Diáklányok egymás közt


Rásimultam Lorelei testére, a mellei a mellkasomnak szorultak. Éreztem kemény bimbócskáit. Lecsúsztam széttárt lábai között, a lány pedig hangosan felsóhajtott.
Végigsimítottam a haján, megcsókoltam, mélyen a szájába toltam a nyelvem. A csaj benyúlt alám, és megragadta a farkamat. Éreztem, hogy nagyon be van indulva.
- Nyomd be ezt az izét a lyukamba - suttogta éhesen a fülembe. - Keményen. Mélyen.

Kezdett az egésznek pornófilm-hangulata lenni. Keményedtem is rendesen. Letérdeltem a lába közé, megfogtam a farkamat és a nyíláshoz illesztettem. Lorelei sóhajtozva fogadta, belekapaszkodott a térdébe, és széttárta a lábát. Makkommal megérintettem a rózsaszín puncit, éreztem a forró nedvét. Aztán lassan végigsimítottam rajta, egészen a csiklójáig. A lány felnyögött, és megfeszült.
- Ez nagyon jó... rakd be... bassz meg... - nyögdécselte. - Olyan nedves vagyok!

Játszottam még egy kicsit a csiklójával, kissé erősebben rányomtam, beengedtem a makkomat az ajkak közé, és lassan, fokozatosan lejjebbtoltam. A farkam lazán csúszott a puncijába. Megéreztem az ellenállást, a makkom nekifeszült. Lorelei hirtelen felsikkantott, és megfogta a vállam.
- Igen - könyörgött. - Csináld... ott... tudod, hogy kell...
Csak feküdt ott, és várta, hogy megdugjam. Nem akarta átvenni az irányítást.

Vettem egy nagy levegőt. A füstölő illata átjárta az egész szobát. Tényleg olyan volt az egész, mint egy ceremónia.

Lassan köröztem a csípőmmel. Aztán ahogy Lorelei egyre hangosabban követelőzött, beléhatoltam. Éreztem, hogy a szűk kis puncija rögtön elfogadja a farkamat. Lorelei előretolta a csípőjét, remegve élvezte a behatolást. Hozzámdörzsölte a mellét, mire én még mélyebbre nyomultam, és megéreztem a hártyát. Nekinyomultam, mire ő felnyögött.
- Ez fájt, kicsim? - suttogtam.
- Hát.. egy kicsit... de ne hagyd abba!

Mélyebben előretoltam a farkamat, a puncija szinte rabul ejtett. Olyan finoman toltam, ahogy csak tudtam. Éreztem, hogy megfeszül a teste, aztán ahogy áttöröm a szüzesség falát, és Lorelei felnyög.
- Ez az... Nagyon jó... Most megdughatsz...
Visszahúztam a csípőm, aztán megint előre, hadd lazuljon a szorítása. Még mindig hihetetlenül szűk volt, de már kezdett engedni.
- Ez nem fájt - lihegte a lány. - Bassz meg jó keményen...
Neki is láttam. Fel-le mozogtam a csípőmmel Lorelei szétterpesztett lába között. A csaj teljesen beindult, vinnyogva élvezte, ahogy kefélem. Hevesen bökdösni kezdtem, a lány mellei fel-le himbálóztak minden mozdulattól. Meglepetten nyögdécselt, érezte, hogy mindjárt elélvez. Egy szűz lány az első kefélésétől! Tovább pumpáltam neki, ő hátraengedte a fejét, és kiáltozni kezdett.
- Elélvezek! Elélvezek!
Éreztem, hogy Lorelei izmai összerándulnak, de még mindig jó mélyen keféltem, és lassan én is spriccolni kezdtem.
- Ez az... Most belédélvezek... jaj, Lori... Nagyon jó a puncid... Elélvezek... - nyögtem, és csak engedtem a spermámat Lorelei szűk

kis puncijába.
- Élvezz belém! - kiáltotta Lorelei, és előretolta a csípőjét. A gecim már kifolyt a combjára is.

Miután az utolsó cseppek is kijöttek belőlem, rárogytam Loreleira és megcsókoltam.
- Szeretem a dugást... - nyögdécselte. - Nagyon szeretem...
- Hát én örömmel foglak kefélni - mondtam neki, mire a lány felsóhajtott.
- Köszönöm - suttogta. - Köszönöm, hogy elvetted a szüzességemet.
- Ne butáskodj - ingattam a fejem. - Bárki örülne ennek a lehetőségnek. Nagyon király pinád van.
- Tényleg így gondolod? - kérdezte mosolyogva.
- Meg kell még basszalak egy párszor, hogy eldönthessem - húztam ki a puha farkamat belőle.
- Jó! - mosolygott Lorelei. - Bassz meg újra, kérlek! Csináljuk megint!

Megcsókoltam, mélyen a szájába toltam a nyelvem. Közben éreztem, hogy a farkam lassan duzzadni kezd. A csaj átölelt, magához húzott, és a combomnak nyomta a csöpögő punciját.
- Tetszett, amikor Lorinak hívtál - suttogta. - Nagyon beindított. A Lorelei olyan szűzies... És mostmár inkább lennék Lori. Az olyan kurvás név.
- És könnyebb kimondani dugás közben - vigyorogtam.
Lori elégedetten nyújtózott egy nagyot.
- Ezt örömmel hallom - mondta. - Egy igazi kurvás nevet akarok. Ezentúl hívj Lorinak kefélés közben, jó?
- Csak hagynod kell, hogy keféljelek - mondtam.
- Mindent hagyni fogok - sóhajtott egy nagyot. A farkam addigra már jó kemény lett, lüktetett a vágytól. Mindketten az oldalunkon feküdtünk, Lori lába a combomon nyújtózott. Lassan lejjebbcsusszant, és megfogta a farkam.
- Elvetted ezzel a szerszámmal a szüzességemet - búgta. - Meg akarom hálálni neki.
Végignyalta a farkam végét, aztán fürgén bekapta, és leszívogatta róla a saját nedvét.
- Ez nagyon finom - nyögte. - Érzem a puncim ízét a farkadon. Az én kis puncimét. Hihetetlenül jó. Szeretem a punci ízét. Majdnem annyira, amennyire a fasz ízét!

Ezekre a mondatokra a vér keményen kezdett lüktetni a farkamban, már sajgott tőle. Ezek szerint Lori benne lenne egy hármasban akármelyik csajjal. A falon lévő képek alapján szinte biztos, hogy biszexuális. De most egyelőre az én farkamat szopogatta. Ráadásul nagyon jól csinálta, végignyalta a golyóktól a makkig, aztán visszafelé, majd csókolgatta és játszadozott vele. Kemény szopásra váltott, benyelte, ameddig csak bírta, a nyelvével pedig simogatta.
Még jobban fölémmászott, és feltérdelt. Keményen pumpálta a farkamat, és jó szorosan rászorította az ajkát. Nagyokat nyögtem, nagyon jó érzés volt, ahogy a makkom a torkának simult. Aztán nyelt egy nagyot, ami még jobb volt. Csak akkor állt le egy kicsit, amikor az ajkai már majdnem a golyóimig értek.

- Ez az... - nyögtem. - Ez nagyon jó... Engedd a torkodra, te kis ribanc...
Ettől teljesen beindult. Gyorsan ki-be mozgatta a szájában a farkam, közben finoman mogyorózott, én meg tologattam neki, ahogy csak tudtam. Lori melle a combomon izgett-mozgott, a szája olyan forró volt, mint egy igazi punci. Ajkai egy pillanatra sem engedtek el.
Éreztem, hogy mindjárt elélvezek, és hogy Lori szájába fogom engedni.
- Jaj, Lori - nyögtem -, úgy szopsz, mint egy igazi kurva! Nagyon beindultál... Most kapsz is egy szép nagy adagot a szádba! Szopjál... Te kurva!

A csaj begyorsított, mire a farkamból kitört a forró anyag. A csajszi éhesen nyelte a sűrű gecit. Pár csepp azért kicsöppent a hasamra és a golyóimra.
Miután az utolsó adag is Lori szájába került, teljesen ellazultam, a farkam pedig puhulni kezdett, de még éreztem, ahogy Lori nyeli a maradékot. Jó sok jött ki belőlem, kellett hozzá két-három nyelés, hogy a lány szája kiürüljön.

Felült, és hagyta, hogy a kicsurrant sperma a szája széléről a mellére csöppenjen. Finoman szét is kente a bimbóján, és közben engem nézett. Nagyon felizgatott.
- Nagyon szeretem a gecidet - lihegte. - Igazi nőnek érzem magam tőle. Mick... szeretnék még...
Végignyalta a hasamat, egészen a farkamig, és mindent letisztogatott rólam. Aztán fölémmászott, széttárta a lábát, és rámfeküdt.

- Ez nagyon jó volt - mondta. - Szeretnélek örökké szopni. Szeretem a farkad... Kérlek, ígérd meg, hogy később még leszophatlak...
Erre csak bólintani tudtam.
- Hogy tanultál meg ilyen jól szopni? - kérdeztem. - Azt mondtad, még sosem csináltad.
A csaj erre felnevetett.
- Hát... Igazi faszt tényleg sosem szoptam még.

Felkelt az ágyból, és a szekrényhez ment. Ha jól láttam, a puncijából csöpögő nedv ott csillogott a combján. Kinyitott egy fiókot,

és egy könyvet vett ki belőle, majd visszabújt az ágyba.
Elkaptam a könyvet, és megnéztem a címét. Ez állt rajta: "Hogyan szopjunk? Faszszopás igazi kurvás módra, írta Magdalena Serape".
- Azt a mindenit... - mondtam. - Nem is tudtam, hogy a tanárnőnk ilyeneket is ír!
- Pedig bizony ír - mondta Lori. - Fiatalkorában pornósztár volt. A kamera előtt baszatta seggbe magát! Hát ezért olyan rejtélyes...

Több néven is dolgozott, de ez a köny véletlenül az igazi nevén jelent meg.
- Hogy került ez hozzád? - kérdeztem Lorit.
- Ő adta nekem - válaszolta, és az arcomhoz dörzsölte a mellét. - A fogadóóráján.

Kinyitottam a könyvet, valahol a közepén.
"Tizenegyedik fejezet: Spermanyelés, avagy őrjítsük meg a férfit"
És a cím alatt ott volt egy csodás nő fotója, arcán gecivel, szájában egy jókora fasszal. A farkam erre rögtön megkeményedett.

Beleolvastam a szövegbe, s közben Lori megfogta a szerszámom. A másik kezével lenyúlt az ágy alá, és elővett egy hosszú, húszcentis műfaszt.
- Ez a legjobb játékszerem - mondta. - Olyan már nekem, mint egy régi barát. Ezen gyakoroltam.
- Hát elég jól csináltad - nyögtem, mire Lorelei megszorította a farkam.
- Bassz meg - búgta. - Később majd leszoplak, de most bassz meg! Érezni akarom a farkad... hátulról!

Elengedte a farkam, feltérdeltem, és mögémásztam. Megfogtam a szerszámomat, Lorelei pedig bedőlt a könyökére. Széttárta a lábait, így jól láttam rózsaszín kis punciját és a segglyukát. A legszívesebben rögtön bevágtam volna a rudamat a seggébe, de előbb még meg akartam forgatni a puncijában.
- Csináld - nyöszörögte. - Kefélj meg... rakd be...

Lorelei lassan a szájába engedte a műfaszt, egészen a torkáig. Épp csak egy centivel lehetett rövidebb az én farkamnál. A puncijához illesztettem a makkomat, aztán keményen belöktem. Teljesen becsúszott Lorelei pinájába, és a lány háta egy kiáltással megfeszült.

Ki-be mozgatta a szájában a műfaszt, én pedig kefélni kezdtem. Még mindig hihetetlenül szűk volt. Finoman széthúztam a popsiját.
Nagyon szép rózsaszín segglyuka volt. Megnyaltam a hüvelykujjam, és a lyukába nyomtam. A nyál miatt könnyedén bele tudtam csusszanni. Lorelei erre kiengedte a műfaszt a szájából, és élvezettel nyögdécselni kezdett.
Ezután lassan a szűz kis segglyukába engedtem a mutatóujjamat.
- Elélvezek... - kiáltozta mostmár Lorelei, és teljesen megfeledkezett a műfaszról. - Bassz meg!

Éreztem, hogy a segge és a puncija egyszerre rándul össze, akkorát élvez. Mintha az egész teste remegett volna, én meg csak toltam neki a farkamat. Aztán mikor elcsendesedett, én is élvezni kezdtem. A csaj megérezte, és rögtön mozogni kezdett rajtam.
- Engedd a puncimba! - hörögte. - Élvezz belém! Ujjazd a seggem!

Keményen keféltem, úgyhogy gyorsan belé is élveztem. Az utolsó adagnál már kihúztam, és a lány csodás fenekére élveztem. Lorelei felpattant az ágyról, megfordult és megcsókolt.
- A fenekembe még az ujjamat sem dugtam be eddig - suttogta. - Nagyon jó érzés volt, amit csináltál. Megismételnéd?
Fáradtan bólintottam.

Lori mosolyogva megfogta a nedves farkamat, ami még mindig puha volt, kissé kimerült a négy adagtól, amit ma Lorelei kicsikart belőle. A csaj a szemembe nézett, és a hüvelykujjával végigsimított a makkomon.
- Csináld újra, de most ne az ujjadat nyomd a seggembe. Hanem a farkadat. Bassz seggbe! Megteszed nekem? - suttogta.
- Ahogy megkeményedek, már tömöm is a seggedbe - súgtam válaszul. Erre megremegett.
- Szerinted ez beteges?
- Egyáltalán nem - mondtam. - Az anális szex a világ legjobb érzése.
Lori felnevetett.
- Egyszerre fogom elveszíteni mindkét lyukam szüzességét. A puncimét... és a segglyukamét. És mindkettőt te veszed el. - Megnyalta a fülemet. - Na, szerencsésnek érzed magad?
Kezdtem keményedni.
- Kell még egy kis füstölő - suttogta a lány. - Várj...

Lehajolt, megcsókolta a farkamat, aztán felkelt és a szekrényhez ment. Elővett még egy csomag füstölőt és egy kis síkosítót. Az éjjeliszekrényhez ment, lerakta a síkosítót, három szál füstölőt a tartóba tett, és meggyújtotta. Közben a fenekét néztem, ami csak a farkamra várt.
- Gyorsan tanulsz - suttogtam neki, amikor visszafeküdt mellém.
- Fájni fog? - tette fel a naiv kérdést.
- Nem, ha jól csináljuk - mondtam. - Nem, ha el tudsz lazulni... És ha tényleg akarod.
- Akarom - lehelte Lorelei. - Tényleg akarom. Nagyon szeretném a seggemben érezni a farkadat.

Felkaptam a síkosítót, aztán Lori mögé helyezkedtem. Széthúztam a popsiját, és kinyújtottam a nyelvem. És finoman beletoltam a szűk kis segglyukába.
- Áááá... - nyögte halkan. - Nyelveljél csak! Annyira akarom... csináld csak! Durván!
Arcomat Lori fenekébe temettem, olyan mélyen benyaltam neki. Nagyon élvezte, teljesen rátolta a popsiját az arcomra. A füstölő illata körüllengett minket, én pedig készen álltam rá, hogy Loriba hatoljak.

Felegyenesedtem, és magam felé fordítottam a fejét, hogy megcsókolhassam. A nyelvem a szájába csúszott, Lori éhesen beszívta, és még az ajkaimra is ráharapott.
- Most már nyomd a seggembe - suttogta.
Betérdeltem mögé, és egy kis síkosítót kentem a segglyukára.
- Ne kend be - suttogta Lori. - Durván akarom csinálni, elég, ha a farkadat bekened.

Bólintottam, és egy kis síkosítót nyomtam a makkomra. Elkentem a farkamon, aztán ráhajoltam Loreleira, és a fenekéhez illesztettem a makkomat.
- Ez az... - suttogta a lány. - Jól kefélj meg, Mick...

Nagyon beindult. Nincs is annál szebb látvány, ha egy nő seggbe akarja. Előrehajoltam, és finoman benyomtam neki a makkomat.
- Nagyon kemény... - nyögte a csaj, de a makkom egyre mélyebben belésüllyedt. Nagyon szorított a lyuka, alig tudtam mozogni benne.
- Olyan nagy... Túl nagy... Jaj...
- Nyugi, kicsim, be fog férni... Csak lazulj el...
- Túl nagy... szétfeszítesz...
- Be fog férni... - suttogtam, és mozdulatlanul a nyílásban tartottam a farkam, hadd táguljon a lány húsa. - Csak lazíts - súgtam, és megint nyomtam rajta egy kicsit.
- Aaaaah-- aaah! - nyögte Lorelei. Éreztem, ahogy a szűk segglyuk a farkamra feszül. Lorelei vonaglott alattam, éreztem, hogy menni fog a dolog, de a lány azért még kiáltozott egy kicsit.
- Túl nagy... De azért kívánom... Nagyon kívánom...
Aztán mikor két centit toltam a farkamon, Lorelei elhallgatott, ajkai nagyra nyílt, és erősen lihegett.
- Ez jó... - mondta. - Nagyon jó... Tartsd benn... Kefélj...

Elkezdtem ki-be húzogatni a farkam Lorelei szűk kis hátsó barlangjában. Annyit húztam ki belőle, hogy a makkom még bennmaradjon, de

aztán mindig tövig löktem. Most már nem ütköztem semmilyen ellenállásba, a csajszi szépen tágult.
- Olyan nagy... - nyögte Lori, és a testemnek nyomta a csípőjét. Ez segített a mozgásban, még keményebben keféltem.
- Nagyon szűk... - nyögte. - De jó is... Alig bírom... Basszál mélyebben... Nagyon nagy...

Lorelei gyönyörkiáltásai egyre hangosabbak lettek. Meztelen teste az ágyra rogyott, minden lökéssel mélyebbre süppedt a matracba.

Egy hirtelen ötlettel felkaptam a műfaszt és a lába közé dugtam.
A csajszi már gyakorlatilag sikoltozott. Biztos rájött már, hogy most mit fogok tenni vele.
- Dugd a pinámba - könyörögte. - Nyomd belém a műfaszt... És közben keféld a seggemet!

A hosszú műfaszt könnyedén Lorelei puncijába toltam, mert a barlangocska csak úgy csöpögött. Mikor az egész szerszám belékerült, Lorelei hangosan kiáltozni kezdett.
- Elélvezek! Baszd meg mind a két lyukam! Mindkettőt! Élvezek!
Ki-be mozgattam a műfaszt Lorelei pinájában, közben hevesen keféltem a seggét. Éreztem a vékony húson át a puncijában mozgó műfaszt.
- Élvezz belém - nyögte. - Élvezz a segglyukamba! Spriccold belém az összes gecidet! Basszál!

Ez a kefélés egy újabb orgazmushoz juttatta Loreleit, éreztem a ritmikus összehúzódásokat a fenekében. A csaj kiáltozott, én pedig engedni kezdtem a gecit a seggébe. Keféltem még egy darabig, de aztán mindketten fáradtan rogytunk az ágyra.
Kihúztam a farkamat. Lorelei combjain lefolyt a sperma. A pinájából is kihúztam a műfaszt, és legördültem róla. A csaj elvette a szerszámot, és tisztára nyalta.

- Nagyon szeretem a punci ízét - sóhajtotta.
- Gondoltál már rá, hogy kinyalj egy nőt? - kérdeztem.
Elmosolyodott.
- Nagyon szeretném - suttogta. - Ez a gondolat mindig nagyon felizgat.
- Szeretkeztél már a tanárnővel?
Lori meglepettnek tűnt.
- Magdalenaval? Izgató nő... Szerintem kíván engem. De túl tapasztalt. Nem lenne jó, ha az első alkalommal vele csinálnám...
- Szóval szívesen kipróbálnád egy másik nővel?
- Aha - nyögte, és hozzám simult. - Szeretnék nyalni, és azt is szeretném, ha kinyalna valaki. Csak olyan félénk vagyok...
- Majd én intézkedek... - vigyorogtam.

Lorelei lemerevedett.
- Tudnál nekem találni egy lányt?
- Ha nézhetem, amit műveltek - válaszoltam.
- Nézheted - mosolygott a csaj. - És miközben csináljuk, meg is dughatsz mindkettőnket. Ettól aztán nagyon felizgulnék...
- Akkor mit szólnál hozzá, ha szerda este hoznék neked valakit?
- Szerinted tényleg van olyan nő, aki szeretkezne velem?
Elmosolyodtam.
- Kicsim, máris van pár jelöltem.


Szextörténet ajánló:


A nagymellű sógornőm


A sógornőm, Andi, felhívott, hogy menjek át hozzá. A férje egész nap nem volt otthon, és meg akart beszélni velem valamit. Már nagyon vártam ezt a hívást az elmúlt néhány hétben, mondtam is Neki, hogy 15 perc múlva ott leszek. Nem is olyan régen Al, a testvérem elmondta, hogy már egy éve egy másik nővel kefél, és kész rá, hogy elhagyja érte Andi-et, csak a megfelelő időpontot keresi. Nagyon megdöb....

Én, a cseléd


Rengeteget olvastam, könyvet, verset, bármit. Csodavilág, ahol a fejkép az amit szeretnék, nem filmileg képadott. A szereplők, ha voltak, én hangomon szóltak, verselés, színjátszás így ivódott belém. Nyertem szavalóversenyeket csupán ezért, kerültem színjátszókörbe ugyanezért.

Pár napja jár a próbáinkra egy szakállas pasi, negyven körüli, az a nemtörődöm a korral, örökifjúnak akarok....

Call girl történetek, első rész


Engedjétek meg, hogy megosszak veletek néhány emlékezetes szexélményemet. Mindenek előtt meg kell említenem, hogy a foglalkozásom call girl. Bizonyos luxusszállodákban dolgozom, az oda látogató vendégek katalógusból választanak ki engem, amikor szexre vágynak. Büszkén állíthatom, hogy az alakom hibátlan, amiért rengeteget dolgozom, rendszeresen járok edzőterembe és odafigyelek az étkezésemre is. ....

Dorina és Éva


Dorina és Éva még csak nemrég voltak barátnők, hiszen csak most kerültek gimnáziumba, ahol megismerkedtek. Egyszer Dorina úgy döntött meghívja Évát magához, aludjon ott, hogy jobban megismerjék egymást, amikor a szülei elmentek otthonról. Dorina úgy gondolta, van még egy kis ideje Éva érkezéséig, addig még masztizni akart egyet, hogy majd oldottabb legyen. Tizenöt éves lány volt, közepes mellekkel....

Igaz történet


Ez egy megtörtént sztori.Bár kicsit érdekesen indult,de szép vége lett...

Egyik nap a barátnőmmel elmentünk a kedvenc szórakozóhelyére,majd néhány haverom felhívott,hogy menjek velük bulizni egy másik helyre.Miután a barátnőm hazament én átmentem a másik helyre és ott találkoztam Vele.Már korábban pontosan 5 nappal korábban egyik ismerősöm bemutatott neki így elkezdtünk beszélgetni.....

Részeg élvezetek


Pár éve történt meg az a felejthetetlen éjszaka, amikor barátnőmmel, Tamarával egy házibuliba mentünk és még csak nem is sejtettük, hogy egy életre szóló élményben lesz részünk aznap este. Én 21 voltam ő 20, egy közös barátunk által ismertük meg egymást. Gyönyörű volt! Mély kék szemei voltak és hosszú barna haja, és az alakja…az valami hihetetlen. Akármikor vele voltam, nem hittem el hogy egy ily....
Szextörténet címkék

nevelő apa | csodas timi | szexnagyi | szagolgat | megzsarol |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.