becsület és megalkuvás


Kinga vagyok, 52 éves egy kicsi településen születtem és nőttem fel.Amit megosztok veletek igaz történet. Gondtalan gyermekkorom volt, jó tanuló volta, az érettségi után vegyészeti egyetemre felvételiztem, fel is vettek. a történetem innét indul.Nagyon konzervatívan neveltek a szüleim, anyám a felfilágosítás alatt azt értette, hogy elmondta a havi ciklus lényegét, és ismertette a szexuális együttlét következményét, a terhességet.Igy aztán szűz állapotban kerültem be az egyetemre,ahol megismerkedtem Zoltánnal évfolyam társammal. Hamarossan szexuális kapcsolat alakult ki köztünk, Zoltán figyelmes volt, de nem volt egy nagy élmény a szűzességem elvesztése, mivel az előjáték utáni behatolás kb. egy percig tartott, és elélvezett. Ekkor még nem tudtam, hogy ez a jelenség tartósan fenn is állhat. Sajnos valamennyi együttlétünk hasonlóan zajlott le.Összeházasodtunk,családiházat építettün, majd életett adtam fiunknak. A szülést követően fogamzásgátló tablettát szedtem egészen 40 éves koromig.Páromnak Zoltánnak a problémája egész idő alatt fennállt, igy aztán arról az orgazmusról, amiről nő ismerőseimtől hallottam, elsem tudtam képzelni.Nagyon szerettem Zoltánt a problémáraszinte mindenben azonos hullámhosszon voltunk, kivéve a szexuális életünk nem a rajz szerint történt. A bajt tetőzte, hogy Zoltánnak 40 éves korában prosztatta gondjai voltak, melyet műtéttel oldották meg az orvosok.Sajnos ennek mellékhatása az volt,hogy Zoltánnál megszünt a kéjérzet, a prosztata nem lövelte ki az ondóját.Merevedése sem volt az igazi.Lelkileg teljesen padlón volt, velem együtt. Barátnőimtől hallottam, több féle megoldást a problémára, ilyenek, hogy váljak el, tartsak szeretőt. Tudták rolunk, hogy Zoltán Labrador fajtáju kutyákat tenyészt, erre egyik ismerősöm ajánlotta, hogy több egyedül álló nőröl tudja, hogy kutyájával él szexuális életett, és nagyon elégedettek vele.
Egyik alkalommal, Zoltánnal öszíntés elbeszélgedtem arról,hogy 40 évesen még vannak, szexuális igényeim, nem akarom őt elhagyni, de mitszolna a kutyás verziohoz. Meglepetésemre, pozitivan állt a dologhoz. Öszintén bevallom, hogy több alkalommal láttam kutyáink pároztatását, és meglepödtem azon, hogy mily nagy péniszük van, és milyen kitartóan tüdnak közösülni.Zoltánnal közösen elkezdtük Bundi hozzám szoktatását, igy hívták a kan kutyánkat. Bundi öt éves volt,nagyon barátságos, és tanulékony,hamarossan megértette mit szeretnék tőle.Elösször tejszíhabbal dédelgedtem a nemiszervemhez, örömmel, és szenvedéllyel, nyaldosta a csiklómat,szemérem ajkaimat.Elösször éreztem,hogy megduzzad a csiklóm, nedves jesz a hüvelyem. Nem sok idő kellett,hogy rájöjjön,hogy neki is jót akarok, és Zoltán jelenlétében a szobánk padlójára letérdelve, magamhoz édeskedtem.Ösztönösen tudta mi a dolga, hátulról rámnehezedett, majd intenziv párzó muzdulatokat tett,éreztem hegyes pénisze kereste a hüvelyem bejáratát. Már ekkor elkezdte pumpálni az előnedvét, amitől könnyedén belém hatolt.Nem kellett, semmiféle síkosító, ennél természetesebb anyag nem létezik. Nem okozott semminemü hüvelyproblémát nálam.Zoltán segitett Buksinak, hogy ne tévessze el a bejáratot véletlenül sem.A mikor belémhatolt, meglepődtem a méretén, mivel elérte a méhszájamat s erőteljesen nyomta felfelé, azonban ahogy az izgalomtól tágultam,csupán kellemes simogatásnak éreztem a méhszájamhoz való érintését.Érezem,hogy péniszén lévö csomó,ami jókora volt a duzzadásltól szinte belémszorult, pedig a szülésemet követően éreztem,hogy hüvelyem bizony nem volt a régi,tágabb let egy méretet.Bundi pénisze szinte kitöltötte, és közben folyamatosa lövelte belém a 40 fokos ondóját.Fenomenális érzés volt, és ez kb. 30-40 percig folyamatos lüktetés mellett, tartott.Közben Zoltán kezével simogatta a csiklómat,ami meglepetésemre, nagyra duzzadt és lüktetni kezdett a hüvelyemmel együtt. Most már tudom, hogy ez volt életem első orgazmusa.
Fantasztikus volt, Buksi szemlátomást élvezte a dolgot, ezt azért merem állitani, mivel az elkövetkező hét évben a hét mindan napján ,naponta többször is rendelkezésre állt, soha nem hagyott cserbe, nem unt rám,legtöbbször ő kezdeményezte az együttlétet.Szinte, minden alkalommal többszörös orgazmust váltott ki belölem. Biztos vagyok abba,hogy a különböző műpéniszekkel történö maszturbáció adta élmény messze elmarad a házikedvenc képességétől.Minden többszörösen megcsalt , megunt, elhagyott, egyedül élő nőtársamnak csak figyelmébe tudom ajánlani.Véleményem szerint ez nem volt állatkínzás, Buksi boldog kutya volt mellettem, állatkínzásnak tartom azt, amikor egy kutya láncra kötve, úgy éli le az életét, hogy egyszersem szabadult meg felgyülemlett hereválladékától.Még annyit a történethez, hogy nőtársaim ne higgyék el, azt állitást, hogy nem számitanak a nemiszervek méretei,igen is nagyon is passzolnia kell egymásba,mert a mi orgazmusunk kiváltásához nem elég, hogy szerelmesek legyünk partnerünkbe, kell az is, hogy a pénisz kellő méretével képes legyen, a megfelelő erőségü,s megfelelő ideig tartó stimulálásra. Férfiaknak azt üzenem a kulcs keresse meg a zárját,akkor minden rendben lesz.
Legyen jó napja mindenkinek!
Beküldő:aranycsináló 2020


Szextörténet ajánló:


Szex történetem, két fiú baszott meg


A titkos vágyak azért vannak, hogy megvalósuljanak! És hogy kiderüljön, a valóság ha más is, lehet olyan jó, mint a fantázia. Szerintem valahol minden no fejében megfordul a gondolat: milyen lenne egyszerre két férfivel szeretkezni. Nekem nemcsak a fejemben fordultak meg :-)) Elmesélem.

Négy éve csetlek, mindkét férfit onnan ismerem. És milyen érdekes, mindkettőt több mint 3 éve. Mo....

kettesben a feleségemmel


kettesben a feleségemmel

Elmentünk egy üdülõbe amit a cégem adott két hétre kettesben a feleségemmel ezelõtt harminc éve .Azelõtt voltunk nászúton ahol egy olasz srác környékezte cserkészte be,mert folyton a nyakán lógott. Az egyik szórakozó helyen kérte fel táncolni és persze a feleségem mint fiatal 27 éves és egy éves asszony örült neki,hogy ilyen sikere van.Egy fehér miniszoknya vo....

Szexeltem az exemmel


A telefonom csörgése ébresztett. Hirtelen azt sem tudtam hol vagyok, nem hogy azt, hogy hol a telefonom. Azért csak elindultam a telefonom szokott helye felé, és nagy örömmel tapasztalom, hogy most is ott van. Na de ki hív? Barbara az exem. Felveszem:
- Haló!
- Szia! Mész ma suliba?
- Milyen nap van ma?
- Szerda.
- Akkor azt hiszem nem. Miért?
- És az ősei....

A szobatársamnak ezúttal hangosanszeretem nője van


- Nyald még ott! Iheegheen még! Még! Harapd a mellem is johóó! Gyeree…
Erre ébredtem. A szobatársamnak ezúttal hangosanszeretem nője van. Irigységet, felháborodást és zavart érzek, holott ők zavartak fel, ha nem is a legszebb álmomból. Ha már így van, húgyoznom kell… Meghúzom magam, várom a végét diszkréten.
- Nem az a luk az teee – kacag a nő. – arra…neeem naa. Add ide majd én! Most....

Extrém,perverz Angol domina Toilette tréning!


Amikor először mentem dominàhoz akkor tulajdonképpen úgy vittek.27-ik születésnapomra...az mondták meglepetés lesz. Nem tudtam miről van szó. Az utolsó pillanatban mikor kitettek az autóból és csengettek egy ajtón,àrultàk el hogy mi a helyzet. És otthagytak..Na mondom akkor most elmegyek mielőtt kinyitja valaki az ajtót. Aztán arra gondoltam hogy ez nem kevés pénzbe került nekik...De màr nyílt is.....

Kocsmai Szexorgia


Amikor hosszús szokott lenni este mindig érte megyek. Aznap egy összevont születésnap és névnapi bulit tartottak. Én pedig aznap kaptam el valami kórságot ami rendesen levert a lábamról, így küldtem neki egy SMS-t, hogy amikor végez csörögjön és indulok érte. Már jóval zárás felé járt az idő ezért felhívtam, hogy mi újság. Elmondta, hogy még buliznak, de nemsoká zár. Összeszedtem magam és a kocsmá....Szextörténet címkék

biztosító | beverte | milán | többszörös orgazmus | edzés |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.