Randevú a könyvtárban


Hitted volna, hogy már öt éve tart? - kérdezte Anna és elegáns ujjait Hector széles, férfias kezére fonta.
Mindig is csodálta a férfi erős állát és romantikus, mélyen ülő szemét.
- Mintha csak tegnap találkoztunk volna - felelt Hector és egyenesen Anna parázsló, sötét szemébe nézett, melyben az asztalukon álló magányos gyertya fénylett. A férfi pillantása most a nő duzzadt ajkain, majd alabástrom nyakán kalandozott végig, miközben megcsodálta feszes, ám csodás domborulatokkal bíró testét abban a szorosan simuló fekete ruhában, amit aznap este viselt. A csábos dekoltázs és a dús keblek ritmikusan emelkedtek Anna minden lélegzetével.
Egy előkelő étterem sarokbokszában ültek és ügyet sem vetettek a sürgő-forgó pincérekre, sem a cseverésző vendégekre. Anna most egy kis csomagot tett Hector elé, vörösen csillogó, hosszú körmei jól illettek a csomagolópapír színéhez.
- Akkor hát boldog évfordulót - mondta.
Hector szerette a nő kezét. Az utóbbi időben kezdett minden ujján gyűrűt viselni, mellyel csak fokozta egyébként is egzotikus jellegét.
Hector mosolyogva bontotta ki a csomagot, melyből a Szung dinasztiából származó erotikus verseskötet került elő. A férfi most ajkához emelte Anna kezét és gyengéd csókot lehelt minden ujjára.
Anna most közelebb hajolt, és azt suttogta a fülébe:
- Lapozz csak bele.
Hector kinyitotta a könyvet és a lapok között megbújva egy finom, fekete tangabugyit pillantott meg. Anna most még közelebb húzódott, száját a férfiéra tapasztotta és szenvedélyesen körözött odabent a nyelvével, kecses lába eközben kicsusszant magas sarkú cipőjéből és Hector lábikráját kezdte masszírozni.
Mikor szétváltak, Hector jólesően sóhajtott fel, és meghallotta Anna kuncogását.
- Mi olyan vicces? - kérdezte.
- Tegnap egy nőt hallottam, aki azt mondta, a legelső együttlétben nincs is semmi… kellemes - felelte Anna.
Most Hectoron volt a sor, hogy felnevessen.
- De tényleg - folytatta Anna, kecses lábával tovább dörgölve a férfi lábikráját, melytől kellemes borzongás futott végig a gerincén.
- Azt is mondta, hogy első alkalommal a két ember nem is igazán ismeri egymást, így aztán kínos helyzet alakulhat ki.
- Egyeseknél lehet hogy így is van - felelt a férfi, kezét Anna combján nyugtatva. Ruhájának csípőig érő hasítékán át érezte bőre melegét a fekete selyemharisnyán keresztül. Anna még közelebb nyomult, kebleit a férfi mellkasának feszítette, Hector pedig a nő kemény, ám rugalmas combjait masszírozta és nem is hallott mást, mint az ő dorombolását, miközben arra gondolt, milyen is volt, mikor először találkoztak.

Esős vasárnap délután volt, mikor Hector belépett az egyetemi könyvtárba. Ott pillantotta meg Annát először. Ritkán járt oda hétköznapokon, inkább olyankor folytatta ott kutatásait, mikor csak egypár hallgató lézengett ott és nem vihorásztak a háta mögött. Való igaz, hogy tartott előadásokat az emberi szexualitásról, és sosem kerülte el figyelmét, hogy az előadóterem zsúfolásig megtelik, mikor előadásainak témája az erotikus hindu szobrászat vagy a szeretkezési pózokat ábrázoló japán rajzok voltak, melyeket egyes államokban betiltottak.
Ott pillantotta meg Annát a könyvtáros íróasztala mögött, amint épp egy könyvből jegyzetelt. Selymes fekete haját szoros kontyban fogta össze, magas nyakú, fehér viktoriánus blúza és szarukeretes szemüvege nem ütött el sötét, egzotikus vonásaitól. Mi több, konzervatív öltözéke még inkább kihangsúlyozta szexisen vonzó megjelenését. Hector fantáziája pedig önkéntelenül is az érzéki ajkakra kalandozott, milyen örömöket rejthetnek azok.
A lány most hirtelen ráfüggesztette sötét, mandulavágású szemét… csupán a másodperc tört részéig, aztán ismét a könyvbe temetkezett.
Úgy tűnt, ügyet sem vet Hectorra.
- Jobb, ha munkához látok - gondolta magában Hector, és keresett egy üres asztalt az olvasóteremben, majd előhúzta jegyzeteit. Percekkel később arra lett figyelmes, hogy valaki hátratolja székét és tűsarkakon tipeg.
Torkában gombócot érzett, mikor Anna elment az asztala mellett feszes, szürke, oldalt végig gombos, bokáig érő szoknyájában, mely kirajzolta szexi alakját, ám fekete, tűsarkú cipőinek kopácsolása volt az, amitől elől emelkedni kezdett a nadrágja, méghozzá olyan intenzitással, mint utoljára tizennyolc éves korában.
- Nem éppen könyvtári öltözék - gondolta magában és megcsodálta a lány hátsó domborulatait és a szoknyán át kirajzolódó tangabugyi körvonalait, miközben Anna lehajolt egy könyvért. Aztán a lány megfordult és indult vissza az asztalához. Hector eközben könyvében lapozgatott. Mikor a lány az ő asztalához ért, csak ekkor vette észre, hogy az egy kínai szex-könyv volt, tele egész oldalas illusztrációkkal.
De már túl késő volt becsukni. Hector még épp idejében pillantott fel és látta, hogy a lány a könyvre néz és felvonja szemöldökét, ő pedig egy zavart mosolyt villantott rá.
Anna továbbment.
- Újabb pofon Dr. Love-nak - gondolta magában a férfi. A lány eközben visszatért asztalához, és felvette telefonját. Egyik lábát behajlítva húzta azt a combja alá, úgy ült le, a mennyezeti lámpák fényét visszaverte tűsarkú lakkcipője, ám mindez semmit sem enyhített Hector zavarán. Úgyhogy összeszedte cuccait és kiosont a hátsó ajtón.
Odakint már eleredt az eső, neki pedig ekkor jutott eszébe, hogy esernyőjét odabent hagyta az asztalon. Egy arra elhaladó kocsiból hallgatók kiáltottak rá:
- Egy kis hidegzuhanyra támadt kedve, Dr. Love?

Anna munkába menet előtt minden nap megcsodálta meztelen testét a padlóig érő nagy tükör előtt, és önkielégítést végzett. Szerette a látványt, ahogy darázsdereka fokozatosan kiszélesedve folytatódik érzéki csípőjében és elefántcsont farának domborulatát is. Csipkedte és dörzsölgette kőkemény mellbimbóit, tenyerébe fogta feszes, álló keblét, másik kezével hasát simogatta a két lába közti sejtelmes, sötét folt felett, pillantását végigfuttatta tökéletes formájú combjainak teljes hosszán.
Úgy döntött, nyitott orrú, tűsarkú cipőt vesz fel és nagyon tetszett neki, ahogy a vékony bőrpántok körülfonják bokáját. Gondolatai még mindig annál a férfinál kalandoztak, akivel előző nap találkozott.
Csinos arcán kisfiús zavar ült, mikor észrevette, hogy ő is látja azt az igen szexi illusztrációt a könyvében. Elgondolta, hogy odaül a férfi mellé és együtt nézik azokat a képeket, mire pulzusa heves vágtába kezdett izgalmában, tenyerével dörgölte gondosan leborotvált lágyékát, hosszú, vörös körmökben végződő ujjaival kezdett játszadozni majd szaftos szeméremajkaival.
Tényleg odaült volna mellé, ám épp az egyik könyvtárlátogató hívta őt telefonon, aztán mire visszament volna a férfi asztalához, hogy megszólítsa, ott már nem ült senki, csupán az esernyője maradt ott.
- Majd visszajön érte.
Arról fantáziált, hogy egyedül van a férfival a könyvtárban, aki most teljesen bepörög a látványtól, ahogy ő lassan kigombolja szoknyáját, centiről centire feltárva fekete selyemharisnyába bújtatott formás combjait. Anna most megmarkolta farpofáit. Mindig elbűvölte őt a két kiugró domborulat és a köztük húzódó mély barázda látványa.
Most még szexisebb gondolatok jutottak eszébe. Elképzelte, hogy a férfi a székén ül, nadrágja bokáig letolva, merev kemény farka az égnek mered, ő pedig a combjai közé térdel és maszturbál, úgy veszi szájába a hímtagot.
- Biztos jóízű - gondolta magában Anna, miközben mellbimbóit a tükörnek dörgölte, melynek hűvös érintésétől a lélegzete is elakadt és körmeivel most a farpofájába vájt. Most egyszeribe a már jól ismert erotikus izgalmi hullám söpört végig testén. Elképzelte, hogy csak tűsarkú cipői és harisnyája van rajta, úgy hajol egy asztal fölé, segge kidudorodik, miközben a férfi az ő forró puncijába csúsztatja pompás, véreres faszát.
Szinte érezte, ahogy a hímtag kitölti az ő forrongó szerelmi barlangját és mikor elképzelte, hogy beléömlik a férfi sűrű, forró nedve, teste megremegett, rángatózott a hirtelen hevesen rátörő orgazmustól, érzékei millió apró kristállyá robbantak szét, mielőtt lebegve ért ismét földet.
Mélyet sóhajtott és kinyitotta a szemét. Pillantása megállapodott gyönyörűen formált combjain, majd lesiklott tűsarkú cipőire. Most örült igazán, hogy előző nap megvette.

Már majdnem este nyolc volt, mikor Anna meglátta, hogy Hector belép a könyvtár előtermébe. Láthatólag kerülte az ő pillantását,
mígnem a saját esernyőjével integetett a férfinak. Erre elmosolyodott és odajött hozzá.
Anna gondosan megválogatta, milyen ruhát vesz fel: egy szűk, fekete miniszoknyát választott, baloldalt egy hasítékkal, ehhez jött egy hozzáillő blézer, mindez kiegészítve egy csipkés tangabugyival, mely jól passzolt fekete harisnyatartójához. Most hátratolta székét és keresztbe tett lábbal várta, hogy a férfi odajöjjön hozzá.
- Ó, köszönöm - szólt a férfi és átvette az esernyőt. Olyan szexis volt a mosolya… már elképzelte, hogy a férfi ajkai az övére tapadnak, vagy le-föl siklanak a harisnyáján. Az íróasztalra könyökölt, amitől szoknyája egy leheletnyit még feljebb csúszott. Remélte, hogy mindez nem kerüli el a férfi figyelmét.
Nem is kerülte.
- Remélem, nem ázott bőrig tegnap - szólt hozzá Anna mosolyogva.
- Nem, minden rendben volt - felelt a férfi kezet nyújtva.
- A nevem Hector.
Anna szinte el sem akarta ereszteni azt a kezet, oly erős, mégis elegáns volt.
- Az enyém pedig Anna - felelte és észrevette a férfi kezében a francia erotikus verseskötetet.
- Van ebből egy egész gyűjtemény, meg még egypár egyéb mű, ami érdekelheti.
- Csakugyan? Nem is gondoltam volna, hogy ebben a könyvtárban ilyen kötetek is vannak.
- Ez az én önálló kezdeményezésem - felelte Anna.
- Fent vannak a harmadik emeleten egy raktárszobában, ám arra nem maradt időm, hogy katalógust vezessek róluk.
Azzal kinyitott egy fiókot és kulcsokat vett elő, erre a mozdulatra ismét feljebb csúszott egy hangyányit a szoknyája. A szeme sarkából Anna jól látta, hogy a férfi szeme majd kiesik pompás, hosszú combjai láttán, átkukkantva a szoknya ha-sítékán és megcsodálva selymes bőrének és fekete harisnyatartójának kontrasztját.
- Tessék, nézze át őket!
Hector elvette a kulcsokat. Anna egyenesen a szemébe nézett.
- Majd csukja be az ajtót maga mögött. Bizonyára nem szeretné, ha zavarnák.
Hector rámosolygott, majd megfordult és indult a lift felé.
Anna megvárta, míg kigyulladt a lift harmadik emeletet jelző lámpája. Körülbelül két percbe lelhet, míg a férfi megtalálja a szobát a folyosó végén, kinyitja az ajtót, feloltja a villanyt és bemegy.
- Vajon hol kezdi majd? - tűnődött magában.
Az erotikus görög vázák illusztrált köteteinél?
Vagy a Káma-Szútra képes könyvénél? Vagy a japán kurtizánok orális szex-tanainál?
Aztán eszébe jutott valami. Egy évfolyamtársnője - aki most Kairóban élt - küldött neki postán egypár erotikus fényképet. Anna az elmúlt este jó részét azzal töltötte, hogy szexis háremöltözetet viselő, hollófekete hajú és hosszú lábú szépségek fényképeiben gyönyörködött.
Különösen tetszettek neki azok az áttetsző szoknyák, melyek sejtetni engedték csábos combjaikat és ahogy mélyen leeresztett szegélyük szinte lecsusszant csodásan formás csípőjükről. Többször is maszturbált aznap éjjel, orgazmusait fokozta az érzéki ajkak, bársonyos hasak és mezítelen combok látványa. A képek még mindig ott voltak a polcok melletti asztalon.
- Már biztos meg is nézte azokat - gondolta magában Anna. Aztán asztalára helyezte a "Zárva" feliratú táblát és odament a lifthez.
Tűsarkainak kopogása visszhangzott az üres folyosón. Remélte, hogy a férfinak tetszik ez a hang. Az ajtó csukva volt.
Pontosan úgy találta ott a férfit, ahogy szerette volna: a drágaköveket viselő, szenvedélyes nimfák képeit mustrálva. Anna egy biztató mosolyt villantott rá, mielőtt odalépett hozzá. A kép, melyet Hector épp a kezében tartott, három szenvedélyesen összeölelkezett tündért ábrázolt.
Anna rámutatott a középsőre.
- Vele együtt jártam főiskolára - mondta.
- Fényképészetet tanult.
Tényleg jól csinálja a dolgát.
Azzal Anna közelebb lépett és meglátta a férfi homlokán gyöngyöző verítéket.
Melege van? Feljebb kapcsolhatom a légkondit.
Hector letette a képeket és közelebb lépett.
- Tetszenek a képek? - kérdezte Anna, miközben csak úgy mellékesen lapozta át azokat, és majd elalélt a gyönyörtől, mikor megérezte a férfi testéből áradó hőséget.
- Igen. Nagyon… izgatóak.
Anna most a férfinak préselte testét, Hector nadrágjában az a dudor lüktetve feszült neki, miközben a férfi ujjaival cirógatta arcát. A lány kezét kinyújtva fogta meg fejét és ajkát a férfi szájára préselte, aztán megfogta két kezét és a saját farpofáira húzta azokat. Mély, kéjes nyögéseket csalt elő torkából az a gyönyörteli érzés, ahogy Hector a seggét markolászta, miközben nyelve kitöltötte a száját.
Anna a férfi minden porcikáját magáénak akarta tudni, egyik lábát a dereka köré fonta, hogy szétnyíló combjai között érezhesse azt a dudort, mely nedves, csipkés bugyijának feszült.
Most kezdték lefejteni egymás ruháit. Anna szinte letépte Hector ingét, miközben körmével végigszántott a mellkasán, a férfi pedig ezalatt kigombolta szoknyáját és lehúzta azt, szabaddá téve a fekete harisnyát és a harisnyatartót, mely a lány mesés lábaira feszült. Hector ujjai a tangabugyi pántja alá csusszantak, majd besiklott a nedves, követelődző szeméremajkak közé.
Érintése gyengéd, mégis erős volt, amitől a gyönyör hullámai söpörtek végig Anna testén. Ujjperceivel masszírozta a lány szeméremajkait, nedveibe mártva hüvelykujját, gyengéden körözve végbélnyílása körül. Anna érezte, hogy az orgazmus végigkúszik gerincén. Néhány másodperc múltán a férfi érintésétől teste megborzongott, majd egyik eksztázis hullám a másik után rázta meg őt vadul.
Anna ernyedten támaszkodott Hector testének, a gyönyör utóhullámaiban fürdőzve, amilyet eddig még nem sok szerető - beleértve saját kecses kezeit is - okozott neki. Most egyszeribe kellemes, sóvárgó érzés kerítette hatalmába a száját. Térdre ereszkedett, miközben Hector a fején át húzta le blúzát.
Anna meztelen keblei előbukkantak, bimbói két erős combnak feszültek, közben türelmetlenül húzta le a férfi cipzárját, alig várta, hogy láthassa, mi okozza azt a jókora dudort, melyre már igen vágyott.
- Pompásan fest ez a pénisz - gondolta magában Anna a jókorára duzzadt hímtagra meredve, pár centire az ajka előtt. Gyengéden megcirógatta, mire Hector hangosan felsóhajtott. Tökéletes formájú hímvessző volt, egyenes, a végén jókora, mély karmazsinszínű makkal.
Anna ajkai lassan kinyíltak és mélyen a szájába vette a hímtagot, minden centiméterét kiélvezve.
Ujjaival bekalandozta a férfi combjait, föl a hasáig, majd megdörzsölte mellbimbóit is. Hector egyre hangosabban nyögött, mikor Anna előrebiccentette fejét és mélyen a torkába csúsztatta a faszát. Ezt a módszert a japán kurtizánok orális szex-tanaiból sajátította el. Most látta hasznát annak, hogy banánnal gyakorolta.
Mindig is tetszett neki saját testének képe térdelő helyzetben és azt kívánta, bárcsak lenne ott egy tükör, hogy gyönyörködhessen testének domborulataiban és hajlataiban, ahogy ott ült maga alá húzott lábakkal, csábos seggét a sarkain nyugtatva. Miközben tovább szopott, eszébe jutott, hogy egyszer a feje fölé állított egy tükröt, hogy abban láthassa domború farpofáit és az azokat elválasztó barázdát alabástrom háta alatt.
Aztán egyszeriben azt érezte, hogy a férfi erős keze felemeli őt.
Kíváncsi volt, vajon mit forgat a fejében, míg aztán Hector egy fotelbe ültette őt a könyvespolcok mellett. Jó érzés volt csupasz farán a hűvös bőrborítás érintése. A férfi széthúzta két lábát, majd arcát a combjai közé temette. Mennyei volt érezni Hector száját nedves lágyékán.
Tűsarkait a férfi hátának nyomta. A második orgazmus még hamarabb jött, szinte a meglepetés erejével. A gyönyörtől felemelkedett a fotelból, combjai közé zárva a férfi fejét.
Aztán ernyedten roskadt vissza, élvezte, ahogy Hector nyelve végigsiklott csípőin és combjain, amint azt már elképzelte, majd gyengéden harapdálta belső combját, hogy a lélegzete is elakadt és felnyögött.
Most rajta volt a sor, hogy a férfit meglepje: megfordult és kemény, kerek seggét a férfi arcának nyomta. Mindig is élvezte a látványt, ahogy a fekete tangabugyi két mesés félholdhoz hasonló részre osztotta farát.
A férfi fürge ujjai félrehúzták a bugyi pántját, eközben felállt és Anna érezte, hogy fasza ott meredezik a puncija előtt. Hátranyúlt és megragadta egyik farpofáját, majd meztelen válla fölött gonosz, csalogató pillantást vetett hátra.
A behatolás forró érzésétől Anna szája tátva maradt. Hüvelyének fala kitágult, úgy fogadta be a férfi vaskos hímtagját, ő pedig mélyen benyomta azt testébe. Most hevesen lökdöste előre-hátra, izgalmát az eksztázisig fokozva.
És eljött a pillanat. Anna kioldotta kontyát, a fekete hajzuhatag pedig vállára és hátára omlott, ő megragadta haját és azt a maroknyit a saját szájába tömte. Hector orgazmusa eközben robbanásszerűen tört elő odabent a lágyékában. Anna elfojtott kiáltásaival adott hangot saját orgazmusának, mely most feltört benne és végighullámzott testén.
Hector farka kis ideig még odabent lüktetett a lány puncijában. Igen jó érzés volt, ahogy hasát a seggének nyomta. Hector most félresimította Anna fekete haját és mezítelen hátát masszírozta, időnként csókot lehelt verítékkel borított elefántcsont bőrére, közben egyik kezét lecsúsztatta a farára és keményen belemarkolt.
Aztán sietve öltöztek fel. Anna még a kontyát is visszatűzte, rendbe rakta sminkjét, ám az a csipkés tangabugyi még mindig ott volt a kezében. Most felvett egy kis könyvet és a takarosan összehajtott bugyit a középső lapok közé csúsztatta. Aztán átnyújtotta Hectornak.
- Ez egy könyvjelző - majd két szép kezével körbemutatott a termen.
- Elkelne egy kis segítség, hogy átnézzem ezt az egész anyagot.
Tudnál nekem… segíteni?
Hector a zsúfolt polcokra pillantott, magához szorította Annát és egyik kezével végig kalandozott mezítelen hátán, majd megragadta feszes, tökéletes formájú farát, aztán ujjával még mindig nedves punciját masszírozva azt mondta:
- Úgy látom, ez a munka jó ideig eltart… de örömmel vállalom.
Pontosan egy év múltán Hector és Anna egy étteremben ültek, és első estéjük évfordulóját ünnepelték.
Az előkelő étterem egyik bokszát foglalták el, Anna testhez simuló vörös ruhában, oldalt derékig érő hasítékkal, hozzá nyitott orrú, tűsarkú cipőt vett fel, így Hector láthatta a lábujjaira húzott aranygyűrűket, amiket egy Florida Keys-ben töltött szexis hétvégén vett neki.
A vacsora hosszadalmas, érzéki esemény volt, gyakori csókokkal és gyengéd simogatásokkal tarkítva, miközben egymást etették. Hector érintésére Anna időnként hangosan felsóhajtott, néha a férfi fülét nyalta, aki viszont ujjaival játszadozott selymes belső combján, míg a nő puncija teljesen átnedvesedett.
- Szervusz, Anna. De örülök, hogy újra látlak.
Hector most látta, hogy Anna a háta mögé néz, aztán meglátta, hogy egy gyönyörű, hollófekete hajú nő lép az asztalukhoz. Olyan zöld ruhát viselt, mely tökéletes mása volt Anna ruhájának azzal a különbséggel, hogy elöl a ruha nyílása láttatni engedte feszes, mezítelen hasfalát.
Hector agyában lüktetni kezdett a vér, mikor rájött, hogy a nő semmit sem visel a ruha alatt, csupán egy tangabugyi körvonalai látszottak.
Anna most felállt és erőteljes, mégis gyengéd csókot lehelt ennek a fahéjbőrű szépségnek az arcára. Hector ekkor ismerte fel. Ő volt Anna szexi egyiptomi barátnője, aki azokat az erotikus hárembeli fényképeket készítette.
- Ő Saphira, az a lány, aki azokat a fényképeket készítette, amik… annyira tetszettek nekünk - szólt Anna, és karját barátnője fedetlen csípője köré fonta.
Saphira egy igencsak szexis mosolyt villantott Hector felé. A két nő még közelebb lépett, kihívó csípőik összeértek. Hector pulzusa hevesen vert… bár nem tudta, de azért valahogy megérezte, mi következik ezután. Viszonozta a nő mosolyát.
- Öröm önnel találkozni - mondta végül.
- Kitűnő munkát végez.
- Ó, köszönöm - felelt Saphira mély torokhangon, akcentussal.
Anna most Saphira felé fordult.
- Hector is készített rólam egypár remek fényképet.
- Ó, szívesen megnézném őket - felelt Saphira és egy tartózkodó mosolyt küldött Hector felé.
- És talán lenne kedved beállni velem egypár fényképhez… - folytatta Anna.
Hectornak most agyába villant a kép, ahogy Anna és Saphira meztelenül egymás köré fonják karjukat és lábukat. Már elképzelte Annát fekete harisnyájában és magas sarkú cipőjében, Saphirát pedig fehérben, amint hosszú lábuk, testük összefonódik.
- Tetszik az ötlet, szivikém? - kérdezte Anna játékosan gonosz arckifejezéssel.
- Talán adhatnánk önnek egypár új ötletet, nemde? - kérdezte Saphira.
Hector felállt és kézen fogta Annát.
- Biztos, hogy eszünkbe jut valami.
Azzal mindkét hölgybe belekarolt, úgy kísérte ki őket, és hálát adott azért az esős délutánért, amikor "Dr. Love megfutamodott".


Szextörténet ajánló:


A szomszéd csaj


A költözés nagyon megviselt, főleg az, amiért költöznöm kellett. Még csak a 19-et fogom tölteni, de már a család nélkülösésével kell együtt élnem az autóbalesetünk óta, aminek a nyomait így 3 hónap után is magamon viselem és a legtöbb egész életemben végig fog kísérni.
A felelőtlen kis kamasz életem után mikor már kicsit megkomolyodtam, abbahagytam a dohányzást, de most mégis a vadiúj felúj....

Boldog karácsonyt!


Hideg, fagyos reggelre ébredtem a lakásomban, ami nem volt meghökkentő, hiszen a tél már korábban beköszöntött, tekintve, hogy már csak három nap volt hátra karácsonyig. Nem vagyok az ünnepek megszállottja, aminek valószínűleg az is oka, hogy egyedülálló nőként nincs kivel megosztanom ezeket a pillanatokat. Bár már elmúltam negyven, a vidéken élő szüleimet mindig meglátogatom ilyenkor, előtte pedi....

Leszbikus kalandok 2.


A legjobb barátnõmnél voltam péntek este. Röhögcséltünk, iszogattunk egy kicsit, pasikról, a munkáról beszélgettünk. Sokat beszéltünk már lány-lány kapcsolatról, és arról, hogy mit is érzek. Megkérdeztem tõle, hogy elítél e azért amit teszek, ahogy élek. A válasza engem is meglepett, mert azt mondta, hogy nem, megérti, és nem érti, hogy akkor mért is döntöttem így, mért is nem teszem meg újra azok....

Dupla élvezet


Nagyon jól nézett ki az a két nő. Ági és én csak ültünk az autóban, és figyeltük őket. Az egyiknek, szőke haja volt. A másiknak olyan vörös haja volt, mint a tűz. Ajkait ellenállhatatlanná varázsolta a vörös rúzs. Ági meg én gyakorlatilag elakadt lélegzettel néztük, ahogy a két nő kiszáll az autóból, a csomagtetőre ül, és élénk sörözésbe kezd. A rendőrök sosem járnak a pápai halastó környékén, úgy....

Szex az áruházban


- Nézd csak! Szerinted mit művel ott az a nő? - hívott magához az egyik operátor kolléga.

Egy álomszép, csinos, nyári ruhába bújtatott nő álldogál a vegyszerek előtt, alig észrevehetően cirógatja a combjait a szoknyája szélét fogva, néha-néha az ajkába harapva figyeli a teljesen érdektelen dobozokat maga előtt. Természetesen egyből felismertelek.

Valamire készülsz, v....

A legénybúcsú, és a nők teljes megalázása


Két hónapja volt az egyik haver legénybúcsúja, hívtunk is a buliba két fullextrás ribancot. Mondjuk nem voltak olcsóak (különösen egész éjszakára), de tizenvalahányan összedobtuk, hadd legyen a srácnak egy húzós élménye...


Megjöttek a fizetős bukszák, az egyik szőke, a másik fekete, a netes prostibörzén választottuk ki őket, valahol az átlagos bérnőstények és luxuskurvák kö....Szextörténet címkék

tibi6 | fene | nyolcadikos | csöcsei | lizzy |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.