A búzavirág II.


Gimnáziumi évek.
Amikor betöltöttem a 17. évemet, otthagytam anyámékat, és felköltöztem a legtávolabbi városba, ami a falunktól volt: Barnertownburgba. Anyámat nem érdekelte más, csak a bánata, az önsajnálata, rászokott a drogokra, és ismét mindenki macája lett a faluban. Ő maga kereste az alkalmakat, egy kevés drogért bármire hajlandó volt. Előfordult, hogy bódult állapotában ketten tartották, a többi sorfalt alkotva várta a sorukat, sokszor tízen, tizenketten is végig mentek rajta. Ezt már végképp nem bírtam. Albérletben folytattam tovább a középiskolát és később az egyetemet is. A szexből éltem: luxuskurva lett belőlem. Legegyszerűbb módja volt a pénzkeresetnek, és nekem már úgyis mindegy volt. Eluralkodott rajtam egy olyan leírhatatlan passzív állapot, hogy már semmi érzés nem maradt bennem, előző életem mindent kiölt belőlem,. Nagyon jól kerestem, rengeteget fizettek a testemért, a férfiak sorban álltak, és naponta emeltem az árat. Miután elélveztek és megismerték rongyos kis puncimat, ismét és ismét akartak, volt olyan éjszaka, amikor valóságban is sorban álltak az ajtóm előtt. Volt olyan éjszaka, hogy nem volt időm egyik a másik után kimosakodni, de ezzel ők nem törődtek. Ondóban feküdtem, lucskos picsám még jobbá tette számukra az együttléteket.
Mindentől undorodtam, ami a szexszel kapcsolatos volt, vagy egy péniszre emlékeztetett. Nem tudtam végig nézni olyan filmet, végig olvasni olyan könyvet, ami a szerelemről, vagy a párzásról szólt. Caty volt a legjobb barátnőm, ő úgy tudta, hogy nagyon gazdag apám van, aki állandóan utazik, intézi az üzleti ügyeit, és főleg, hogy még szűz vagyok. Gőzerővel gyűjtöttem a pénzt a plasztikai műtétemre, mert rendbe akartam végre hozatni a vaginámat, mert minden érintkezésnél a poklok kínját álltam ki a fájdalomtól. A klienseknél tabu volt a szám és a mellem, és aki belém akart élvezni, attól 4-5 x annyit kértem. Ritkán engedtem meg, de olyankor volt olyan éjszaka, hogy a szokásos tízszeresét kerestem meg. Már híre ment Búzavirágnak /nekem/, aki olyan gyönyört nyújt egy férfinek, amilyent még életében nem érzett. Egymásnak adták a testemet, és a szemem színéről hívtak Búzavirágnak. Addigra már csak a bosszú éltetett, bosszút akartam állni minden férfin a mostohaapám miatt, és vártam az alkalmat, hogy egészséges hüvellyel, testem teljes pompájában tudjam megőrjíteni őket, aztán felrúgni, otthagyni.
A suliban csendes jótanuló kislányként mutatkoztam, példaadó magatartással, de az éjszakáim a legutolsó útszéli kurváénál is durvábbak voltak. Caty szűz volt még, amikor megismerkedtünk, aztán lefeküdt az egyik osztálytársunkkal, ami szerinte nem okozott különösebb élvezetet nála. A csókot nyálasnak tartotta, azt pedig, amikor behatolt a srác a hüvelyébe, közömbösen tűrte. Alig vérzett, állítása szerint a srác még a nyelvével is izgatta, de ő csak tűrte. Ha ilyen a szex, akkor nem fogom gyakran gyakorolni, mondta. Érdekes volt, ahogyan leírta nekem magát az aktust, mert az én tapasztalataimban ez egészen másképp történt, mert én még soha nem szeretkeztem, mindig csak megbasztak. Caty nem tartotta be a szavát, több sráccal is lefeküdt, de élvezetet egyik sem nyújtott neki.
Karatéztünk, tornáztunk, sportoltunk. Izmos testünket a tengerparton süttettük, gyönyörű tinik voltunk. Végül Caty megismerte az élvezetet, mégpedig a tornatanár farka által. Történt ugyanis, hogy bent felejtette az öltözőben a mezét, és visszament érte. A tanár még ott volt, éppen zárni akarta a szertárt, mikor meglátta a kívánatos lányt. Caty kihevülve, piros arccal, kissé lihegve szaladt el mellette, és miután utána elmesélte: állítólag az izzadt szaga gyújtotta fel a tanárban a vágyat. Nem volt már fiatal, de még a negyvenes évei elején járt, és már az első érintésnél érezni lehetett, hogy nagy tapasztalata van a baszás terén. Elkapta Catyt hátulról, és ő nem ellenkezett. Azt mondta, hogy ideje sem volt, és már benne volt a játékban, ugyanis egy mozdulattal a mellét is birtokba vette. Catynak ez az érzés ismeretlen volt, mert akikkel eddig közösült, mindegyik kamasz lévén, csak a saját élvezetét tartotta fontosnak. Caty érezte, hogy a tanár nadrágja veszélyesen dudorodik, majd áttörve a gátakat, kibújt a szárának szorításából. Caty érezte, hogy a férfi a tenyerével birtokba veszi a pináját, klitoriszát pedig dörzsölni kezdte. Ez a váratlan kéjes érzés, mely akkor elöntötte, olyan erős hatással volt a puncijára, hogy egyből elöntötte valami forró váladék, a tanár pedig hörögni kezdett. Egy laza mozdulattal Caty szájába tette a farkát, és ütemesen húzogatta, , Caty fejét pedig rányomta, és kérte, hogy szívja, szopja. Felemelte Catyt a derekára, a hüvelyébe dugta a farkát, és mélyen feltolta a hasába. Caty felsikoltott, és érezte, hogy ez az érzés már az igazi volt. Jól bírta a tanár, bár elég gyorsan Caty után ő is elélvezett, de anélkül, hogy kihúzta volna belőle, ismét döfködni kezdte, de most már hátulról. Caty úgy pörgött az ágaskodó, remegő farkán, mint a szertornán…. Mikor visszafordította a hátára, kihúzta belőle a dákóját, akkor Caty már ismét egy orgazmus határán volt. A tanár elkezdte szopogatni a csiklóját, felváltva a mellbimbóival, Caty pedig átadta magát a következő élvezetnek. Mikor ismét megérezte puncijában a vastag eres dákót, akkor már tudta, hogy azonnal kigyúlnak a csillagok a szeme előtt. És valóban, a tanár mint egy őrült, megittasulva egy tinilány friss, üde pinájától, pár húzás után elélvezett, egyszerre a lánnyal.
Caty nem volt csúnya lány, de nem is az a feltűnő típus, aki magára vonzza a férfiak tekintetét, és akit már ránézve is megdugnak. A mellei kissé megereszkedtek már, a bimbói nem keményedtek meg, csak hosszas szopásra, gyúrásra. A hüvelye kissé tág volt, de a férfiak ezzel nem igen törődtek, hisz a cél nála is mindig egy maradt, minél többször, és minél keményebben megdugni. Másnap a suliban Caty elmesélte részletesen a történteket, én pedig adtam az ártatlan szűzlányt. Attól a naptól kezdve, külön edzéseket tartottak, Caty pedig kivirult, megízlelte a spermát, tudta, hogyan feszítse szét a lábait, hogyan engedje magába a falloszt úgy, hogy az neki is élvezetet okozzon.
A plasztikai műtét.
Végre összejött az a töméntelen pénz, ami ehhez a komplikált plasztikai műtéthez kellett, ami nálam vált aktuálissá. Mintha egy tank szaggatta volna szét a hüvelyemet. Amikor a sebész meglátta, elhült, hogy ő még ilyent nem látott. Ez rettenetes, mondta, de nem reménytelen, én meg tudom csinálni. Sőt úgy fogom megcsinálni, hogy bosszút fogunk állni minden kanon, aki megkóstolja, sem nélkülözni, sem feledni többé nem tudja. Nos, nem csak ígérte, el is készült, mégpedig igen hamar. Persze a végösszeg még így sem volt elég, bár rengeteg pénzem volt akkor. Azt mondta az orvos, hogy megoldható pénz nélkül is, ha a különbözetet „ledolgozom”. Kénytelen voltam belemenni, mert az előző életemet felszámoltam, és nem akartam már folytatni. Akkor végzős egyetemista voltam, már a kezemben volt egy príma állás szerződése egy exklúziv irodába, nem rúghattam fel a szépen induló életemet, karrieremet. Megegyeztünk. Érdekes volt az első alkalom, mert ugyan a gyűlölettől elélvezni nem tudtam, indiszponált voltam, de legalább nem fájt. Ami viszont szokatlan volt, hogy olyan szűk volt a hüvelyem, hogy alig tudta belém eröltetni a méretes faszát. Éreztem, hogy rutinos, hisz jó pár pácienst megkefélhetett már, de ez az én vaginám olyan jól sikerült, hogy azon kívül, hogy a pénisz csak nehezen fért bele, ismét szűz lettem. Rugalmas, kellemes kit hálót tett a szűzhártyám helyére, mely fixen állt, és minden férfi farkának azt az élvezetet nyújtotta, mintha egy nagyon szűk, szűz nőt baszott volna.
Tartott ez a kapcsolat évekig, nem tudott szabadulni tőlem, én pedig hálás voltam, hogy megszabadított attól a mérhetetlen fájdalomtól, amit addig baszás közben éreztem. Soha nem élveztem, az aktus lement, de nem próbáltam megjátszani, hogy nekem is jó, mert nem volt jó. Mintha egy gép mozgott volna bennem, aminek egyszer csak vége lett, jött a meleg ondó, a mosakodás, és ennyi. Aztán végre ez is kifújt, és ott álltunk Catyvel, jól kereső, jól szituált 22 éves nőként, szingliként, és nem utolsó sorban gyönyörűen.

Beküldő:Emily Stone


Szextörténet ajánló:


Verával a szántóföldön


Szombat esti buli volt,ott ismertem meg,azaz úgy hozták,hogy jó csaj,össze hozzák velem. Tényleg nagyon jó csaj volt,21 lehetett,és jó húsos pina,olyan pinája volt,látszott a nadrágján keresztül a vágás,ohhhh..

A csöcsei meg úgy álltak a topban..mmmm,mondom ez kell! Be is piáztunk rendesen,ment a tánc meg minden,beindult a smackó téma:XD

Mondom,Verácska,menjünk a leve....

A munkaköri eset


A történetet a leglényegtelenebb elemmel kezdeném, ami csak szerepelni fog benne: Sándornak hívnak. Adóügyi főelőadóként dolgozom egy vidéki városban, immár tíz éve. Kollégáim mind nők, s ennek vannak jó, és vannak rossz oldalai. Miközben ezeket a sorokat írom, most is itt nyüzsögnek körülöttem. Legtöbbjükkel le is feküdtem, a három fiatalabbikkal. Például Katikával, aki velem szemben ül, és időnk....

Pornózásra készül a család


Bort fejtettek lent a pincében, apósom meg a férjem. A Gézám negyvenkét éves, kissé kopaszodó, izmos pasas, az apósom, meg hatvan, de ötvennek néz ki. Mindig megakad rajtam a szeme, jól láttam többször is, de nem szemezgetek vele, a rokon, az, rokon, meg mégis csak a Gézám apja. Na, már most tudtam, hogy ezek ketten kóstolgatás közben be fognak piálni, úgy is lett, a nótázás már jelezte, hogy jönn....

Addig basszál, amíg el nem élvezünk


Édes kettesben ünnepeljük a szilvesztert. Pezsgőt bontunk és koccintunk vele. Majd megcsókollak. Először gyengéden, majd egyre vadabbul. Leszednék rólad minden ruhát, de nem engedném, hogy hozzám érj... Úgy kellene tenned, mintha a kezed meg lenne bilincselve.
A poharamból a mellkasodra öntöm a pezsgőt és onnan nyalom fel. Előbb a hasadról, a melledről, majd az ágyékodról.Minden egyes része....

A nevelt fiam férfivá avatása
41 éves teltkarcsú nő vagyok, telt mellekkel, vastag combokkal, szép arccal és be kell vallanom állandóan szexre éhes puncival. Három éve élek együtt második férjemmel és annak most 14 éves fiával, Ádámmal. Férjemmel a szexuális életünk nem túl jó, mert újabban kevesebbszer szexelünk, mint szeretném, talán ez is az oka, hogy érdeklődésem egyre inkább Ádám felé fordult.

Anyukám barátnőjét dugtam meg.


Így utólag átgondolva már régen kiszemelt magának anyukám barátnője.Kikapós nagy seggű asszonyság volt,a családi veszekedésük alkalmával gyakran aludt nálunk,a bátyám és az én szobámban,egy szobában aludtunk.Mindig célozgatott rá,hogy milyen jóképű fiúcska vagyok,és mikor nem volt itthon senki,akkor mindig úgy hajolgatott előttem,hogy lássam a seggét.16 éves voltam és még szűz,féltem kezdeményezni....
Szextörténet címkék

akasztott | sajna | internát | ágka | elvesztettem |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.