A búzavirág V


A barát.
Telt-múlt az idő, és Caty egymás után szült 4 gyereket Nicknek, látszatra boldogan éltek, két kicsinek mi voltunk a keresztszülei. Sok programot csináltunk együtt, Danielnek továbbra is Nick volt a legjobb barátja, enyém pedig Caty.
Egy Szilveszter éjszaka történt, hogy egy kissé többet ittunk a kelleténél, jó hangulat volt. Azon az éjszakán sok pár összejött, a helyszín alkalmas volt a párok kialakulására, az ital és a zene pedig feloldotta a gátlásokat. Nick felkért táncolni, láttam rajta, hogy teljesen józan. Nem volt valami jó kedve, Caty mulatott a barátainkkal, ő pedig már régóra félrevonulva engem nézett. Kérdeztem, hogy mi baja, és ő így felelt: Biztos, hogy akarod tudni? Igen. feleltem. Ő megfogta a kezemet és áthúzott egy üres szobába, ahol kényelmi berendezések, amolyan „játszó szoba” jellegű dolgok volt a berendezés. Leültünk a pamlagra a diszkrét félhomályban, és ő elkezdte mondani. Azzal indított, hogy azóta szerelmes belém, amióta a strandon meglátott, hogy Catyt is szereti, de csak azért vette el, hogy engem naponta láthasson. Hogy minden porcikájában remeg, ha a közelében vagyok, és ezt már csak alig tudja titkolni. Amikor rám néz igazi férfinek érzi magát, és legszívesebben azonnal magáévá tenne. És miért nem teszel? kérdeztem, mert valami kigyúlt bennem is, ami több volt barátságnál. Danielt nem tudta nálam felülmúlni, de Nicket ismerve, engem is elöntött az érzéki vágy. Ott, abban a szobában elindult egy gyengéd, féltő és szerelmes érzéseket tápláló kapcsolat, ami nagyon sokáig tartott, mégpedig úgy, hogy kettőnkön kívül soha senki nem tudta meg.
Boldog voltam a tudattól, hogy úgy tudtam Nicket kielégíteni, mint senki más, hogy én voltam a mindene, és állandó vágyat tudtam benne táplálni irántam. Imádta a puncimat, a szűk vaginámat, a befogadó méhemet, a málna alakú bimbóimat, és a duzzadt számat, melytől még addig sem tudott elszakadni, míg megbaszott. Szerettem őt, szerettem vele lenni, csókolózni, ölelkezni, szeretkezni és baszni. Voltak titkaink, amiket csak mi ketten ismertünk, és csak mi ketten tudtuk úgy eljátszani, hogy a mennybe röpítettük egymást. Apó csókok a testem minden pontjára, az a hév és nyilvánvaló gyengéd szerelem, amivel nyalta, szopta, csókolta a mellemet, a csiklómat, ahogy egy érintéssel a legmélyebb érzelmeket tudta kiváltani belőlem, de azt a mélységes bűvöletet, és megszállott szerelmet, mint Daniel, azt nem. De nem is kellett, mert arra ott volt Daniel, Nick pedig a mindig visszatérő, lobogó vágy. Nick szerette, ha felül vagyok, és a szájába teszem kemény melleimet, az élvezet pedig alulról- fölülről jön. Olyankor mindig gyúrta a fenekemet, magához szorította a derekamat, és tövig nyomta a farkát belém. Szinte felnyársalt, úgy ültem rajta lovagló pózban, mint egy győzelemittas nimfa, aki benne ül egy hatalmas falloszban, nem tud szabadulni, ezért mozgatja a fenekét, de azzal csupán azt éri el, hogy mind feljebb csúszik benne a fasz, végül úgy beledagad, hogy már mozdulni sem tud utána. Ilyenkor Nick mindig rekedten elordította magát, és hihetetlenül sokáig élvezett, bőven ontva forró ondóját. Eleinte lelkifurdalásom volt Daniel miatt, aztán történt valami, amitől az is elmúlt. De ne szaladjunk annyira előre, ez a kapcsolat megér egy misét.
A szeretkezéseink hosszan tartottak, és mindig többször kielégültem a kényeztetésétől. Addig nyalt, simogatott, szopta a mellbimbómat, amíg szapora lihegésem jelezte, hogy már a csúcsnál járok, és akkor nagyon hevesen, ugyanakkor gyengéden belémhatolt, nehogy kárt tegyen vékony kis puncim falában.. Nagy, eres farka volt, kissé hajlott, de akkora makkal, hogy ha én kényeztettem, alig fért el a számban. Mikor már bennem volt, és éreztem a lüktetését, akkor kezdett el igazán baszni, és hol abba hagyta, hol felgyorsított, de soha nem ment el előbb, mint én. Ismerte már a testemet, tudta, hogy mivel érhet célt, és minden alkalommal figyelembe vette. Fontos volt számára, hogy előbb én élvezzek, mert olyankor betapasztotta cseresznyepiros ajkamat az övével, és megadta a kegyelemdöfést a farkával a méhembe,. Ezt mindig sikerült elnyújtania, mert azt a forró nedvet, amiben olyankor a faszát fürösztötte, mindig ki akarta maximálisan élvezni. Számára a méhem volt a csúcs, mert mire odáig jutott ritka alkalom volt hogy már közben is nem élvezett el egyszer legalább. .Amikor látta, hogy már a szemem is elhomályosul, és a lihegésem is folyamatos, még kettőt nagyot döfött belém, és forró ondóját a méhembe lövellte. Ilyenkor eszembe jutottak Caty meséi a szeretkezéseikről, és beláttam, valóban csodálatos farokkal rendelkezett, amitől még az is elélvez, aki semmit sem érez iránta. Neki pedig pont ilyen puncira volt szüksége, mint amilyen nekem volt.
Közben Daniellel éltük a magunk szabad, erotikával tűzdelt életét, ha egy este nem volt rá valami miatt lehetőség, hajnalban bepótoltuk a párzást. Anélkül nem múlhatott nap, hogy nem hatolt belém, és nem elégítette ki a vágyait. Szinte mindig úgy aludtunk el, hogy átölelt, és kielégült farka bennem maradt. Így aztán ébredésénél, már feltüzelt bennünket a vágy, de sokszor éjszaka arra ébredtünk, hogy keményen áll bennem a farka. Szüksége volt rám, mint a levegőre. Sokszor feltettem magamnak a kérdést: Hogyan lehet 2 férfit szeretni? Aztán rájöttem, hogy mindegyiket másért és másképpen szeretem. És egyszer csak megtörtént a csoda: terhes maradtam. Tudtam, hogy csak Nicktől lehet, ő volt ennyire termékeny, hogy még egy meddő nőt is fel tudott csinálni. Bár a baba nem maradt meg, túl fejletlen volt a testem, nem tudott kihordani egy gyereket. De jó érzés volt, hogy volt olyan férfi, aki még tudott volna nekem gyereket csinálni. Elgyászoltuk a babát, és minden ott folytatódott, ahol abbahagytuk.
Egy nap Danielnek az az ötlete támadt, hogy próbáljuk ki Catyékkel négyesben. Jó ötlet volt, de fennállt a veszély, hogy le fogunk Nickkel bukni. Egy szerelmes aktusnál csak a hülye nem tud különbséget tenni a rutin és az érzelmek között.
A játék úgy történt, hogy felváltva kúrtak bennünket, egymást váltogatták a puncinkban, és mi Nickkel hatalmasakat élveztünk. Megkaptam egyszerre mindkét férfit, akiket szerettem, egymás után elégítettem ki őket, és ez nagyon jó érzéssel töltött el. Daniel bizonyos testtájékaimhoz Nicknek sem engedett nyúlni, de hogy belém élvezzen, azt igen, mert ő a barátja – mondogatta – és benne maximálisan megbízik. Ilyenkor kicsit bántott a dolog, hogy átverem, de nem éreztem csalást, mert őt ugyanúgy szerettem, mint a kapcsolatunk elején.

Beküldő:Emily Stone


Szextörténet ajánló:


Lilla már hatvan éve szeretkezett velünk


1960 augusztus 16 volt az igazi nagy győzelem számomra. Lillával már négy éve volt kapcsolatunk nem rajtunk múlt, hogy tipikus se veled, se nélküled szerelem volt, hiszen abban az időben olyan tévhitek én éltünk, hogy egy férfi legyelegalább öt évvel idősebb, mint a nő. Ezt fokozta apukájának az a vágya, hogy a felső tízezer tagja legyen, aki megtermékenyíti a lányát. Ezért aztán kétszer is talál....

Klarissza ha tüzel


Telhetetlen a kis barna csaj és hiába pumpálgattam rendszeresen, csak egyre féktelenebbé vált tőle.
Mindig új kihívásokra vágyott, hogy el tudjon élvezni. Ahogy mondta, legszivesebben kifeküdne a Clark Ádám térre, és aki a körforgóban arra jár, bárki átmehetne rajta. Legyen az nő vagy farkas. Szerintem sokáig bírná, a délelőtti és a délutáni dugót is állná végig.

Így bár ideg....

Az unokatesóm meg én - gay történet


Az unokatesóm meg én a legjobb barátok vagyunk amellet hogy rokon vagyunk. Szinte mindent együtt csinálunk egy suliba egy osztájba járunk. És egy az ízlésünk csaj téren is. Egymás előtt semmi tabu nincs olyan dolgokat is megbeszélünk ami mások számára sok lenne. Általában pornót is együtt szoktunk nézni és fantáziálni is, sokszor családon belül fantáziálunk valahogy az izgisebb egymás anyjára de a....

Crossdress kaland


Fantasztikus erotikus élményben részesített a kedvesem, amit most megosztok veletek.

Eljött az este. Megnéztünk egy sexfilmet. A párom nagyon begerjedt tőle. Azt mondta:

- Most valami nagyon perverz dologra vágyom!

- És mire? - kérdeztem szintén erősen felhevült állapotomban.

- Nem árulom el.

- Pedig nagyon kíváncsi vagyok ....

A kamionos nő


Egyszer egy szomszédos városban voltam rockkoncerten. Egy Perfekt Strangers nevezetű, hanyagolható helyi banda játszott. Igazából csak a barátnőm kedvéért mentem el, aki bele volt zúgva a gitáros srácba. A koncert után vad buli következett, amiből nagyjából kivontam magam, a barátnőm természetesen felszívódott valahol a gitárossal. Azért én is megittam néhány boroskólát, és elbeszélgettem pár rég....

A tiszteletes úr
Futótűzként terjedt a faluban, hogy új református lelkész érkezett. Hamar ezerféle pletyka kapott szárnyra az új papról, alaposan kivesézve minden részletet, családi állapotáról, külsejéről, múltjáról, s szerintem titkon minden nő érdeklődéssel sandított a parókia felé, talán megpillanthatja az új jövevényt, aki egy pillanatra izgalmat hozott az egyhangú falusi élet légkörébe.Szextörténet címkék

két férfival | beküldő:petra. | hosztesz | kurva | kutyákkal |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.