Fölösleges aggodalmak


Utolsó vizsgámat szeptemberre halasztottam, Judit ugyanarra a vizsgára készült. Találkoztunk valami jegyzet miatt, nem a saját lakásán, hanem egy vizsgára-készülés céljára kölcsönkapott lakás előtt. Ő egész idő alatt izgett-mozgott, nem bírt nyugton maradni, szinte vonaglott a teste, láttam rajta, hogy szexvágy gyötri, de nyilván nem akart egy nem e célra kölcsönadott lakásban erkölcstelenkedni, ezért csak kint a folyosón beszélgettünk. Micsoda önuralom! Megbeszéltünk egy másik találkozást, de azt már inkább csak valamilyen ürüggyel, ezúttal bölcsen őnála, a szülei lakásán.

Judit nem volt különösebben szép, de helyes, vonzó, finom arcú, a teste sem szexisen ívelt, de amolyan finom kislányos test, vékony lábának színe szinte már betegesen fehér, bár az a fehérség szuggerált valamiféle erotikumot, valami könnyen-izgathatóságot – viszont hihetetlenül gyönyörű hosszú, síma, csillogóan vörös haja volt... Soha életemben nem láttam olyan vörös hajat, amely síma és csillogó lett volna; az interneten sok afféle látható, de egyiknek sincs olyan csodálatos színe: a „bronzvörös” „vörös arany” meg a „vörösréz” szót juttatja eszedbe, meg bizonyos Renoir-festményeket, de ezek a fogalmak az igazi színét nem szuggerálják, csak a szépségét, a különlegességét, sőt még azt sem igazán. Ági, a feleségem, ettől az egytől eltekintve minden szempontból összehasonlíthatatlanul jobb, szexisebb, izgatóbb Juditnál, de az a hajcsoda... az egymagában is elég ahhoz, hogy az egekre meredezzen tőle az esztétikai érzéked mint a Bábel tornya, a farkadról nem is beszélve. A szexológusok nem tekintik a hajat „erotikus zónának”, lehet, hogy Judit sem tekinti annak, de az én számomra az volt az ő legerotikusabb zónája...

Aranyhajú Judit a trónján (karosszékben) ült, én meg a díványon. Semleges dolgokról társalogtunk, én egyszerre csak minden átmenet nélkül előrehajoltam, és a számat nyújtottam. Ő is azonnal, habozás nélkül előrehajolt, és számra tapasztotta a száját. Néhány másodpercnyi csókolózás után elébetérdeltem, benyúltam a ruhája alá – könnyű, rövidujjú, rövid, egyszerű, zöldes nyári ruhácska volt az –, kezembe akartam venni a mellét. Nem volt ott semmi kézbevennivaló: a mellkasa az enyémnél is laposabb volt szegénynek, de ez egyáltalán nem csökkentette a libidómat. Benyúltam a lába közé, ez egy kicsit nehéz volt szoros harisnyanadrágja miatt, de ő még szimbolikusan sem szimulált semmiféle pillanatnyi tartózkodást, azonnal széttárta a lábát, és hagyta, sőt türelmetlenül várta, hogy csináljam két combja között, amit kell. Nagyon hamar élvezett, hátravetett fejjel és a karosszék karfáit szorongatva mindkét kezével.

Én szörnyen izgultam, mert addig még soha sem csaltam meg Ágit, és azt olvastam egy népszerű szexismeret-terjesztő könyvben, hogy az ember gyakran impotensnek bizonyul ilyen helyzetben, ugyanis a tudata alatt lelkiismeretfurdalása van, sőt utána ugyanebből az okból aztán már a feleségére sem áll fel a felállnivalója, hiába mentette meg a hűtlenkedéstől hűséges (két egymásnak ellentmondó értelemben is hűséges) szolgája, a tudatalattija. Másikhű szolgám ugyan kőkemény volt, de féltem, hogy az utolsó pillanatban hátha mégis vajpuha lesz, ezért lélekszakadva siettem működtetni, amíg lehet... ha be lesz ágyazva azokba a finom de szoros, nedves, meleg síma (vagy harántcsíkolt??) izmocskákba, akkor már valószínűleg nem lesz „csalhatatlan” az én drága hitvesem. Fölösleges aggodalom volt. De ettől függetlenül is sietni kellett, mert kb. 15-20 perc múlva haza kellett érkezniük a szülőknek, és Judit is nyilván örült neki, hogy ajtóstul rontok a házába, hiszen nem volt szüksége annak semmiféle izgató előjátékra, fel lehetett ajzva napok óta már, ha ugyan nem hetek óta. Fogalmam se volt róla, mikor részesíthették utoljára ilyen gyönyörökben, arról se, hány férfitársam húzta már nyársra egyáltalán földi pályfutása során, vagyis hogy hány karátos az az ő szuperszexuális arany haja. Naiv szülei képzeletében soha sem húzták még őt karóba. 23 éves volt a kisédes.

Miután élvezett a kezemtől, gyorsan a díványhoz húztam, ő hanyatt feküdt, én idegesen kapkodva kigomboltam a sliccemet. Nem meztelenkedtem illetlenül, mint igazi úriember szép sötétkék öltönyben láttam munkához, bár mellény és nyakkendő nem volt rajtam. Az ő ruhácskája olyan erkölcstelenül rövid volt, hogy fel sem kellett húzni, csak a harisnyanadrágot távolítani el a bejárat elől és lefejteni a két, fehérlő kapufélfáról, amiket ő vendégszeretően és hívogatóan szélesre tárt előttem. Hát uram fia, amint megpillantottam a szőrzetét azon a szép egyenlőszárú háromszögön! nem éppen aranyvörös volt, mint a haja, de világos, csillogóan aranyszőke! Nem láthatott olyan háromszöget még Pythagorász sem. Nem is sejtettem, hogy szőke p...szőr is van a világon, és soha többé nem láttam olyasmit azóta se. Magamon kívül voltam ettől a színtől, a keménységem csak azért nem növekedett tőle, mert már nem volt fokozható. Sietve behatoltam, ő azonnal lihegni kezdett, de nem hiszem, hogy volt ideje élvezni, mert én felajzottságomban sajnos egy-két percen belül akkorát lövelltem belé, mint egy kerti öntözőcső, ha hirtelen leveszed róla a lábadat. Ettől ő megrémült, azonnal kitolt magából – de hát én nem vétkeztem semmit, ő egy szóval sem mondta előzőleg, hogy vigyázzak mert nem használ semmi védekezőszert. Az ágy szélére ültem, ő egy pillanatra a farkamra tette a kezét: dorongom lüktetve, kivörösödve, szinte fájdalmasan feszülve állt, mintha egy egész lányiskola szűzességét kellene megszűntetnie. Amikor ezt néhány hónappal később elmeséltem feleségemnek, ő szomorúan azt mondta: „Éntőlem még sohasem állt fel ennyire a farkad!” Fölösleges aggodalom volt ez is, fölösleges féltékenység. Legyél csak egy kicsit fölöslegesen féltékeny, az nagyon egészséges, gondoltam magamban. Állt az a dorong már ugyanígy őrá is nem egyszer, hogy mást ne mondjak akkor, amikor nálunk volt egy barátunk, és Ági váratlanul levette a blúzát, mellét lemeztelenítve, mint később bevallotta azért, hogy engem bosszantson, mert valamiért neheztelt rám. Hát engem aztán ilyesmivel nem lehet bosszantani. Majd kiugrottam a bőrömből a farkam meg a nadrágomból... Nem meredezett kevésbé, mint a Judit arany hajától. Megbaszattam Ágit a barátommal, aki látnivalóan szerelmes volt belé, és miközben néztem őket, ellenállhatatlanul elélveztem, hozzá sem érve a farkamhoz. Sohasem fordult elő, hogy ne állt volna fel Ágitól, rágondolnom is elég, már áll – és mikor nem gondolok én őrá? Folyton ő jár az eszemben, félrebaszás közben is, sőt akkor a leginkább.

Juditba visszatérve: szegény ázott ürge rohant a fürdőszobába felölteni az eső illetve felhőszakadás utáni köpönyeget. De szerencsére nem esett teherbe, pontosabb kifejezéssel élve a teher nem esett őbelé.

Elpárologtunk, mielőtt hazajöttek volna Judit szülei, akik azt hitték, hogy a leányuk szűzleányka, holott erről szó sem volt, mégpedig nem az én „hibámból”... Az utcán még csókolóztunk, ő érezte magán farkam keménységét, az én keménységem is érezte az ő puhaságát. Azt mondta, „Találkoznom kell még veled”. Egyszer találkoztunk is, de lefeküdni mégsem akart többé, talán félt tőlem (?), pedig szerettem volna még egy párszor rendesen megizélni a szükséges védősáncokkal ellátva, amint az minden nőnek kijár.

Hazamenve nem mertem nekiesni imádott feleségemnek, a fentemlített szexkönyv intelmei miatt, de ez is éppolyan fölösleges aggodalomnak bizonyult, mint a fentemlített aggodalmak. Néhány nappal később, még mindig egy kicsit aggódva, megpróbáltam, és kiderült, hogy nincs semmiféle tudatalatti lelkiismeretfurdalásom...

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


A rámenős ápolónő


Kata egy, a harmincas évei közepén járó szőke, kék szemű, jó alakú nő. Ápolónőként dolgozik egy otthonban, ahol többnyire idős, mozgássérült emberek élnek.
Egy napon, új lakó érkezik az otthonba. Az új lakó fiatalos, negyvenes évei végén járó, szőkésbarna hajú, barna szemű, elektromos kocsis férfi. Édesanyjával érkezik, egy mozgássérültek szállítására alkalmas kisbusszal és annak vezetőjéve....

Kis farkú férfi, és a prosti


Becsengettem és Szandra ajtót nyitott. Már mikor megláttam, elakadt a lélegzetem. Magas, karcsú, sportos lány volt majdnem vállig érő hajjal, aminek a végét most begöndörítette. Szögletes, bájos arccal egy fürdőköpenyben nyitott ajtót. Éreztem, hogy egyre jobban izgatott vagyok.
- Szia - mosolygott - gyere csak be!
Beinvitált a szobájába, megkínált egy kis itallal, majd leült mellém ....

Nagynénémmel az esküvőn


Sziasztok!

Amit mesélek, néhány hónapja, egész pontosan Június első heteiben történt. Rólam röviden annyit, hogy Bencének hívnak, 26 éves vagyok. Pesten élek, egy multi cégnél vagyok elég jó beosztásban. Ezekben a hónapokban próbálok a karrieremre figyelni, így csajozás nem igazán fér most bele. Hónapok óta nem voltam nővel.
Szóval, Június első heteiben családunk egy közeli ....

Csak úgy otthagyott...


Még középiskolában történt, nagyon vézna diák voltam, nem sokat csináltam. Nem volt társadalmi életem, csak néha néztem meg focimeccseket az osztálytársaimmal, akik mindig szidták a kedvenc csapatom. Nem csoda, hogy utálom őket, nem is élek már a kollégiumban. Néha néha barátkoztam velük, mert kellett a házi. Itt kezdődik a mi kis történetünk.
Egyszer megfáztam, és nem tudtam két napig isko....

Szőrös ducit basztam


Falusi nyaralásom alkalmával nem számítottam kalandokra. Az orvos tanácsára látogattam az alpesi városba, hogy a bőrőm megszépüljön, a friss levegő elűzze az allergiámat. Úgyis fáradt voltam egész évben nem nyaraltam, így béreltem egy két hetre szobátés elindultam Ausztriába.

Csak szórakozni akartam, kedves volt, egyszerű vidéki kis nőcske. Nem volt nagy szám, nagy dudákkal, a fenek....

Éva és Dorina története


Dorina és Éva még csak nemrég voltak barátnok, hiszen csak most kerültek gimnáziumba, ahol megismerkedtek. Egyszer Dorina úgy döntött meghívja Évát magához, aludjon ott, hogy jobban megismerjék egymást, amikor a szülei elmentek otthonról. Dorina úgy gondolta, van még egy kis ideje Éva érkezéséig, addig még masztizni akart egyet, hogy majd oldottabb legyen. Tizenöt éves lány volt, közepes mellekkel....
Szextörténet címkék

virrasztó | havi baj | feleseg szex | anya barát | szakadt nadrág |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.