Erőszakos élvezetek


Mindenki munkahelyén akad egy fiatal, dögös lány, vagy egy sármos, fiatal pasi, akivel szívesen kefélne… És ez az én munkahelyemen sincs másképp. 2 hónapja dolgozom egy nevesebb vállalatnál, irodán. Nem akartam kitartott lenni Gábor mellett, így hát erőt vettem magamon, és beadtam pár helyre a fényképes önéletrajzomat. A csatolt fényképen úgy nézek ki, mint egy nyolcadikból most ballagott diáklány. Fehér ing, semmi smink, összefogott haj, enyhe mosoly. Első ránézésre még ártatlannak tűnnék. Báránybőrbe bújt farkas.

Emlékszek, már az első napon máris szexuálisan túlfűtve indult. Mint azt már korábban párszor említettem, nem szeretem ugyanis a push-up melltartót, főleg ebben a nyári hőségben nem. És sok nőtársam bánatára, nincs is rá szükségem sem méret, sem formaügyileg. Viszont iroda lévén a munkahelyem légkondicionált. A helységbe lépve szinte a mellbimbómon éreztem a hűs levegő érintését, ahogy körbetáncol a hegyén és az udvarán. Lenéztem. Karba kellett tennem a kezem, mivel elég feltűnően ágaskodott, és a halványrózsaszín, dekoltált blúzom még inkább kihangsúlyozta. Napszítta barna hajam laza loknikban hullott a vállamra, de sajnos nem volt elég hosszú ahhoz, hogy kellemetlenségem okát leplezhessem vele.
Leültetnek, várni kell.
Ujjhegyemmel feljebb tolom a vékony, fekete keretes szemüveget az orromon. Körbenézek.
Sok, jólöltözött, csinos nő ül egymáshoz elég közel, egymás mellett lévő asztaloknál, a teremben csupán egyetlen férfi van. Beszélget. Amint észrevesz, elodázza a társalgást, és felém tart.
Iszonyat dögös. Sötétszürke, Nem túl passzentos nadrágot, halványkék inget, és a nadrághoz passzoló zakót visel. A haja sötétbarna, hátrafésült, angolos. A szeme pásztázó kék. Fazonra nyírt borosta, szabályos, fehér fogak. Olyasmi mosoly, aminek az erejét a nyakamon érezném.
– Üdvözlöm! – nyújtja a kezét messziről – Gondolom ön az új munkatársunk. Elina, ugyebár?
– Üdv. – mosolygok, de a kezem félve indul meg a keze felé. A bimbóm még mindig ágaskodik, szinte kukucskál. Mintha meg akarná nézni magának a férfit. A kezünk összeér, és pillantása a mellkasomra téved. Szinte apró szikrák röpködnek a pupillája körül. El akarja kapni a tekintetét, de mintha ez megterhelő lenne a számára. – Igen, Szekeres Elina. – végre felnéz, és újra rám mosolyog. Óráknak tűnnek a másodpercek.
A szemembe néz, és én elmerülök benne. Igéző. Ártatlan. Szexi. Mint egy barnahajú, élő Ken baba, akivel azt csinálsz, amit akarsz. A gondolataim eltévedni látszanak, szinte máris elképzeltem meztelenül. Nem, nem lehet, ez az első napom.
– Füredi András. – mutatkozott be. – Tegnap beszéltünk telefonon. Nos, akkor vágjunk is bele, körbevezetném, ha megengedi. – a hangja búgó, mély, tapintatos, ellentmondásos a tekintetével. Valami azt súgja, vigyáznom kell vele.
Ahogy sétálunk teremről teremre, és egyre több idegen nevét próbálom memorizálni, azt veszem észre, hogy András külsejét tanulmányozom. Az ápolt kezeket, széles vállait, a lüktető eret a nyakán. Gyorsan ver a szíve. A homlokán enyhe verejték játszik és szinte érzem az áradó feromon illatát. Talán izgul. Beindultam. A bimbóm talán már nem is a hűvöstől áll, és azt veszem észre, hogy kezeimmel már meg sem próbálom takarni őket. A karom összefonom a melleim alatt, még inkább kihangsúlyozva azt. András pillantása rá-rá téved a mellemre, mikor ő azt hiszi, hogy épp nem figyelek.
A hosszas körbevezetés és bemutató monológok után végül megköszönte, hogy azonnal tudok kezdeni, sok sikert kívánt, és telefonszám cserét kért. Természetesen, semmi akadálya. Elköszönéskor, pedig a lehető legszexibben igyekeztem elhagyni a helységet. Mielőtt becsuktam volna az ajtót, hátrapillantottam, még „utoljára”, András pedig elkapta hátsómról a tekintetét. Szűk, halványkék, répaszárú hosszúfarmer volt rajtam, alacsony, kis fehér magas sarkúval, ami felett az arany bokalánc, amit még Gábortól kaptam, kacéran csillogott. Az ajtó becsukódott, és én enyhe önelégültséggel indultam haza. Alig vártam az első munkanapom.

Másnap. Felébredtem. Meztelenül feküdtem az ágyban, egyedül. Gábor már dolgozott. Nyújtózkodtam, és éreztem, ahogy a mellem megfeszül. Ahogy felültem, valami furcsát éreztem magamban. Lenyúltam, és egy zsinór lógott a lábam között. Kihúzva nem értettem a helyzetet, a kis, tojás alakú rezgő csoda volt bennem, persze már nem rezgett. Előző este Gábor elég fáradt volt, meg ami azt illeti, én is. Délután még leugrottam anyámékhoz, segíteni a kertben.. megrögzött kertfüggő.. A hosszas kapálástól, a melegtől, és gereblyézéstől kimerülten estem be az ágyba. Szóval egyike volt azoknak a ritka estéknek, amikor nem szexeltünk.
Lenéztem az ágy mellé, a csipkés, régi hálóingem, amit már csak a csoda tartott egyben, szétvágva hevert a földön. Mi a szösz? Felálltam, és kisétáltam a nappaliba. Az asztalon egy Csokor rózsa, egy pendrive, és egy becsomagolt, tégla alakú valami hevert, mellette egy cetlivel: „Jó reggelt, szerelmem! Remélem lesz időd kipróbálni az ajándékodat, még munka előtt. Ne stresszelj, ügyes leszel! Szeretlek.”
De édes, ajándék, reggelire. Meg tudnám zabálni – gondoltam, és máris, kicsit jobban indult ez a nap. Nincs is annál jobb, ha a pasid figyelmes, és néha-néha apró ajándékokkal lep meg, jelezve, hogy még mindig szeret, és szeretne neked örömet okozni. Hát, lássuk, mi van a dobozban. Letéptem a vörös csomagolást, és egy fekete-arany díszdoboz került elő belőle. Levettem a tetejét, és Elpirultam meglepetésemben. A doboz, egy hatalmas, halványlila vibrátort tartalmazott. Nagyon vastag volt, és egy csiklóizgató állt ki belőle. A külseje valami zselés anyaggal volt bevonva. Volt még a dobozban valami. Valami olaj – „A nagyobb élvezetekér, nőknek kifejlesztve.”
– Hm… Ránéztem az órára. Hét. Kilencre kell mennem dolgozni. Erre a gondolatra, bizsergő érzés járt át odalent, és csak bámultam a vastag pénisz utánzatot.
Nézzük, mit tud.. a végén, alulról felfelé 3 gomb volt. Megnyomtam a legalsót. A játékszer elkezdett halkan búgni. Mmmm. lassan a mellbimbómhoz érintettem. Megnyomtam a második gombot. A vibrátor a mellemen, és a második gombnyomásra olyan rezgésbe kezdett, hogy feszes bőröm hullámzott alatta. Másik kezemmel végigsimítottam a hasamon, lassan, egészen a puncimig. Csodálatos érzés. Lássuk, mit tud még.. Elvettem a kezem a puncimtól, és megnyomtam a harmadik gombot. Majdnem elejtettem az újdonsült ajándékomat, ijedtemben. A vibrátor vége elkezdett tekeregni. Körbe, körbe. Ilyet még csak pornófilmekben láttam, és már akkor is hatalmas izgalommal töltött el, milyen érzés lehet, amikor valami nagy, és vastag valami jár ki-be benned, rezeg, és masszíroz belülről, miközben a csiklód is izgatják. Muszáj kipróbálnom. De előtte megnézem, mi van a pendrive-on, gondoltam. Kikapcsoltam a lehetséges új kis kedvencemet, és a laptophoz botorkáltam vele.
. Bedugtam a pendrivet, és megnyitottam rajta a mappát. Egyetlen egy video file volt rajta. Megnyitottam, és az állam leesett. A Videón én voltam és Gábor.
Az arcom lángolt, ezt mégis hogy képzelte?? Videóra vette, ahogy alszok.. és ahogy kitudja, mit csinál velem.. Ez azért már sok.
Muszáj végignéznem a videót. – gondoltam.

Én vagyok. Fekszem, a hálóing rajtam. A videó közelít és a lábfejemet veszi, lassan halad a kép felfelé, a belsőcombom irányába. A vaku megvilágítja fehér bőröm, és lassan elér a puncimig. Fehér csipketanga van rajtam. Feltűnik egy kéz, ami végigsimít a lábamon, és lassan bekúszik a hálóingem alá, feltolva azt. A kamera követi az útját, egészen a mellkasomig, és megtorpan. A kéz nem áll meg, lágyan húzza fel rajtam az átlátszó ruhadarabot, ami megakad a mellbimbómban. Megmozdulok, a kezem a fejem felé teszem, A kamera az arcomra irányul. Halkan szuszogok, az egészből nem érzékelek semmit. Hajam szétterül a párnán, a szám kissé nyitva - egészen szép vagyok.
Az égő érzés a fejemben tompul, lassan átalakul valami mássá, izgalommá. Még soha nem láttam magam így, kiszolgáltatottan, ártatlanul.
Ahogy fekszem tovább, és már nem mozdulok, a kamera ismét lejjebb kúszik. A kéz ismét megérinti a mellem, és a mellbimbómat simogatja, masszírozza, óvatosan, lágyan, majd ismét le indul. Végigsimít az enyhén kilátszó bordáimon. – Milyen kecses vagyok.. – végig a medencecsontomon, és a szeméremdombomon. Ott megáll, és óvatosan simogatja, a csipkén keresztül. Halványan kilehet venni a puncim, ami a laptop előtt ülve már lángol.

Leállítom a videót. Úgy döntöttem, kipróbálom az ajándékom. Furcsa helyzet, még soha nem masztiztam magamra. De mindent ki kell próbálni.

Az olajért megyek, kinyitom, és apró cseppekben folyatom a mellkasomra, élvezem, ahogy végigfolynak a cseppek az ágyékomig, ahogy szétkenem magamon, és akkor megéreztem. a Bimbómon és a csiklómon valami furcsa, külső bizsergést, és melegség járt át. Bizsergető olaj. Nagyon szexi. Visszasétálok a laptophoz, és a fotelben kényelembe helyeztem magam. Ismét elindítom a videót.

A kéz óvatosan masszírozza a puncim, én pedig a videót nézve utánzom.
– Óvatosan simítom a csiklóm, és körötte, néha-néha megérintve, játszok magammal.
A kamera hirtelen távolít, én pedig kíváncsian várom a fejleményeket. Egy olló kerül a képbe. Hát persze. A felgyűrt hálóingemhez közelít, és elvágja előbb az egyik, majd a másik pántot. Az olló hegye a vállamon marad. Lassan húzza le a bőrömön a hálóingem dekoltázsig, majd megtorpan. Elkezdi szétvágni, az anyag lágyan esik le a mellemről. Én csak alszok tovább. A kamera a mellemre közelít. Gábor arca tűnik fel a képen. Profilból videózta magát. Nem nevet, nem mosolyog, az arca komoly, izgatott, kéj látszik rajta. Nyelvével óvatosan nyalni kezdi a bimbóm udvarát, majd csókolni kezdi a bimbóm. Felszusszanok álmomban.
– A fotelban ülve pedig szétvet az izgalom. Nem, nem élvezhetek el hamar, akkor akarok, amikor a videóban is.
Óvatosan, alig érve a bőrömhöz a hideg fémmel, elvágja a tanga jobb szélét, majd a balt. Az olló eltűnik, de a kéz visszatér. Lehúzza a felesleges anyagdarabot a puncimról. Szépen borotvált, apró barackocska. Már nedves. Gábor végigsimít nagy kezével a belsőcombomon, a videón lehet hallani, ahogy a légzése szaporodik. Nagyon óvatos, nehogy felkeltsen.
Mutatóujjával megcirógatja a nagyajkakat, néha-néha a csiklóhoz érve.
– A fotelben ülve már nem is utánzom a kéz útját, középsőujjamat lassan magamra eresztem, és a g-pontomat masszírozom, körkörösen. Eszméletlenül izgató látvány, hogy mindeközben aludtam.
Hirtelen megint profilból veszi magát. Lassú puszit ad a puncim köré, majd kinyújtja a nyelvét. Lassan, lassan a kisajkak közé illeszti, és nagyon lassan, a csiklómat érintve végignyal odalent.
– Nem bírom tovább. ki kell próbálnom a vibrátort. A kezembe veszem, és megnyomom az alsó gombot.
– Gábor a videón rázummol a fejleményekre, tökéletes felbontásban nézem, ahogy nyelve újra és újra a csiklómhoz ér, lassan köröz körülötte, és én idővel apró csípőmozdulatokkal követem a fejét. Apró nyögés hallatszik.
– Én a fotelben ülve a vibrátort az olajtól bizsergő és síkos bejárathoz teszem, és óvatosan megpróbálom benyomni. Nagyon vastag. Túlságosan is. Na nem baj, bemegy ez, csak kicsit játszani kell vele. Apró, toló mozdulatokkal tolom magamba a csodát, bökdösöm a bejáratot. Nem kapkodok el semmit.
– A videón Gábor nyelve már határozottabban nyal, lefetyel, csókol, és kényeztet. A testem már beleremeg az izgalomba. A csípőm már nem is mozgatom, csak kitolom, Gábor szeme közben az arcomat pásztázza, nem akar felkelteni. Ismét megmozdulok, de nem ébredek. A kezem visszarakom a testem mellé, a testem megfeszül. Újból halkan nyögök, a kamera az arcomra fordul. A szemöldököm kéjtől ráncolom, kicsit olyan, mintha szomorú lennék. De ez nem a szomorúságtól van. A kamera újra Gábor arcát veszi, közel a csiklómhoz, az egész puncim tocsog a nyáltól és nedvemtől. Gábor nyelve irtózatos sebességgel pengeti a csiklóm fel-le, a nyögések szaporodnak, majd hirtelen abbamarad minden. A testem lassan elernyed. Hangosan veszem a levegőt, szinte sóhajtozok, és a videó ismét az arcomra irányul. Megnyalom a szám, és a másik kezem álmomban a hasamra helyezem.

Hihetetlen. Gábor még álmomban is játszik velem, felizgat a végsőkig, majd leáll.

Ar arcom szép lassan kisimul, és a kamera ismét a puncimat veszi, közelről. A vaku fénye játszik rajta, szinte látni ,hogy lüktet, és hogy a csiklóm bizsereg. – Közben már az óriási vibrátor hegye kissé bennem van. A fotelben ülök, két lábam széttéve, a két karfára, a mellbimbóm ágaskodik. Kicsit fáj, ahogy kétségbeesetten próbálom felhelyezni magamnak az óriás-csodát, de a rezgés enyhíti a fájdalmat, átalakítja kellemes, feszítő, kitöltő érzéssé. Alig várom, hogy teljesen magamban érezhessem. A csiklóizgató még messze van, úgyhogy fél kézzel simogatom magam. – A kamera ismét távolodik, a szobát veszi, majd ismét engem. A kép mozog, majd valami halk, búgó hangot hallani.
Az eszem megáll. Az óriás-csoda volt a kezében. Ez lehetetlen. A fotelbe ülve alig tudom magamba rakni, ő meg álmomban simán becsúsztatta? A vastag tárgy láttán még jobban felizgultam.
A vibrátor fenyegetően közelít a puncimhoz, és a csiklómhoz ér. Első gomb, lágy rezgés. – Közben a fotelben gyorsítok az apróbb mozdulatokon, ütemesen mozgatom magamban a tárgyat, még ha csak alig-alig is.
A kisajkak közé fúrja, és köztük simogat a végével fel-le, majd megáll. A csiklómnak feszül. és Gábor megnyomja a második gombot. A búgás hangosabb, a lélegzetem megint felgyorsul. A csípőm újra kitolom, és gyakoribb, halk nyögések hagyják el a számat. Gábor ismét az arcomat veszi, kéjtől nyitott számra közelít, felhúzott szemöldökömre, a mellemre, a bimbómra, a kezemre, ami a lepedőt fogja. A kamera ismét távolodik. – Az óriás eközben már félig bennem van, nem is mozgatom, csak óvatosan tolom magamba, miközben simogatom a csiklóm, és élvezem a látványt, a helyzetet, és az új játékszert. Fejem néha-néha hátra vetem a kéjtől. És akkor azt hittem, megáll a szívem.

A kamerát nem Gábor fogta. A kép távolodik, de Gábor ott maradt. A lábam közé feküdve, meztelenül, kezében a vibrátorral, amit még mindig a csikómnak nyomott. a Csípőm kifeszítem, a fejem megmozdul, jobbra döntöm. A testem remeg, és Gábor már ujjaz közben. Ki fogja a kamerát? A hirtelen jött adrenalintól fokozódik az izgalom, érzem, ahogy a fotelben ülve elönti a vér a puncim, az arcom, a mellbimbóm, a szívem kalapál, és orgazmust akarok, rögtön. Erősen nyomom magamba a vibrátort, ami lassan bár, de biztosan csúszik belém, tövig, hogy a csiklóizgató elér. Gyönyör. Feszít, brutálisan, és a csiklóm vibrál, önkéntelenül is becsukom a szemem. Úgy helyezkedem, hogy a fotel tartsa bennem a vibrátort, két lábam a karfán, a kezemmel támaszkodom, és óvatosan fel-le billegek. Olyan, mintha. Egy néger ülne alattam. Eszméletlen érzés. Kinyitom a szemem, és közben nézem tovább a videót.
A kamerás ismét közelít, és miközben a Gábor által okozott kéjtől „szenvedek”, végig videóz a testemen. A lábam már terpeszbe vetve, a vibrátor a puncimon, Gábor ujja bennem, Egyik kezem a hasamon, másik kezem a lepedőt fogja A fejem oldalt fordítva, a hajam szétterülve, a szám nyitva. A egy kéz tűnik fel ismét, képés lassan az arcomhoz ér, végig simít rajta. Belenyúl egy ujjával a számba, én pedig álmomban óvatosan szopok rajta. A kamerás szuszogása gyorsul. – A fotelben terpesztve nem bírok magammal, már hangosan, ütemesen nyögök, történjen már valami.. – És akkor a kamerás leirányítja a képet. Hatalmas, erektől duzzadó, olajtól csillogó fasz került a térbe, amit fél kezével ütemesen verni kezdett. Ismét engem vesz, A testem rángatózik az orgazmustól, és a puncira, és Gáborra közelít. Már három ujjal ujjaz, és a vibrátort már szinte belenyomja a csiklómba. És akkor éles kis sikoly hagyja el a számat, A csípőm fel-le jár, az erek a nyakamon kidüllednek, a lepedőbe és a bőrömbe markolok, majd a körözés lassul, csípőm már menekül a vibrátor elől, de Gábor kacérkodik.. csak azért is hozzá- hozzá érinti a csodát vöröslő csiklómhoz, én pedig lihegek, szuszogok, és sóhajtozok. Az egyik lábamat álmomban felhúzom, és oldalt döntöm. Gábor önelégülten vigyorog fel, a kamera mögé, valakire… Akkor bekövetkezett, amitől tartottam. Bár egyszerre éreztem szégyent és dühöt a videó miatt, ez mégis izgatóan hatott rám.
Gábor óvatosan felhúzta mind a két lábam, és lassan, nehogy felébredjek, az ágy végéhez húzott, hogy a felső testem volt már csak rajta. Lábaim terpeszben lógtak le az ágy széléről. A kamerás idegen már szemből vette az eseményeket. A lábam közé térdelt, és hüvelykujjával megsimította a puncim. Én álmomban megmozdítottam a csípőm, a csiklóm már kikészült az orgazmustól. Szinte hallani lehetett, ahogy az idegen elmosolyodik. Ekkor fél kezével lenyúlt, és megfogta a farkát. A puncimhoz tette, és lassan, de biztosan belém engedte. Felülről videózta, ahogy fekszem, alszok, és én újra elkezdek gyorsabban szuszogni. Szép vagyok. Vékony, Formás, kerek mellek, kerek popsi, amitől így, hanyatt fekve is homokóra alkatom van. Tetszek magamnak a videón.
A vastag fasz ütemesen kezdett dolgozni bennem, nem túl gyorsan, de határozottan, pont annyira, hogy már attól a látványtól felizguljak, hogy a nagy szerszám eltűnik, majd előbukkan bennem, mintha soha nem lenne vége.
Kiszolgáltatottan feküdtem, és nem keltem fel. Nagyon fáradt lehettem, talán azt gondoltam, hogy ez csak álom. A gyönyörtől apró, halk nyögéseket adtam, Gábor a háttérben nyögött, gondolom kézzel verhette a farkát a látványra. Perverz ember. Arra gerjed, ha a nőjét más pasi kúrja.
A kamerás már meg sem próbált óvatos lenni, a videón egyenesen baszta a puncimat, csak arra ügyelt, hogy a combja ne üsse az én lábam, de a vastag fasz, bennem már iszonyat gyorsan járt. A szemöldököm fájdalmasan ráncoltam, és egyik kezem önkéntelenül is a mellemre raktam, markoltam.. Egyszer csak a kamerás hangos nyögést hallatott, újra, és újra, és újra.. A farkát tövig berakta, és én vele nyögtem. Lassult az ütem, A szuszogása tompult.. Lassan teljesen kihúzta belőlem spermától csöpögő farkát. Majd újra berakta, tövig. Megint ki. És megint be. És megint ki. A kamerát közben közelebb tartotta, látni lehetett, ahogy a fehérség kifolyik a hüvelyemből, le, a popsimra.
Még nem volt vége. Gábor következett. Óvatosan hasra fordított, az ágy szélén, hogy pucsítsak. A kezében a tojás alakú vibrátort tartotta. Közelről vették, ahogy felcsúsztatja nekem, mellette folyt ki a sperma.. Előkerült az olaj, Gábor nem sajnálva locsolta rám a nedvet. Szép, kerek popsi, csillog az olajtól, iszonyú szexi látvány, még soha nem láttam magam ebből a szögből. – Közben a vastag vibrátor már simán ki-be járt bennem, feszítve, és én hirtelen felindulásból bekapcsoltam a második gombot. Már meg se próbáltam visszafogni a nyögéseket, visszhangzott tőlem a lakás, és a csiklómat érő újbóli- és újbóli rezgő támadásoktól már rángatózott a lábam.
A videón hirtelen elkezdtem mocorogni, gondolom Gábor akkor kapcsolta be a rezgő tojás-csodát. Gábor mögém térdelt, és a kamerás a popsimat vette. Falloszát a popómhoz tette, és óvatosan elkezdte a kijáratba nyomni. Megmozdultam, próbáltam elhúzódni, Gábor lassított. Fél kezével alulról a csiklómhoz nyúlt, és izgatni kezdte. Ettől még inkább mocorogtam, de nem zavarta. Határozottan, lassan vezette belém a farkát hátulról, hogy én védekezni Se tudtam. Amikor már teljesen bennem volt, lassan kijjebb húzta, majd visszatolta, közben leplezetlenül nyögött. Arcán valami perverz önelégültséget látni. Ütemesen kezdte dugni a popsim, a kamerás csak a ki-be járó falloszra zummolt. Majd a kép távolodik, és egy kéz kerül elő ismét, kezében a tojás vibri távirányítójával.. Az illető lassan a maximumra állította a rezgést. Gábor arca megfeszült, és én hangosan kezdtem nyögni. Lihegtem, szuszogtam és próbáltam elhúzódni, de Gábor magán tartott. Csak baszott, egyszerre lágyan és keményen, és és ezt nézve a fotelben megnyomtam a hármas gombot.
A vastag, hosszú, erősen rezgő vibrátor elkezdett bennem tekeregni, és ki be-járt, ahogy fel-le mozogtam rajta, és a fotelen támasztottam meg, nehogy kicsússzon. Belülről masszíroz, és kívülről a csiklómat, és közben szétfeszít. Mindjárt felrobbanok az orgazmustól. Mindjárt, mindjárt.. De megvárom, muszáj megvárnom, amíg a videóban elmegyek Gábor farkától, és a tojás vibritől, álmomban. Annyira szexi..
És akkor a videóban a testem megfeszült, a mellkasom megemelkedett, látni lehetett ahogy remegek. Gábor észlelve az orgazmusomat nem bírt magával, de csak baszta tovább a seggem. Én elélveztem. rázkódtam, és már csak nyöszörögtem, a további szextől. Gábor még lökött rajtam pár nagyobbat, majd belém engedte magát teljesen. Keze a popsimba markolt, és lassult a tempó. Lassan járt benne ki-be a farka, elégedetten nyögött mellé, és én még mindig rázkódtam a vibrátortól.
A fotelben én sem bírtam tovább, teljes testsúlyommal ráereszkedtem a vastag vibrátorra, és elengedtem magam. A fejem hátravetettem, és éreztem, ahogy a vér a rezgő csiklómba gyűlik, és „felrobban”. A mellembe markoltam, szinte karmoltam, életemben nem éltem még át ekkora orgazmust. A hüvelyem összehúzódott, majd kitágult, amennyire tudott, amennyire a feszítő tárgy engedte. Éreztem a vibrátor végét, és a csiklóm már szinte zsibbadt a rezgéstől, és az orgazmustól. Kifulladva, óvatosan kihúztam magamból a vibrátort, a fotel szinte elázott alattam. A videóban a kamerás kapcsolt, és kinyomta a rezgő csodát. Gábor lassan kihúzta belőlem falloszát, és a testem elernyedt. Gábor megtörölte a farkát, majd egy nedves törlőkendővel engem is. A kamerás átadta neki az eszközt, és én kielégülten, érdeklődve figyeltem, hátha meglátom ki az. Nem vette a fejét. De a testét igen. Szépen kidolgozott test, Hosszú kezek, és még valami.. egy nyaklánc.
Megállítottam a videót, és rázummoltam. Ikrek – horoszkópos aranymedál, picit vastagabb arany láncon. Hm.. nem ismerős.

Ekkora orgazmus után jó lett volna csak hátradőlni, és a szituáción gondolkozni, de nem volt időm sem pihenni, sem elmélkedni már. Készülnöm kellett melóba.

Beérve a munkahelyemre, még mindig tele volt a fejem a videón látottakkal, és ezekre a gondolatokra egész nap szexuális izgalommal a puncimban kellett ücsörögnöm. A munka tetszik, könnyű, ha van egy kis eszed. Pont nekem való.
Delet üt az óra, ebédszünet. Leugrom az irodaháztól nem messze lévő gyors kajáldába, venni valamit. A sorban állva meglátom Andrást. Köszönésül rámosolygok, ő pedig visszamosolyog rám. Most nincs rajta nyakkendő, csak egy mélyzöld, divatos ing, a felső gombok kigombolva. Lehet, így jobban csúszik neki az ebéd.
Az asztalnál ülök, kanalazom magamba a zöldborsó levesem nokedlivel, és András felém tart.
- Leülhetek? – Kérdezi.
- Hát persze. – mosolygok rá. Hogy lehet ilyen jóképű valaki?
- Nos, eddig hogy telt az első munkanap?
- Kiválóan, köszönöm. Mindenki nagyon kedves, és segítőkész, és a munka is megy, úgy érzem. – Szememmel a tekintetét pásztázom szinte felfal a szemével. Mintha nem is ételre lenne éhes. Elfogott egy hülye érzés, hogy igazából miattam jött a kajáldába. De dél révén elhessegettem ezt a gondolatot, hiszen minden normális ember eszik ilyenkor.
- Ennek örülök. – válaszolta, és úgy tűnt, tényleg örül a sikeremnek. – Akkor remélem, még hosszú-hosszú ideig üdvözölhetlek munkatársamként.
- Meglehet. –Mosolyogtam.
Visszamosolygott, és lasagne-jára nézett. – Akkor, jó étvágyat!
- Jó étvágyat! – mondtam és én is ettem tovább, de a szemem nem vettem le róla.
Ahogy előrehajolt, valami megcsillant a nyakában. a szívem összeszorult, és úgy éreztem, hirtelen nem tudok nyelni..
Picit vastagabb, arany nyaklánc…


Szextörténet ajánló:


MELEG nyári kaland Jácinttal


Nyáron történt meg velem ez a nagyon furcsa eset. Elég mély nyomokat hagyott bennem, ezért is írom most le.

Augusztusi forró délután volt, én éppen barátnőmtől tartottam hazafelé, de sajnos (vagy szerencsére?) lekéstem a buszomat. Mivel a következőig még fél órám volt ezért stoppolásba kezdtem. A nagy melegben egyetlen rövidnadrágban és trikóban álltam az út szélén. Nem sokat kellet....

Szexvágyak 3.


Sara előttem feküdt az ágyon, lábai felhúzva, enyhén terpeszben álltak. A szobába csak a hold világított be, így láthattam puncijának nedvességét, ahogy megcsillan rajta a fény. Közelebb hajoltam a combjaihoz, hevesebben lélegzett, egyik kezemet a hasára tettem, hogy érezzem a hevültségét, hogy kicsit ezt nyugtassam is. Felnéztem a combjai közül, végig nézett, egyik keze a jobb mellén. Csodás cick....

Régi szexbarát


Megszólalt a csengő. Az utolsó. Krisztike rámosolygott Péter-re, aki erre még jobban begerjedt. Kiskoruk óta egymás szomszédságában laktak, együtt nőttek fel, egy iskolába jártak. 5 évesen együtt estek le a diófáról és mindig mindent közösen csináltak. Évekig testvérekként szerették egymást, megosztottak mindent egymással. Aztán Péter egy nap furcsán érezte magát: Krisztike ugyanúgy várta akkor a ....

lányom diáktársa


lányom diáktársa

Már majdnem 20 éve házasodtam meg és rákaptam az egyik diáktársára a lányomnak. Õ könyvelési szakra akart menni és én segítettem neki ebben. Persze a sok jövésbõl és az egymás melletti ülésekbõl szinte következett,hogy az egyik alkalommal amikor mintha véletlen lenne a ceruzát lesodortam az ölembe és a mellettem ülõ srác utánakapott , ezáltal a köpenyem be nyúlt és ....

Téli erotika


Már elállt a hóesés. A dombokat és az utat fehér takaró borította. Igazán nem lenne kedvem ilyen időben vezetni – gondoltam. Ahogy kiszálltunk a kocsiból megreccsent a friss hó a talpunk alatt. Néztem , ahogy előremész kinyitni a kisházat és azon járt az agyam, hogy vajon mit terveztél a délutánra. Azt hiszem kicsit elgondolkodtam. A nyugalom és a csend körülölel, nem moccan semmi és senki a körny....

A hajótörés


A hajótörés

Hajótörést szenvedtem,de sikerült kijutnom a közeli szigetre egy szexi lány társaságában. A szigeten nappal nagyon meleg éjszaka nagyon hideg volt. A lány nem szexi bombázó volt csak ugy szexi, hogy annak született. Nem összerakott ribanc volt. Szóval amikor partot értünk a Nap nagyon tûzött. A lány levetkõzött csak bugyi és melltartó volt rajta, én követtem példáját és al....Szextörténet címkék

anyámmal félig | jol megbaszott | koszorus | beszorul | vivikehhh21 |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.