Figyelem,felnőtt tartalom


18
Ez az oldal szexuális, erotikus tartalmú írásokat és képeket tartalmaz.
Ha nem múltál még el 18 éves,akkor kérlek hagyd el az oldalt.

Ide kattintva kijelentem, hogy elmúltam 18 éves, valamint beleegyezek a sütik (cookie) használatába.


Könnyű élvezésEgyik partnernőm képes volt nagyon hamar és nagyon sokszor élvezni. Észrevettem, hogy bármilyen állapotban lehetett, akár tíz másodperccel orgazmus után vagy tíz másodperccel előtte, vagy éppen ellenkezőleg csak minimálisan felajzott állapotban: ha én élveztem benne, attól ő is automatikusan, azonnal elélvezett. Egyszer több órás kefélés után szünetet tartottunk, számtalanszor élvezett már addigra. Hanyatt feküdtem, ő rajtam ült, a farkam ugyan őbenne, és állt is rendesen, de teljesen nyugodtan társalogtunk, semleges témáról, pontosabban ő mesélt valamit, alighanem könyvtárbeli munkájáról, semmi szex, semmi pikantéria. Elhatároztam, hogy váratlanul beleélvezek. Szemrebbenés nélkül és moccanatlanul koncentráltam, ő nem vett észre semmit, végül sikerült számára teljesen váratlanul belelövellnem. Abban a pillanatban élvezett ő is.

Egy másik nővel vigyáznom kellett, mert nem használt semmit, nem védekezett. Hegedültem benne jó néhány percig, talán öt vagy tíz percig is. Fel volt ajzva, szinte azonnal az orgazmus határához ért, de nem lépte át. Hanem amikor kirántottam belőle magamat, és ő megérezte a ráfröccsenő levet, attól élvezett. Vagy talán attól a tudattól, hogy én élvezek?

Van olyan nő, aki attől is élvez, hogy hirtelen kirántják belőle a farkat. Lehet, hogy a fentemlített leányzó is attól élvezett.

Egy másik nővel az ő szobájában voltunk, csókolóztunk, de nem lehetett semmit csinálni, mert otthon voltak a szülei. De azért benyúltam a blúza alá és megfogtam a mellét. Azonnal lihegni kezdett: „Jaj... nem bírom... élvezek!”

A feleségem a saját mellét is símogathatja, attól is akárhányszor élvez. Persze ha más símogatja, az sokkal jobb neki.

Beküldő:Vendég szerzőVéletlen szex történet:


Iskolai szextörténetek - Az érettségi


Ez a történet érettségi időszakban az írásbeli és a szóbeli között történt. Mivel az egyik fontos tantárgyból volt mit pótolni az érettségire és a felvételihez is kellett. Mivel sokat hiányoztam, megkérdeztem a tanárnőmet, hogy hogyan készülhetnék fel, felajánlotta, hogy menjek el hozzá és segít. Megbeszéltünk egy időpontot. Egyébként ez a hölgy olyan 38-40 év körül van és baromi jól néz ki. A me....

Molett nővel szexeltem a buszon


Nekem akkor volt egy klasz élményem, mikor anno kinyílt a vasfüggöny és normál módon lehetett menni Bécsbe. Össze is cihelődött az előző cégemnél a társaság egy buszra. Persze a folyadéknemű összetétele 90% alkohol tartalmú volt, így mire a határra értünk szépen voltunk.
délutánra vissza is talált mindenki a buszhoz. volt aki rádiós magnóval volt olyan aki pornóújsággal.
mentünk viss....

Vasárnap délután


Feküdtünk egymás mellett, beszélgettünk. Csak olyan ráérősen, nyugisan. Vasárnap van. A maga meleg, párás, nyár eleji hangulatával. Egy pólóruha volt rajtam, bugyi nélkül, rajta meg egy sort...meleg van. Hozzábújtam, a karjára fektettem a fejem, ő pedig a gerincemen játszott az ujjaival. A mellkasán matattam, az ujjaim megtalálták a mellbimbóit, a szőre között kalandoztam, köröket rajzoltam rá. Le....
Szextörténet címkék

120 | nagyfarku | csiklandoz | pinájába lő | elkartyaztam |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.