Szex mániás lakótárs


Egy igaz történetet szeretnék veletek megosztani. Szexuális szempontból életem legszuperebb pár hetéről van szó. Két éve történt, és bár nem szép, hogy megcsaltam az akkori párom, de az a kapcsolat már az utolsókat rúgta, meg amúgy sem romantikus történetet akarok mesélni.
Akkoriban egyetemistaként az intézménytől nem messze egy albérletben laktunk. Mivel egy szobánk megüresedett, ezért lakótársat kerestünk, hogy kényelmesebben kijöjjenek a költségek. A hirdetésre volt is jelentkező, rögtön az első komolynak tűnt. Egy budapesti lány akart leköltözni vidékre, leginkább egy pasi miatt, na meg hogy általában kipróbálja a szerencséjét.A lányt Szandinak hívták, és mivel szerettem tudni, hogy kivel osztjuk meg a lakást, ezért a költözését megelőző egy-két héten sokat beszéltünk chaten. Már akkor is feltűnt, hogy eléggé sokat szeret beszélni kapcsolati dolgokról, nyitottabb a szokásosnál.
A beköltözésének estéjén csináltunk egy welcome bulit, ahol rendesen felöntöttünk a garatra. Természetesen az első pillanattól megfigyeltem, hogyan fest testközelből. Az átlagosnál magasabb, majdnem velem egy magas lány volt. Ehhez képest mellei egészen kicsik voltak, de kárpótolta cserébe a csinos hosszú lába. Vállig érő barna haja volt,átlagosnak mondható arca. Egyszóval nem volt egy hercegnő, de csúnyának semmiképp sem lehetett nevezni. A buli folyamán pár pohár után már gyakorlatilag nyíltan beszéltünk a szexről, a tapasztalatokról, élményeikről. Feltűnően vonzotta a téma, mindenre volt egy kérdése,reakciója.
Az elkövetkező két héten keveset találkoztunk. Én dolgoztam, ő pedig többnyire a pasijához járkált. Később derült csak ki, hogy nem kapcsolat miatt jött vidékre, hanem mert több srác is volt itt akik csapták neki a szelet, ő pedig szépen végigpróbálta őket.
A kettőnk közötti kaland kb 2 hét után kezdődött. A párom a szüleinél volt, Szandin kívül nem volt lakótárs otthon. Én egy sikeres ZH ról mentem haza, és gondoltam bárkit találok otthon, megkérdezem nincs e kedve iszogatni velem ünneplés gyanánt. Szandinak nem volt kifogása, átjött a szobámba, és miközben videókat néztünk, elkezdtünk borozgatni. Hamar megeredt mindkettőnk nyelve, és természetesen itt is a szex volt a téma, aminél végül kikötöttünk. Bármilyen hülyén hangzik, épp arról beszéltünk milyen farkak vannak.
-Van ez a húsfasz-vérfasz elmélet, nem tudom ismered e- mondtam neki oldott hangulatomban.
-Neeeem-válaszolta szinte nevetve-mesélj.
-Hát van a húsfasz, ami alapból is elég nagy, de ha feláll nem sokat nő. Meg a vérfasz, ami ugye kicsi, de eléggé be tud duzzadni.-mondtam én is félvigyorral.
-És neked melyik van?
Eddig a pontig még úgy ahogy tartóztattam magam, de már éreztem hogy minden csak rajtam múlik. A bor hatására pedig úgy döntöttem, miért ne?
-Ennyire érdekel?-kérdeztem ravasznak szánt mosollyal.
-Jaaj nem csak kérdeztem...tudod csak úgy kíváncsiságból.
-Megnézed?-vágtam bele a szabadkozásába.
Láttam rajta, hogy meghökkent, de próbál laza maradni.
-Hát, végülis miért ne?
Úgy vetette oda mintha a matrica gyűjteményemet akarnám megmutatni, de közben éreztem hogy nagyon izgatott.
Felálltam, letoltam a melegítőmet, majd rögtön az alsómat is, amiből előugrott az addigra majdnem teljesen merev farkam. Szandi igyekezett a laza szerepében maradni, mintha csak teáznánk.
-Nem csúnya...láttam már nagyobbat meg sokkal kisebbet is...olyan kis helyes...szép.
Tetszett hogy nem akar nagyon hízelegni, ugyanis ez a leírás kb jól összegzi a farkam paramétereit. Sosem büszkélkedhettem óriási fasszal, kb 16-16,5 centi, átlagosan vastag. Nem egy óriási dorong, de a szexuális életemben sosem hátráltatott, nem volt rá panasz.
-Na és akkor ez most melyik is?-tért vissza az alapkérdéshez.
-Ja igen, már kb felálltam teljesen, de alapból vérfasz.
A helyzet abszurdságában elnevette magát, majd újra komoly lett. Eddigre teljesen elkapott a hév.
-Na, és te is mutatsz valamit?
-Arról nem volt szó-kellette magát.
-Jaj ne már, itt ülök álló farokkal most ez milyen már? Tuti szép puncid van.
-Az van, csak nem tudom meg akarom e mutatni...
Tudtam hogy innen már nincs szükség szövegre. Kicsit kérdő, kicsit szigorú pillantással néztem rá, mint ha azt mondanám "szerinted ez fair?"
Ismét elnevette magát, majd pirulva ennyit mondott-Na jó!-És már tolta is le az alsóneműit. Szinte azonnal visszahuppant a székre, és bár nem takarta nagyon magát, olyan túl nagy rálátást sem engedett.Mivel láttam hogy egy kicsit feszeng, próbáltam úgy tenni, mintha minden normálisan, ruhában történne. Tereltem kicsit a témát, töltöttem italt. Bár eleinte nem nagyon érezte kényelemben magát, pár perc témaváltás és egy húzó pohár bor ismét visszazökkentette a beszélgetésbe. Az, hogy ott ültünk félcsupaszon, csupasz farokkal és pinával, miközben úgy beszélgettünk mintha minden átlagos lenne, iszonyatosan izgató volt. Kb 15 percet dumáltunk így. Szandi egy sztorit mesélt, majd a végére érve pár másodperc szünetet tartott, mint aki a bátorságát gyűjti. Végül ránézett a farkamra és ennyit kérdezett:
-Leszophatlak?
Nem válaszoltam, csak felálltam a székről és a kanapé elé állva a szájába adtam a farkamat. Amennyire izgató volt az egész helyzet hogy féltem, hogy hamar el fogok élvezni, de szerencsére a bor eleget tompított már rajtam hogy ez ne történjen meg. Bár nincs ellenemre ha szopják a faszom, még mindig nem láttam rendesen a punciját, és már kezdtem nagyon kíváncsi lenni. Óvatosan hátrébb léptem, és a kanapé elé térdelve jeleztem, hogy ki akarom nyalni. Szandi közelebb ült a kanapé széléhez, és széttette a lábait. Tényleg szép puncija volt, ráadásul az izgalomtól már eléggé be is nedvesedett. A pinájának nagy részét takarták a nagyajkai, csak legalul lógott ki egy pici húsos rész. Pár napja lehetett borotválva, enyhén borostás volt. Aki szeret pinát nyalni, annak nem kell elmesélnem, hogy milyen érzés, milyen íze van, stb. Én odavagyok az orálért, ezért mindig szívesen nyalok puncit. Viszont amiben ez más volt az az, ahogy Szandi reagált az élményre. A hajamba túrt, húzott magához, össze-összerándult. Láthatóan nagyon élvezte a dolgot, ami felüdülés volt a korábbi tapasztalataimhoz képest, ahol a társam gyakorlatilag botként feküdt. Elgondolkodtam, hogy csúcsra tudom e juttatni szájjal, és bár többször közelinek tűnt a dolog , ez végül nem jött össze. Egyszer csak eltolt magától, és a farkam felé nyúlt. Megfogta, és az arca felé húzva jelezte, hogy újra szopni akar. Ahogy áltam előtte , láttam hogy görnyednie kell, ezért hirtelen felindulásból felálltam elé a kanapéra. Egy enyhe térdhajlítással egy szintben hoztam a farkam a szájával, és már éreztem is ahogy játszik a nyelve a péniszen. Nagyon felizgatott a helyzet, ezért megfogtam a fejét, és minden bólintásra rásegítettem. Érződött, hogy nem először van dorong a szájában, mert együsen eltalálta a ritmust ami nekem a legkellemesebb volt. Éreztem, hogy ebből nagy durranás lesz, amit jeleztem is neki. Ő csak bólintott egyet szopás közben, én pedig éreztem ,ahogy tör előre a farkamban az ondó.Kirántottam a szájából, és ahol értem ráélveztem. 4-5 löket gecit spriccoltam rá, a nagy többségét a pólójára, de a végére szerencsére a puncija irányába is tudtam küldeni egy kicsit.
Leültem és fújtam párat. A herém szinte sajgott a kiküldött ondó mennyiségétől, és éreztem, hogy zuhan le a vérnyomásom. Sajnáltam, hogy nem élvezett el, azt is , hogy nem dugtunk, de ahogy ezt mondtam neki, egy nevetős legyintéssel elintézte. Itt egy kicsit komolyabbra fordult a szó, hogy mi lesz a kapcsolatommal, meg hogy ez az egész hogyan folytatódik. Megbeszéltük, hogy az egészben az volt a király, hogy mennyire spontán jött, ezért ha alkalom van rá néha próbáljuk meglepni egymást. Biztosítottam, hogy a kapcsolatomnak úgyis mindegy, majd lefeküdtünk aludni.
Szandi kb egy hónapig lakott nálunk, ennyi ideig tartott a naiv álma a vidéki életről. Eleinte úgy gondoltam, csak egyszeri alkalom volt, de kiderült, hogy a random meglepetések nagyon jó ötletnek bizonyultak. Összesen még háromszor érintkeztünk szexuálisan a rövid idő alatt.
Pár nap múlva reggel ketten voltunk a konyhában, egy szobatársunk még a szobájában aludt. Én éppen melegszendvicset sütöttem, ő pedig zabkását reggelizett. Rajtam csak egy boxeralsó volt, ő bugyit és pólót viselt pizsamaként. A szexes dolog után nem izgultuk túl az egymás előtti öltözéket. Váltottunk pár szót a napi programról, majd Szandi felállt, a mosogatóba rakta a tányérját, majd a szobájába indult. Legalábbis azt hittem oda indul. Odasétált hozzám, kivette a farkamat a gatyámból, és mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, elkezdte kiverni. Köpni nyelni nem tudtam, de a spontán helyzet azonnal felizgatott. Nagyjából egy percébe tellett kielégíteni. Mikor a csúcs közelébe értem, előre húzta a bugyiját, és hagyta hogy a pinájára élvezzek. Utána visszaengedte a ragacsos bugyit a puncijára, és mintha mi se történt volna besétált a szobájába. Iszonyatosan tetszett a dolog, az, hogy a spontán dolgokban ennyire egy hullámhosszon vagyunk. Ekkor viszont már végképp úgy éreztem rajtam a sor, hogy kielégítsem. Másnap este jött el az újabb alkalom. Éjfél körül járt, mikor gondoltam egyet, és átmentem a szobájába. Próbáltam halk lenni, hátha már alszik, és nem is tévedtem. Hason fekve, fél lábát felhúzva aludt, a takaró csak a derekát fedte. Odaosontam, és félrehúztam a bugyiját, ami így látni engedte a pináját. Elővettem a farkam, pár rántással egyenesbe hoztam, majd elkezdtem vele finomat dörgölni a puncit. Először összerezzent, hátranézett majd mikor látta hogy álló farokkal vigyorgok rá, mosolygós, csukott szemű morgással jelezte, hogy folytathatom. Megvártam még a puncija benedvesedik, majd egyszercsak betoltam a farkamat. A mutatvány jutalma egy tátott szájú nyögés volt. Elkezdtem ritmusosan tolni, de hamar leállított, valószínűleg kényelmetlen volt neki a pozitúra. Oldalra fordul, fél lábát felemelte, és ujjaival széthúzta a pináját jelezve, hogy az várja az álló faszt. Nem is késlekedtem tovább. Most viszont arra figyeltem, ő hogyan reagál a mozgásra. Igyekeztem figyelni a jeleket, eltalálni a ritmust amivel a legtöbb élvezetet okozom neki. Amikor a nyögései, zihálása kezdett felerősödni, picit gyorsítani kezdtem. Láthatóan célt ért a dolog, a teste kezdett megfeszülni. Tovább gyorsítottam, szinte már vadul keféltem, mire pici sikkangatások és nagy levegővételek között Szandi végre elélvezett.Kivettem belőle a farkam, és mivel már fel voltam izgulva, néhány másodperc múlva már kapta is a combjára az ondót. Csakúgy mint ő, szinte rögtön felálltam, és visszamentem a szobámba, mondanom se kell, nagyon büszke voltam magamra.
Az utolsó eset egy zuhanyzásnál volt. Szintén ketten voltunk otthon, ekkora már vártam az ilyen alkalmakat. Hallottam hogy nyílik a fürdő ajtaja, kizárásos alapon tudtam, hogy ő az. Megvártam még meghallom a vízcsorgás hangját, majd ledobtam a ruháimat és bementem. Egy pillanatra megleptem, de hamar visszazökkent a "szerepébe". A lábát a kád szélére emelve tette szabaddá az addigra már jól ismert punciját, én pedig nem voltam rest újra megdugni. Ahogy haladtunk előre, gondoltam megmutatom neki, hogy kézzel sem vagyok ügyetlen. Egyszercsak kivettem a farkamat, két ujjal benyúltam, és a g pontját keresve ujjazni kezdtem. Erős nyögés jelezte a váratlan váltás okozta élvezetet. Rövid ujjazás után már láttam is, ahogy görnyed előre. A zuhanyból csorgó víz nem engedte hogy biztos legyek benne, de mintha egy kis spriccolás is járt volna az orgazmusával. Erre nem esküdnék meg, lehet csak a vágyaim és az akkori izgalmam láttatta, éreztette velem, minden esetre nagyon felpörgetett. Ahogy elélvezett, kiszállítottam a kádból, és felé fordulva jeleztem hogy mit akarok. A szopás most sem maradt el, korábbi beszélgetéseinkből is kiderült már, hogy szeret szopni. Jött a jól ismert katarzis, ám ezúttal ahogy kivette a farkam a csúcs előtt, kitátotta a száját és beleirányította a gecimet. Jó adag ondó landolt benne, mivel ekkora az ilyen alkalmak miatt már nem is recskáztam. Kíváncsi voltam, mit kezd vele, és láttam is, hogy hezitál. Mikor ránéztem kérdő tekintettel, akkor azt hiszem úgy döntött, hogy csakazértis lenyeli. Meg is tette, majd büszke mosollyal nyugtázta a döbbent-elégedett arcomat. Ez volt az utolsó közös szexünk mielőtt visszaköltözött Pestre.
Az elmúlt két évben sokszor eszembe jutott ez a kaland, és hogy mennyire sokat dob egy szexen ha az spontán jön. Szandi azóta kétszer is rám írt, hogy nem látogatom e meg Pesten, hogy felidézzük a régi időket. Nekem azóta más párom lett, egy sokkal jobb kapcsolatom, ezért ez mára nem opció. A szakítás utáni hetekben még cseréltünk pár intim képet és videót, de azóta nem szexeltünk. Viszont neki és magamnak is megígértem, hogy ha újra szingli leszek, amire remélhetőleg kicsi az esély, akkor elmegyek hozzá, és újra szexelek vele. Addig is őrzöm azt a belém égett képet, ahogy a fürdőszobában egy tele szájnyi lenyelt ondó után büszkén mosolyog rám, hogy "látod, ilyen perverz vagyok!"

Beküldő:Vendég szerző


Szextörténet ajánló:


Forró szex 2 fiatal sissyvel


Egy ideje már játszottam a gondolattal, hogy 44 évesen valami újat keresek a szex terén. A Pride felvonulásokon láttam nagyon helyes fiatal fiúkat nőnek öltözve és elgondolkodtam rajta, hogy milyen lenne, ha az egyikőjükkel ágyba bújhatnék. Nem mondom, hogy nem gondoltam erre korábban is, de a feleségem és szeretőim mellett mindig is ki voltam elégítve szexuálisan. Hetekig nézegettem a meleg társk....

A feleségem rákapott a gecire, meg én is


A feleségem rákapott a gecire, meg én is

Külföldi körúton voltunk amikor is a vonaton aludtunk egy fülkében ketten a feleségemmel. Korábban már rájöttem,hogy a feleségem elõszeretettel lefekszik idegenekkel is, de akkor amikor felébredtem a hangokra azt láttam,hogy a feleségem meztelenül kefél az egyik férfi után a másikkal két órán keresztül baszták ismeretlenek közben a szájába is k....

Maja és a szex 1


Ez a történet a "Szüzességem elvesztése szüleim esküvőjén 2" folytatasa.

Az esküvő óta fél év telt el és azóta sem hagyott alább az egymás iránti vágyakozásunk, de nem igazán tudtuk megoldani, hogy egymáséi lehessünk, mivel Zsombi a város másik szélén lakott és a szüleim álláspontja sem változott.
És ott jött a megoldás, ahol legkevésbé vártam. Az egyik régi barátnő....

Így élveztem bele a csajomba, erotikus történet


Ez egy fantasztikus szombat este a kedvesemmel, mivel elég jól sikerült, úgy gondoltam leírom nektek! Remélem minél többen éltek át ilyen estéket, mert ennél jobb dolgot nem tudok elképzelni az életben.(nekem ő a másik felem és rettenetesen szeretem, nem csak egy futókaland)

Mikor végeztem a fürdéssel, végigmentem a folyosón és benyitottam a hálószobánk ajtaján.
Pont a Pomádé....

Párcserés szex történet


Amikor jól megy a sorsunk, és élvezzük az éltet, akkor mindig kitalálunk valamit, ami majd bonyolítja a dolgokat, vagy az égig repít.Ez a ritkább eset történt velünk is!

Igen, amikor elmerülünk a jóban, olyankor nagyon élvezzük az életet,a csinos feleséget, és még az ujságot is másképp olvassuk! Általában ilyenkor jönnek a kósza gondolatok, és akkor jaj, mert elindul a mókuskerék!

Életem eddigi legdurvább masztúrbálása


Sziasztok egy 18èves srác vagyok.Egy kisvárosban èlek,egy szép házban.Az egyik nap egyedűl voltam itthon,és elhatároztam hogy kiverem.Rólam tudni kell hogy biszexuális vagyok,lábfètisem van.Rendszeresen ujjazom magam így három ujjam tövig felmegy,egy fogkefe is teljesen fel megy ,ill a dezodorom félig.Ezeket szoktam használni maszturbálás kozben kènyesztetèsre. Az egesz ugy indult hogy le vetkezte....
Szextörténet címkék

guminő | leápol | well | nagybát | szexpart |
Az oldalra beküldött szextörténetek, erotikus, és pornográf történetek a felhasználóktól származnak, ezért a szolgáltató felelősséget nem vállal! Ha az oldalon jogsértő, vagy egyéb okból kifogásolható történetet, szexuális tartalmú írást találsz, akkor azt jelezd a szerkesztőknek, és eltávolítjuk.