Lilla Komáromban 1.


Öten voltunk pestiek a vezérkarban. Nyári betakarítás ideje, már két hete nem tudtunk haza menni. Megfigyeltem, ha az ember nem jut szexhez, mindenről "az" jut eszébe. Még a legkomolyabb, aki nemsokára miniszterhelyettes lett (pedig nem volt párttag) szóval ő is eleresztett egy két megjegyzést, amikor lenge öltözékben sétáló lány, vagy asszony ment el a "kanszállás" előtt.
Mindenki szoros időbeosztással dolgozott, hiába, ellenőrizni kellett a munkát....
A reggelit, ebédet, vacsorát gyorsan bekaptuk és dolgoztunk tovább.
Amikor Dénes a főmérnök, megölelgette, megfogdosta a kövér és csúnya szakácsnét, elhatároztam, hogy megoldom a helyzetet.
Felületen a szolgálati motorkerékpárra, és irány haza.
Lilla kitörő örömmel fogadott, amint benne jártam, elmondtam, velem kell jönnie, mert a fiúk nem jutnak hetek óta puncihoz, különösen Dénes, akinek a felesége külföldön van.
Szó nélkül csomagolt. Este tízkor érkeztünk Komáromban, a fiúk lefekvéshez készültek. Lilla meztelenül ült az ágyam szélén, Dénest hívtam. A férfi ruha nélkül lépett be az ajtón, mire becsuktam, és ráfordítottam a kulcsot, Lilla sóhajából tudtam a férfi bejutott nejembe, aztán pár percig nyikorgott az ágy, és Dénes nyöszörögve szabadult meg magvaitól, Lilla sikoltását szerintem mindenki hallotta.
- Dini, majd később.. a többiek is...
- Rendben.. kászálódott le a szinte ájultan fekvő nőről.
- Jaj, te nem védekezzen...
- Nem baj főnök... Tabletta..
- Ja az más..Szólj, ha jöhetek..
Zolika a gyakornok lépett be.
-Dénes küldött..
- Gyere, elhoztam a feleségem...
Lilla kitakarta a testét, a srác lihegve nézte, az alsónadrág már a földön...
A jellegzetes sóhaj... Nyikorog az ágy egy fehér fenék jár pár másodpercig, aztán jajgatás... Kész.
Lilla kiment a mosdóba, lezuhanyozott. A meztelen nőt Ede ölelte át, álló farokkal.
- Tényleg szabad? Nézett rám a fiatal srác.
- Tabletta, tehát... Ne vedd ki... Lihegtem az izgalomtól ....mert megláttam, hogy a fiú világos farka a köldökét veri..
Lilla talán kétszer is elájult a fiú alatt.
- Ez gyönyörű!!
Bélát láttam amint kilépett a folyosóra... Nagyon nagy volt neki...
- Gyere fiam, hoztam pinát. Élvezze bele, jobb, mint a marokmarcsa.
Lilla izzadt homlokát törölte, amikor beléptünk, kerekre nyíltak a szemei, nem tudta levenni a fiú ágyékáról, a srác tétovázott, én megfogtam a vállát, és az ágy felé irányítottam. Lilla elhelyezkedett, a fiú fölé térdelt.
- Ő a feleségem, azért jött, hogy mindenkinek jó legyen. Lilla megfogta a dákót és beirányította, dereka egy erőteljes mozdulatával magába fogadta a fiút, a sóhaj... Aztán nyöszörgés, jajgatás.. asszonyom a fejét jobbra balra forgatta, úgy élvezett, majd mindkét kezével a fiú fenekét fogva húzta magába, amikor érezte, hogy a srác élvezete elindult.
- Ez jó volt, hogy hívnak?
- Béla.. jó éjszakát...
- Máskor is gyere.
Közben én már Károly bácsit kerestem. Több nyelven beszélő polihisztor volt az öreg, ő persze bemutatkozott, érdemes volt látni, ahogy a meztelen nőnek kezet csókol, miközben szemei majd ki gúvadnsk, úgy nézi a pinát, aztán minden átmenet nélkül belecsókol a nedves résbe... Lilla jajgatva élvezi a nyelv játékát, keze a ritkás ősz hajba markol, Károly farka ernyedten lóg, aztán valami elindul, vastagodik, nyúlik, megnő.. Lilla nyöszörög, zihál, egész teste vonaglik..
- Dugd be kedves, kéérlek.
A férfi csak nyal..aztán lassan a nő fölé térdel.. bedugja.. csend... Mozdulatlanul fekszenek.
- Két éve nem voltam nőben, lihegett zokogva Károly, aztán nyikorgás, jajgatva élvez mind a kettő.
A külső ajtó nyïlt....
Megjött Ferenc... Dénes izgatottan hadar valamit a fürdőszobába léptek mind a ketten.
Károly kezét csókol és bemegy a szobájába, én Déneshez megyek, részre nyitva az ajtó... Ferenc bemegy a szobámba... Nyikorgás.... Basznak... Kis idő múlva Ferenc a szobájába megy mi ketten Lillához megyünk, elkéstünk Károly már fejével a combok között... Dénes farka feszes... Károly bólogatott úgy nyalták a pinát.... Dénes is sorra került...
Hajnali négykor értünk haza.
Másnap este frissen érkezett Lilla, mert a szolgálati gépkocsit küldte érte Dénes.
Tizenegyre megérkezett Ferenc is, aki komoly arccal lépett ki Lilla ágyából
- Holnap reggel felújítjuk a szomszédos szolgálati lakást és egy hét múlva költözhettek...
A szállás és a szolgálati lakásunk közé, Lilla javaslatára, egy ajtó került.
Beküldő:Klokocow


Szextörténet ajánló:


A tinisuna


- Sziasztoook! - hallatszott egy éles hang a bejárat felől.

Réka volt az. Az alacsony, barnás hajú lány érkezésével az utolsó láncszem is a helyére került, kezdetét vehette az esti szórakozás. A többiek is elégedetten konstatálták, hogy immár nem kell tovább várniuk, teljes a csapat. Hirtelen mindenkin az izgalom jelei mutatkoztak. Alig várták már, hogy ezúttal milyen játékot esze....

Az első transzi èlmènyem


Az egèsz sok sok èvvel ezelőtt kezdődött. Mindigis heteró voltam ès már több barátomnőm is volt, de egyszerűen mindig èrdekeltek a transz csajok. Pornóba is elèg sokszor nèztem őket. Ès valami különlegesett èreztem.
Egyik nap mikor az akkori barátnőm hazament kinyitottam a laptopot ès elkezten pornót nézni. Nagyon gyorsan rátaláltam egy prosti oldalra ès láttam, hogy ott vannak transzik is....

A vendég (f/l/l hármas, drog)


A vendég

Egyszer volt, hol nem volt, az óperenciás tengeren is túl – szóval az egész úgy kezdődött, hogy a középsuliban megismerkedtem Évivel. Éveken keresztül közeli barátnők voltunk. Rámenős, minden lében kanál természete jól kiegészítette az én komolyságomat. Igyekezett bevonni a bulikba, én segítettem neki a leckével, és véget nem érően sustorogtunk a pletykákról, a kedvenc band....

Erika a faszomra spriccelt


-Tudod hogy az előbb nagyon félreérthető dolgot mondtál?

-Mit lehet ezen félreérteni?Annyit mondtam csak, hogy van más módja is a bosszunak!

-Vagyis??Erika bazd meg, teljesen kiakasztol!!.Reggel majd megölsz mert megláttam a melleidet,most meg éjszaka kettesben nyomod nekem a kétértelmü dumát.Mintha egy teljesen másvalaki lennél.Tudod milyen szar ugy beszélgetni hog....

Mélytorok a szerelőkkel


Remek idő köszöntött be, erre elromlott a légkondicionálóm. Erre tegnap éjjel döbbentem rá, amikor hazaértem, és 40 fok volt a lakásban. Az éjszaka így nehezen telt a nagy melegben, de mára szerencsére beígérték magukat a szerelők, ráadásul én is itthon tudtam maradni, hogy felügyeljem őket. Nem sokkal azután állított be a két pasi, hogy hazaértem a bevásárlásból és az edzőteremből.

....

Az elmúlt 5 év története


Úgy 5 éve történt feleségemmel a kapcsolatunk kezdett leülni kicsit, kevesebb sex, kevesebb érzelem stb. Amikor kezdtük ezt egyre jobban észrevenni leültünk beszélgetni és arra jutottunk, hogy kipróbálunk új dolgokat a szexben. Mindkettőnknek kellett írni 20 olyan dolgot amit kipróbálna. Sok mindent kipróbáltunk és volt egy dolog aminek a rabjává váltunk. Mindkettőnk listáján szerepelt a domina já....
Szextörténet címkék

házi asszony | toalet | novere | hatalmas cic | becsapás |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.