Tanárnőból ribancot. V.


Niki kinyitotta az ajtót, de ő a takarásában maradt. A futár gyorsan belépett a szobába, meglátta a srácokat és elindult feléjük. Letette a pizzákat eléjük az asztalra.
-Jó étvágyat kívánok gyerekek! Ki fogja kifizetni?-kérdezte a fiúktól.-Remélem tényleg nem sajnáljátok a borravalót, mert ennyire már régen siettem!-tette még hozzá.
-Mennyi lesz?-kérdezte Marci a mindenkori szószóló.
-8890 ft lesz.-mondta a futár.
-Tessék itt van 90000 ft.-mondta Marci és odaadta a futárnak, aki lekicsinylő grimasszal vette át a pénzt.
-Na ezért megérte.......-morogta maga elé bosszúsan.
-A borravalót tőle kapja meg!-mutatott a futár háta mögé Marci.
A férfi megfordult és majdnem hanyatt esett meglepetésében. Hirtelen úgy érezte álmodik, hiszen ilyen tökéletes testű szőke pináról szokott álmodozni, mikor esténként a farkát verte.
A tanárnő addigra már szemügyre vette a futárt és megállapította, hogy nem a legszimpatikusabb neki. Testes, szőrös, izzadságszagú volt és lógott rajta a ruha. Mégis megpróbált kedvesen nézni rá.
-Ez valami vicc? Kandikamera?? Vagy mi?-kérdezte a pizzafutár gyanakvóan.
-Ő a tanárnőnk, és nagyon bőkezű tud lenni bizonyos dolgokban!-mondta Sanyi a félcigány srác-Igaz tanárnő??-tette hozzá gúnyosan, Niki felé fordulva.
-Igeen....-mondta Niki halkan, miközben látta, hogy a férfi szinte falja a szemeivel.
-Tanárnőőőőőő???-kérdezte kerek szemekkel a pasi-És mit csinál itt meztelenül??
-Én...én....a srácoknak......szeretnék.....kedveskedni...-mondta Niki szégyenkezve.
-Ennyire kívánja a faszt?-kérdezte a férfi
A fiúk csendben figyelték mit fog válaszolni a ribanctanárnő.
-Én azért jöttem át hozzájuk.....mert....szeretném ha....-itt megalázottan sorra ránézett a srácokra-ha....örömet szerezhetnék nekik.....a testemmel...
-És nekem milyen borravalót akarsz ajánlani?-lépett eléje a pasi ,és egyből megmarkolta a bal mellét.
-Szeretném felajánlani....hogy.....kielégítem..
-És hogyan akarsz kielégíteni te kis ringyó?-kérdezte a futár már zihálva az izgalomtól.
-Ahogy....szeretné-válaszolta Niki amilyen kedvesen csak tudta.
A pasinak gonoszul felcsillant a szeme.
-Tényleg?? Biztos??-kérdezte csorgó nyállal.
-Iiigeen..-mondta bizonytalanul a tanárnő.
-Srácok! Játszhatok a ribancotokkal míg megeszitek a pizzát?
-Természetesen, nyugodtan...-mondták a fiúk kórusban, miközben már osztották egymásközt a kaját.-Csináljon vele amit csak akar!
A férfi visszafordult Nikihez. Durván megmarkolta mindkét mellét és erősen gyúrni kezdte őket. Aztán mutató és hüvelykujja közé fogta a tanárnő mellbimbóit. Először finoman morzsolgatta őket, aztán hirtelen megszorította és megcsavarta mindkét mellbimbóját.
-ÁÁÁÁÚÚÚÚÚÚÚ....-jajdult fel fájdalmasan Niki.
-Szóval ahogy szeretném?? Ugye?? Remélem nem gondoltad meg magad?-és még jobban megcsavarta a bimbókat.
-Jaaaaaaajjjjjj!!! Iiigeeeen ahogy....szeretnééééé!-sikoltotta könnyes szemmel.
-Megbasztátok már?-kérdezte a futár a fiúkat.
-Még csak szopott párunkat a ribanc. De 3 napra jöttünk, és ez még csak az első!-válaszolta Marci-Nem nagyon lesz más program, úgyhogy lesz időnk mindenre!-tette hozzá vigyorogva.
-Térdelj arra a székre és pucsíts!-mutatta a tanárnőnek hova kell mennie.Elengedte a bimbóit.
Niki feltérdelt a székre, megkapaszkodott a szélében és pucsított. Így pont szemben volt a srácokkal.A pasi a háta mögé ment, és letolta a nadrágját.
(folyt. köv.)

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Sötétben egy idegennel szexeltem


Tibivel egy augusztusi délután egyikén ismerkedtem meg egy portálon. mindig is szerettem ezeket az oldalakat, unaloműzőnek tökéletesek az unalmas délutánokon,és a magányos estéken.
Vonzott az anonimitás, a titokzatosság, és az első pár alkalommal fel sem tűnt, hogy Ő "véletlenül" mindig akkor lép be,mikor én általában ott vagyok. Nem volt nehéz észrevenni, hogy délutánonként általában mind....

Call girl történetek, első rész


Engedjétek meg, hogy megosszak veletek néhány emlékezetes szexélményemet. Mindenek előtt meg kell említenem, hogy a foglalkozásom call girl. Bizonyos luxusszállodákban dolgozom, az oda látogató vendégek katalógusból választanak ki engem, amikor szexre vágynak. Büszkén állíthatom, hogy az alakom hibátlan, amiért rengeteget dolgozom, rendszeresen járok edzőterembe és odafigyelek az étkezésemre is. ....

A haver anyja


Laci volt az, aki nem tudott aludni, és miután észrevette, hogy a felesége nincs mellette az ágyban, a keresésére indult. Irén határozottan becsukta az ajtót, és lekapcsolta a villanyt, mintha épp végzett volna a fürdőben.

- Mit csinálsz itt lent?- kérdezte Laci

- Szerinted? A mosdóban voltam.

- Felébredtem, és nem voltál ott. Gondoltam megkereslek, ne....

Új ribanc a swinger clubban
Hosszú hónapok, és sok-sok szervezés után végre eljutottunk swingerezni.

Elöljáróban szeretnék néhány dolgot leszögezni a félreértések elkerülése végett:

Megtörtént, túl vagyunk rajta.

Kapcsolatunk átalakult, az egymáshoz való viszonyunk is megváltozott, ezt már most határozottan kijelenthetem.

Mire ennek a bejegyzésnek a ....

Egy beteg perverz vagyok


Mire kellett rájönnöm tegnap? perverz vagyok.

Azt persze eddig is tudtam, hogy van némi (szerintem ártalmatlan) perverzióm, nevezetesen a bondage, de igazán csak tegnap jöttem rá, mit jelent perverzenek lenni.

Egy travit a női ruhák hoznak izgalomba, egy homokost a saját neme, egy magamutogatót az, hogyha idegeneknenek villogtatja magát, és csakis és kizárólag a perve....

A bájos anyuka


Esős átlagos hétköznap délután volt 3 héttel ezelőtt. Éppen az általános iskola felé tartottam hogy hazavigyem öcsémet. Átlagos srác vagyok 16 éves (ekkor még szűz). Kicsit korábban érkeztem az iskola elé a kelleténél de ezzel nem csak én voltam így hanem Vivien is. Ő a tesóm osztálytársának volt az anyukája. 30-as nő volt de valami eszméletlen jó. Bájos mosolygós arc középhosszú barna haj és egy ....Szextörténet címkék

szörös punci | perverzsrac | gyógyszer | haverom | peny |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.