A búzavirág IV


A barát.
Telt-múlt az idő, és Caty egymás után szült 4 gyereket Nicknek, látszatra boldogan éltek, két kicsinek mi voltunk a keresztszülei. Sok programot csináltunk együtt, Danielnek továbbra is Nick volt a legjobb barátja, enyém pedig Caty.
Egy Szilveszter éjszaka történt, hogy egy kissé többet ittunk a kelleténél, jó hangulat volt. Azon az éjszakán sok pár összejött, a helyszín alkalmas volt a párok kialakulására, az ital és a zene pedig feloldotta a gátlásokat. Nick felkért táncolni, láttam rajta, hogy teljesen józan. Nem volt valami jó kedve, Caty mulatott a barátainkkal, ő pedig már régóra félrevonulva engem nézett. Kérdeztem, hogy mi baja, és ő így felelt: Biztos, hogy akarod tudni? Igen. feleltem. Ő megfogta a kezemet és áthúzott egy üres szobába, ahol kényelmi berendezések, amolyan „játszó szoba” jellegű dolgok volt a berendezés. Leültünk a pamlagra a diszkrét félhomályban, és ő elkezdte mondani. Azzal indított, hogy azóta szerelmes belém, amióta a strandon meglátott, hogy Catyt is szereti, de csak azért vette el, hogy engem naponta láthasson. Hogy minden porcikájában remeg, ha a közelében vagyok, és ezt már csak alig tudja titkolni. Amikor rám néz igazi férfinek érzi magát, és legszívesebben azonnal magáévá tenne. És miért nem teszel? kérdeztem, mert valami kigyúlt bennem is, ami több volt barátságnál. Danielt nem tudta nálam felülmúlni, de Nicket ismerve, engem is elöntött az érzéki vágy. Ott, abban a szobában elindult egy gyengéd, féltő és szerelmes érzéseket tápláló kapcsolat, ami nagyon sokáig tartott, mégpedig úgy, hogy kettőnkön kívül soha senki nem tudta meg.
Boldog voltam a tudattól, hogy úgy tudtam Nicket kielégíteni, mint senki más, hogy én voltam a mindene, és állandó vágyat tudtam benne táplálni irántam. Imádta a puncimat, a szűk vaginámat, a befogadó méhemet, a málna alakú bimbóimat, és a duzzadt számat, melytől még addig sem tudott elszakadni, míg megbaszott. Szerettem őt, szerettem vele lenni, csókolózni, ölelkezni, szeretkezni és baszni. Voltak titkaink, amiket csak mi ketten ismertünk, és csak mi ketten tudtuk úgy eljátszani, hogy a mennybe röpítettük egymást. Apó csókok a testem minden pontjára, az a hév és nyilvánvaló gyengéd szerelem, amivel nyalta, szopta, csókolta a mellemet, a csiklómat, ahogy egy érintéssel a legmélyebb érzelmeket tudta kiváltani belőlem, de azt a mélységes bűvöletet, és megszállott szerelmet, mint Daniel, azt nem. De nem is kellett, mert arra ott volt Daniel, Nick pedig a mindig visszatérő, lobogó vágy. Nick szerette, ha felül vagyok, és a szájába teszem kemény melleimet, az élvezet pedig alulról- fölülről jön. Olyankor mindig gyúrta a fenekemet, magához szorította a derekamat, és tövig nyomta a farkát belém. Szinte felnyársalt, úgy ültem rajta lovagló pózban, mint egy győzelemittas nimfa, aki benne ül egy hatalmas falloszban, nem tud szabadulni, ezért mozgatja a fenekét, de azzal csupán azt éri el, hogy mind feljebb csúszik benne a fasz, végül úgy beledagad, hogy már mozdulni sem tud utána. Ilyenkor Nick mindig rekedten elordította magát, és hihetetlenül sokáig élvezett, bőven ontva forró ondóját. Eleinte lelkifurdalásom volt Daniel miatt, aztán történt valami, amitől az is elmúlt. De ne szaladjunk annyira előre, ez a kapcsolat megér egy misét.
A szeretkezéseink hosszan tartottak, és mindig többször kielégültem a kényeztetésétől. Addig nyalt, simogatott, szopta a mellbimbómat, amíg szapora lihegésem jelezte, hogy már a csúcsnál járok, és akkor nagyon hevesen, ugyanakkor gyengéden belémhatolt, nehogy kárt tegyen vékony kis puncim falában.. Nagy, eres farka volt, kissé hajlott, de akkora makkal, hogy ha én kényeztettem, alig fért el a számban. Mikor már bennem volt, és éreztem a lüktetését, akkor kezdett el igazán baszni, és hol abba hagyta, hol felgyorsított, de soha nem ment el előbb, mint én. Ismerte már a testemet, tudta, hogy mivel érhet célt, és minden alkalommal figyelembe vette. Fontos volt számára, hogy előbb én élvezzek, mert olyankor betapasztotta cseresznyepiros ajkamat az övével, és megadta a kegyelemdöfést a farkával a méhembe,. Ezt mindig sikerült elnyújtania, mert azt a forró nedvet, amiben olyankor a faszát fürösztötte, mindig ki akarta maximálisan élvezni. Számára a méhem volt a csúcs, mert mire odáig jutott ritka alkalom volt hogy már közben is nem élvezett el egyszer legalább. .Amikor látta, hogy már a szemem is elhomályosul, és a lihegésem is folyamatos, még kettőt nagyot döfött belém, és forró ondóját a méhembe lövellte. Ilyenkor eszembe jutottak Caty meséi a szeretkezéseikről, és beláttam, valóban csodálatos farokkal rendelkezett, amitől még az is elélvez, aki semmit sem érez iránta. Neki pedig pont ilyen puncira volt szüksége, mint amilyen nekem volt.
Közben Daniellel éltük a magunk szabad, erotikával tűzdelt életét, ha egy este nem volt rá valami miatt lehetőség, hajnalban bepótoltuk a párzást. Anélkül nem múlhatott nap, hogy nem hatolt belém, és nem elégítette ki a vágyait. Szinte mindig úgy aludtunk el, hogy átölelt, és kielégült farka bennem maradt. Így aztán ébredésénél, már feltüzelt bennünket a vágy, de sokszor éjszaka arra ébredtünk, hogy keményen áll bennem a farka. Szüksége volt rám, mint a levegőre. Sokszor feltettem magamnak a kérdést: Hogyan lehet 2 férfit szeretni? Aztán rájöttem, hogy mindegyiket másért és másképpen szeretem. És egyszer csak megtörtént a csoda: terhes maradtam. Tudtam, hogy csak Nicktől lehet, ő volt ennyire termékeny, hogy még egy meddő nőt is fel tudott csinálni. Bár a baba nem maradt meg, túl fejletlen volt a testem, nem tudott kihordani egy gyereket. De jó érzés volt, hogy volt olyan férfi, aki még tudott volna nekem gyereket csinálni. Elgyászoltuk a babát, és minden ott folytatódott, ahol abbahagytuk.
Egy nap Danielnek az az ötlete támadt, hogy próbáljuk ki Catyékkel négyesben. Jó ötlet volt, de fennállt a veszély, hogy le fogunk Nickkel bukni. Egy szerelmes aktusnál csak a hülye nem tud különbséget tenni a rutin és az érzelmek között.
A játék úgy történt, hogy felváltva kúrtak bennünket, egymást váltogatták a puncinkban, és mi Nickkel hatalmasakat élveztünk. Megkaptam egyszerre mindkét férfit, akiket szerettem, egymás után elégítettem ki őket, és ez nagyon jó érzéssel töltött el. Daniel bizonyos testtájékaimhoz Nicknek sem engedett nyúlni, de hogy belém élvezzen, azt igen, mert ő a barátja – mondogatta – és benne maximálisan megbízik. Ilyenkor kicsit bántott a dolog, hogy átverem, de nem éreztem csalást, mert őt ugyanúgy szerettem, mint a kapcsolatunk elején.

Beküldő:Emily Stone


Szextörténet ajánló:


Szolgáló lány, bdsm


Egy farsangi estén ahol a szebbnél szebb jelmezek bemutatásra kerül.
De azon az estén... megjelent egy titokzatos lány, kinek felszolgáló ruhája volt.
A szoknya rövidkés régi idők hangulatát vissza idézve ki látszott belőle feneke, amit termesztésen nem is bántak a fiatal emberek, kiknek arcán kicsi kaján mosoly.
A felszolgáló nőt úgy hívták Erika, alaposan oda figyelt alakjár....

Osztálykiránulás 2.


Ebédszünetben szokás szerint a gép előtt ültem, és a neten barangoltam. Sok munkám volt aznapra, tudtam, hogy később nem lesz rá időm. A leveleimet hagytam a végére. Miközben az utolsó szelet pizzát kezdtem majszolni, megnyitottam a weboldalt. Egyre fokozódó izgalommal olvastam az érkezett mailt. Volt gimnazista osztálytársaim kitalálták, hogy felelevenítve tinédzserkorunk osztálykirándulásait, me....

Gyors dugás a parkban


Krisztival a parkban sétáltunk, de már nagyon nem bírtunk magunkkal. Kriszti alacsony, sötétvörös hajú lány volt, ez utóbbi majdnem ért a válláig és jól keretbe foglalta szép, vidám arcát. Sajnáltuk, hogy nem szeretkezhetünk nyugodtan és meztelenül egy kényelmes ágyban, de az otthon még messze volt és nem bírtuk tovább. Bementünk az egyik bokor mögé, Kriszti hátul húzta le a farmerját, hogy csak ....

A gecis latte, máodik rész


Pár éve tavasszal egy kávézóban dolgoztam és még nyitás előtt betoppant hozzám két hölgy.
Anyuka a szexi negyvenes milf és huszonéves lánya akit akkor láttam először. Megkapóan kifinomult szépség volt a lány, olyan akire többnyire csak a legmenőbb férfiak tudnak hatást gyakorolni.

Finom visszahúzódó és mégis rendkívül vonzó, azt hiszem szinte egészen beleszerettem egy szempil....

Análkaland az irodában


Szokás szerint pontban fél nyolckor érkezem.
Szomorúan vettem tudomásul, hogy ugyanúgy néz ki minden, ahogy tegnap itt hagytam. A főnökség nem építette át az irodámat, titkárnőm sincs, aki a kávéval és egy kedves mosollyal várna. Nyitom az ajtót, belépek, Mártika már persze itt van, öt éve egyetlen egyszer sikerült korábban jönnöm, az is akkor volt mikor egy átmulatott hétvégén megfeledkezt....

Egy mesés lány a munkahelyemről


Aki most leginkább megérint, hatással van rám, az egy mesés lány a munkahelyemről!
A történetem egy februári napon kezdődött. Régóta dolgoztunk együtt, de sohasem fordult meg a fejemben, hogy ez a lány lesz a végzetem. Eddig csak bulik alkalmával volt kisebb kalandom lányokkal. Egy-két csók, de semmi több.
Van barátom, aki tudott kis kalandjaimról, de ismerve fékezhetetlen természete....
Szextörténet címkék

call girl | finom | extrák | 8 cm | fönökasszony |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.