Feleségem akarata ellenére megcsalt


Mint máshol említettem, feleségem, Ági, azelőtt az istennek sem akart lefeküdni mással (csak egy barátunkkal egy párszor), de másodmagammal keféltem már őt, azt szerette. Úgy érezte, hogy ha velem is szeretkezik egyúttal, akkor nincs hűtlenség-jellege, félrelépés-jellege a más emberrel elkövetett csókolózásnak, meztelenkedésnek, ölelkezésnek, kizárólag az én számomra fenntartott testrészei más általi fogdosásának-tapogtásának, izgatásának, idegen nemiszerv magábakebelezésének és az attól kapott illetve annak nyújtott orgazmusoknak. De egyszer túljártam az eszén: mondtam neki, hogy feküdjön le a vendégünkkel, aztán majd én is bevetem magam. Kiment a fürdőszobába, meztelenre vetkőzött, felvett egy pongyolát, bejött, megállt a vendég előtt és ledobta a pongyolát. A vendég persze kellemesen meg volt lepve, megfogta a szemérmetlenül elébe tárt melleket, benyúlt a csábítóan pucér combok közé, és nem tiltakozott, amikor Ági megfosztotta a ruháitól, még az alsónadrágját sem kivéve! Nekiláttak az ágyon, de én teljesen felöltözve leültem az ágy mellett álló íróasztalhoz és dolgozni kezdtem valami munkámon. A szerszámom persze vadul állt, de mégis képes voltam dolgozni, össze se nedveztem a nadrágomat, bár közel álltam hozzá, nagyon kellett vigyáznom. Ágiék is szorgoskodtak karnyújtásnyira mellettem, csókolóztak, kvázi szerelmesen ölelkeztek, fogdosták egymást, élveztek is egy párszor egymásban, azazhogy a vendégünk csak egyszer. Ági kikukkantott az éppen belelőtt, beleélvezett vendég alól, és azt mondta: „Most te jössz!” De én nem „jöttem”, álnokul ülve maradtam. Könyörgött, még mindig álló farkat szorongatva a testében, hogy most feküdjek rá és szeretkezzek vele, menjek bele én is, de én „gonoszul” azt mondtam, hogy „NEM!”... Hagytam, hogy más kefélje tovább, ő meg énrám is vágyjon, pontosabban most már csak énrám. Kefélésre vágyott, miközben javában kefélték! Ez az én nemkefélésem nagy perverzitás volt részemről, és nagy önuralmat követelt tőlem. A vendég még szórakozott egy darabig a feleségemben, belelőtt egy párszor, de Ági már csak mérsékelten élvezte a dolgot, a tőle megszokottnál sokkal kevésbé. Aztán felöltöztek, én még jó darabig kellemesen társalogtam kedves felszarvazómmal, kávézgattunk. Az én farkam persze lankadatlanul állt egész idő alatt, de nem kapott semmit szegény.

Tehát mégis csak „hűtlenkedett”, „megcsalt” szeretett feleségem, még ha akarata ellenére is!...

Mikor elment a vendég, Ági az ölembe ült, símogatott, csókolgatott. Jobban ki volt éhezve, mint mielőtt megbaszták: fel volt ajzva, és nem volt igazán kielégítve, pedig kitett magáért az a vendég, egy szavam sem lehetett. Meleg kézszorítással váltam el tőle, ő is meg volt elégedve és ki volt elégítve: „Köszönöm, nagyon jó a feleségedben” – mondta az ajtóban. „Megfoghatom még egyszer a mellét?” – kérdezte. „Hát persze, micsoda kérdés!” Benyúlt Ági blúzába, de Ágit ez most sokkal kevésbé izgatta, mint engem. „Máskor is le fog feküdni velem, kedves Ági?” Ági nem sietett a válasszal, én feleltem helyette: „Természetesen, Ági nagyon hálás lesz érte, rólam nem is beszélve!”

Szóval visszamentünk a szobába. Ági kapkodva, türelmetlenül nekivetkőzött, de én gonoszkodtam tovább, hagytam, hogy gyötörje a kéjvágy. A végén már sírva maszturbált, maszturbált vég nélkül, hol az ágyon, hol az én ölemben, még magába is nyomogatott valami hímvessző nagyságú hengeres tárgyat, persze az én legnagyobb örömömre. Élvezett tőle, de az nem volt valami jó neki. – Mindez nagy szadizmus volt részemről, de ez még semmi. Átmentem a szomszédba, és behívtam egy lányt, akit néhány évvel azelőtt megkeféltem egy párszor. Ágit meztelenül egy fotelhoz kötöztük, úgy, hogy még magához se tudjon nyúlni, levetkőztünk és az orra előtt tömtem a szomszédlányt, állva, hátulról, meg úgy, hogy a lány rajtam lógott. Aztán leültettem a lányt a fotel szabadon maradt szélére, Ági szétfeszített combjai közé, elétérdeltem, és ott keféltem vagy fél óra hosszat. Ági őrjöngött, ordított, rángatózott kéjvágyában. Egy kis vizet csurgattam a mellei közé, a víz végigfolyt a hasán a combjai közé; addig folyattam, míg a csiklójára is folyt belőle, akkor sikítva elélvezett, de ez nem csillapította a vágyát, sőt az elviselhetetlenségig fokozta. Ekkor beleélveztem a lányba, Ági ettől megint elélvezett. Végül megkegyelmeztem neki, kihúztam vadul álló farkamat a lányból, és Ági elé térdeltem, az ő bejárata felé szegezett fegyverrel, de még vagy tíz percig így maradtam, nem mentem be. Ági görcsösen rángatózott és ordított. Végül bementem – hát akkora orgazmust még nem látott a világ. Én is elélveztem benne, aztán még vagy fél óráig mozogtam egyfolytában. Élvezett, élvezett, minden korábbi kín és gyötrelem hatalmasan jóvá lett téve, mert én azért mégis csak inkább jó ember vagyok, mint szadista. Az a lány mellettünk állt és bámult minket, és közben maszturbálgatott. Aztán megkért, hogy csináljam ővele is azt, amit Ágival. Megszabadítottam Ágit a „láncaitól”, odakötöztük a lányt és keféltünk az orra előtt, de ő nem szenvedett ettől, vagy éppen csak csak egy kicsit. Nem volt nagy a libidója. De azért még egyszer megkeféltem – közben Ági a lány melleit símogatta nagylelkűen –, hazaküldtem az anyukájához, és még vagy egy órát töltöttem Ágiban, aztán ő elaludt. Én még egyszer beleélveztem az alvó Ágiba, és én is elaludtam. Éjfél után arra ébredtünk mindketten, hogy már egy ideje javában kefélünk, alvás közben...
Beküldő:Rosszul Csalt Jó Férj


Szextörténet ajánló:


A barátnőm anyja 2 rész.


21 éves voltam barátnőm 17 éves nagyon csinos jó testű ez csak azért lényeges mert tudni kell, hogy az adottságait édesanyjától örökölte.
Sokszor náluk aludtam és sokszor előfordult korábban is hogy barátnőm anyját nevezzük I-nek szóval I-t méregettem mustrálgattam illetve öltözködés fürdés közben is megzavartam " véletlenül "
Ezeket sosem vette igazán rossz néven csak mosolygott.

Hagytam hogy a barátom és a haverjai egymás után megdugjon


Sziasztok Szandra vagyok, és amikor a történetem kezdődött 20 éves egyetemista lány voltam.
A barátommal Balázzsal és egy baráti társasággal grillezős bulit tartottunk.
A barátnőim hűen magukhoz hamar leléptek és ott maradtunk öten.
Mondani se kell, hogy csalódottságomban hamar le is húztam pár rövidet és unalmamban felvetettem hogy játszunk "felelsz vagy mersz" játé....

Kurva vagyok


Kurva, igen, így hívnak az emberek. Már fiatal koromban megtanultam, mit is jelent valójában ez a kifejezés. Eleinte nem volt rá okuk, hogy ezt mondják rólam, hiszen igazán szûzi életet éltem. Egyetlen ok, ami miatt ezt a ragadványnevet kaptam az az, hogy fiú iskolába jártam, ahol én voltam az egyetlen lány.

Lehet, hogy furán hangzik, de mindig is az volt a legnagyobb álmom, hogy au....

Egy szűz barátnő


Az egyetemen találkoztam Ágival. Hamar megkedveltük egymást és összejöttünk. Az első komolyabb beszélgetés alkalmával bevallotta nekem, hogy ő még szűz. Én mondtam neki, hogy nem gond.

Már fél éve voltunk együtt amikor már kezdett zavarni a dolog mert az előző barátnőimmel rengeteg dugtam. Hiába közeledtem hozzá, ő nemet mondott. Egy nyári napon nálam voltunk az albérleti szobámban.....

Fizetés temészetben


Nagyon szeretem a szexet, így ahol tehetem felhasználom bájaimat. A férjem nagyon jól tudja, hogy nem vagyok egy huséges típus, de így o is lelkiismeret-furdalás nélkül kipróbálhat más lányokat. Ebben a nyitott kapcsolatban élünk, már lassan 8 éve. A minap elromlott a piros autóm, amit úgy szeretek, ezért nyomban a szerelohöz vittem. Egy fiatal fiú volt az autószerelo, Márk. Nagyon sok munkája vol....

A gyámom - Avagy gyere ide kurva!


- Gyere ide, kurva! – megállok, a padlót bámulom.
- Cukipofa, ma csak későn jövök haza, üzleti tárgyalásom lesz. A konyha legyen rendben, pakolj be a táskádba, tanulj, és időben feküdj le aludni! Érthető?
Azok a szürke szemek… Mintha gúnyolnának, én mégis gyönyörűnek látom őket.
- Persze - motyogom. – De hétvége van.
Nagybátyféleség, senkim nincsen rajta kívül. Mindig í....Szextörténet címkék

megraktak | gyula | laura | 13 centi | szilánkok |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.