A búzavirág I.


Anyám.
Anyám egy délfrancia kis faluban látta meg a napvilágot, középszinten élő farmerek 4. gyermekeként. Jó adottságokkal született: felnőve csodaszép nő lett belőle, aki minden férfi érdeklődését azonnal felkeltette., Gyönyörű, dús fekete haja volt, rakoncátlan tincsei mindig kibújtak a hajpántok és csatok tengeréből. Ezek a tincsek huncut módra keretezték formás arcát, melyben feltűnő volt az izzó, fekete szemei. Ajkai buja szépségében tündököltek, természetes pirosan, amit azzal növelt, hogy szinte megállás nélkül rágta a szája szélét. Mindig olyan volt az ábrázata, mintha duzzogott volna. Amikor fiatal volt, még a térd alá érő szoknya volt a divat, de ő amint kinőtt a pubertásból, csupán a fenekét alig takaró ruhákat hordott. Mozgásánál ki-ki villantak formás farpofái, melyek láttán a férfiak megindultak utána, és addig követték, míg el nem kaphatták. Mint mesélték, őt ez nagyon izgatta, még rá is tett egy lapáttal: mélyen dekoltált blúzaival, melyek alig takartak valamit formás melleiből, az istenadta kemény meglehetősen nagy melleiből. Soha nem kellett plasztikázni, mert később, már szülései után is úgy álltak, bimbójukkal az ég felé meredve, mint valami igéző halom a szerelem palettáján. Ezek a bimbók mélyen ültek a melle csúcsán, de az első érintésre előbújtak, és kinyíltak, mint egy érett málnaszem, teljes pompájukban virítva.
Mindenki kurvájának hívták a háta mögött. Állítólag a falu összes bakja végig ment rajta, aki csak akarta megkapta őt pár ócska bóvli, smukk, vagy csiricsáré ruha fejében. Azt mondják, szerette is a szexet, értett hozzá, hogyan bolondítsa meg a kanokat. Olyan orgiákon vett részt, ahol egy éjszaka több férfi is magáévá tette, mindenki őt akarta, és meg is kapta.
Egyszer aztán egy vándorcirkusszal érkezett a faluba egy férfi is, akivel katarktikus volt a találkozása, az első pillatásra egymásba szerettek. Ez nem volt futó kaland, a férfit nem érdekelte anyám előélete, a szerelem mindent legyőzött kettőjük között. Ez a kapcsolat, ami kettőjük között szövődött, már nem csak a szexről szólt. A boldogság beköszöntött anyám életébe: rajongott a férfi gyönyörű búzavirág-kék szeméért, gyönyörűen kisportolt testéért, a minden gyönyört számára tartogató nemi szerveiért, és acélos izmaiért. Soha, még senki így nem kényeztette őt, vele ismerte meg az igazi kéjt, ő volt az, aki ki tudta őt elégíteni maradéktalanul, ő lett egy életre az igazi párja. Hamarosan teherbe esett velem, természetesen megtartott, imádott, én voltam a folytatása annak a szerelemnek, amit apám iránt érzett.
Aztán úgy 10 éves lehettem, amikor vége lett a boldogságának: apámat egy óvatlan pillanatban halálra gázolta egy teherautó. Ott maradtunk ketten anyámmal, aki először öngyilkosságot próbált elkövetni, aztán mélységes apátiába, majd depresszióba esett, amiből élete végéig nem tudott kigyógyulni. Pedig jöttek utána a „pótapáim”, nem is kevés számban, de csak használta őt mindegyik, mert a szerelmét már senki nem tudta elnyerni.
Késői nevelőapa.
Volt egy férfi anyám életében, aki tovább maradt, mint a többiek, mert nem érdekelte anyám lelke, csupán a teste, de az nagyon, ki is használta, amennyire csak lehetett. 12 éves lehettem, (már menstruáltam), korán érő kislány voltam, melleim kifejlődve, kerek fenekemmel, csücsöri számmal és duzzadt nemiszerveimmel többnek látszottam a koromnál. Semmit nem tudtam a szexről, de így visszagondolva, buja hajkoronámmal, őzike alakommal és anyámtól örökölt lassan kifejlődő melleimmel igéző látvány lehettem. A szemem kék volt, apám öröksége, sötét szempillák borították, de én akkor még nem voltam tudatában, hogy már akkor milyen szexuális vonzerőt képviseltem a hímneműek körében.
Egy éjszaka pisilnem kellett, felkeltem, és amint elmentem anyámék szobája mellett, halk nyögésekre lettem figyelmes. Kicsit megijedtem, hogy talán anyám lett rosszul, halkan benyitottam, és a látvány, ami elém tárult, nagyon furcsa és talán egy kissé izgató is volt. A mostoha apa rajta feküdt anyámon, annak lába széttárva az égnek állt, és a mostoha kemény lökésekkel préselte őt a matrachoz. Közben horkantott, anyám meztelen volt, de a sok hajától csak kis részletekben láthattam a melleit, amit a férfi kegyetlenül gyömöszölt. Mivel anyám nyögött, azt hittem, hogy bántja őt, hogy fájdalmat okoz neki, de nem mertem a segítségére sietni, féltem a férfi haragjától. Gyerek fejjel azt hittem, hogy valami miatt bünteti anyámat, mert a lökései szaporodtak, végül egy utolsó üvöltéssel abbamaradtak. Visszabújtam az ágyamba, de nem tudtam elaludni. Korán reggel átmentem a nagyanyámhoz, elmeséltem neki a látottakat, és kértem, magyarázza el, hogy mi volt ez a jelenet. Nagyanyám bölcs asszony volt, felvilágosított, hogy ez bizony szeretkezés volt, elmagyarázta, hogy ez mennyire jó dolog, a látszat csal, mert ők akkor egymásnak okoztak örömöt. Sokáig nem tudtam feldolgozni a látottakat, aztán nagyon hamar rá kellett jönnöm a saját káromon, hogy ez nem szeretkezés volt, hanem kemény baszás. Lélektelen, durva baszás.
Aztán telt- múlt az idő, és én gyönyörű fiatal lánnyá fejlődtem. Még nem töltöttem be a 16 évemet, amikor az osztálytársaim már beszélgettek a fiúkról, a szerelemről, a csókolózásról, mi több, a nemi szervekről. Észrevettem párszor, hogy a nevelőapám furcsán nézeget, egyszer rajtakaptam, hogy lesett fürdés közben, de nem tulajdonítottam neki nagyobb jelentőséget. Hisz ő az apám, meg sem fordult a fejemben, hogy merre jár a beteges fantáziája. Egy nyári szombati napon, anyám a szomszédokkal átutazott a másik faluba heti vásárra. Tudtam, hogy csak későn, este fog hazajönni, ezért a barátnőimmel fürdést terveztem a közeli tavon. Délelőtt szólt a nevelőapám,, hogy ne menjek sehova, mert ebéd után neki kell segítsek kitakarítani a fészert. Bántott a dolog, de nem csináltam nagy ügyet belőle, gondoltam gyorsan letudom, és még estig ki tudok menni fürödni is. Nem úgy történt. Bementünk a fészerbe, és már hozzá akartam látni a pakoláshoz, amikor a férfi elkapta a derekamat, és lefektetett a szalmára. Először azt hittem, csak játszik, de megbizonyosodtam nagyon hamar, hogy a dolog halálosan komoly. Lerántotta rólam a szoknyámat, majd a pólómat, felfedve védtelen melleimet, amiket azon nyomban szopni, rágni kezdett. Nagyon megijedtem, és fájt is, ahogyan durván, követelőzve gyömöszölte, szívta. Akkor már sírtam és próbáltam segítségért kiabálni, de senki nem volt a környéken, aki meghallotta volna. Jól időzített a férfi, aki aztán durván és kegyetlenül elvette a szüzességemet. Belém hatolt, szűz voltam, nem volt tekintettel rám, trágár szavakat mormolt a fülembe, és annak ellenére, hogy ömlött belőlem a vér, többször is a magáévá tett. Eszembe jutott az az ominózus éjszaka, amikor anyámmal láttam őt baszni, és akkor jöttem rá igazán, hogy anyámat is csak az alantas vágyaira használta. Feküdtem tehetetlenül, sajgott, hasogatott az egész altestem, éreztem, hogy valami elszakad bennem, de ő ezzel nem törődött. Vékony, szűzlányka voltam, keskeny hüvellyel, és még túl fiatal ahhoz, hogy első alkalommal ilyen durva behatás érjen,. Már alkonyodott, de még mindig folytatta, undorító farkát a számba erőltette, hogy a vágyait többször is ki tudja elégíteni. Sokszor azt sem tudtam, hogy mi történik velem, csak a fájdalmat és a mérhetetlen undort éreztem.. Amikor végre, többedszerre kielégült, megfenyegetett, ha anyámnak, vagy bárkinek beszélek erről a délutánról, akkor ő megöli az anyámat. Így aztán megzsarolt, és utána még sokáig használt engem, nem volt menekvésem előle. Minden alkalmat megragadott, amikor anyám nem volt a közelben, hogy a vágyait kielégítse rajtam. Az sem érdekelte, ha menstruáltam, azt mondta, így még érdekesebb a számára.
Amikor megjött, minden alkalommal rettenetes fájdalmaim voltak, a görcsök szinte megbénítottak. Nem vett róla tudomást, csak kefélt, sokszor napokig nem tudtam utána kikelni az ágyból. A hüvelyem cafatokban lógott a testemben, éreztem, hogy szétszakadt, és annyira érzékeny volt, hogy sikoltoztam, amikor belém hatolt azzal a rettenetes farkával. Soha nem elégedett meg egy orgazmussal, nem is tudom, hogy mitől bírta ennyiszer. Aztán rájöttem, hogy olyan hatással volt rá a fiatal testem, a szűk kis pinám, hogy mindig felkorbácsoltam a vágyait. Volt olyan fészer- délután, amikor négyszer is elélvezett. Igaz, különböző pózokban, legjobban azt szerette, ha hanyatt fektetett és széthúzta a combjaimat annyira, hogy már úgy éreztem, hogy szétszakadok. Ilyenkor kitárult előtte elgyötört kis pinám, körül ölelve egy szív alakú dús, fekete szőrzettel, ami még a combom hajlatában is kunkorodott. Imádta, ha így láthatott, lábaim az égnek, a fenekem az összekotort szalmán, és a hüvelyem amennyire tudott kitágult, és apró bőrdarabkák lógtak ki belőle. Mindez az ő műve volt, de erről nem vett tudomást. Birtokolt, ahányszor csak megkívánt, és olyankor nem szállt le rólam addig, amíg ismét nem kezdtem el vérezni. Büszke volt a nagy faszára, ami ilyen pusztítást tudott véghezvinni, a nehezen táguló puncimban. Nem is csoda, hisz kéjt soha nem éreztem, ezért síkossá csak az ondójától váltam, addig pedig az előzőkben frissen szerzett, még alig begyógyult sebeim is felszakadtak.
Kétszer estem teherbe, mindkét alkalommal, javasasszonnyal tetette el, a másodikba majdnem belehaltam, A brutális küret után sem várta ki a kötelező 6 hetet a közösüléssel, már másnap rám ugrott. Nem tudom hogyan intézte el, hogy végül kórházba kerültem, és nem derült ki az igazság, csak gyanítom, hogy sok pénzzel. Az életemet megmentették, de közölték, hogy soha többet nem fogok terhes maradni. A fájdalom, az undor és a férfi miatti gyűlölet olyan ellenállást váltott ki belőlem, hogy hosszú ideig még látni sem bírtam a himneműeket.
Anyám minderről semmit nem tudott, vagy nem akart tudni. A kéjes sikításai sokszor áthallatszottak a szobák falain, bódulatban az alkoholtól és a drogoktól, minden alkalommal odatartotta leharcolt pináját a mostohaapámnak, akinek a szexből soha nem volt elég. Ebben anyám akkor már partner volt, a szexbe és az italba fojtotta apám utáni sóvárgását, amit élete végéig nem tudott feldolgozni. Mostoha apám tudta, hogy közösül anyám a munkásokkal is, az is a perverziójához tartozott, amikor az ilyen alkalmakat kileste, és elbújva, a farkát a két kezébe markolva, maga is elélvezett. Anyám még mindig szép és kívánatos nő volt, a mellei álltak, teltek és kemények voltak, a málnaszemek pedig rózsaként kinyílva bódították a pasikat. Akinek az „úr” megengedte, hogy a feleségét kefélje, kiváltságos helyzetben volt, mert ilyen szép testet, mint az övé, messze földön nem talált. Kiváltság volt számára az a nap, amikor pár menetre megkapta a nőt, aki eljuttatta a kéj legmagasabb fokára.
Mikor már kinőttem a pubertáskorból, és készültem megszökni, történt valami, ami a végső lökést megadta a távozásomhoz. Ismét egy hajamnál fogva beráncigált fészer-jelenet előtt közölte, hogy ma hármasban csináljuk. Elszorult a torkom, sípolt a tüdőm, és nagyon fájt a méhem, a hüvelyemet nem is említem. Milyen lehet hármasban? Hogyan férnek hozzám, ki, mit fog csinálni? Aztán megtudtam. Pár perc múlva beosont a fészerbe egy tagbaszakadt , tenyeres talpas cigánygyerek. Látszott rajta, hogy megilletődött a nagy szerencsétől, és fél is egy kicsit, hogy nem tud majd teljesíteni, de mikor meglátott a szalmán kiterítve, a szava is elállt. A farkáról nem is beszélve, mert az úgy szökött a magasba, mint egy zászló, attól a látványtól, mit puncikám mutatott, még így megtépázva, félig csöpögős vérrel is. Az első menet a cigányé volt, mondanom sem kell, hogy jóval fiatalabb volt, mint mostohaapám, és feltűnően nagy volt az álló fasza. Éltemben akkor láttam először más ember faszát is, mit mondjak, elámultam a különbségen. A cigánygyerek rögtön a tárgyra tért, körbe nyalta a puncimat, megdörzsölte a mellemet, ami nem kéjes érzést, hanem a durva érintéstől fájdalmat okozott. De nem neki. Válla mögül kinéztem, és láttam a mostohaapámat, hogy önkielégítést végez, miközben vezény szavakat suttog a srácnak:
Nyomd be tövig, ne sajnáld, akkor élvez, ha minél tovább bírod, hát csattogjon a faszod haver, ilyen kéjben még úgysem volt részed! ! Rágd a csiklóját! Nézd, ott lóg a szádba, szopjad, attól ő is elélvez! Az ujjadat dugd be a hüvelyébe, azt szereti Ha tudta volna, hogy mennyire fájt az egész altestem….de nem, talán még azt is élvezte volna. A cigány követte az utasítást, majd végül kegyetlenül, kíméletlenül megbaszott, de úgy, hogy mikor már majdnem elélvezett kivárt, aztán kezdte előlről egy másik pózban. A legfájdalmasabb nekem hátulról volt, mert akkor felgyűrődött a hüvelyem, és kitöltötte a megduzzadt makkja az egész csövet. Ütközött a puncim hátsó falával, ami pedig szakadozott volt, és ami előről csak fájdalmat okozott, hátulról kibírhatatlan rosszullétet. Szúrt a szalma, minden alkalommal így is tele volt a testem karmolással, melyek néha elfertőztek, hol a mocskos kezétől az apámnak, hol a szalma, lucskos fertőjétől. Mikor a cigány végre elélvezett, sóhajtottam, hogy most lesz egy kis nyugtom. De ez nem jött össze, mert akkor az apám esett nekem. Frissen kivert farka keményen állt, bár össze sem lehetett hasonlítani a cigányéval a nagyságát. „Látom, te még kívánod!” Mondta nekem, és nem törődve a fekete bozonttal, sem a véres szemérem ajkaimmal, belémhatolt. A cigány csak kapkodta a fejét, mert ilyent még ő sem látott, hogy hármasban csinálják. Intett neki pár húzás után, hogy emelje meg a fenekemet, amíg ő baszott, feküdjön hanyatt alám, és az álló faszát helyezze a fenekembe. A cigány csak nézett, majd amikor felfogta, hogy mit akar a mostohaapám, egy pillanat alatt teljesítette a parancsot. Az öreg próbálta visszatartani az üvöltését, ezért csak recsegő, bugyborékoló kiáltás tört fel belőle, a cigány vitustáncot járt a farkával a fenekemben, én pedig elájultam a szinte fokozhatatlan fájdalomtól.
Anyám akkor már nem foglalkozott velünk. Jó módban éltünk, dübörgött a farm, sok munkással és géppel. Megfogadtam, ha egyszer felnövök, és a saját lábamra állok, messze el fogom kerülni a férfiakat, és soha nem létesítek szexuális viszonyt eggyel sem.

Beküldő:Emily Stone


Szextörténet ajánló:


A nyári baszótárs


Most júniusban fejeztem be az általános 8 osztályát. Még jóval az iskola befejezése előtt apám unokatestvére írt, hogy a Főiskolára jönne továbbképzésre, s hogy azalatt lakhat-e nálunk? Szüleim természetesen meghívták, s nemcsak őt, hanem a lányát, az én unokatesómat is, aki szintén 14 éves, de én májusban, ő októberben született, ezért csak a hetediket fejezte be. Július elején meg is érkeztek,má....

A terhes kismama szopik


Ajkaink összeérnek mint ha villám csapott volna belénk akarjuk egymást. Nyelvünk kalandozik, fogaink karcolnak néha szinte fájdalmasan hasítanak belénk az éles harapások, egyre gyorsabban kapkodjuk a levegőt. Kabátban egyre melegebb van de nem enged el csak felfal. Kezem tarkóján, arcát és nyakán simít végig. Hosszú percek telnek el így, izgatottan, izgalomban. Kinyitja szemét, csillog a vágytól.<....

Az első MILF


A történet életem első élménye ... tizenhat voltam a MILF 36, legyen mondjuk Erika, az akkori 18 éves barátnőm, legyen Gabriella, nővére. Két gyerek, férj Kuvaitban dolgozik, fél évente egyszer hazanéz. A családtól tudtam, hogy lánykorában is voltak kicsapongásai, pl középiskolásan osztálykiránduláson a szálláshelyük egyik pincérével kefélt amikor rajta is kapták Erát, sok utánajárás eredményeképp....

Pisti a faszverő


Az alábbi események régen történtek, de meghatározóak voltak a későbbi félrelépéseim során. Tizennyolc éves voltam, a barátnőm, Zsanett szintén, amikor elutaztam hozzá Szombathelyre. Ott aludtam náluk, természetesen külön szobában. Az após jelölt katona volt, az anyós jelölt és a barátnőm a Borostyán Áruházban eladók.

Reggel Zsanett és az apja korán elmentek dolgozni, az anyósom, Má....

A vén kecske is megnyalja


Józsi a becsületes nevem, Kovács Józska, faluban élek. Hatvanhárom éves vagyok, elvált.

A feleségem pár éve elhagyott, mert nem tudtam kielégíteni. Hát már nekem nem nagyon áll fel a bránnerem, megmondom ahogy van.

Tegnap történt, hogy a Katika, aki hordja az ebédet, meghozta a kaját. Gömbölyű asszonyka, csinosan öltözik, szereti a kötött rövid ujjú fölsőket és a hoz....

Maola a híd alatt


Egy szexpartner kereső oldalon kaptam egy levelet egy férfitól, aki szeretné, ha a feleségét hármasban dugnánk. El is jött a találka ideje. Kökinél a híd alatti parkolóba mentünk a kocsijával. Megbeszéltünk ezt azt, majd kijelentette a pasi, hogy szeretné látni, mit tudok nyújtani a nejének.
Elővettem a farkam, majd ő rá is bukott!
Jól szopott, bő nyállal. Majd mondta, hogy verjem, ....
Szextörténet címkék

nőverem után | kíván | oszály | falusi | leánybúcsú |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.