A búzavirág VI.


Évek teltek el az első együttlétünk óta Nickkel, és még mindig nem tudok szabadulni a szexuális hatása alól. Imádom Danielt, nem adnám semmiért, de ha meglátom Nick ágaskodó farkát, elönt valami mélységes melegség, mert tudom, hogy azt a vágyat csak én egyedül tudom kiváltani belőle.Ő többször szeretné a légyottokat, de én nem tudom ezt teljesíteni, mert Dan rendelkezésére kell állnom a nap bármely órájában, és sokszor már annyira kimerülök, hogy csak fekszem, és aktív részese sem tudok lenni, amikor Daniel megkíván. Ő így is élvezi, és bevallom ez ritkán fordul elő. Olyankor szokott megtörténni, amikor Nick többször is magáévá tesz, de hát ő sem tud betelni velem. Sokszor volt lelkifurdalásom miatta, főleg azért, mert ennyire jó nekem vele, holott Daniel a párom. Aztán egy nap, elmúlt ez az érzés.
A következő történt: Daniel közölte, hogy hozott egy kóreai nőt a házhoz, kizárólag miattam, és eztán mielőtt lefeküdne velem, megbassza a nőt, és utána nekem tovább tudja nyújtani az élvezetet. Elfogadtam, bár éreztem, hogy egy ilyen kaliberű pasasnak, mint Daniel, nem elég egy nő, hogy a vágyait kielégítse.
A nő nem volt különösebben szép, hozzám hasonlítva, kerek feneke, melle, csücsöri szája volt, és volt egy nagyon jó tulajdonsága: 19 éves volt. Első nap közölte velem, hogy ne féljek, mert Dan őt csak használja, igyekszik kielégíteni, amikor megdugja, semmi több. Rendesen megfizeti ezért, érzelmek nélkül. Nem voltam féltékeny, mert tudtam, hogy Danielnek az én puncim a mindene. Egy hajnalban indultam a konyhába, mert megszomjaztam, és hallom a nyögéseket a fürdőszobából. Halkan benyitottam, és elcsodálkoztam a látványon. Daniel kúrta a kóreait, nem is akárhogyan. Keményen, erőszakosan, tövig benne a pinájában, minden lökésnél felhördült, a nő pedig láthatóan a határán volt, hogy elélvezzen. Az én kedves párom harapdálta a nő mellét közben, két kezével a magasba emelte a lábait, hogy minél mélyebbre tudjon behatolni, és mindenről megfeledkezve basztak.
Egyből eltűnt a lelkifurdalásom, amikor láttam és hallottam, hogy ordítva kielégül mindkettő.
Mikor bejött mellém Dan, nem szóltam a látottakról, tiszta volt már és üde, és valóban, olyan hosszan és kéjjel tudott utána számomra gyönyört okozni, hogy miközben belém döfte többször is a hatalmas farkát, kétszer is elélveztem. És ez így folytatódott, és én elfogadtam, de Nick továbbra is maradt az életemben, a vele töltött órák még szebbé tették az életemet. Daniel kérésére már régen nem dolgoztam, csak mint egy jóllakott macska nyújtóztam az ágyamban, várva a következő aktust, mely a mennyekbe röpített.

Beküldő:Emily Stone


Szextörténet ajánló:


Faszverés a bicajtúrán, utána megszoptattam egy kurvát


Nem kapja be!!! Az úristennek nem hajlandó bekapni!!!Pedig mit kínlódtam már, hogy rávegyem. Próbáltam finoman, szelíden, érzékien. Próbáltam férfiasan, erővel. Kínomban már szinte könyörögtem neki. Mert mit is kívánok én? Csak hogy elkapja, bekapja, magába fogadja végre... Ez olyan lehetetlen kívánság? Pedig különben egyáltalán nem öreg jószág, ahol már semmi sem megy úgy, ahogy kéne. Egészen jól....

Az első kalandom


Ebben az évben a születésnapom egy szerdai napra esett, ez a nap azért volt fontos, mert megbeszéltem Gergővel, hogy a születésnapomon lefekszem vele!
Gergő egy nagyon helyes fiú már 4,5 hónapja jártunk együtt s gondoltam mostmár itt az idő! Szeretem Gergőt, még a mái napig is együtt vagyunk!
Ezen kis bevezetés után leírnám nektek, első szexuális élményemet, amely a számomra felejthe....

Koromsötét éjszakák


Egyetemista voltam és csóró. A szüleim támogattak, de nem várhattam el tőlük, hogy túl sok pénzt adjanak. Maradt az, hogy igyekezzek jó eredményt elérni az ösztöndíjhoz, illetve egyéb forrásból egészítsem ki a jövedelmemet. Ez az egyéb forrás magánórák tartása volt. Tanítottam mindent (magyar, történelmet, nyelveket) mindenkinek (fiatalnak, öregebbnek) és nagyon élveztem. Pénzt kerestem, de úgy, h....

Izgalmas tapasztalat


Már egy hete izgatta a gondolatomat hogy vajon mikor lesz majd még egyszer még egy ilyen parti, amikor minden pasi csak dugásra használ. Felhívtam Enikőt hogy mikor lesz majd még egy ilyen.
-Szia Enikő. Mikor lesz majd ilyen buli?- Izgatottan kérdeztem tőle.
-Szia.Hallom hogy nagyon tetszett neked.Hát ha jól emlékszem ma este is lesz. Mennyünk?- Kitalálta a gondolatomat.
-Igen....

Büntetés az osztályfőnöktől, és anyutól


Meleg, kora őszi nap volt. Csaby hazafelé ballagott az iskolából, nemrég kezdődött a 3. év a gimnáziumban. Szeretett ide járni. Nem is annyira a tanulás, hanem az osztályfőnöke miatt. Niki "néni" már jócskán túl volt a 4. x - en, de mégis volt benne valami, ami Csabit rabul ejtette. A tanárnő pár évet letagadhatott a korából, de azért az évek már látszottak rajta. Az alakja már nem vetekedhetett e....

A bátyám elcsábítása


Szüleimmel és bátyámmal lakunk egy házban. Bátyám 19 múlt, én 17 vagyok. Családunkban szigorú munkarend és időbeosztás van. Reggel 6-tól fél 7-ig az anyué, utána negyedóránként apánké, bátyámé, végül enyém a fürdőszoba.(A WC külön helyiség). Nem szoktuk magunkra zárni a fürdőt, úgyis betartjuk a rendet. Illetve... Egy áprilisi reggelen valahogy elnéztem az órát és bebotorkáltam a fürdőszobába, aho....
Szextörténet címkék

ketten dugtunk | nagynéném születésnapja | csinos fiú | gabriella | nem láttál |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.