Feleségem,legjobb barátom.


Sziasztok! Egy igaz történetét szeretnék elmesélni,nevek nélkül. Én egy 35 éves átlagos férfi vagyok,feleségem 33. Van egy óvodás korú gyerekünk,lakásunk,kocsink. Teljesen normális beállítottságú mindkettőnk. Szexuális téren is. Párom kicsit prűdnek mondható, legalábbis eddig azt gondoltam róla. Van egy nagyon jó barátom aki egyben a kollégám is. A srác fiatal,23 éves. Jó képű,izmos csak kicsit félénk valami miatt. Szoktam is neki mondani,hogy fél a p.inától!
A haverom sokat van nálunk,játszik a kisgyerekkel és beszélgetünk. Egyik alkalommal szóba jött a beszélgetés folyamán a füves cigi. Én 2x próbáltam,de nem jött be. Haverom nagy ritkán el elszívó egyet,párom még soha nem próbálta még ki. Gondoltuk,akkor itt az ideje. Másnap estére a barátom hozott "vicces cigit". Megvártuk még a gyerek elaludt,aztán a feleségem és a barátom rágyújtott. Én nem akartam,ha esetleg felébred a gyerek legyen valaki aki józan állapotban van. Szóval szívták pár slukkot,kábé a cigi felét és várták a hatását. Nemsokára meg is jött. Pozív volt a feleségemnek,jókat röhögtünk. Haverom mondta,hogy teljesen lezsibbadt,még a fasza sem állna fel. Aztán a párom ezen jót röhögött,mondta,hogy még szerencse hogy én nem szívtam mert kívánja a szexet. Gondoltam magamban,akkor ha elmegy a srác haza,akkor legalább dugunk egy jót! A kanapén ültem a barátom még mellettem. A párom az étkező asztalnál. Aztán pár perc múlva a párom mondta hogy nem bírja ki... Fogta magát és oda térdelt elém. Elkezdett simogatni nadrágom keresztül. Mondtam neki hogy ne csinálja,van társaságunk. Kérdezte hogy zavar? Mivel sokat fantáziátlan már hasonlón,nem zavart,sőt izgatott,ahogy a hármas szex is a bakkancs listámon szerepelt. Mondtam neki hogy akkor csinálja,amit csak akar. Haverom csak nézett kikerekedett szemekkel,hogy most mi fog történni. Az én szép feleségem lehúzta a nadrágot és elkezdett szopni. Na ezt nagyon jól csinálja. Imádom amikor bekapja. Szépen lassan elkezdte nyalogatni, miközben a szemembe nézett. 2-3perce már szopott rendesen,mikor gondoltam megkérdezem a cimborámat,hogy tetszik a műsor? Azt mondta nagyon izgató! Kérdeztem tőle,hogy áll a faszod.? Nem válaszolt. Ekkor a feleségem a haveromra nézett, aztán az én faszomat elkezdte teljesen eltüntetni a szájában. Szépen, lassan érzékien! Nagyon beindultam. Megfogták a feleségem kezét és oda raktam a haverom farkához. Mondtam neki,hogy szerinted áll a fasza? A feleségem és a haverom is kissé meglepődött. A feleségem azért válaszolt: határozottan áll neki. Folytatta a szokást,de elkezdett gyorsabban járni a feje és a srácot nézte.
-Gombold ki a nadrágját szívem!-mondtam a feleségemnek.
-Hülye vagy? Sosem csaltalak meg!-válaszolta.
-Ez nem megcsalás,én is itt vagyok,csak játszunk kicsit.
Láttam rajta,hogy akarja. Oda csúszott a haverom elé,és elkezdte a nadrágját gombolni.
Fogadta a faszát,és elővette. Mindketten meglepődtünk,mert az én 13 cm-es faszomhoz képest sokkal nagyobb volt neki. Kb 18-19 lehetett. Feleségem elmosolyodott és elkezdte huzogatni neki! Rám nézett kérdően,hogy most mi lesz.?
-Bekapnád neki? -kérdeztem.
-Igen!!- válaszolta.
Aztán megfogták a feleségem haját és rányomtam a haverom faszára! A haverom hagyott nyögött. Az én kis prűd feleségem még elkezdett gyorsan szopni,próbálta bevenni az egészet,de nem sikerült neki. Láttam rajta,hogy nagyon beindult.
-Nyaljál ki kérlek!-mondta nekem.
Miközben a haverom faszát szopta,oda mentem mögé. Bepúcsított és elkezdtem hátulról kinyalni. Soha nem akarta,hogy így nyaljam ki. Nyaltam,nyaltam aztán gondoltam egy merészet és belenyaltam a seggébe. Ezt soha nem csináltam neki. Felnyögött!
-Folytasd!-utasított hangosan.
A haverom mondta,neki:hagyd abba,mert el fogok élvezni.
-Akkor cseréljetek! Nyaljál ki te is! -mondta a barátomnak!
Most a haverom nyalták,én meg hagytam élvezni szeretett nekem ez. Csak néztem őket. Kb 5 perce nyalták a pináját,mikor mondta nekem,hogy meg akar lovagolni. Rá űlt a farkamat,olyan nedves volt,csak úgy tocsogott. Miközben lovagolt rajtam, berúgtam az egyig újjamat a seggébe. Ezt sem engedte soha.
-Hozdva sikosítót!- súgta a fülembe.
Leszállt rólam,elmentem a fürdőszobaba sikosítot keresni. Mire jöttem vissza,már a haverom faszán lovagolt! Élvezte a nagyobb faszt,mint amit megszokott. Oda által melléjük és feleségem szájába raktam. Lovaglás közben nehezen tudott szopni,így inkább károkra fogta a golyóimat és nyalogatja őket.
Újjazd a seggem!-mondta a barátomnak.
Pár percig így zajlott az aktus, aztán leszállt a srác faszáról,majd elé térdelt és szopni kezdte. Én meg bevazelinoztam a faszomat és a seggét,és elkezdtem seggbe baszni. Pár perc után bele élveztem a seggébe a haverom még a szájába. Isteni volt. Megbeszéltük hogy lesz még ilyen 3as kaland.
Beküldő:Rece


Szextörténet ajánló:


A párom új fétise


Tegnap a páromnak lett új fétise. Pár hete megkértem egy szivességre, amire az volt a válasza, hogy meglesz az ára. Én persze valami anyagi természetű dologra gondoltam akkor.

Tegnap egész nap szexi fotókat küldözgetett magáról, amitől én teljesen beindultam. Majd délután egy üzenetet, hogy este nyolcra hol találkozunk.

Izgatottan értem a megadott címre., egy kis hét....

Szexuális ébredésem


16 éves voltam, mikor eloszor éreztem igazán, no vagyok. Kigömbölyödtek a melleim, formás lett a testem, alig fértem a borömbe. A fiúk úgy táncoltak körülöttem, mint a legyek. Nem akartam oket megbántani, de a közeledésük annyira bántó és ijeszto volt, hogy naponta rúgtam ki oket. Nem voltam elnézo velük szemben, de csak a testemet akarták, egy kedves szavuk nem volt hozzám. Forró nyár volt 1987 -....

A benzinkúti wc


Az egyik nyáron elmentünk külföldre nyaralni.Szerettem volna idegen férfiakkal nagyokat kefélni,mert a férjem nem igazán szeretett baszni.Az egyik benzinkútnál megálltunk,hogy a WC-re menjek és amikor benyitottam akkor vettem észre milyen szűk ez a budi.

Alig vettem le a bugyimat és ültem rá a buditetőre amikor kétoldalt észrevettem egy egy lyukat és belőle kezdett kibújni egy fehér....

Sex a legjobb barátommal


Kezdjük ott, hogy èn Attila vagyok a legjobb barátom meg Niki.
Az egèsz 19 èves korunkba törtènt. Egyik nap nyári munka után hazafelè tartva találkoztam Nikivel. Kicsit meglepődtem mivel ő nem szokott ezen a buszon utazni csak, akkor amikor átjön hozzám. Elkezdtünk beszèlgetni ès arra jutottunk, hogy haza kisèrem.
Miután leszáltunk a buszról elkezdett szakadni az eső ès hatalmas viha....

Perverz leszbik


Mindig rajongtam a szép fehérnemüért. Szertekezés elött mindig a legszebbet szoktam felvenni. Ugy érzem ez megtisztelése annak akivel perceken belül boldog leszek. Legalább ilyen fontosnak tartom a frissen mosott ágynemüt is.
Ennek ellenére nagyon szeretek utcán fehérnemü nélkül járni. Persze nem amikor munkába megyek, ott szigoruan a legdiszkrétebb vagyok. Lucy és én ha együtt megyünk szin....

A perverz fotós


Gyere be! – mondtam Andi-nek, miután kinyitottam a műtermem bejárati ajtaját.
- Szia! – mondta a lány szemlesütve. – Jó helyen járok? Lion Fotóstúdiót keresem.
- Jó helyen jársz, Laci vagyok, velem beszéltél telefonon.
A lányon láttam, hogy mennyire zavarban van, pedig a telefonban egy határozott nőt ismertem meg benne, aki tudja, mit akar, akinek konkrét elképzelése van. De....
Szextörténet címkék

délelőtti erotika | zsóka | ovi | mell | Ági megint kitett |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.