Anál órák


Na, szivi. Kérlek! Niki arrébb hengergőzött Laci-tól, kicsusszant a cirógató ujjak alól.
- Azt már nem - felelte.
- Tudod jól, ilyesmibe nem megyek bele.
- Nem a farkamat akarom a seggedbe dugni - ellenkezett a férfi.
- Csak az ujjamat. Játszadozni akarok a segged lukával, ennyi az egész. Meglátod, remek lesz.
- Hát persze, aztán mire észbe kapok, már bele is nyomtad a farkad a faromba. Kösz, ebből nem kérek.
- Azzal lenyúlt az ágy lábához, ahová a takarót dobták és a mellére húzta. Laci most felállt és parancsolóan nyújtotta ki az ujját. Hirtelen váltott át a szerepjátszásra, amit időnként csináltak.
- Urad és parancsolód vagyok, te pedig engedelmeskedsz nekem. A másodperc egy törtrészéig arra gondolt Niki, hogy a végszót mondja. De az elmúlt két évben mióta ezt a játékot játszották, erre még nem volt szükség. Most sem lesz. Tudta, Laci nem bántaná őt. A férfi fantáziájával összhangban négykézlábra kuporodott, majd a válla fölött nézett hátra mezítelen szerelmére, aki ott állt az ágy mellett, előremeredt álló fasszal.
- Uram, rendelkezz velem - mondta most a ni tétován.
- De kérlek, ne feledkezz meg arról, hogy még szűz vagyok ott hátul és nagyon szűk. Attól tartok, még az ujjad is túl nagy hozzám.
- Egyet se félj, jó szobalány. Minden vágyam, hogy örömet okozzak neked - fogadkozott Laci, aztán a fürdőszobába ment. Míg odakint volt, Niki felkapott néhány vánkost és alátámasztotta hasát. Még akár kellemes is lehet, gondolta.
Mikor Laci visszajött, az éjjeliszekrényre tette a KY tubust, aztán benyúlt a fiókba és elővette a bőrből készült bilincset.
- Kedves leányom - kezdte - ismervén a… öö… szűzies szorongásodat, azt hiszem, legjobb, ha ezek a bilincsek rajtad vannak, nehogy kísértésbe ess és félbeszakítsd urad örömét.
Niki ezúttal nem habozott. Ha őszinte akart lenni önmagához, a gondolat, hogy Laci ujja becsusszan a tomporába, kezdte felizgatni őt. Kinyújtotta maga elé két karját, hagyta, hogy Laci rácsatolja csuklóira a bőr bilincset, majd az ágy fejtámlájához erősítse.
- Még valami - mondta a férfi, azzal Niki bokáira is bilincset csatolt. - így, most már készen állsz, hogy az enyém légy.
Niki kényszert érzett arra, hogy még valamire emlékeztesse a férfit.
- Uram - kezdte, miközben áthelyezte testsúlyát, amikor Laci beigazította csípőjét a neki megfeleli helyzetbe. Érezte, hogy a férfi valami hűvöset ken a végbele köré.
- Kész is, leányom - mondta Laci.
- Pont ez a tökéletes helyzet a játékhoz. Hadd masszírozzam egy kicsit itt kívül. Tetszik, ahogy a segged lyuka fodrozódik itt a szélén.
Mikor a férfi odanyúlt, Niki összehúzta izmait, majd elernyesztette. Furcsa volt hallani, hogy Laci pontosan azt mondja, amit ő érez - valahogy meglepődött rajta. Úgy tűnt, saját magát lepi meg. Miközben Laci birizgálta, tovább kommentálta az eseményeket.
- Feszes bőr. Sima, de klassz, ahogy itt átmegy a hajlatokba. És lám, a farpofáid olyan kerekek, mint a körte.
- Másik kezével masszírozta a gömbölyded fart, markolászta a húsát.
- Egészen szétnyílnak, mikor így lekushadsz. Remek. Most már a csinos kis segglyukadra összpontosíthatok.
Niki a vánkosába temette fejét, lehunyta szemét. A tiszta lepedők friss illata töltötte ki orrát. Örült, hogy aznap még korábban lecserélte az ágyneműt. Szemhéjai alatt képek villantak fel arról, amit Laci épp csinált, ezzel fokozva az érzést a tomporában. A férfi tompa mutatóujjának épp csak a hegyével hatolt be kissé Niki segglyukába, jobbra-balra forgatva azt. A ni érezte ezt végbelének minden oldalán és ettől a selymes masszírozástól egyre jobban felizgult.
- Ó, leányom - búgta Laci.
- Milyen szűk vagy. Olyan szűzies. De azért forró és nedves odabent.
Miközben Laci tovább haladt beljebb, Niki összeszorította izmait az ujja körül. Érezte, hogy tenyerét puncijának nedves szeméremajkain nyugtatja. Többször is összeszorította izmait, tetszett neki ez a fura érzés, ahogy a férfi ujja beljebb haladt és kitöltötte őt.
- Ez az, szivi. Szorítsd csak jól össze az ujjamat.
- Laci most kiesett szerepéből, hangja érdesebbé vált.
- Szorítsd csak az ujjam. Ha hagynád, hogy a popódba nyomjam a farkam, tetszene neked és jól megszoríthatnád.
Niki riadtan összerezzent, a férfi azonban tovább nyugtatgatta, eközben gyengéden húzogatta ki-be ujját a fenekéből.
- Tudom, tudom. Ne aggódj! Nem szegem meg szavam és nem nyomom a faszom a seggedbe. Legalábbis addig nem, míg te nem kéred.
Másik kezét most lecsúsztatta a ni fenekéről és egyik ujjával széttárta nedves szeméremajkait, majd az érzékeny húsát csiklandozta, mire az már szinte lucsogott a nedvességtől.
- Tudom, milyen érzés - mondta.
- Mondjad hát, jó szolgálóm, milyen érzés, mikor az ujjam a seggedben van?
Még hogy beszéljen? Mikor lélegzethez is alig jut? Csak egy nyögés szakadt fel torkából, mikor Laci a csiklójának nyomta ujjhegyét.
- Ó, látom, ez tetszik neked, leányom. A csiklód a legérzékenyebb fajta, amit valaha is láttam.
Az izgalomtól borzongás futott végig Niki testén.
- Sokat látott? - kérdezte suttogva.
- Mármint csiklót.
A férfi válasz nélkül hagyta ezt a kérdést.
- A tiéd a legjobb. Akárcsak a segged.
- Örülök, hogy tetszik - szavai nyögésbe fúltak, mialatt Laci gyengéden játszott tovább a segglyukában. Egyik ujját ki-be járatta Niki fenekéből, a másikkal meg gyengéden körözött lükteti csiklója körül.
Mikor a ni ismét felnyögött, így rendelkezett:
- Megparancsolom, mondd meg nekem, milyen érzés ez?
- Halljam!
- Felséges - sóhajtotta Niki, azzal fenekét riszálta, hogy még jobban magába húzza Laci ujját.
- Ó te jó ég, ez az. Pont ott - sikoltotta.
Laci most még gyorsabban húzkodta ujját kibe.
- Még? Talán két ujjal?
Niki nem számított arra, hogy így felhevül, ha Laci beledugja az ujját a fenekébe, de most nem csak hogy totál nedves volt két lába között, de egész testét áthatotta az izgalom.
Szorosan ragadta meg az ágy fejtámláját és hátralökte magát, úgy feszült Laci kezének.
- Óóó, igen… - levegő után kapkodva préselte ki a szavakat:
- Most két ujjal, mind a két lukba. Nem, kettőt mindegyikbe.
Laci úgy tett, egyszerre járatta ki be mindkét kezét, egyre tágítva a két testnyílást.
- Ó, uram - nyöszörögte, ahogy a kéjérzet egyre nőtt benne.
- Mindjárt elélvezek. Hihetetlen.
Laci odahajolt és belecsípett a seggébe, majd tovább dugta két kézzel Niki-t. A ni teste kezdett görcsösen megfeszülni, miközben rátört az orgazmus.
- Ó, magasságos ég, ez az! Abba ne hagyd, mindjárt élvezek. Laci egyre csak lökdöste ujjait ki-be, most váltakozó ritmusban. A nő érezte, ahogy a hűség végigfut testén, háta ívben feszült meg, igyekezett minél jobban a seggébe fogadni Laci kezét. Minden ízében remegett, miközben élvezett a kettős masszázs hatására, száját kitárva feszítette meg testét a féktelen örömérzettől áthatva.
Befejezésül Laci most lassabban dolgozott ujjaival, míg egyik ujjhegyével a nő segglukát masszírozta, a másikkal pedig a csiklóját. Angi zihálva lélegzett, szinte kapkodott a levegő után és ernyedten feküdt a hasára.
Laci kihúzta ujját és odahajolt, mindenféle alakzatban lustán nyalogatta Niki farpofáit.
- Jó volt, szivi?
Niki felsóhajtott, még mindig szaporán lélegezve, szíve egyre kalapált.
- Fantasztikus volt, Laci. Álmodni sem mertem volna… Ha megígéred, hogy nem mondod azt: „Na ugye, megmondtam!” akkor lehet, hogy megkérlek, basszál seggbe!
Laci-nak sikerült megőriznie nyugalmát és nem esett ki szerepéből. Gyengéden simogatta Niki verítékezi testét.
- Úgy gondolom, megoldható lesz ez is, leányom.
- Köszönöm, uram! - Arcát a vánkoson pihentette, az pedig puhán feszült felhevült bőrének.
- Szégyellem magam, hogy kételkedtem benned. Ha bármit tehetek, amivel a kedvében járhatok…
- Hangja választ várva halt el.
A férfi széles tenyere hirtelen lecsapott Niki seggére, az ütéstől belenyilallt a fájdalom.
- Bármit? - mormolta Laci és újból felemelte kezét.
Niki most lepillantott a férfi masszív erekciójára, a makkján erekciós csepp gyöngyözött. A nemi izgalom söpört végig testén, ettől felbátorodott.
- Bármit, amit csak kíván, uram.
Laci most királyian bólintott, majd véget vetett a szerepjátszásnak, izgatottan kurjantott egyet, Niki pedig hagyta, hogy újból négykézlábra állítsa őt.
- Szerencsés gazda vagy te, hogy ilyen kalandvágyó szobalányod van.


Szextörténet ajánló:


Szex az áruházban


- Nézd csak! Szerinted mit művel ott az a nő? - hívott magához az egyik operátor kolléga.

Egy álomszép, csinos, nyári ruhába bújtatott nő álldogál a vegyszerek előtt, alig észrevehetően cirógatja a combjait a szoknyája szélét fogva, néha-néha az ajkába harapva figyeli a teljesen érdektelen dobozokat maga előtt. Természetesen egyből felismertelek.

Valamire készülsz, v....

Vidéki perverzkedés


Amikor megkérdezte tőlem a mostohaapám a szomszéd ágyból, amelyben Mariskával, az új feleségével feküdt, hogy alszom-e, nekem egyetlen gondolatom volt csak: krumplis tészta. Tudtam, hogy a kérdést ágynyikorgás követi, majd a mostohaapám nagyot fúj és bejelenti, mit enne másnap. Ezért gondoltam én azonnal a krumplis tésztára. Bár csak tizenhat éves voltam, de jól tudtam, mi is történik a másik ágyb....

Két kurvával egyszerre


- Hogy a csudába kerültem ide? - kérdeztem magamtól immáron sokadszor, amikor álmélkodva körülnéztem a hatalmas rózsadombi kúria gyertyafényben úszó tágas szalonjában. A barokk stílusú berendezés legalább annyira szokatlan volt, mint amennyire érdekes. Ezerszer láttam már ilyet múzeumokban, itt viszont emberek éltek. Emberek, akik a fényűzés minden lehetőségét kihasználva összekötötték a kellemese....

A behatoló


Amikor a férjemtől érzékeny bucsút vettem a repülőtéren már elmult délután négy. Még be kellett ugranom vásárolni valami élelmiszert, mert semmi sem volt otthon és ráadásul egy komplett hosszú és szabad hétvége állt előttem. Istenem, de vártam ezt a hétvégét. Fáradt voltam, sokat dolgoztam a héten. Tudtam, hogy semmit sem fogok majd csinálni csak aludni, aludni és harmadszor is aludni. A párom hár....

A csajos este


Hűvös tavaszi délután volt, s barátnőmmel lányos estét terveztünk, mivel már pár hete mindketten facérok voltunk, s úgy gondoltuk elég a magányból. Azt terveztük, hogy főzünk egy istenit, majd hajnalig trécselünk és tévézünk valami limonádé-sorozatot és senki nem fog ránk szólni emiatt.

A sült pulyka valóban nagyszerűen sikerült, egy gond volt vele, hogy két személyre sok volt, így ....

ANALIZÁLÁS


Analizálás


A külvárosban laktunk , ezért aztán gyakran előfordult , hogy a belvárosban lakó nagynénémnél ragadtam éjszakára , ha mozi … egyéb után nem volt kedvem hazadöcögni villamoson . Volt egy kis dolgozószobájuk , ett aludtam ilyenkor a heverőn . Ezen a napon is – aminek a történetét mesélem – szintén így jártam . Amikor odaértem , meglepetten tapasztaltam , hogy az uno....Szextörténet címkék

sue | megszöktem | masszázsszalon | sm történet | nagymellű anyós |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.