becsület és megalkuvás


Kinga vagyok, 52 éves egy kicsi településen születtem és nőttem fel.Amit megosztok veletek igaz történet. Gondtalan gyermekkorom volt, jó tanuló volta, az érettségi után vegyészeti egyetemre felvételiztem, fel is vettek. a történetem innét indul.Nagyon konzervatívan neveltek a szüleim, anyám a felfilágosítás alatt azt értette, hogy elmondta a havi ciklus lényegét, és ismertette a szexuális együttlét következményét, a terhességet.Igy aztán szűz állapotban kerültem be az egyetemre,ahol megismerkedtem Zoltánnal évfolyam társammal. Hamarossan szexuális kapcsolat alakult ki köztünk, Zoltán figyelmes volt, de nem volt egy nagy élmény a szűzességem elvesztése, mivel az előjáték utáni behatolás kb. egy percig tartott, és elélvezett. Ekkor még nem tudtam, hogy ez a jelenség tartósan fenn is állhat. Sajnos valamennyi együttlétünk hasonlóan zajlott le.Összeházasodtunk,családiházat építettün, majd életett adtam fiunknak. A szülést követően fogamzásgátló tablettát szedtem egészen 40 éves koromig.Páromnak Zoltánnak a problémája egész idő alatt fennállt, igy aztán arról az orgazmusról, amiről nő ismerőseimtől hallottam, elsem tudtam képzelni.Nagyon szerettem Zoltánt a problémáraszinte mindenben azonos hullámhosszon voltunk, kivéve a szexuális életünk nem a rajz szerint történt. A bajt tetőzte, hogy Zoltánnak 40 éves korában prosztatta gondjai voltak, melyet műtéttel oldották meg az orvosok.Sajnos ennek mellékhatása az volt,hogy Zoltánnál megszünt a kéjérzet, a prosztata nem lövelte ki az ondóját.Merevedése sem volt az igazi.Lelkileg teljesen padlón volt, velem együtt. Barátnőimtől hallottam, több féle megoldást a problémára, ilyenek, hogy váljak el, tartsak szeretőt. Tudták rolunk, hogy Zoltán Labrador fajtáju kutyákat tenyészt, erre egyik ismerősöm ajánlotta, hogy több egyedül álló nőröl tudja, hogy kutyájával él szexuális életett, és nagyon elégedettek vele.
Egyik alkalommal, Zoltánnal öszíntés elbeszélgedtem arról,hogy 40 évesen még vannak, szexuális igényeim, nem akarom őt elhagyni, de mitszolna a kutyás verziohoz. Meglepetésemre, pozitivan állt a dologhoz. Öszintén bevallom, hogy több alkalommal láttam kutyáink pároztatását, és meglepödtem azon, hogy mily nagy péniszük van, és milyen kitartóan tüdnak közösülni.Zoltánnal közösen elkezdtük Bundi hozzám szoktatását, igy hívták a kan kutyánkat. Bundi öt éves volt,nagyon barátságos, és tanulékony,hamarossan megértette mit szeretnék tőle.Elösször tejszíhabbal dédelgedtem a nemiszervemhez, örömmel, és szenvedéllyel, nyaldosta a csiklómat,szemérem ajkaimat.Elösször éreztem,hogy megduzzad a csiklóm, nedves jesz a hüvelyem. Nem sok idő kellett,hogy rájöjjön,hogy neki is jót akarok, és Zoltán jelenlétében a szobánk padlójára letérdelve, magamhoz édeskedtem.Ösztönösen tudta mi a dolga, hátulról rámnehezedett, majd intenziv párzó muzdulatokat tett,éreztem hegyes pénisze kereste a hüvelyem bejáratát. Már ekkor elkezdte pumpálni az előnedvét, amitől könnyedén belém hatolt.Nem kellett, semmiféle síkosító, ennél természetesebb anyag nem létezik. Nem okozott semminemü hüvelyproblémát nálam.Zoltán segitett Buksinak, hogy ne tévessze el a bejáratot véletlenül sem.A mikor belémhatolt, meglepődtem a méretén, mivel elérte a méhszájamat s erőteljesen nyomta felfelé, azonban ahogy az izgalomtól tágultam,csupán kellemes simogatásnak éreztem a méhszájamhoz való érintését.Érezem,hogy péniszén lévö csomó,ami jókora volt a duzzadásltól szinte belémszorult, pedig a szülésemet követően éreztem,hogy hüvelyem bizony nem volt a régi,tágabb let egy méretet.Bundi pénisze szinte kitöltötte, és közben folyamatosa lövelte belém a 40 fokos ondóját.Fenomenális érzés volt, és ez kb. 30-40 percig folyamatos lüktetés mellett, tartott.Közben Zoltán kezével simogatta a csiklómat,ami meglepetésemre, nagyra duzzadt és lüktetni kezdett a hüvelyemmel együtt. Most már tudom, hogy ez volt életem első orgazmusa.
Fantasztikus volt, Buksi szemlátomást élvezte a dolgot, ezt azért merem állitani, mivel az elkövetkező hét évben a hét mindan napján ,naponta többször is rendelkezésre állt, soha nem hagyott cserbe, nem unt rám,legtöbbször ő kezdeményezte az együttlétet.Szinte, minden alkalommal többszörös orgazmust váltott ki belölem. Biztos vagyok abba,hogy a különböző műpéniszekkel történö maszturbáció adta élmény messze elmarad a házikedvenc képességétől.Minden többszörösen megcsalt , megunt, elhagyott, egyedül élő nőtársamnak csak figyelmébe tudom ajánlani.Véleményem szerint ez nem volt állatkínzás, Buksi boldog kutya volt mellettem, állatkínzásnak tartom azt, amikor egy kutya láncra kötve, úgy éli le az életét, hogy egyszersem szabadult meg felgyülemlett hereválladékától.Még annyit a történethez, hogy nőtársaim ne higgyék el, azt állitást, hogy nem számitanak a nemiszervek méretei,igen is nagyon is passzolnia kell egymásba,mert a mi orgazmusunk kiváltásához nem elég, hogy szerelmesek legyünk partnerünkbe, kell az is, hogy a pénisz kellő méretével képes legyen, a megfelelő erőségü,s megfelelő ideig tartó stimulálásra. Férfiaknak azt üzenem a kulcs keresse meg a zárját,akkor minden rendben lesz.
Legyen jó napja mindenkinek!
Beküldő:aranycsináló 2020


Szextörténet ajánló:


Nagynéném kefélése


Nagynéném kefélése

Fellopóztam nagynéném a hálószobájához. Nyitva volt az ajtaja, csak az utcai világítás fénye törte keresztül a szobát. Lélegzet visszafojtva elbotorkáltam az ágyához. A kinti fénytõl tökéletesen kirajzolódott meztelen teste körvonala, ahogy a francia ágy közepén elnyúlva aludt.
Nyugodt ütemben emelkedett a m....

A londoni hűséges családapa


Londonban tanultam nyelvet, egy családhoz szállásoltak be. A férfi az elso pillanattól kezdve nyomult rám, próbált simogatni, dörgölozött. Eleinte elhajtottam, húsz évesen nem egy vörösesszoke, negyvenes, házas, angol családapára vágyik egy magyar lány. Ám ahogy teltek a hetek, egyre jobban megismertem oket. Az egyszem gyerek valami bentlakásosban tanult, a meglehetosen mísz és csunyácska feleség ....

Tocsogós pisiszex kalandok


Egy csodás, forró nyári délutánon történt életem egyik legbujább együttléte. Egy édes kis szőke lány volt a drágám, hófehér, selymes bőrrel, szép combokkal, kicsit nagyobb, de borzasztóan kívánatos popsival, olyan nem is kicsi, nem is nagy cicikkel. A barátnőm volt, vagyis akkor épp nem volt, mivel sorozatos gyermeteg hazudozásai és kavarásai miatt elhagytam őt. Mivel ő ezzel nem értett egyet, meg....

Egy idegen ráverte a faszát a csajomra


Niki soha nem bír magával. Bárhol és bármikor képes pattanásig feszíteni a húrt. Olyanokat csinál, hogy toljuk a kosarat az áruházban, hátulról nekem dörgölőzik és rákezd mennyire kúrhatnékja van, mennyire kívánja a kemény faszt, legszívesebben mindenki előtt leszopna persze hogy csak én halljam. Azt élvezi hogy álló farokkal sétálgatok a boltban. Jó érzés meg minden, de egyrészt ezt mégse vállalh....

Az első randi egy swinger klubban


Mai világban,az emberek az interneten ismerkednek,megpróbáltam én is ezt a formáját a partner választásnak.Feladtam egy hírdetést,jelentkeztek is rá,rengetegen,majd sikeresen kiválasztottam egy számomra nagyon szimpatikus pasit,levél váltások,telefon majd randi.

A megbeszélt időpontban jött is értem,rögtön szimpatikusak voltunk egymásnak,beszélgettünk egy jót,majd felvetette az ötl....

A családi kirándulás


A feleségem, a fiam, a lányom és én, nagyon fáradtak voltunk. Egész délután hegyet másztunk, aztán felállítottuk a sátrunkat éjszakára. A fiammal együtt nagyon szép sátrat húztunk fel, megfelelően felszereltük, amíg a feleségem és a lányom elkészítették a vacsorát. Fagyasztott és félkész étel volt, de tudtuk, hogy nagyon fog ízleni a kemény, 25 km hosszú séta után. Ízlett.
Éppen befejeztük ....
Szextörténet címkék

kaszinó | kukkoló | a sógornőm | dabi | punciban |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.