Tanárnőból ribancot. V.


Niki kinyitotta az ajtót, de ő a takarásában maradt. A futár gyorsan belépett a szobába, meglátta a srácokat és elindult feléjük. Letette a pizzákat eléjük az asztalra.
-Jó étvágyat kívánok gyerekek! Ki fogja kifizetni?-kérdezte a fiúktól.-Remélem tényleg nem sajnáljátok a borravalót, mert ennyire már régen siettem!-tette még hozzá.
-Mennyi lesz?-kérdezte Marci a mindenkori szószóló.
-8890 ft lesz.-mondta a futár.
-Tessék itt van 90000 ft.-mondta Marci és odaadta a futárnak, aki lekicsinylő grimasszal vette át a pénzt.
-Na ezért megérte.......-morogta maga elé bosszúsan.
-A borravalót tőle kapja meg!-mutatott a futár háta mögé Marci.
A férfi megfordult és majdnem hanyatt esett meglepetésében. Hirtelen úgy érezte álmodik, hiszen ilyen tökéletes testű szőke pináról szokott álmodozni, mikor esténként a farkát verte.
A tanárnő addigra már szemügyre vette a futárt és megállapította, hogy nem a legszimpatikusabb neki. Testes, szőrös, izzadságszagú volt és lógott rajta a ruha. Mégis megpróbált kedvesen nézni rá.
-Ez valami vicc? Kandikamera?? Vagy mi?-kérdezte a pizzafutár gyanakvóan.
-Ő a tanárnőnk, és nagyon bőkezű tud lenni bizonyos dolgokban!-mondta Sanyi a félcigány srác-Igaz tanárnő??-tette hozzá gúnyosan, Niki felé fordulva.
-Igeen....-mondta Niki halkan, miközben látta, hogy a férfi szinte falja a szemeivel.
-Tanárnőőőőőő???-kérdezte kerek szemekkel a pasi-És mit csinál itt meztelenül??
-Én...én....a srácoknak......szeretnék.....kedveskedni...-mondta Niki szégyenkezve.
-Ennyire kívánja a faszt?-kérdezte a férfi
A fiúk csendben figyelték mit fog válaszolni a ribanctanárnő.
-Én azért jöttem át hozzájuk.....mert....szeretném ha....-itt megalázottan sorra ránézett a srácokra-ha....örömet szerezhetnék nekik.....a testemmel...
-És nekem milyen borravalót akarsz ajánlani?-lépett eléje a pasi ,és egyből megmarkolta a bal mellét.
-Szeretném felajánlani....hogy.....kielégítem..
-És hogyan akarsz kielégíteni te kis ringyó?-kérdezte a futár már zihálva az izgalomtól.
-Ahogy....szeretné-válaszolta Niki amilyen kedvesen csak tudta.
A pasinak gonoszul felcsillant a szeme.
-Tényleg?? Biztos??-kérdezte csorgó nyállal.
-Iiigeen..-mondta bizonytalanul a tanárnő.
-Srácok! Játszhatok a ribancotokkal míg megeszitek a pizzát?
-Természetesen, nyugodtan...-mondták a fiúk kórusban, miközben már osztották egymásközt a kaját.-Csináljon vele amit csak akar!
A férfi visszafordult Nikihez. Durván megmarkolta mindkét mellét és erősen gyúrni kezdte őket. Aztán mutató és hüvelykujja közé fogta a tanárnő mellbimbóit. Először finoman morzsolgatta őket, aztán hirtelen megszorította és megcsavarta mindkét mellbimbóját.
-ÁÁÁÁÚÚÚÚÚÚÚ....-jajdult fel fájdalmasan Niki.
-Szóval ahogy szeretném?? Ugye?? Remélem nem gondoltad meg magad?-és még jobban megcsavarta a bimbókat.
-Jaaaaaaajjjjjj!!! Iiigeeeen ahogy....szeretnééééé!-sikoltotta könnyes szemmel.
-Megbasztátok már?-kérdezte a futár a fiúkat.
-Még csak szopott párunkat a ribanc. De 3 napra jöttünk, és ez még csak az első!-válaszolta Marci-Nem nagyon lesz más program, úgyhogy lesz időnk mindenre!-tette hozzá vigyorogva.
-Térdelj arra a székre és pucsíts!-mutatta a tanárnőnek hova kell mennie.Elengedte a bimbóit.
Niki feltérdelt a székre, megkapaszkodott a szélében és pucsított. Így pont szemben volt a srácokkal.A pasi a háta mögé ment, és letolta a nadrágját.
(folyt. köv.)

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Vicces szex történetek


Egy srác vitte a barátnőjét az autójával, mikor elkezdett esni az eső. Elkezdett bepárásodni belülről az ablak, és az ablakon feltűnt egy pár idegen lábnyom:-) Egy kis körültekintés után észrevette a lány, hogy a tetőkárpit is piszkos volt. Háát igen, a fiú az autóban rendezett le egy lányt.

nekem szex közben beszorult a fejem az ágy és a fal közé... annyira kellett nevetnem, hogy n....

Apakomplexus


Az egész tizenhat éves koromban kezdődött.Az ember lányát már elkezdik érdekelni a fiúk, én is ábrándoztam, olykor maszturbáltam olyan képzetekre, hogy egy sráccal szerelemből lefekszünk, ám ahogy végignéztem a velem egyidősek seregén, elborzadtam.

Mégis mi ez a kínálat? 20 kilós srácok mindenhol béna hajjal, elképzelni sem tudtam őket meztelenül. Ráadásul érettebb is voltam náluk ....

Családi seggrepacsi


Szerintem egész éjjel félkemény volt a farkam, mikor a húgommal egy ágyban aludtunk a veszprémi kollégiumban.
Mikor felébredtünk, tudtam, hogy nem ártana egy jó, tojásos reggeli, de titokban mind a ketten élveztük az estét, és nem akartuk megtörni a varázst. Hirtelen eszembe jutott, mit játszottunk az első pörgetős esténken a gimnáziumi osztálykiránduláson.
- Gyere, bekötöm a szemed!....

Péntek esti erotikus történet


Éjfél van. Nem tudom, manapság ilyenkor mindig ébren vagyok még, pedig a normális emberek ilyenkor már rég az igazak álmát alusszák. De valahogy nem jön álom a szemem-re. Hiába várom, nem jön. Meg kell várnom, amíg végkimerülök, s kábán elszenderülök.
Így hát, mint Azóta mindig, most is a gép elõtt ülök, nyúzom a billentyûzetem, s bambán bámulom a képernyõt. Elõszeretettel várom az éjfélt, ....

Gruppen szexparti a vidéki tanyán


Világéletemben imádtam a tanyát. Régi parasztház, még üknagyszüleim idejéből, nagy gyümölcsöskert a dombok alatt, a patak, aminek a vize ilyen közel a forráshoz szép időben ihatóan tiszta, a csend és a nyugalom. Mindez gyerek és tinédzserkorom legszebb emlékeinek helyszínévé avatta. Mivel azonban a mezőgazdaság sohasem vonzott igazán, felnőttkoromban hosszú évekig hanyagoltam a mostmár rám szállt ....

Rock klub, vagy inkább kupleráj?


Szombat este, a szokásos készülődés… Jézusom, de nyúzott vagyok! A vizsgák teljesen kikészítettek! Legszívesebben itthon maradnék, de nem tehetem. Tudom, hogy ő is ott lesz…
Belenézek a tükörbe… Karikák a szemem alatt, sápadt és beesett az arcom. Olyan vagyok, mint egy vízi hulla! Bíztatóan szólok a tükörképemhez:
- Szedd már össze magad, és menj le a klubba! Találkoznod kell vele, h....
Szextörténet címkék

meleg baràt | vacsora | szájmunka | tanárnőv | liliÉszsolti420 |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.