Szex egyedül, kettesben, hármasban, négyesben, szerelemből és pusztán felebaráti szeretetből


1. felvonás: Egyedül (bár nem magányosan)


Nejem a minap elolvasta szex-történeteimet az interneten, és azzal kapcsolatban, hogy ő, legnagyobb sajnálatomra, mindössze egy fiúval „csalt meg”, azzal is csak egy párszor, azt mondta: „Na jól van, ne rinyálj, lefekszem neked valakivel. Kivel óhajtod?” Mondtam neki: „A Csabával.” – „Az nem jó, itthon nem lehet, mert közben hazajönnek a gyerekek, Csaba miatt meg nem fogok kétszer háromnegyed órát utazgatni neked.” – „Akkor menj le és vígasztald szegény Viktort, az itt van egy emelettel lejjebb. Otthon szokott lenni ilyenkor.” Szegény Viktor a felesége miatt búslakodott fél év óta már, mert az a szeretőjéhez költözött. Soha sem vettem észre, hogy az én Ágim vonzó domborulatait lesné titokban, de sebaj, fedezze fel őket, ne legyen olyan nyámnyila. Lementünk, Viktor tényleg otthon volt. Résnyire kinyitotta a kisablakot, és azt mondta: „Várjatok egy pillanatra, csak magamra kapok valamit, alsógatyában vagyok.” – „Inkább vedd le azt is, úgyis arra szeretnélek éppen megkérni, hogy erőszakold meg Ágit, mert ha nem, akkor ő erőszakol meg téged. Remélem, nem zavar, hogy egy órával ezelőtt már meg lett erőszakolva általam, állva, hátulról, miközben a reggeli kávéját szürcsölte szívószállal a konyhaasztalra dőlve.” Viktornak tátva maradt a szája. „Nekem most el kell mennem, ötkor (három óra múlva) itt vagyok, akkor szolgáltasd vissza a feleségemet rendesen megkefélve, ne csak amúgy felületesen, hanem alaposan kielégítve és felöltöztetve. Semmi sem tilos, lehet csókolózni, ölelkezni, fogdosni, szopni, ha szeretsz nyalni, azt is, szerelmet vallani, élcelődni az én önkéntes szarvaimon, túlszárnyalni engem, majd Ági megmondja, hogy pontosan miben és hogyan. Ne szállj ki Kelenföldön, nem kell, nedvesen akarom átvenni, te meg, Ágikám, ne zuhanyozz le utána, azon frissiben foglak újra megbaszni, vagy inkább te fogsz megbasznin engem .”

Mindez már az előszobában hangzott el. Viktornak persze állt az a fél éve munkanélküli farka az alsónadrág alatt. Ági megfogta, Viktor ettől azonnal elélvezett, teljesen elázott az alsónadrágja, de a farka peckesen állva maradt. Egy pillanatig néztem az ajtóból, hogyan dobálja le összes ruháit az én szerelmem és mindenem, hogyan húzza le Viktor alsónadrágját, hogyan csókolózik sebtiben egyet a csinos fiúval, hogyan húzza meztelenül az ágyhoz a farkánál fogva, miközben csókot dob nekem az ajtó felé, hogyan löki le az ágyra, és már ülne bele a farkába, de megáll és azt mondja Viktornak: „Várj, előbb nélküled akarok élvezni.” De nem volt az Viktor nélküli élvezés, mert az ő nemes ívelésű, kiéhezett farkát nézte mereven miközben állt és kezét a tarkóján összekulcsolva, egy kicsit meggörbített térddel mozgatta a combjait, összezárva – egy kicsit széttárva – összezárva – széttárva őket. Hamar élvezett pusztán Viktor álló farkának látásától, többször is. Fenomenális nő. Csak kérette magát odafönt a lakásban, de akkor is láttam, hogy egyre jobban begerjed és még el is élvez a közeli engedélyezett sőt javasolt, mégis törvénytelen félrebaszás gondolatára és a nálam sokkal fiatalabb, szimpatikus és kiéhezett zöldfülű hím és hímvessző gondolatára. Nem akarta, hogy észrevegyem, hogy spontánul élvez, de hát sokkal jobban ismerem én őt és arcának, testének rezdüléseit, semhogy ne vettem volna észre, hogy élvez. Meg kell mondani, hogy Viktor jóvágású, magas fiú, tudomásunk szerint fél év óta nem volt nővel, folyton csak kesergett és panaszkodott nekünk.


2. Kettesben

Elmentem elintézni egy bizonyos hülye ügyet. Nem bírtam (sőt nem is akartam) másra gondolni, mint arra, hogy remélhetőleg milyen jó kezekben van az én Ágim és hogy milyen jó kezekben (sőt lábakban, lábak között) van az a kedves, feltehetőleg „ártatlan” ifjú, hogy mit művelnek éppen huncutul. Mit művelnek? Basznak, Viktor farka benne meredezik az én drága Ágimban, és olykor lődöz. Nem hiszem, hogy hűtlen nején kívül valaha is volt valakiben az én kedves fiatal szomszédom, pártfogoltam és jóbarátom. A farkam egyfolytában állt, éreztem, hogy ha gyaloglás közben sokat szorÍtja és dörzsöli a nadrág, megakadályozhatatlanul lucskos lesz a ruházatom. A kritikus pillanatokban meg- megálltam valamilyen ürüggyel, de ahogy mentem fel a lépcsőn, éreztem, hogy most vége, már nem lehet megállítani. Szerencsére üres volt a lépcsőház, a felek liften közlekednek. Gyorsan lehúztam a sliccem cippzárját és előrántottam a farkamat, már lőtt is, a falra ment, elég magasra. De állva maradt; nagynehezen visszagyömöszöltem a nadrágomba.

Elég jó, bár nem túl fiatal nővel volt tárgyalnivalóm. Látta rajtam, hogy idegesen fészkelődök, megkérdezte, jól vagyok-e, nincs-e szükségem valamire. Őszintén bevallottam neki, hogy van: ő, mert nem férek el a nadrágomban. Meglepetésemre azt mondta, hogy szívesen segít rajtam, hogy mielőtt jöttem, épp arról társalogtak vagy fél órán át fiatal titkárnőjével, hogy milyen lehet ezzel a kollégájukkal, milyen lehet amazzal... Szóval hogy jól be vannak nedvesedve mind a ketten, és hogy éppen jól jövök, de a titkárnőjét önző módon ki akarta hagyni a buliból. Levette a bugyiját, felült az asztalra és vendégszeretőn beinvitált altestének vendégszobájába. Nem utasítottam vissza a meghívást, bementem a hosszú és neves vendégszobába. Azonnal kijöttem és újra
bementem, és így jártam ki-be, ki-be. Ez jó módszer, vannak nők, akik jobban szeretik érezni a bejáratnál a farok vastagabb végét, mint az egészen mélyreható farkat. Úgy is lehet, hogy csak a végét nyomod be, de nem mész tovább, nem hatolsz be még félig sem, úgy mozgatod egészen ki – nem mélyen be, ki – be; van olyan nő, aki ettől is nagyon tud élvezni. – Mikor láttam, hogy küszöbön áll az orgazmusa, újabb sikeres kísérletet hajtottam végre: hirtelen kirántottam a farkamat és odakint vártam egy kicsit; pont akkor élvezett ő harsányan, tehát a farkam nélkül, néhány másodpercig. Nem vártam meg, míg abbamarad az orgazmusa, újra behatoltam, ettől fokozódott az élvezése. Aztán, bár nem szűnt meg egészen, csökkent; ekkor én belelőttem, ettől ő újra élvezett, újabb hangzatok kíséretében. –


3. Hármasban

Az akusztikus orgazmus kicsalta a titkárnőt a szomszéd szobából. Meztelenül jött be. Ínycsiklandó nő volt, elég jó alakja, és szép nagy melle, a lába első osztályú; erotikus jelenség. Mohón mustrálgattam, farkammal a főnöknőjében; farkam, bár amúgy is állt, még jobban megdagadt, a főnöknő ettől még egyzer élvezett, pedig nem is őtőle dagadt meg. Azt mondta a titkárnő: „Főnök, nekem is jár egy kis kikapcsolódás!” A főnöknő rezignáltan bólintott, a titkárnő melléült az asztalra. Mivel két nőben sajnos nem lehettem egyszerre, ideiglenesen kijöttem a főnöknőből és tisztességesen megbasztam a titkárnőt. Láthatólag ő is meg volt elégedve, élvezett egy párszor. Én csak egyszer, mert otthonra tartogattam energiáim jelentős részét: Viktor remélhetőleg jól megkeféli Ágit, hát én sem maradhatok el mögötte. Még jó, hogy a sok élvezés nem hogy csillapítaná Ági libidóját, hanem még növeli is; nálam ez természetesen csak korlátozott mértékben van így. Viktor után úgy fel lesz ajzva, mintha két éve nem kefélt volna...


4. Négyesben sőt ötösben

Hirtelen eszembe jutott, hogy Ági nem tudhatja, hogy „csalom”. Egy hűséges férj nem tehet ilyet. Felemeltem a telefonkagylót a hölgyek ülepe mögül, és felhívtam Viktort; tudtam, hogy a telefonja ott áll az éjjeliszekrényben.

„Szia haver, mi a helyzet?”

„Irigyelem tőled a feleségedet!”

„Benne van a farkad?”

„Persze.”

„Jó szórakozást. De miért irigyeled? Akkor fekhetsz le vele, amikor akarsz. Akár éjszaka is becsöngethetsz, ha feláll a farkad. Vagy tudod mit, kapsz egy lakáskulcsot, csendben bejössz és megbaszod, ha lehet anélkül, hogy engem felébresztenél, sőt, ha megfelelő pozícióban alszik, anélkül, hogy őt magát is felébresztenéd. Csak nehogy túlságosan bele találj szeretni, mert akkor aztán búslkodhatsz megint, mert én nem mondok le róla, ő se énrólam, arra mérget vehetsz. Különben ő vagy tizenöt évvel idősebb nálad, csak hogy tudd. (Viktor 20 éves.) Igaz, hogy szerintem így is sokkal jobb nő, mint a feleséged. (Hűtlen felesége nem csúnya, de amolyan semmilyen, érdektelen deszka nő, semmi melle, nekem nem kellene.) Add Ágit.”

„Ágikám, mi a helyzet?”

„Hű, nagyon jó! Ez a Viktor nem is olyan naív fiú, mint gondoltuk. Megtanítottam egy pár dologra, hát mondhatom, nagyon tanulékony! Már élveztünk egy jó párszor, most rajta ülök, keményen áll bennem a farka és a mellemet bámulja, de most csak beszélgetünk már vagy egy fél órája.”

„Ágikám, be kell vallanom, hogy ebben a pillanatban én is éppen csallak téged. Az én farkam is keményen mered bele az egyik itteni titkárnőbe, már élveztem is benne.”

Nyögést hallottam: Ági azonnal elélvezett.

„Élveztél?”

„Persze. Tudod, hogy üresen is élveztem volna ettől, de sokkal jobb volt így, hogy van bennem farok, nem is akármilyen! Féltékenykedhetsz: nem marad el a tied mögött. Nagyon jó hapsi ez a Viktor, és neked köszönhetem! Te drága! Imádlak, egy kitűnő farokkal a testemben. Neked köszönhetem. Tudod mit? Ezen túl meg foglak csalni úgy is, hogy nem tudsz róla, csak hetek vagy hónapok múlva mondom meg neked. Jó?”

„Persze, erre várok már évek óta. Amikor hazajöttem külföldről, abban reménykedtem, hogy rajtakaplak valakivel az ágyban, és összevissza csókollak egy idegen fasszal a testedben, de te az agyamra mentél azzal a te rendíthetetlen hűségeddel.”

„Jó, ezentúl minden megváltozik. Felszarvazlak, akányszor csak akarod. Milyen a nő? Szebb nálam?”

„Azt nem mondanám, de azért féltékenykedhetsz. Sokkal fiatalabb nálad, a melle nagyobb, mint a tied, és szép fekete haja van, sokkal szebb, mint a te seszínű hajad, igaz, hogy nekem attól is feláll a farkam, csak azért, mert az a TE hajad, te szupernő, te megtestesült szexualitás! (Mindez nem demagógia, mindez igaz.) Hátulról nem láttam. Jó nő.” – „Hogy érzi magát, kedvesem? ” – kérdeztem a titkárnőtől. – „Nem rossz” – mondta – „de azért a férjemmel mégis csak más.” – „Hát remélem is, úgy illik. Biztosíthatom, hogy ez után még jobb lesz magának otthon, ha én vagyok az első, akivel kegyed megcsalja kedves férjeurát, bár remélem, hogy nem én vagyok az első. Nem csak Idegen p... edzi a f...t, amint azt a népi bölcsesség tanítja, hanem Idegen f... is edzi a p...t. Ezt jegyezze meg magának.”

Kihúztam a farkamat a titkárnőből, és visszacsúsztattam a főnökébe.

„Ágikám, élvezhetsz még egyszer: most a főnöknőben vagyok épp, ő is itt ül az asztalon szétvetett lábbal. A mellét nem látom, mert deréktól felfelé nem vetkőzött le, de most benyúlok a blúzába és megfogom a bal mellét. Így tapintásra jó mell. Markolom.”

Lihegések a vonal túlsó végéről:

„Jaj... élvezek... Most a Viktor is élvez bennem... Őrült jó! Imádlak! De azért Viktort is szerethetem egy kicsit, ugye?”

„Ó, persze, nem csak egy kicsit, elvégre meg vagyon írva: Szeresd felebarátodat. Ő a te felebarátod, én meg a te egész barátod. Mától kezdve Viktor a mi házibarátunk lesz, amíg csak akarod. De őt is meg kell majd csalnod, úgy értem másokkal, nem csak engem, mert az nem volna fair, hogy csak engem csalsz! – Na most elintézzük azt hülye ügyet, amiért idejöttem, aztán rohanok haza és aléltra szeretlek.”

Azon (1) meztelenül, (2) félmeztelenül és (3) felöltözve ((1) titkárnő, (2) főnöknő, (3) én) elintéztük az ügyet, a titkárnő a számítógépen kopogott pucéran, a főnöknő diktált, telefonált stb. Mielőtt elmentem, még búcsúzásul még egyszer beléjük hatoltam, de már nem akartam élvezni, nagyon vágytam már Ágira, a farkam úgyis inkább őmiatta állt egész idő alatt, és csak kisebb mértékben a hivatalbeli arcok, mellek, combok és nedves vendégszobák miatt, hiszen mielőtt beléptem, akkor is állt már. Elbúcsúztam a hölgyektől, megköszöntük egymásnak a kölcsönös jótéteményeket, azt mondták, máskor is szívesen látnak olykor, a hétnek ezen a napján csak ketten vannk az irodában. Mondtam, hogy ha van még egy pár olyan kiváló és azonos nemű munkaerő, mint ők, akkor eljövök én szívesen a hét más napjain is. A főnöknő viccesen arcon legyintett, megjátszott nehezteléssel.


5. Újra kettesben

Pontosan ötkor becsöngettem, átvettem az illedelmesen felöltöztetett Ágit a meztelen és álló farkú Viktortól. Még egyszer megkérdeztem Ágitól, legény volt-e a „gáton” a Viktor. Lelkesen és csillogó szemmel bólogatott, és adott egy nagy puszit Viktor orra hegyére. Még egyszer megmarkolta a farkát, és elélvezett tőle, mármint Ági, nem a Viktor. Kezet fogtam Viktorral, köszönetet mondtam kiváló szolgálataiért, felmentünk és három óra hosszat keféltem Ágit szinte egyfolytában, kőkemény farokkal, amely sokáig nem élvezett el. Fekve, állva, ülve. Közben ő részletesen mesélte, mit és hogyan csinált Viktorral, a végefelé az is ővele; mindent pontosan ugyanúgy végigcsináltunk: Viktor az előszobai farokelsülése után ötször élvezett bele az én Ágimba (ennyire én persze nem voltam képes a Viktor előtti otthoni meg hivatalbeli energiaráfordításaim után), Ági talán húszszor is élvezett Viktor farkától, kezétől és nyelvétől, egyszer vagy nyolc percig egyfolytában, mert amikor élvezett, nem hagyta, hogy Viktor abbahaggya a ki-bemozgást, huzigálta magába. A végén megköszönte nekem, hogy rákényszerítettem a félrebaszásra, és megígérte, hogy máskor is le fogja teperni Viktort, meg másokat is. Végre megértette, hogy nem olyan nagy áldozat ez részéről... Azóta már egy párszor az éjszaka közepén is felkelt mellőlem az ágyból, pongyolában lement felcsöngetni Viktort, meglovagolta, és hazajött lecsurgatott combokkal, feltenni a koronát a félrebaszásra, mert azért mégiscsak én vagyok neki az igazi, mint ahogyan énnekem is ő az igazi. De nagyon szereti azt azt az aranyos kis Viktort, és én nagyon örülök neki, hogy nagyon szereti és vágyik a farkára, már csak azért is, mert én is nagyon szeretem azt az aranyos kis Viktort, kár, hogy nem vagyok homoszexuális, különben szívesen megbasznám. De ha Ági bassza meg őt, az egy kicsit olyan, mint ha én basznám meg. Szép és szimpatikus fiú.

Tegnap lemegy hozzá Ági, azt mondja neki Viktor: „Ne haragudj, most nem lehet, itt alszik egy barátom.” – „Hol?” – „Abban a szobában ott.” Ági benyitott abba a szobába, szájába vette az alvó barát farkát, az felállt, ő meg beleült és mozogni kezdett. A barát persze felébredt és kellemesen meg volt lepve. Ági vagy fél óráig lovagolt rajta, Viktoron most nem lovagolt, aztán visszajött megmászni engem, közben elmesélte, hogyan, mi módon csalta meg – VIKTORT... Viktort persze a frász törte ki, amint az ajtónyílásból bámulta őket hasztalanul felkorbácsolt libidóval. Féltékeny volt! Énhelyettem is. Úgy kell neki. Igazán nem lehet semmi panaszkodnivalója. (Úgy látszik, van bennem némi szadizmus is. Várjon holnapig, amikor is én a munkában leszek, akkor feljöhet és megbaszhatja Ágit, az nem fog tudni ellenállni neki, addig meg maszturbáljon vagy keressen magának valaki mást. Reggel négy óra felé aludtunk el, baszás közben.

Reggel becsönget valaki – Viktor barátja. Folytatni szeretné... Parancsolj, kérlek, mondtam neki, és beinvitáltam a feleségembe. Miközben Ági rajta ült, kezet fogtam vele, kölcsönösen bemutatkoztunk egymásnak, aztán csókolóztam Ágival, aki közölte velem, hogy halálosan szerelmes belém, és hogy elég jó a benne lévő farok. Később kávét és süteményt hoztam be nekik tálcán, baszás közben falatoztak. Álló farokkal jöttem-mentem a lakásban, aztán azt mondtam a palinak: „Elnézést, köszönöm a szolgálatait, a hitvesem nagyra értékelte őket, de most kiszállna belőle? Sürgősen szükségem van rá, és két dudás sajnos nem fér meg az ő csárdájában.” A fickó még mindig álló farokkal visszament Viktorhoz. Azóta nem láttuk. Örülök, hogy Ági a szeretőjét is megcsalta, nem csak engem, így kvittek vagyunk. Hiszen bennem is van azért féltékenység...

Beküldő:Jó Férj


Szextörténet ajánló:


Forró szex a Doktorral


Már lejárt a rendelési idő, Andrea a középkorú segítőm is a fogasra akasztotta köpenyét, és szedelőzködött. – Akkor, szia, holnap.
- Jó légy.
Nem siettem haza, az asszonnyal hadilábon álltam ép, túl későig maradtam ki az orvosi konferenciára hivatkozva, ő pedig parfüm illatot fedezett fel az ingemen, hát állt a bál otthon. Úgy tűnt negyvenkét éves fejemre féltékenyebb a feleségem, mi....

Matyi és Ratyi gay története


A történet szempontjából nézve azt hiszem a fő karaktert nevezzük jelen esetben Matyinak. És, hogy mit kell tudni róla? Álmodozó lélek, a mai világhoz nem nagyon igazodó erkölcsökkel, legalábbis az volt az első tízen néhány évben. Manapság nem tudnám megmondani. Talán majd te.
Szóval kezdjük az elején a dolgot:
Szegény kis család az ország közepén. Szerető anya, alkoholista apa egy i....

Alíz a gimnazista tini ribanc


Sziasztóóók a nevem Réka,szeretném elmesélni egyik kis tőrténetem ami a legjobb barátnömről Alizról szól!Alizről csak annyit nagyon csinós,mondhatni magas lány a maga 178 centiméteres magasságával,fitness terembe jár akárcsak én,bomba jó alakja van,gyönyörű bájos arca hosszú fekete haja formás popsi izmos lábak.Sajnos visszont Alíznak van vagyis mostmár csak volt egy nagyon rossz párkapcsolata,egy....

Így lettem egy gay szukája


A közeli városba jártam gimibe, minden nap busszal oda-vissza. Néha, ha egyszer-egyszer benn maradtam, mindig az egyik osztálytársamnál aludtam. Eljártunk diszkóba, iszogatni, ahogy az ilyenkor szokás.

Néha vasárnapra is ott maradtam, együtt készültünk fel a másnapi órákra. Nagyon kedves szülei voltak, jól éreztem magam náluk. Előfordult néha, hogy a bátyja is velünk jött iszogatni,....

A feleségem egy prosti 1.


A kis nejemnek mondta hogy hétvégén szombaton meghívtam egy pasit neki , mondtam hogy egy jó faszi fiatal 36 éves és mutattam képeket róla amit küldött . A páromnak tetszett a képek alapján is már és várta a pasit nagyon . Tegnap aztán megjött a pasi és mikor meglátta , nagyon örült hogy tényleg egy jó faszi jött hozzá , és nagyon szexin is volt öltözve , egy kis tanga , egy félkosaras melltartó é....

Szexpuceráj


- Most pedig téged is nagyon megszerettünk Rita Darling.
- Kedves Betty, mondom, nem is tudom hogy kezdjem. Amit elmondtál abban olyan sokszor emlegetted a szüzességet, amit Bill-nek már nem tudtál ajándékozni. Ha meg nem sértelek vele, engedd meg, hogy én ajándékozzam oda a szüzességemet Bill-nek. Ti olyan csodálatos emberek vagytok, hogy az életemet adnám értetek. Kérlek Betty engedd meg ....Szextörténet címkék

a nevelőnő | istenn | valaki... | meleg e | nyáriszünet |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.