Masszázs meglepetéssel 1.Masszázs ágy és meglepi

Sziasztok! Megosztanék veletek egy fantázia történetet Kingáról, az exem barátnőjéről és arról, mikor felkeresett egy masszázs miatt.

Én frissítő svéd, és indiai talp és fejmasszázzsal foglalkozom, pusztán kiegészítés céljából. Szeretem csinálni, mert jól esik, hogy adhatok valami jót a vendégeimnek. Jelentősen fokozza az örömöm, ha dögös, igényes nők fekszenek a kezeim alá. Imádom a női test minden egyes porcikáját, de hát a munka az munka.

Történt egyszer, hogy a hajdani exem barátnője, Kinga váratlanul felkeresett telefonon. Tudni kell, hogy hiába voltak ők barátnők, az exem mindig próbált engem távol tartani Kingától. Ezt nem is csodáltam mondjuk, mert Kinga maga volt a földreszállt angyal... vagy démon... Nem is tudom. Festett, sötétvörös, hosszú haj, gyönyörű szemek, csodás pofi, óriási, kerek mellek, mégkerekebb popsik. Mindez egy enyhén molett típusú testen. Egyszer-kétszer szóba elegyedtünk, szimpatizáltunk egymással, de kb ennyi is volt köztünk.
Egy nyári délelőtt megcsörren a telefonom, ismeretlen szám, felveszem, mert új vendég is lehet akár. Kinga beleszól, én pedig pár másodperc név szerinti azonosítás után meglepve és boldogan köszönök neki.
- Micsoda meglepetés! De jó, hogy hívtál! Hogy vagy? Mesélj!
Kellemes diskurzusba keveredtünk, közben bevillantak a képek róla a fejemben. Izgató volt...
Kinga kérdezi: - Te tényleg masszőr lettél? És megmasszíroznál valamelyik nap?
Az ütő majd megállt bennem, de azonnal rávágtam, hogy
- persze, akár most is!
- akkor, ha 2 óra múlva átmegyek az jó? Kérdi Kinga.
- tökéletes!
Ahogy leraktuk a telót, meg is kezdtem a masszázshoz való hozzákészülődést. Fürdés, fehér boxer, nadrág, póló, zokni, lepedő, törölköző... Minden fehér...
Gyújtok füstölőt, mécsest, langyosítom a masszázs olajat, főzök teát.
Az agyamban már vagy háromszor leforgattam Kingával soft, hard és más egyéb stílusú pornófilmet, míg vártam rá.
Csenget, majd ajtót nyitok neki.
Kinga látványa egyből letaglóz... Nem rejti véka alá telt idomait, sőt! Csinos, lenge nyári viselete mindent megmutat első pillantásra. Megölelem, puszi, és természetesen az illata is varázslatos.
Látom a tekintetén, hogy a fehér szerkóm látványára mérsékelten, de beindult. Jóóó! Ezt már szeretem!
Kis csevegés után körbe vezetem a kis masszázs barlangomban, ami szintén bejött neki. A paraván mögé vezetem, és megkérem, hogy csak a melltartó és a bugyi maradjon...
Mire kérdezi:
- nem zavar, ha azt is leveszem? Nem szeretem a ruhákat magamon... - mondja.
- persze, csak nyugodtan! Ez sosem zavart! - mondom neki.
A légkör igencsak erotikus, nyílt, és feromonokban gazdag lett.
Egy törölközőt magára tekerve előlép a paraván mögül, majd a pocijára fekszik a masszázs ágyamon.
- kezdheted! - szól, és a törölközőt máris elkezdem lehámozni róla.
A látvány tökéletes és káprázatos!
Finom, langyos olajat öntök a tenyerembe, majd gyengéden elkezdem elkenni a vádliján, fel a combján egészen a popsijáig, többször ugyan ezen az útvonalon. Nekem sem kellett már ennél több. Az egész történet és látvány, plusz a megérintése annyira felizgatott, hogy már nem fértem el a nadrágomban a duzzadó farkamtól... Legszívesebben ledobnám magamról az összes ruhadarabot! De még bírnom kell!
Kinga halk, hosszúra nyúlt szuszogásai egyre szaporábbá váltak és kis nyögdécselésekkel fűszerezve tudatta velem, hogy finom, amit csinálok. Gondoltam meglepem azzal, ha a bokájától kezdve lassan elindulva felfelé végighúzom a mutatóujjamat a gyönyörű lábikójának belső oldalán, érintve a térdhajlatát és tovább a belső combján végig, egészen a fenekéig, ahol a puncijához épp csak hozzáérve (óriási sóhaj) felhúzom a popsija közepénél és a gerincénél megállok. Rápillantok az arcára, máramennyit látok belőle, és látom, hogy éppen az ajkát megnyalja. Úgy látom sikerült a meglepi...
Egy újabb adag olajat a tenyerembe juttatva folytatom a masszázst. Végigkenem a felső testét a csípőjétől egészen a tarkójáig, majd a vállaihoz csúsztatva a kezeimet, finoman vissza jövök az ujjaimmal mindkét oldalán, érintve a mellei tövét és a pocija széleit, majd a csípőjénél a fenekét érve visszaérek a gerincéhez. Újabb adag olajjal ismét elindulok a gerince mentén egészen a nyakáig, ott a tarkójánál igyekszem a fülecskéjéhez érni, amitől libabőrös is lett. Újra a csuklyás izmain keresztül a vállán majd a lapockáin át le a csípőjéig, a popsija tövében megállok.
Jó adag olajjal elkezdem a fenekét simogatni, elkenem rajta egyenletesen, majd a hüvelykujjaimmal körkörös mozdulatokkal elkezdem gyengéden gyúrni... Gyönyörű popsija van! A combtöveitől egészen a feneke tetejéig mindkét oldalon dolgozom... Csupa olaj, szinte csorog végig a punciján rá a lepedőre. Középre húzom a combjainál a kezeimet, és a tenyereimet a popsijára fektetve a hüvelykujjaimmal a puncija két szélét kezdem el gyengéd, körkörös mozdulatokkal simizni...
Én már nem nagyon bírom tovább...
A farkamban érzem lüktetni a szívemet. Ő se nagyon bírja már, minden egyes körzésnél nyög egy picit. 4-5 perc punci és popsi masszázs után olajért fordulnék, mikor rámszól:
- Csináááld tovább! Elhúzva, izgatottan mondja.
A farkam kezdi összekenni a nadrágomat, legszívesebben kitörne onnan azonnal... De még egyenlőre úrrá kéne lennem magamon! Ami persze iszonyat nehéz dolog, és a következő szavaimmal keresztül is húzok:
- úgy idenyalnék...
Kinga megremegve:
- akkor nyaaalj, de csináld már!
Na itt végem is lett egyből... Nem tudtam kontrollálni a kezeim, ujjaim, így egyből a mutatóujjammal elkezdtem ujjazni. Egy merő nedvesség... Finom, meleg... Imádom!
Nyőgdécsel is rendesen, majd kitolja a csípőjét és pucsít, hogy hozzáférjek ám rendesen. Egy összetekert türcsit teszek a csípője és az ágy közé, a kényelme szempontjából. Közben már két ujjammal lubickolok a puncijában és mint meglepi, odahajolok, és a teljes nyelv felületemmel lassan végignyalom a csiklójától a fenekéig... Ekkor egy olyan nyőgött, hogy majdnem beleélveztem a nacimba! Ezt többször egymás után megcsinálom, miután Kinga hátranyúl, megfogja a tarkómat és szó szerint belehúzza a fejemet a puncijához, hogy egy darabig el ne mozduljak onnan. Bevallom őszintén, nem is akarok... Pörgetem a nyelvemet ahogy csak tudom és a kezeimmel széthúzom a fenekét, hogy jobban hozzáférjek mindenéhez. Istenem, bár sose lenne vége ennek a résznek... Mondom magamban, mikoris kb. 15-20 perc intenzív nyalás után Kinga zilálva a hátára fordul és kér, hogy foglalkozzak egy kicsit a melleivel is.
A mellmániámnak ez pont jót tenne... Hát van neki mit a tejbe aprítani... Tuti nem a méhecskék hordták össze... :D
Szóval a hátára feküdt, és kicsit magához nyúlva várta, hogy olajat tegyek a tenyerembe, és hozzá érjek végre. Húztam ezzel egy kicsit, mert imádom, ha egy nő masztizik elöttem. Legszívesebben megállítottam volna az időt. De mivel az olaj már a kezemben volt, így folytattam. Az óriási, tökéletesen formás melleire rákenve az olajat a paradicsomban éreztem magam. Puha, mégis feszes mellei kívánták, hogy folyamatos inzultáció alá legyenek helyezve. A bimbóit simogatva, csavargatva igen erősen fel tudtam izgatni. Jelentősen növeltem ezzel a helyzetemet annyira, hogy mikor a felső teste mellé álltam és a melleivel foglalkoztam, Kinga az élvezkedése kellős közepette a kezével kimatatta a farkamat, és elkezdte nadrágon keresztül cirógatni... Masztizik közben, én a melleit masszírozva eljutott arra a szintre, hogy lefejtse rólam a nadrágot, aminek már ideje is, hiszen már magától kikívánkozott a farkam a naciból kb. úgy 35 perce...
(folytatás)
Pillanatok alatt sikerült Neki ez a projekt és kaján mosollyal az ajkán nyugtázza, hogy csupa nedv a fehér boxerem. Megfogja, és egy határozott mozdulattal lehúzza rólam. Végig simítja a gyönyörű, olajos testén a tenyerét síkosítás céljából, majd finoman megfogja vele a farkamat. Óvatosan elkeni rajta, ezután belemarkol a fenekembe és erőteljesen odahúz a fejéhez pont annyira, hogy a farkam hegye a szájánál legyen. Mosolygunk egyet, majd mélyen a szemembe néz, és egy elképesztően érzéki csókot lehel a makkomra, amitől azonnal libabőrös lett az egész testem.
Finoman, bő nyállal elkezdi szopni a farkam... Nyalogatja körbe-körbe... Csókolgatja... Mélytorkozik... Őrület! Van érzéke hozzá!
Pár perc múlva Kinga egy pajzán kacsíntás után kecsesen megfordul a pocijára, majd kezeivel és térdeivel segítve magát úgy, hogy a popsiját az ég felé tolja, négykézlábra állva így szól:
- Azonnal rakd belém és ne kímélj!
Nos nekem sem kellett többször mondani. De mielőtt elindultam a puncija felé, finoman benyúltam a mutatóujjammal a szájába, amit automatikusan körbenyálazott, mint ahogy a farkamat. Ezzel az ujjammal indultam el a pocijától kezdve a nyakán át a válláig... Majd végig a háta közepén a popsijáig... Egy óriási sóhaját követve két ujjamat bedugtam a puncijába csak emlékeztetőül... Nevetve rikkant egyet, mintha csikis lenne. Még azért egyszer, érzékien, teli nyelvvel végignyalom a puncijától a popsija lyukáig...
Egy pillanat múlva mögé helyezkedek és óvatosan betolom neki, amit egy közepes nyőgéssel koronáz. És hát a vendégem kérése számomra parancs! Így nem is kímélem... Elkezdem olyan tempóban és olyan mélyre tolni neki, hogy már-már ordít, visít, sikít, nyőg... Van, hogy egyszerre mindhármat! Hát Ő kérte! Akkor viselje is!
Egy pillanatra az ágy mellett lévő órára néztem és mint villámcsapás hasított belém, hogy a következő vendégemnek Viktóriámnak már itt kellene lennie...! Sőt! Ha jól emlékszem, akkor az ajtót sem zártam be! Elfelejtettem izgalmamban... Hát ez óriási! Gratulálok Tibikém!
Én tövig benne Kingában, Viktóriám már lehet a másik szobában vár rám, hogy masszírozzam! Ha ez így van, akkor Viki tuti hallja Kinga ordításait, nyőgéseit! E gondolat menet után egyből a szobaajtó felé fordítom a fejem... Ami félig nyitva van... És a látvány ami fogadott, az felbecsülhetetlen! Viktóriám a komódnak dőlve, csípő alá letolt leggingben, egyik kezével a bugyijában masztizik, a másik kezével pedig a melleit simizi és a bimbóit csavargatja...
Folyt. Köv...
... Miközben Kingát a csípőjénél fogva erősen a farkamra húzom, már-már zilál a tempótól... Csak úgy csattog a puncija a faszom tövénél, feneke pedig a frissen borotvált ágyékomon... Imádom ezt a pózt és a velejáró látványt! ????????
Ráteszem az egyik kezem a két, kerek popsijára, és hüvelykujjamat a középső hajlatába csúsztatom, majd az ujjbegyeimmel finoman széthúzva, odacsurgatom a nyálam a kipufogójához... Hüvelykujjammal elkezdem a nyálat szétkenni és gyengéden izgatni a lyuknál... Jobb kezem végig csúsztatom a popsijától a gerincvonal mentén a nyakáig, tarkójáig, majd a hajába túrva, megmarkolva azt, hátra húzom a fejét, és elfordítom az ajtó irányába a tekintetét...
... Mint a Sarkcsillag fénye, csillan fel Kinga szeme, ahogy Vikit meglátja... Azonnal leforog agyunkban a következő pár óra cselekményeinek, betegebbnél - betegebb, hardcore pornója...
Az események ebben a pillanatban fel is gyorsulnak.
Kinga, a közelében lévő masszázsolajat egy mozdulattal leveri a padlóra, mire Viki a másik szoba ajtaja mögött masztizás közben megrezzen, és azonnal az ajtóra szegezi a figyelmét... Mikor is észreveszi, hogy mi ketten Kingával őt nézzük, ahogy ujjazza magát és nyalogatja a bimbóit... ????????
Mindent eláruló, kéjelgős pillantásokat követően Én:
"-Gyere Viki!! Szállj be!!!"
Ekkor Kingánál vissza veszek a tempóból, majd hirtelen lelassulva, szinte már - már megállva, 3-4 hatalmas, tövig futó, csattanós döféssel, squirt-esen fröcskölve össze csuklasztom... Pffff... Kinga olyat élvez, hogy félig fennakadt szemekkel, remegve, zilálva vigyorog és kéjes vigyorral néz, ahogy marokra veszem a farkam és szépen, izgatóan elkezdem verni Viki előtt, Vikinek... ---> Folytatódik...

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A szomszéd bögyös lány


Egy forró nyári napon történt az eset a nagyszüleim házában, mikor is náluk nyaraltam. A szomszédban lakott egy lány, akivel gyerekkorunk óta ismertük egymást. Nikának hívták, olyan igazi bögyös csajszi volt. Hosszú fekete haja, barna szeme, és gyönyörű mosolya mindig is tetszett, és emellett nagyon szép alakkal áldotta meg az ég. Én 17, ő 18 éves volt.
Senki nem volt otthon, így hát az eny....

A szomszédasszony szopása


Még 18 éves koromban történt mikor a szomszédunkban élő Nelli áthívott magához egy este. Válófélben volt és problémája akadt a számítógépével, ezért hát felhívott a mobilomon mondván, hogy hátha meg tudnám javítani és ő meghálálná nekem egy üveg pezsgővel. Természetesen igent mondtam.
Akkor már nekem sem volt fél éve barátnőm, magányosan töltöttem a hétköznapjaim. Át is mentem estefelé. Cse....

Anyós baszás


Körülbelül egy éve voltam nos. Volt egy kis lakásunk Budán, és boldogan éltem a feleségemmel. A szexszel soha nem volt semmilyen problémánk, úgy is mondhatnám jókat kúrtunk. Hetente 4,5-szer. Szerettem ot soha nem jutott eszembe hogy megcsaljam.Aztán egyszer csak azzal az ötlettel állt elo,hogy az anyja töltse nálunk az ünnepeket,hogy ne legyen egyedül. Tudni illik apósom az esküvönk elott két hón....

Elsőre, vagy sem??


Sziasztok, heló heló!!17-voltam, mikor a helyzet történt. Barátnőmmel történt,akivel már próbálkoztunk hónapok óta. Az első barátja vagyok, és még mindketten szüzek voltunk.
Többszöri alkalommal símogattam, míg egyszer betévedtem a bugyijába. Eszméletlenül vártam azt a pillanatot, de akkor azonnal rájöttem em is tudom mit kell csinálni, vagy hogyan. Nem, eleinte nem szexről volt szó, csupá....

A ribanc lány, és a négy farok


A történetet, amit most elmesélek, egyesek izgatónak, mások rejtelmesnek, valakik inkább bizarrnak fogják gondolni – de a legtöbben bizonyára hihetetlennek mondják majd. Úgy történt, hogy életem egyik legfontosabb napján, a harmincadik születésnapomon, négy férfival is lefeküdtem. Most talán sokan úgy hiszik, hogy ez még nem annyira különleges, mert vagy egy buliban adtam minden szembejövőnek oda....

A sodrófa, avagy Anyám megbüntet


Anyukám ötven éves, de harmincnak néz ki. Kissé molett, mellei nagyok, hatalmas bimbóudvarral és babszemnyi bimbókkal. Régebben a Kisz titkárságon volt gépelőnő, ahogy váltott a világ trafikosné lett. Árul újságokat, dohányt, jóféle cigarettát, Magyar szuvenírt az idelátogató osztrákoknak. Két helyen volt nyaralni életében, egyszer Tótkomlóson, előszezonban, és Fonyódon a kisz üdülőben. Aztán apum....
Szextörténet címkék

kielégítés | karóba | kávéval és egy | elváltam | Álarcban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.