszna, mint ahogy még egy férfi sem tette”, de félt attól, hogy egy velem töltött éjszaka szakmailag és m....Szextörténet címkék

gyógytor | családal | nagynéni és | műkukik | puha fasz |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.