Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


A búzavirág II.Gimnáziumi évek.
Amikor betöltöttem a 17. évemet, otthagytam anyámékat, és felköltöztem a legtávolabbi városba, ami a falunktól volt: Barnertownburgba. Anyámat nem érdekelte más, csak a bánata, az önsajnálata, rászokott a drogokra, és ismét mindenki macája lett a faluban. Ő maga kereste az alkalmakat, egy kevés drogért bármire hajlandó volt. Előfordult, hogy bódult állapotában ketten tartották, a többi sorfalt alkotva várta a sorukat, sokszor tízen, tizenketten is végig mentek rajta. Ezt már végképp nem bírtam. Albérletben folytattam tovább a középiskolát és később az egyetemet is. A szexből éltem: luxuskurva lett belőlem. Legegyszerűbb módja volt a pénzkeresetnek, és nekem már úgyis mindegy volt. Eluralkodott rajtam egy olyan leírhatatlan passzív állapot, hogy már semmi érzés nem maradt bennem, előző életem mindent kiölt belőlem,. Nagyon jól kerestem, rengeteget fizettek a testemért, a férfiak sorban álltak, és naponta emeltem az árat. Miután elélveztek és megismerték rongyos kis puncimat, ismét és ismét akartak, volt olyan éjszaka, amikor valóságban is sorban álltak az ajtóm előtt. Volt olyan éjszaka, hogy nem volt időm egyik a másik után kimosakodni, de ezzel ők nem törődtek. Ondóban feküdtem, lucskos picsám még jobbá tette számukra az együttléteket.
Mindentől undorodtam, ami a szexszel kapcsolatos volt, vagy egy péniszre emlékeztetett. Nem tudtam végig nézni olyan filmet, végig olvasni olyan könyvet, ami a szerelemről, vagy a párzásról szólt. Caty volt a legjobb barátnőm, ő úgy tudta, hogy nagyon gazdag apám van, aki állandóan utazik, intézi az üzleti ügyeit, és főleg, hogy még szűz vagyok. Gőzerővel gyűjtöttem a pénzt a plasztikai műtétemre, mert rendbe akartam végre hozatni a vaginámat, mert minden érintkezésnél a poklok kínját álltam ki a fájdalomtól. A klienseknél tabu volt a szám és a mellem, és aki belém akart élvezni, attól 4-5 x annyit kértem. Ritkán engedtem meg, de olyankor volt olyan éjszaka, hogy a szokásos tízszeresét kerestem meg. Már híre ment Búzavirágnak /nekem/, aki olyan gyönyört nyújt egy férfinek, amilyent még életében nem érzett. Egymásnak adták a testemet, és a szemem színéről hívtak Búzavirágnak. Addigra már csak a bosszú éltetett, bosszút akartam állni minden férfin a mostohaapám miatt, és vártam az alkalmat, hogy egészséges hüvellyel, testem teljes pompájában tudjam megőrjíteni őket, aztán felrúgni, otthagyni.
A suliban csendes jótanuló kislányként mutatkoztam, példaadó magatartással, de az éjszakáim a legutolsó útszéli kurváénál is durvábbak voltak. Caty szűz volt még, amikor megismerkedtünk, aztán lefeküdt az egyik osztálytársunkkal, ami szerinte nem okozott különösebb élvezetet nála. A csókot nyálasnak tartotta, azt pedig, amikor behatolt a srác a hüvelyébe, közömbösen tűrte. Alig vérzett, állítása szerint a srác még a nyelvével is izgatta, de ő csak tűrte. Ha ilyen a szex, akkor nem fogom gyakran gyakorolni, mondta. Érdekes volt, ahogyan leírta nekem magát az aktust, mert az én tapasztalataimban ez egészen másképp történt, mert én még soha nem szeretkeztem, mindig csak megbasztak. Caty nem tartotta be a szavát, több sráccal is lefeküdt, de élvezetet egyik sem nyújtott neki.
Karatéztünk, tornáztunk, sportoltunk. Izmos testünket a tengerparton süttettük, gyönyörű tinik voltunk. Végül Caty megismerte az élvezetet, mégpedig a tornatanár farka által. Történt ugyanis, hogy bent felejtette az öltözőben a mezét, és visszament érte. A tanár még ott volt, éppen zárni akarta a szertárt, mikor meglátta a kívánatos lányt. Caty kihevülve, piros arccal, kissé lihegve szaladt el mellette, és miután utána elmesélte: állítólag az izzadt szaga gyújtotta fel a tanárban a vágyat. Nem volt már fiatal, de még a negyvenes évei elején járt, és már az első érintésnél érezni lehetett, hogy nagy tapasztalata van a baszás terén. Elkapta Catyt hátulról, és ő nem ellenkezett. Azt mondta, hogy ideje sem volt, és már benne volt a játékban, ugyanis egy mozdulattal a mellét is birtokba vette. Catynak ez az érzés ismeretlen volt, mert akikkel eddig közösült, mindegyik kamasz lévén, csak a saját élvezetét tartotta fontosnak. Caty érezte, hogy a tanár nadrágja veszélyesen dudorodik, majd áttörve a gátakat, kibújt a szárának szorításából. Caty érezte, hogy a férfi a tenyerével birtokba veszi a pináját, klitoriszát pedig dörzsölni kezdte. Ez a váratlan kéjes érzés, mely akkor elöntötte, olyan erős hatással volt a puncijára, hogy egyből elöntötte valami forró váladék, a tanár pedig hörögni kezdett. Egy laza mozdulattal Caty szájába tette a farkát, és ütemesen húzogatta, , Caty fejét pedig rányomta, és kérte, hogy szívja, szopja. Felemelte Catyt a derekára, a hüvelyébe dugta a farkát, és mélyen feltolta a hasába. Caty felsikoltott, és érezte, hogy ez az érzés már az igazi volt. Jól bírta a tanár, bár elég gyorsan Caty után ő is elélvezett, de anélkül, hogy kihúzta volna belőle, ismét döfködni kezdte, de most már hátulról. Caty úgy pörgött az ágaskodó, remegő farkán, mint a szertornán…. Mikor visszafordította a hátára, kihúzta belőle a dákóját, akkor Caty már ismét egy orgazmus határán volt. A tanár elkezdte szopogatni a csiklóját, felváltva a mellbimbóival, Caty pedig átadta magát a következő élvezetnek. Mikor ismét megérezte puncijában a vastag eres dákót, akkor már tudta, hogy azonnal kigyúlnak a csillagok a szeme előtt. És valóban, a tanár mint egy őrült, megittasulva egy tinilány friss, üde pinájától, pár húzás után elélvezett, egyszerre a lánnyal.
Caty nem volt csúnya lány, de nem is az a feltűnő típus, aki magára vonzza a férfiak tekintetét, és akit már ránézve is megdugnak. A mellei kissé megereszkedtek már, a bimbói nem keményedtek meg, csak hosszas szopásra, gyúrásra. A hüvelye kissé tág volt, de a férfiak ezzel nem igen törődtek, hisz a cél nála is mindig egy maradt, minél többször, és minél keményebben megdugni. Másnap a suliban Caty elmesélte részletesen a történteket, én pedig adtam az ártatlan szűzlányt. Attól a naptól kezdve, külön edzéseket tartottak, Caty pedig kivirult, megízlelte a spermát, tudta, hogyan feszítse szét a lábait, hogyan engedje magába a falloszt úgy, hogy az neki is élvezetet okozzon.
A plasztikai műtét.
Végre összejött az a töméntelen pénz, ami ehhez a komplikált plasztikai műtéthez kellett, ami nálam vált aktuálissá. Mintha egy tank szaggatta volna szét a hüvelyemet. Amikor a sebész meglátta, elhült, hogy ő még ilyent nem látott. Ez rettenetes, mondta, de nem reménytelen, én meg tudom csinálni. Sőt úgy fogom megcsinálni, hogy bosszút fogunk állni minden kanon, aki megkóstolja, sem nélkülözni, sem feledni többé nem tudja. Nos, nem csak ígérte, el is készült, mégpedig igen hamar. Persze a végösszeg még így sem volt elég, bár rengeteg pénzem volt akkor. Azt mondta az orvos, hogy megoldható pénz nélkül is, ha a különbözetet „ledolgozom”. Kénytelen voltam belemenni, mert az előző életemet felszámoltam, és nem akartam már folytatni. Akkor végzős egyetemista voltam, már a kezemben volt egy príma állás szerződése egy exklúziv irodába, nem rúghattam fel a szépen induló életemet, karrieremet. Megegyeztünk. Érdekes volt az első alkalom, mert ugyan a gyűlölettől elélvezni nem tudtam, indiszponált voltam, de legalább nem fájt. Ami viszont szokatlan volt, hogy olyan szűk volt a hüvelyem, hogy alig tudta belém eröltetni a méretes faszát. Éreztem, hogy rutinos, hisz jó pár pácienst megkefélhetett már, de ez az én vaginám olyan jól sikerült, hogy azon kívül, hogy a pénisz csak nehezen fért bele, ismét szűz lettem. Rugalmas, kellemes kit hálót tett a szűzhártyám helyére, mely fixen állt, és minden férfi farkának azt az élvezetet nyújtotta, mintha egy nagyon szűk, szűz nőt baszott volna.
Tartott ez a kapcsolat évekig, nem tudott szabadulni tőlem, én pedig hálás voltam, hogy megszabadított attól a mérhetetlen fájdalomtól, amit addig baszás közben éreztem. Soha nem élveztem, az aktus lement, de nem próbáltam megjátszani, hogy nekem is jó, mert nem volt jó. Mintha egy gép mozgott volna bennem, aminek egyszer csak vége lett, jött a meleg ondó, a mosakodás, és ennyi. Aztán végre ez is kifújt, és ott álltunk Catyvel, jól kereső, jól szituált 22 éves nőként, szingliként, és nem utolsó sorban gyönyörűen.

Beküldő:Emily StoneVéletlen szex történet:


Feri és Karcsi, meg Niki családi szexe


Feri és Karcsi, meg Niki családi szexe

Feri és én testvérek vagyunk, õ három évvel idõsebb nálam. Ferin kívûl még van egy húgunk aki egy évvel fiatalabb nálam. Én Ferivel vagyok egyszobába külön Sasó Niki a húgunk. Ferivel folyton veszekszünk mindenen persze azért van amiben egyet is értünk. A közös szoba nem éppen elõnyös ami a masztira különösen igaz de párhónapja mióta egymás elõtt....

Nyilvános szex az utcán, szoptam az első randin


Reményekkel teli, kicsit kiábrándult keresgélés után egyszer csak írt. Tudta mit akar, magabiztos volt és intelligens. Hamar kiderült agyunk, humorunk és szexuális igényeink nagyon hasonlóak. Egyetlen probléma a lakhelyünk közt lévő mérhetetlen távolság. Azonban az élet úgy hozta, hogy nyaralni mentem. 50 km-re voltunk egymástól. Muszáj volt találkozni. Én el tudtam szabadulni a baráti társaságtól....

A boldogság percei


Nem is olyan rég történt, hogy a neten egy hét után randit beszéltem meg egy lánnyal a fővárosban. Láttam képet róla és elgondolkoztam akarom e a találkozást, mert arcra nem varázsolt el első látásra, de ne hogy azt higgyétek, h csúnya volt... Szőke hullámos haj, zöld szem, vékony testalkat. Úgyhogy kifogásom ellene, nem volt.

Egy pénteki napra beszéltük meg a találkát... felvonatoz....
Szextörténet címkék

antal | július | deci | a családlátogatás | beköp |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.