Feleségem,legjobb barátom.


Sziasztok! Egy igaz történetét szeretnék elmesélni,nevek nélkül. Én egy 35 éves átlagos férfi vagyok,feleségem 33. Van egy óvodás korú gyerekünk,lakásunk,kocsink. Teljesen normális beállítottságú mindkettőnk. Szexuális téren is. Párom kicsit prűdnek mondható, legalábbis eddig azt gondoltam róla. Van egy nagyon jó barátom aki egyben a kollégám is. A srác fiatal,23 éves. Jó képű,izmos csak kicsit félénk valami miatt. Szoktam is neki mondani,hogy fél a p.inától!
A haverom sokat van nálunk,játszik a kisgyerekkel és beszélgetünk. Egyik alkalommal szóba jött a beszélgetés folyamán a füves cigi. Én 2x próbáltam,de nem jött be. Haverom nagy ritkán el elszívó egyet,párom még soha nem próbálta még ki. Gondoltuk,akkor itt az ideje. Másnap estére a barátom hozott "vicces cigit". Megvártuk még a gyerek elaludt,aztán a feleségem és a barátom rágyújtott. Én nem akartam,ha esetleg felébred a gyerek legyen valaki aki józan állapotban van. Szóval szívták pár slukkot,kábé a cigi felét és várták a hatását. Nemsokára meg is jött. Pozív volt a feleségemnek,jókat röhögtünk. Haverom mondta,hogy teljesen lezsibbadt,még a fasza sem állna fel. Aztán a párom ezen jót röhögött,mondta,hogy még szerencse hogy én nem szívtam mert kívánja a szexet. Gondoltam magamban,akkor ha elmegy a srác haza,akkor legalább dugunk egy jót! A kanapén ültem a barátom még mellettem. A párom az étkező asztalnál. Aztán pár perc múlva a párom mondta hogy nem bírja ki... Fogta magát és oda térdelt elém. Elkezdett simogatni nadrágom keresztül. Mondtam neki hogy ne csinálja,van társaságunk. Kérdezte hogy zavar? Mivel sokat fantáziátlan már hasonlón,nem zavart,sőt izgatott,ahogy a hármas szex is a bakkancs listámon szerepelt. Mondtam neki hogy akkor csinálja,amit csak akar. Haverom csak nézett kikerekedett szemekkel,hogy most mi fog történni. Az én szép feleségem lehúzta a nadrágot és elkezdett szopni. Na ezt nagyon jól csinálja. Imádom amikor bekapja. Szépen lassan elkezdte nyalogatni, miközben a szemembe nézett. 2-3perce már szopott rendesen,mikor gondoltam megkérdezem a cimborámat,hogy tetszik a műsor? Azt mondta nagyon izgató! Kérdeztem tőle,hogy áll a faszod.? Nem válaszolt. Ekkor a feleségem a haveromra nézett, aztán az én faszomat elkezdte teljesen eltüntetni a szájában. Szépen, lassan érzékien! Nagyon beindultam. Megfogták a feleségem kezét és oda raktam a haverom farkához. Mondtam neki,hogy szerinted áll a fasza? A feleségem és a haverom is kissé meglepődött. A feleségem azért válaszolt: határozottan áll neki. Folytatta a szokást,de elkezdett gyorsabban járni a feje és a srácot nézte.
-Gombold ki a nadrágját szívem!-mondtam a feleségemnek.
-Hülye vagy? Sosem csaltalak meg!-válaszolta.
-Ez nem megcsalás,én is itt vagyok,csak játszunk kicsit.
Láttam rajta,hogy akarja. Oda csúszott a haverom elé,és elkezdte a nadrágját gombolni.
Fogadta a faszát,és elővette. Mindketten meglepődtünk,mert az én 13 cm-es faszomhoz képest sokkal nagyobb volt neki. Kb 18-19 lehetett. Feleségem elmosolyodott és elkezdte huzogatni neki! Rám nézett kérdően,hogy most mi lesz.?
-Bekapnád neki? -kérdeztem.
-Igen!!- válaszolta.
Aztán megfogták a feleségem haját és rányomtam a haverom faszára! A haverom hagyott nyögött. Az én kis prűd feleségem még elkezdett gyorsan szopni,próbálta bevenni az egészet,de nem sikerült neki. Láttam rajta,hogy nagyon beindult.
-Nyaljál ki kérlek!-mondta nekem.
Miközben a haverom faszát szopta,oda mentem mögé. Bepúcsított és elkezdtem hátulról kinyalni. Soha nem akarta,hogy így nyaljam ki. Nyaltam,nyaltam aztán gondoltam egy merészet és belenyaltam a seggébe. Ezt soha nem csináltam neki. Felnyögött!
-Folytasd!-utasított hangosan.
A haverom mondta,neki:hagyd abba,mert el fogok élvezni.
-Akkor cseréljetek! Nyaljál ki te is! -mondta a barátomnak!
Most a haverom nyalták,én meg hagytam élvezni szeretett nekem ez. Csak néztem őket. Kb 5 perce nyalták a pináját,mikor mondta nekem,hogy meg akar lovagolni. Rá űlt a farkamat,olyan nedves volt,csak úgy tocsogott. Miközben lovagolt rajtam, berúgtam az egyig újjamat a seggébe. Ezt sem engedte soha.
-Hozdva sikosítót!- súgta a fülembe.
Leszállt rólam,elmentem a fürdőszobaba sikosítot keresni. Mire jöttem vissza,már a haverom faszán lovagolt! Élvezte a nagyobb faszt,mint amit megszokott. Oda által melléjük és feleségem szájába raktam. Lovaglás közben nehezen tudott szopni,így inkább károkra fogta a golyóimat és nyalogatja őket.
Újjazd a seggem!-mondta a barátomnak.
Pár percig így zajlott az aktus, aztán leszállt a srác faszáról,majd elé térdelt és szopni kezdte. Én meg bevazelinoztam a faszomat és a seggét,és elkezdtem seggbe baszni. Pár perc után bele élveztem a seggébe a haverom még a szájába. Isteni volt. Megbeszéltük hogy lesz még ilyen 3as kaland.
Beküldő:Rece


Szextörténet ajánló:


Maszti történet


25 éves független nõ vagyok. Már régóta nincs partnerkapcsolatom, mert nincs idõm a férfiakra. Szinte éjjel nappal dolgozom, ezért nem is keresem a kapcsolatot senkivel. Bár néha vannak alkalmi kapcsolataim, de ezek csak egy éjszakára szolnak.

Nemrégen kaptam a cégtõl egy jutalom utat, mert nagyon sok megrendelést szereztem számukra. Nagyon örültem neki, ugyanis még sohasem jártam t....

Az öreglány és a fiatal szerelők


Jól érezte magát, jó volt az élete volt férje gyerekei munkája igazi enyém a világ hangulatban volt, ami nem meglepő. Ismerte magát ilyenkor. Nem volt már mindennapos amikor a férjével ilyen tartalmas volt az éjszakája, de tegnap felülmúlták önmagukat, még ha belegondolt akkor is megmozdult benne valami.

Reggel a szerelők is megérezték a hangulatát mert csüngtek rajta szinte érezte ....

Szilveszter, avagy nemcsak a pezsgő spriccelt


Andi barátnőm - s párja – szervezett szilveszteri bulit. Nem volt ugyan éppen barátnőm akivel elmehettem volna, de több ismerősöm és ismeretlen meg volt híva, így én is beadtam a derekam – mint később kiderült nagyon nem bántam meg. A házibuli egyik haverom nagynénjénél volt. Na, - gondoltam – egy öreglánynál szolid, csöndes lötyögés baráti csevegés. Délután négyre mentünk, mert segíteni kellett N....

A meleg fiú szopni tanul


Fiatal koromban, maszturbálásaim alkalmával egyre gyakrabban fantáziáltam férfiakkal. Nagyjából 1 évet kellett várnom, mire eljött az első alkalom, a következő módon.1991 nyarán, Vácon, az unokatestvéreméknél töltöttem 2 hetet. Hétvégén házibuliba indult Réka - Ő az unokatestvérem - kikönyörögtük a szülőknél, hogy mehessek én is. Az engedély megvolt, 11-ig kaptam kimenőt. A buli a Duna parthoz köz....

Saci és a vibrátor


március végi napsütés csábításának engedve, bepakoltam a cég kisteherautójába a fontosnak ítélt dolgokat és leautóztam a tóparti kuckómhoz elvégezni a tavaszi nagytakarítást és miegyebeket, hogy ne arra az időre maradjon, amikor már mindenki kirajzik a városból a telkekre. Azért is választottam ezt a félreeső birtokot, ahová már nem sétálgatnak le az üdülővendégek sem, mert a vad málnás, ami a te....

Alíz nagyit gumival basztam


Alíz nagyi 18 évesen szülte anyát, anya pedig 19 évesen szült engem, ez már valami hagyomány, úgy tűnik. Tehát Alíz nagyi 37 évesen lett nagymama.
Születésem után nem sokkal halt meg a papa váratlanul, balesetben.
Mindenkit megviselt, a nagyit érthető módon a legjobban.
Idegösszeomlást kapott, hosszú hónapokig kezelték.
Bár látszatra rendbejött, belül valami kisiklott ....Szextörténet címkék

megalaztam | popsiszex tábor | betör | felszopo | palack |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.