A búzavirág V


A barát.
Telt-múlt az idő, és Caty egymás után szült 4 gyereket Nicknek, látszatra boldogan éltek, két kicsinek mi voltunk a keresztszülei. Sok programot csináltunk együtt, Danielnek továbbra is Nick volt a legjobb barátja, enyém pedig Caty.
Egy Szilveszter éjszaka történt, hogy egy kissé többet ittunk a kelleténél, jó hangulat volt. Azon az éjszakán sok pár összejött, a helyszín alkalmas volt a párok kialakulására, az ital és a zene pedig feloldotta a gátlásokat. Nick felkért táncolni, láttam rajta, hogy teljesen józan. Nem volt valami jó kedve, Caty mulatott a barátainkkal, ő pedig már régóra félrevonulva engem nézett. Kérdeztem, hogy mi baja, és ő így felelt: Biztos, hogy akarod tudni? Igen. feleltem. Ő megfogta a kezemet és áthúzott egy üres szobába, ahol kényelmi berendezések, amolyan „játszó szoba” jellegű dolgok volt a berendezés. Leültünk a pamlagra a diszkrét félhomályban, és ő elkezdte mondani. Azzal indított, hogy azóta szerelmes belém, amióta a strandon meglátott, hogy Catyt is szereti, de csak azért vette el, hogy engem naponta láthasson. Hogy minden porcikájában remeg, ha a közelében vagyok, és ezt már csak alig tudja titkolni. Amikor rám néz igazi férfinek érzi magát, és legszívesebben azonnal magáévá tenne. És miért nem teszel? kérdeztem, mert valami kigyúlt bennem is, ami több volt barátságnál. Danielt nem tudta nálam felülmúlni, de Nicket ismerve, engem is elöntött az érzéki vágy. Ott, abban a szobában elindult egy gyengéd, féltő és szerelmes érzéseket tápláló kapcsolat, ami nagyon sokáig tartott, mégpedig úgy, hogy kettőnkön kívül soha senki nem tudta meg.
Boldog voltam a tudattól, hogy úgy tudtam Nicket kielégíteni, mint senki más, hogy én voltam a mindene, és állandó vágyat tudtam benne táplálni irántam. Imádta a puncimat, a szűk vaginámat, a befogadó méhemet, a málna alakú bimbóimat, és a duzzadt számat, melytől még addig sem tudott elszakadni, míg megbaszott. Szerettem őt, szerettem vele lenni, csókolózni, ölelkezni, szeretkezni és baszni. Voltak titkaink, amiket csak mi ketten ismertünk, és csak mi ketten tudtuk úgy eljátszani, hogy a mennybe röpítettük egymást. Apó csókok a testem minden pontjára, az a hév és nyilvánvaló gyengéd szerelem, amivel nyalta, szopta, csókolta a mellemet, a csiklómat, ahogy egy érintéssel a legmélyebb érzelmeket tudta kiváltani belőlem, de azt a mélységes bűvöletet, és megszállott szerelmet, mint Daniel, azt nem. De nem is kellett, mert arra ott volt Daniel, Nick pedig a mindig visszatérő, lobogó vágy. Nick szerette, ha felül vagyok, és a szájába teszem kemény melleimet, az élvezet pedig alulról- fölülről jön. Olyankor mindig gyúrta a fenekemet, magához szorította a derekamat, és tövig nyomta a farkát belém. Szinte felnyársalt, úgy ültem rajta lovagló pózban, mint egy győzelemittas nimfa, aki benne ül egy hatalmas falloszban, nem tud szabadulni, ezért mozgatja a fenekét, de azzal csupán azt éri el, hogy mind feljebb csúszik benne a fasz, végül úgy beledagad, hogy már mozdulni sem tud utána. Ilyenkor Nick mindig rekedten elordította magát, és hihetetlenül sokáig élvezett, bőven ontva forró ondóját. Eleinte lelkifurdalásom volt Daniel miatt, aztán történt valami, amitől az is elmúlt. De ne szaladjunk annyira előre, ez a kapcsolat megér egy misét.
A szeretkezéseink hosszan tartottak, és mindig többször kielégültem a kényeztetésétől. Addig nyalt, simogatott, szopta a mellbimbómat, amíg szapora lihegésem jelezte, hogy már a csúcsnál járok, és akkor nagyon hevesen, ugyanakkor gyengéden belémhatolt, nehogy kárt tegyen vékony kis puncim falában.. Nagy, eres farka volt, kissé hajlott, de akkora makkal, hogy ha én kényeztettem, alig fért el a számban. Mikor már bennem volt, és éreztem a lüktetését, akkor kezdett el igazán baszni, és hol abba hagyta, hol felgyorsított, de soha nem ment el előbb, mint én. Ismerte már a testemet, tudta, hogy mivel érhet célt, és minden alkalommal figyelembe vette. Fontos volt számára, hogy előbb én élvezzek, mert olyankor betapasztotta cseresznyepiros ajkamat az övével, és megadta a kegyelemdöfést a farkával a méhembe,. Ezt mindig sikerült elnyújtania, mert azt a forró nedvet, amiben olyankor a faszát fürösztötte, mindig ki akarta maximálisan élvezni. Számára a méhem volt a csúcs, mert mire odáig jutott ritka alkalom volt hogy már közben is nem élvezett el egyszer legalább. .Amikor látta, hogy már a szemem is elhomályosul, és a lihegésem is folyamatos, még kettőt nagyot döfött belém, és forró ondóját a méhembe lövellte. Ilyenkor eszembe jutottak Caty meséi a szeretkezéseikről, és beláttam, valóban csodálatos farokkal rendelkezett, amitől még az is elélvez, aki semmit sem érez iránta. Neki pedig pont ilyen puncira volt szüksége, mint amilyen nekem volt.
Közben Daniellel éltük a magunk szabad, erotikával tűzdelt életét, ha egy este nem volt rá valami miatt lehetőség, hajnalban bepótoltuk a párzást. Anélkül nem múlhatott nap, hogy nem hatolt belém, és nem elégítette ki a vágyait. Szinte mindig úgy aludtunk el, hogy átölelt, és kielégült farka bennem maradt. Így aztán ébredésénél, már feltüzelt bennünket a vágy, de sokszor éjszaka arra ébredtünk, hogy keményen áll bennem a farka. Szüksége volt rám, mint a levegőre. Sokszor feltettem magamnak a kérdést: Hogyan lehet 2 férfit szeretni? Aztán rájöttem, hogy mindegyiket másért és másképpen szeretem. És egyszer csak megtörtént a csoda: terhes maradtam. Tudtam, hogy csak Nicktől lehet, ő volt ennyire termékeny, hogy még egy meddő nőt is fel tudott csinálni. Bár a baba nem maradt meg, túl fejletlen volt a testem, nem tudott kihordani egy gyereket. De jó érzés volt, hogy volt olyan férfi, aki még tudott volna nekem gyereket csinálni. Elgyászoltuk a babát, és minden ott folytatódott, ahol abbahagytuk.
Egy nap Danielnek az az ötlete támadt, hogy próbáljuk ki Catyékkel négyesben. Jó ötlet volt, de fennállt a veszély, hogy le fogunk Nickkel bukni. Egy szerelmes aktusnál csak a hülye nem tud különbséget tenni a rutin és az érzelmek között.
A játék úgy történt, hogy felváltva kúrtak bennünket, egymást váltogatták a puncinkban, és mi Nickkel hatalmasakat élveztünk. Megkaptam egyszerre mindkét férfit, akiket szerettem, egymás után elégítettem ki őket, és ez nagyon jó érzéssel töltött el. Daniel bizonyos testtájékaimhoz Nicknek sem engedett nyúlni, de hogy belém élvezzen, azt igen, mert ő a barátja – mondogatta – és benne maximálisan megbízik. Ilyenkor kicsit bántott a dolog, hogy átverem, de nem éreztem csalást, mert őt ugyanúgy szerettem, mint a kapcsolatunk elején.

Beküldő:Emily Stone


Szextörténet ajánló:


Anett-tal.


Idén télen történt, a nagy havazás első napján. Reggel még jártak a buszok, így át tudtam menni a szomszéd városba dolgozni. Délután viszont már eléggé eldurvult a helyzet, és egy busz sem indult. Fél hatig vártam, majd felhívtam az egyik irodai alkalmazottat:
-Szia, Gyöngyike! Figyelj már... Itt állok a buszmegállóban, és úgy néz ki, ma már nem jutok haza...
-És, én mit csináljak..?....

A kocsmai baszóparti


Az egyik ismerősöm - János - szórakozóhelyén múlattuk az időt. Szokásos csütörtöki baráti iszogatás volt. Mi fiúk hatan ültünk az asztalnál, a többi asztaloknál is sokat ültek, a hely szinte tömve volt. Fröccsöztünk. Mivel kint körülbelül 28-30 fok lehetett, jól esett a jéghideg ital. Este tíz óra körül a hangulat az egész helyen emelkedetté vált.
Ekkor érkezett meg egy hat fős lánybanda. Ó....

Édes unokahúgaim


Mivel egyke gyerek vagyok, így nekem a legkedvesebb velem egykorú rokonaim mindig is az unokatestvéreim voltak. Összesen nyolc unokatesóm van, ketten apai és hatan anyai ágról. Apám húgának két gyereke van, míg anyukám öccse szintén kettő, bátyja pedig négy utóddal büszkélkedhet. Mindegyikükkel jóban voltam, de a legjobban mégis Csilla nagynéném 2 ikerlányát kedveltem.

Ők voltak Bor....

A nőgyászom lett a szeretőm


Ma kell mennem a nőgyógyászatra. Amióta magánorvoshoz járok, amikor a legféltettebb kincsemhez nyúlnak, egészen máshogy áll hozzá az orvoshoz. Volt egy pár kellemetlen élményem régen. Előfordult, hogy a nővért kiküldte a szobából a nőgyógyászom és szexelni próbált velem akaratom ellenére. De próbálom ezt elfelejteni, ezért váltottam orvost. Úgy érzem, megéri a pénzt, hogy figyel rám, pár percet be....

A kempingezés élvezetei


A kempingezés élvezetei I.
Sátras kempingezés, 5 nap 4 éj. Baráti társasággal vágtunk neki. 21 fő, mivel mindenki a párjával megy, kivéve engem. A szervezők szóltak, hogy lesz egy-két idegen is, ne lepődjek meg. Jó fejek, jó barátok.
Egy fél napot késtem, a sátrak már álltak, kissé kaotikus rendezetlenségben. Annak örömére, hogy megérkeztem fogyott némi alkohol. Ekkor került bemutatá....

Az eldugult mosogató, és a ribancfeleség


Az asszony nem tudta, hogy mi vár rá. Dühöngött, és a pumpát belevágta a félig teli mosogatóba. A víz nagyot csobbant, és telefröcskölte az asszony arcát a zsíros lével.
- Feladom – mondta a nő és egy konyharuhával, amivel az arcát törülgette, leült a konyhaasztal mellé. A férje még három napig üzleti úton van, meg, aztán ha hozzá is fog a lefolyó szétszerelésének, csak dühöngeni fog, és bá....
Szextörténet címkék

megbántam | miranda | leszbiparti az osztálykir | két férfi egy nő | robin |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.