Könnyű élvezés


Egyik partnernőm képes volt nagyon hamar és nagyon sokszor élvezni. Észrevettem, hogy bármilyen állapotban lehetett, akár tíz másodperccel orgazmus után vagy tíz másodperccel előtte, vagy éppen ellenkezőleg csak minimálisan felajzott állapotban: ha én élveztem benne, attól ő is automatikusan, azonnal elélvezett. Egyszer több órás kefélés után szünetet tartottunk, számtalanszor élvezett már addigra. Hanyatt feküdtem, ő rajtam ült, a farkam ugyan őbenne, és állt is rendesen, de teljesen nyugodtan társalogtunk, semleges témáról, pontosabban ő mesélt valamit, alighanem könyvtárbeli munkájáról, semmi szex, semmi pikantéria. Elhatároztam, hogy váratlanul beleélvezek. Szemrebbenés nélkül és moccanatlanul koncentráltam, ő nem vett észre semmit, végül sikerült számára teljesen váratlanul belelövellnem. Abban a pillanatban élvezett ő is.

Egy másik nővel vigyáznom kellett, mert nem használt semmit, nem védekezett. Hegedültem benne jó néhány percig, talán öt vagy tíz percig is. Fel volt ajzva, szinte azonnal az orgazmus határához ért, de nem lépte át. Hanem amikor kirántottam belőle magamat, és ő megérezte a ráfröccsenő levet, attól élvezett. Vagy talán attól a tudattól, hogy én élvezek?

Van olyan nő, aki attől is élvez, hogy hirtelen kirántják belőle a farkat. Lehet, hogy a fentemlített leányzó is attól élvezett.

Egy másik nővel az ő szobájában voltunk, csókolóztunk, de nem lehetett semmit csinálni, mert otthon voltak a szülei. De azért benyúltam a blúza alá és megfogtam a mellét. Azonnal lihegni kezdett: „Jaj... nem bírom... élvezek!”

A feleségem a saját mellét is símogathatja, attól is akárhányszor élvez. Persze ha más símogatja, az sokkal jobb neki.

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Ragacsos és perverz kényeztetés


Az elektromos zár halk sípolása jelezte, hogy jó sorrendben nyomogattam a kezelőszerven a gombokat. Megtaszítottam a fém- üveg bejárati ajtót, és amilyen csendben csak tudtam, beléptem a húszemeletes panelház bejáratán. Az éjszakai csendben minden apró zörej felerősödve, a sivár lépcsőházban visszhangozva kalapált a fejemben. Hajnali egy óra volt már, ezért nem akartam hangos csörtetéssel a ház la....

Megdugott a masszőr


Hasra feküdtem, ő pedig betakargatott. Azután az egyik lábamat, combomat, fenekemet, majd a másikat masszírozta végig. Közben beszélgettünk, és viccből megjegyezte, hogy neki már a nyugdíjasházban a helye. Erre én megfogtam a karját azzal, hogy egy ereje teljében lévő fiatalember ne mondjon ilyet. Nagyon jó teste van, izmos, barna a bőre és a jobb karján van egy tetoválás. Nem kimondottan jóképű, ....

Nem kíván a nejem, az anyóst dugtam seggbe


5 éve vagyunk házasok. Az utóbbi időkben a szexuális életünk valahogy kezdett lelankadni. Az első két évben még szinte naponta együtt voltunk. Volt hogy naponta többször is. Utána fokozatosan egyre kevesebbszer. Sok mindent megpróbáltam, legtöbbször sikertelenül. A végén a feleségem már csak egyet akart: Nyugalmat.
Még egy ideig sokat beszélgettünk, vitatkoztunk, hogy mi lehet ennek az oka....

Így vesztettem el a szüzességem


Már 16 éves voltam és szűz és mindössze masztizásból volt tapasztalatom. A barátommal megbeszéltük, hogy ideje elvesztenem a szüzességemet vele.

16 éves lány voltam, aki még szűz volt. A barátommal már 1 hete nem találkoztam, ezért megbeszéltük, hogy aznap átjön hozzánk és elveszi a szüzességem. Elintéztem, hogy senki ne legyen otthon azon az esté. Kopognak, Patrik az, a barátom. 1 ....

Mérnöknő az asztalon


Mint minden munkanapon, ezen a reggelen is hét óra előtt érkeztem az építkezésre, ahol váratlanul, egy népes csapat élén, az igazgatóm várt. Az építkezést jöttek megtekinteni. Átöltözni sem engedtek, azonnal az épületre kellett kísérnem, pedig nem szerettem köpeny nélkül, utcai ruhában járkálni az építkezésen. Most is feszélyezve éreztem magam a vékony nyári blúzban és fehér, pliszírozott szoknyám....

Hopsz Sára


Fáradtan jöttem haza. Azt gondoltam, hamar ágyba bújok, s végre kipihenem magam. Sokat dolgozom, teljesen kilúgoz. Édes álmot vártam veled, rólad, együtt. De csak nem jött a manó, hogy porral hintse be szemem. Most itt ülök a gép előtt, és megírom azt, amit álmodni szeretnék.

Ujjaim gyorsan ugyan, de egyre puhábban osonnak a billentyűk felett, gondolataimmal együtt simogatnak, mint....
Szextörténet címkék

kira | spricc | a városliget kurvája | testszínű | szopatják |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.