Maszturbálás, nőben


Külföldön voltam már néhány hete. Egy kolleganőm odautazott hozzám, mint mondta, abban a reményben, hogy „alighanem lesz valami” (azelőtt nem volt soha). Persze lett is: felvittem a szállásomra és este minden teketória nélkül meg...tam. Elég jó volt, ő is láthatólag meg volt elégedve. Az arca csúnyácska volt, de szimpatikus, az alakja tökéletes, a melle feszes mint a szobrokon, nem túl kicsi, és jó formájú. Utána ő átment aludni a másik ágyra; a két ágy nem egymás mellett volt, hanem L-alakban.

Másnap reggel arra ébredek, meztelenül a takaró alatt, hogy áll a szerszámom mint a cövek; a másik ágyon, betakaratlanul, egy meztelen nő áll rendelkezésemre, azonnali újra-„használatra” – de engem nem érdelkelt, én a feleségemre vágytam irtózatosan! Több mint tíz évi házasság után. Meg kell mondani, hogy a legszenzációsabb nő, akihez valaha is szerencsém volt; emiatt – de csakis emiatt! – minden félrebaszásom egy kicsit kiábrándító volt. – Mit lehet tenni több száz kilométer távolságból? Kínzó érzés volt. Felálló szerszámmal nem mehetek el hazulról, nem mászkálhatok az utcán. Odamentem a nőhöz, kizárólag azzal a céllal, hogy megszabaduljak fölösleges leveimtől és hormonjaimtól; szerencsére hason feküdt, így végképp nem zavarhatta semmi az akció személytelen voltát... Mögétérdeltem, ő azonnal négykézlábra emelkedett. Benyomultam, és életemben először és utoljára puszta pótszernek, szex-játékszernek, műanyagnőnek tekintettem a hölgyet, de ő ebből szerencsére nem vett észre semmit, nagyon jól érezte magát. Mechanikusan mozogtam csak azért, hogy minél előbb elélvezzek; máskor éppen ellenkezőleg késleltetni szoktam ezt a nő érdekében. Belelőttem a vízágyúmmal abba a kb. 55-60 kiló fehér, síma, szobahőmérsékletű, szép húsdarabba, amely most a legcsekélyebb mértékben sem izgatott, és azonnal folytattam tovább. Az 55 kiló fehér húsdarab megkérdezte: „Hogy tudsz mindjárt utána?” Még jó párszor lőttem, ő is sokszor élvezett. Vízágyúm végre kimerült és megváltoztatta térfogatát (csökkentette). Kihúztam és otthagytam az élő szexpótszert, az meg bement a zuhanyozófülkébe.

Hát amint ott állok az ágy mellett, megint csak áll a farkam... Már nem is volt kedvem kihúzni a zuhany alól a „guminőt”, a kezemmel intéztem el a dolgot.

Este még egyszer megbasztam a biztonság kedvéért, de most már csak az elkerülhetetlen mértékben vetkőztettem le ecélból.

Mindez nem volt szép tőlem, bár objektíve így is megkapta a nő, ami egy nőnek ilyenkor jár. Pestre visszamenve mindent jóvátettem: már nem mint „guminőt”, hanem mint élő testet-lelket és szimpatikus barátot b...tam meg többször is; ezúttal nagyon jó volt vele, mert a feleségem is „kéznél” volt, ott a másik szobában; nagyon szerette egymást a két nő. Egy párszor ugyanazon a napon részesítettem örömben mindkettőt és velük magamat is. Hármasban ugyan egyikük sem akart b...ni, de nagyon aranyos volt mindkettő, amikor pl. a feleségem beküldött bennünket szeretkezni a hálószobába: „Menjetek, ne húzzátok az időt, mindjárt felébrednek a gyerekek”, a barátnő pedig zavar, restellkedés, fölösleges szabadkozás, gátlás nélkül fogadta ezt.

Egy másik „házibarátnővel”, akivel szintén nagyon szerették egymást, hármasban is voltunk együtt, váltakozva szerettem őket tettlegesen, hogy finoman fejezzem ki magam. Miközben a barátnőnkben voltam, a feleségem mellettünk térdelt az ágyon, és elélvezett a látványtól, anélkül, hogy a testéhez nyúlt volna. Másnap reggel a gyerekünket szoptatta, közben én a barátnőt tömtem az orra előtt; csak a takarót látta, amint fel-alá mozog, de attól is elélvezett.


Beküldő:Jó Férj


Szextörténet ajánló:


Swinger szexbuli


Nos, a sztorim: Ez a történet idén télen esett meg, amikor is barátnőimmel meghívást kaptunk egy házibuliba. Már délelőtt átjöttek hozzám (Bea és Niki), hogy ne unatkozzunk estig, amikor végre mehetünk a buliba. Már nagyon vártuk, hogy teljen az idő. Ekkor Bea kitalálta, hogy nézzünk videót. Elkezdtünk hát a videokazettás szekrényben pakolni, keresni szerettünk volna egy olyan filmet, amit még nem....

Sziszka és Niki - Szex a kocsiban


Niki vagyok és Sziszka az egyik legjobb barátnőm. Együtt csinálunk mindent. Egy munkahelyen dolgozunk, együtt járunk szórakozni... Ez a hétvége is úgy indult mint sok másik. Szépen kicsinosítottuk magunkat és indultunk bulizni. Aputól elkértem a kocsit, mert messzebre akartunk menni, mint máskor. Meg is érkeztünk a buliba. Nagyon szép és jó volt de egy használható pasi sem volt. :-( Így igen hamar....

A rövid idő
Nagyon furcsán éreztem magam, az elmúlt két hét zsongott agyamban. Az már biztos, hogy 80 éves vagyok, de, hogy hol és miért, az egekben vagy egy új dimenzióban azt még nem tudom. Az is biztos, hogy újraélem életem, csakhogy visszafelé. Mintha az önéletrajzomat lapoznám hátulról előre. Minden nap a reggellel kezdődik, de éjfélkor 48 órát zuhanok, előre. Vagy hátra? Már nem is tudom....

Wellness pornó


Kis történetem pár évvel ezelőtt egy hóeséses márciusi napon, a Mátrában esett meg.

Akkori barátnőmmel akit egy netes társkeresőn ismertem meg, elvonultunk agy pár napra. Kivételes szerencsénk volt mart ahol megszálltunk mi voltunk az egyedüli vendégek. Kérésünkre befűtötték a szaunát és beüzemelték a jakuzzit is. A recepciós jelezte, hogy a szauna befűtve és a jakuzzi is üzemel, el....

Erotikus mese felnőtteknek


- Jó így itt ülni. Veled. A gyertyafény úgy táncol, mintha tudná, ez az utolsó tánca – mondta a fiú. – Látod, milyen szabályos faggyúcseppeket könnyezik?
- Látom. Nemsokára elalszik… Már alig van a viaszrúdból. Hamarosan teljesen sötét lesz, s benne csak Te és én – s a lány odabújt kedvese mellkasához. Beleszagolt ingjének illatába, s orrában megérezte az annyira szeretett illatot. – Szeret....

Szeretem a pasikat és szeretek dugni


Már régen érett bennem a gondolat, hogy valakivel megosszam a családi szex történetemet, így most rád esett a választásom, tudom, hogy végighallgatsz, és a történetemet felhasználod.
Tehát! Bár némelyik nő azt mondja, hogy kurva vagyok, de ebből, csak azaz igazság, hogy szeretem a pasikat és szeretek dugni. De, soha egyetlen fillért nem kértem, de ha adtak, elfogadtam. Így, nem volt nehéz a....Szextörténet címkék

pónis | radír | a feleségem új | négy éves | feleségem kutyával kefél |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.