Matek tanár sógornőm..


Sógornőm csak annyiban érdekes a történetben, hogy elütötte egy autó. Kórházba került. Az eset valóban igaz. Szóról szóra így történt.
Budapestről költöztünk Kétújfalura. Sógornőm és férje meglátogattak bennünket. Vonattal jöttek, amint kiléptek a szigetvári vasútállomás előtt elütötte őket egy taxi. Mi pár lépésre voltunk az esettől. Az asszonyt befektettük a hátsó ülésre és bevittem a kórházba. Kiderült hogy két három napra benn tartják, mert a törést operálni is kell.
Hazafelé menet sok minden szóba került majd este a vacsoránál már nyitottabb volt a diskurzus. Elemér akkor tudta meg, hogy a feleségének már korábban két abortusza is volt, a lány nagyon rosszul viselte az operációkat és különösen ahogy bántak velük az orvosok és a nővérek.
- Akkor már értem.. dünnyögte Elemér.
- Mit értesz.
- Tudod, ő nem engedi, hogy.... Hát szóval, hogy benne maradjak...
- Gumival?
- Kiszakadhat...
- Tabletta?
- Egészségtelen..
- Még soha nem...?
- Elemér - szóltam közbe - te még nem élveztél nőbe?
- Soha...
- Hát ez hihetetlen, kedvesem arca pirulni kezdett, kis izzadtságcseppek jelentek meg a homlokán, töltött mindenkinek, de rögtön ki is itta a saját pohár borát.
- A két nő egymás ellentéte, Lilla már az első alkalommal is megkövetelte, hogy a testébe juttassam, ez az igazi élvezet egy férfinek, nem hogy a hasára engedje...
- Szerintem is jó lehet...
- A világon a legjobb dolog, bárhová is engedik...
- Tudod én nem csak oda szoktam...
A diskurzus egészen halk hangon folyt, Lilla köntöse megnyílt, láttuk a duzzadó kebleit, a mellbimbó sötét szélét, gyors lélegzete egy hajtimcset mozgatott ami a szemébe hullott, mintha szeretkezne, úgy ült a kanapén.
Elemér megbabonázva szorította fotelja karfáját, szemei hol a combok kivillanó fehérségét lesték, hol a mellek hajlatán villogtak.
- Szegénykém, látszik, hogy matematikus a húgom, csak a saját racionális érdekeit nézi...Lilla a nadrág feszülő anyagát figyelte.
Én alig tudtam türtőztetni magam, hogy ne bontsam meg kedvesem ruháját...
Lilla kiszáradt száját próbálta nyelvével nedvesíteni..
- Fürödj meg, fordultam a vendéghez, sajnos nincs több ágyunk, csak ez, pizsamát is készítettem...
Lilla mosogatni kezdett, én hangulatvilágítást kapcsoltam, a televízió már régen, a beszélgetés elején elhallgatott, bizonyára nejem kapcsolta ki...
- Szívem, ugye te is azt gondolod...
- Igen, drágám te feküdj középen, ha ő nem kezd, akkor majd én...Szegény pasi, még ilyet... Nem ízélte meg a saját feleségét...Pontosabban ítélte,de nem a végéig.
Lilla kiment a kertbe, mert remegett az izgalomtól.. Elemér éppen törölközött szép fejlett vesszője a köldökét verte.
- Lilla pont ilyet szeret.
- Csak nem gondolod, hogy...
Lilla benyitott.
- Itt a pizsamád. Csillogó szemmel piros arccal nézte a meztelen férfit.
- Gyere szívem van hely a zuhany alatt..
Elemér kiment. Én rögtön egy puszit adtam a nedves puncijába, kedvesem széttárt lábbal sóhajtott, amikor nyelvem elérte kemény csiklóját, ami egy kicsit fejlettebb volt az átlagosnál, nagyon szerettem szopogatni ezt a kis fütyire hasonlító érzékeny szervecskét...
- Most ne, vele akarok...
- Jól van drága, meg fog baszni...
Én meztelen testtel mentem a férfi után aki izgatottan járkált a szobában.
- Ez a te helyed, Lilla alszik középen.. ha tudod, mit jelent ez, megbeszéltem vele, hogy ma éjjel bármi megtörténhet, ő szedi a tablettákat, tehát...
- De hogy gondolod... Feküdt a megjelőlt helyre a férfi.
Nem tudtuk befejezni, mert jött Lilla, anyaszült meztelenül.
- Mi van fiúk megmelegítettétek a helyemet?
- Gyere szívem, itt kőzépen mind a ketten hozzá férünk a te szépséges puncikádhoz, két álló szerszám is vár remegve. Elemér szótlanul feküdt, kedvesem fellibbentette a takarót, és mielőtt felocsudtunk volna Elemér farka a szájában volt, a férfi felhördült, belemarkolt feleségem hajába, én pedig belecsókoltam a punci kellős közepébe.Nejem kissé széjjelebb tette térdelt, és ismét az imádott csiklót szophattam.
Lillát egy pár perc múlva hanytt fordítottam.
- Virágnak is ilyen van? Fedtem fel szerelmem csiklóját.
- Gyönyörű, mint egy kis fütykös, neki kisebb, ha jól láttam.
- Még soha nem nyaltál pinát?
- Szerettem volna..
- Gyere, próbáld ki, jó meleg a nyelved, beljebb, ááhh ez kell csöpög a nedvem nyald szopjad jaj most, most méééghhh Lilla a férfi haját húzva magára segítette Elemért aki lihegve kúszott egyre feljebb, a melleknél megállt a sötét mellbimbók élvezték a harapdálást.
- Mikor basztad meg hugocskámat?
- Két... Két..hete...
- Gyere dugd belém, ide aaáá ez az jóóóhhh..
Lilla keze elengedte a remegő faszt a férfi lassú ritmusban mozdult,
- A te pinád milyen szűk ahhh.
- A te farkad jóóhhh...
- Dugjad szépségem, és ne vedd ki belőle csak ha lecsillapodtunk, szeretem a faszodat, drága nagyon szép farkad van... És jóóó!
A férfi csak nyomult, lihegett, Lilla ájultan feküdt alatta, majd ismét combja közé szorította az ejakulálni készülő férfit.
- Gyere, add nekem nyomjad... Beljebb add nekem.. mééégghhh most lökjed basszál drágaaaáá... Forró.. forró... Jön.. beeeléém..maradj kedves ne mozduljunk most ez a legszebb pillanat.. êlvezem....drága...
- Azt hittem - szólalt meg egy kis idő múlva Elemér - hogy megőrülök kibírhatatlan kéjes volt ott benn a szűk forróságban, ilyen csodát még soha nem éreztem!!!
- Maradj, ne vedd ki, nem ment össze, az a drága farkad. Maradj szeretem, hogy bennem van, érzem, hogy sokat kaptam, köszi bennem maradtál.
- Ez a csoda.
Lilla belemarkolt a férfi fenekébe.
- Mozdulj, kicsit, nehogy kicsússzon... Ez kell nekem, már... Már.. keményedik.. nagyobb... Szívi ennek már megint kell...
- Basszatok..
- Nem baj?
- Én is szétrepedek, de élvezd ki az új farkat.
A mozgás egyre lendületesebb lett, hosszú ideig csak a nyikorgás, nyöszörgés hallatszott. Most először a férfi szólalt meg.
- Bele akarok élvezni a drága pinádba...
Lillának éppen orgazmusa volt, nem tudott egy szót sem kinyögni, jobbra, balra forgatta a fejét.
- Basszad, tettem a sógor fenekére a kezem, majd egy kissé lejjebb csúsztattam az ujjamat a fenék vágásában, és eljött az a csodás pillanat, ahogy érzékeltem az ondó áramlását, amint Lilla testébe spriccelt a pasi. Mind a ketten ordítottak, én pedig éreztem, hogy mindjárt elélvezek, lelöktem Elemért az asszonyomról, kicuppant a farka nejem sikoltott, amikor elfoglaltam a vagináját, és beleöntöttem magjaimat a kissé kitágult pinába.
- Elemér, jó vagy! Ölelt magához asszonykám.
Kis idő műlva kinyitotta a szemét, elmosolyodott.
- Hát az én hites uram van bennem? Bocsánat. Nagyon jók vagytok, kissé elájultam.

Másnap hajnalban nyögésekre ébredtem, majd kimentem a konyhába kávét főzni, mire vissza értem, kedvesem jelentette ez már a második menet. Jutalmul én is ráfekhettem.
Reggeli után ágyba tereltem a párt. Később elpilledtek pihentek. Kocsiba ültünk meglátogattuk Virágot. Ő nem vette észre a vad éjszaka jeleit.
Egy hétig volt a kórházban, kocsival vittem őket Budapestre. Egy év múlva mi is oda költöztünk, Elemér szorgalmasan látogatta Lilla testét, aztán Virág is szedte a tablettát, és egyre kevesebbszer élvezett a férje a mi ágyunkban.


Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Feri és Karcsi, meg Niki családi szexe


Feri és Karcsi, meg Niki családi szexe

Feri és én testvérek vagyunk, õ három évvel idõsebb nálam. Ferin kívûl még van egy húgunk aki egy évvel fiatalabb nálam. Én Ferivel vagyok egyszobába külön Sasó Niki a húgunk. Ferivel folyton veszekszünk mindenen persze azért van amiben egyet is értünk. A közös szoba nem éppen elõnyös ami a masztira különösen igaz de párhónapja mióta egymás elõtt....

A cimborám nagymamája


Ez egy nem olyan régi történet. Még februárba történt amikor egyik haverom hívott hogy menjünk már el discoba. Mondom jólvan akkor elmegyek. Csupán pár háznyira lakik tőlem, a mamájánál. A szülei elutaztak külföldre egy kis időre így a mamájánál "húzta" meg magát.
Este 10 körül el is mentem hozzá, de csak a mamája volt otthon. Kiderült hogy haverom elment az előbbi busszal a discoba. Nah mi....

A barátnő közösben


Talán sokak számára furcsa lesz a történet, amit leírok. Most lesz három éve, hogy együtt vagyok a barátnõmmel. Mindig is az volt a vágyam, hogy lássam a barátnõmet mási sráccal szeretkezni.

Sokat kellett gyõzködni a barátnõmet, hogy megtegye, de végül kötélnek állt. Az egyik délután feljött hozzám a barátnõm Anita. Ott volt Misi is, õ a legjobb barátom. Sokat beszélgettünk, hülyésk....

A barátom haverja


Ha tudtam volna, hogy ez lesz a malac SMS-ekből, az ártatlannak vélt flörtölgetésből a pasim barátjával... Lehet, hogy akkor sem tettem volna másképp?

Jó néhány hónapja évődtünk már egymással párjaink tudta nélkül, minden találkozásunkkor izzott a levegő, bele sem mertem gondolni, mi történne, ha kettesben maradnánk. Ezzel a gondolattal sokszor eljátszottam, de szégyenkezve magam el....

Emeletes élvezetek


- Ha elkészülök a szendvicsekkel, kinézek majd az erkélyen – nyugtatom meg magam, gondolván, hogy attól majd talán korábban megérkezel, amikor is csengetnek.

- No, éppen jókor zaklatnak, hiszen azt sem tudom, hol áll a fejem! – bosszankodom, és kirohanok, hogy ajtót nyissak. Nem hiszek a szememnek!

Szélesen mosolyogva, egyik kezedben bőröndöt a másikban bukósisakot ta....

A medenceavató történet


A nyugati határszélen a hűség városában élünk, már jó pár éve. Az évek során a feleségemmel Andival sok emberrel kerültünk kapcsolatba, közülük egy jó párral közeli barátság is kialakult. Zsuzsával a feleségem egy szépség szalonban ismerkedett meg, ahová rendszeresen eljár. Ahogy teltek az évek egyre szorosabb barátság alakult ki közöttük. Munka után, ha az idejük engedi az egyik törzshelyükké vál....
Szextörténet címkék

férfivé | ló. | 12 éves fiu | leszbi lányok | éjféli orgazmus |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.